Δηλαδή αν δει κανείς τα μπατζετ οι μόνες εκπλήξεις είμαστε εμείς και η Πιλσεν. Οπότε ας έχουν οι άλλοι το άγχος.

Μαζί σου φίλε. Κι εγώ φοβόμουν κάπως που χάνανε τον έναν μετά τον άλλον τους βασικούς τους και το sold out σε dt που συνήθως δεν φέρνει γούρι.tsou έγραψε:εμπειρικά και μόνο το όλο σκηνικό δείχνει φόλα.
απίστευτη ανυπομονησία, σολντ άουτ, πολύ καλή ψυχολογία, αντίπαλος με πολλές απουσίες, ανοιχτό σκορ, όνομα αντιπάλου που επιτρέπει την αυτοπεποίηθηση παρόλο που πέρυσι απέκλεισε ατλέτικο και λεβερκούζεν και βρέθηκε μια ανάσα από τα προημιτελικά του τσουλού.
εμπειρικά τέτοιες καταστάσεις οδηγούν σε άδοξο αποκλεισμό.
Α να γεια σου....Αλλα ποιος τολμαει να το ξεστομισει;;;tsou έγραψε:εμπειρικά και μόνο το όλο σκηνικό δείχνει φόλα.
απίστευτη ανυπομονησία, σολντ άουτ, πολύ καλή ψυχολογία, αντίπαλος με πολλές απουσίες, ανοιχτό σκορ, όνομα αντιπάλου που επιτρέπει την αυτοπεποίηθηση παρόλο που πέρυσι απέκλεισε ατλέτικο και λεβερκούζεν και βρέθηκε μια ανάσα από τα προημιτελικά του τσουλού.
εμπειρικά τέτοιες καταστάσεις οδηγούν σε άδοξο αποκλεισμό.
Πού θα πάει όμως, μια φορά θα σπάσει και αυτό και η καλύτερη στιγμή να γίνει αυτό είναι ΣΗΜΕΡΑ.
Εμπρός για τα ημιτελικά ΠΑΟΚάρα, υπομονή και φωνή.
ΥΓ. Και με τη Μαρσέιγ λέγαμε για φωνή που θα τους διαλύσει (είχαν και τότε γίνει θέματα στη Μασσαλία) παρόλαυτά η Τούμπα ήταν ψιλοκηδεία και ο αποκλεισμός ήταν ψυχρός. Φτάνει όμως.
Ασ' τα να πανε αδερφε, μια βδομαδα μες στο αγχος και η ωρα δε λεει να περασει...Tolaros έγραψε:Χαζολογάμε να περάσει το άγχοςDaskalos_4 έγραψε:Αδέρφια παιζουμε την προκριση μας στους 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης σημερα και καθομαστε και συζητάμε για το ποιος εκανε λάθος στο ματς με τον ρουλη, και αν τιμωρει ο Ραζβαν τον Μ.Α.??
Πάμε γερα ρε να τους πηδήξουμε το καγκελο! Οι τυχεροί που βρηκατε εισιτήριο φωναξτε και για εμάς! Καταθεστε πνευμονια στα ιερα τσιμεντα του ναού. Σήμερα νικαμε και γράφουμε ιστορια λεμε
Δυστυχώς από ότι ξέρω πρέπει να κλάπηκε!Αυτό ξέρω από τον Δασκαλάκη...iremidynami 4+ έγραψε:Εκεινο το πανο της μηχανιωνας που βρισκεται ρε παιδια;
Καιρο εχει να εμφανιστει.
Any way,
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!
Φιλε μου, τους ειδες να κυκλοφορούν κέντρο Αριστοτέλους? Λαδάδικα? Πολλά άτομα μαζί?falcao-4 έγραψε:καλησπέρες, θα ήθελα να τονίσω ότι από τις φάτσες που είδα στο κέντρο, δεν είναι οικογένειες παιδάκια και απλοί φίλαθλοι τα 1000 άτομα. Είναι σαν παιδιά της 4α που πήγανε σε εκτός έδρας, και όχι λίγοι αλλά 1000. όπερ σημαίνει ότι θέλει προσοχή σήμερα, μόνο φωνή και να μην ψαρώσουμε από δαύτους. Βασικό να τους βάλουμε 1 γκολ γρήγορα για να μην πάρουν αέρα...Ομάδα και οπαδοί σήμερα πρέπει να συντονιστούμε..forza Paokara 3-1 και να μας βλέπουν τα βελγάκια να χοροπηδάμε χωρίς μπλούζες μες την βροχή