Tolaros έγραψε:Τι δε φταίει ο Αντόνιο μωρέ. Ένας με έναν ήταν και τον άφησε να γυρίσει να σουτάρει σαν σε προπόνηση. Της Κ8 να είχαμε παίκτη καλύτερα θα έκλεινε. Για κρέμασμα είναι η φάση
Έτσι ακριβώς.
Τον άφησε να σουτάρει, τόσο απλά.
Tolaros έγραψε:Τι δε φταίει ο Αντόνιο μωρέ. Ένας με έναν ήταν και τον άφησε να γυρίσει να σουτάρει σαν σε προπόνηση. Της Κ8 να είχαμε παίκτη καλύτερα θα έκλεινε. Για κρέμασμα είναι η φάση
Για μένα λέτε; Γιατί εγώ έγραψα ότι προτιστως φταίει ο Κεντζιορα αφού κάνει τεράστιο λάθος δίνοντας λάθος πάσα κ μετά ο Μάρκος κάνει κακή άμυνα..theo-drama έγραψε:Tolaros έγραψε:Τι δε φταίει ο Αντόνιο μωρέ. Ένας με έναν ήταν και τον άφησε να γυρίσει να σουτάρει σαν σε προπόνηση. Της Κ8 να είχαμε παίκτη καλύτερα θα έκλεινε. Για κρέμασμα είναι η φάση
Έτσι ακριβώς.
Εννοείται πως μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο ΚεντζιόραJames Moriarty έγραψε:Για μένα λέτε; Γιατί εγώ έγραψα ότι προτιστως φταίει ο Κεντζιορα αφού κάνει τεράστιο λάθος δίνοντας λάθος πάσα κ μετά ο Μάρκος κάνει κακή άμυνα..theo-drama έγραψε:Tolaros έγραψε:Τι δε φταίει ο Αντόνιο μωρέ. Ένας με έναν ήταν και τον άφησε να γυρίσει να σουτάρει σαν σε προπόνηση. Της Κ8 να είχαμε παίκτη καλύτερα θα έκλεινε. Για κρέμασμα είναι η φάση
Έτσι ακριβώς.
Πολύ σωστό αυτό που αναφέρεις. Είναι σημαντική παράμετρος.theo-drama έγραψε:Βέβαια το αν θα ξεκινήσει βασικός ο Μπραντον, συνδέεται κ με το ποιόν έχει στο πλάνο του, για να τον ξεκινήσει βασικό, σε 3 μέρες, που παίζουμε, στο καραιταβλι.marsantos έγραψε:Το δίλημμα Μπράντον - Σαμάτα έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή.
Εγώ θα προτιμούσα Μπράντον με το εξής σκεπτικό.
Ο Μπράντον είναι σίγουρα καλύτερος στην πίεση.
Στην αρχή που θα προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους θα ήθελα έναν που να κυνηγάει σαν σκυλί κάθε φάση. Ταυτόχρονα με το ανελέητο πρέσινγκ του θα τους κουράσει.
Ο Σαμάτα έδειξε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα απέναντί τους όμως φανερά μετά το 50 -55 άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις.
Λόγω του ότι μπορεί να χρειαζόμαστε γκολ στο τελευταίο 20λεπτο και καθότι προς το τέλος του αγώνα για λόγους βιασύνης η μπάλα συνήθως σηκώνεται πιο πολύ, θα προτιμούσα Σαμάτα να τελειώσει τον αγώνα, ώστε να μπορεί να κατεβάζει ψηλές ή άμεσες μπάλες και να βοηθάει όλη την ομάδα να ανεβαίνει μέτρα.
Ότι έγινε δηλαδή και στον αγώνα με την άεκ που ουσιαστικά η μορφή του αγώνα άλλαξε με την είσοδο του Τανζανού.
Φυσικά κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι αν μπει ο Σαμάτα στην αρχή και έχουμε σκορ πρόκρισης, θα είναι πολύ χρήσιμο να μπει στο τέλος ο Ισπανός και να πιέζει σαν τρελός.
Όλα είναι θέμα οπτικής.
Στα δικά μου μάτια, είναι πιο πιθανό το σενάριο να θέλουμε γκολ στο τέλος παρά να γίνει ένα ματς σαν τη Δυναμό (που κι εκεί ο Μπράντον ξεκίνησε βασικός).
Δε θυμάμαι ματς στραβωμένο που μπήκε ο Μπράντον ως αλλαγή και το έσωσε με τα χαρακτηριστικά του. Του Μπράντον οι αγώνες συνήθως του πάνε ή δεν του πάνε από την αρχή.
Με το Σαμάτα είδα πρόσφατα στην Φιλαδέλφεια ότι μπορεί να αλλάξει η ροή ενός αγώνα.
Ξαναλέω όμως ότι ξεκάθαρη επιλογή μεταξύ των δύο δεν υπάρχει. Κάθε προσέγγιση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.
Αν ξεκινήσει εκεί τον Μπραντον, που φαίνεται πιο λογικο, τότε σημερα βασικός, μάλλον ξεκινάει ο Σαματα.
Γνώμη μου.
ΠΆΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΌΚΡΙΣΗ.
![]()
![]()
O Κετζόρα κάνει τραγική πάσα μεν αλλά το κλέψιμο γίνεται στο κέντρο του γηπέδου σχεδόν, ο ΠΑΟΚ μετά έχει ευκαιρία να αμυνθεί κανονικότατα. Δεν ήταν τετ α τετ, δεν ήταν λάθος Λέφκσι-Λύρατζη ή Ντινάμο-Γιόνι.john4serres έγραψε:Εννοείται πως μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο ΚεντζιόραJames Moriarty έγραψε:Για μένα λέτε; Γιατί εγώ έγραψα ότι προτιστως φταίει ο Κεντζιορα αφού κάνει τεράστιο λάθος δίνοντας λάθος πάσα κ μετά ο Μάρκος κάνει κακή άμυνα..theo-drama έγραψε:
Έτσι ακριβώς.
Χαζολογάμε να περάσει το άγχοςDaskalos_4 έγραψε:Αδέρφια παιζουμε την προκριση μας στους 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης σημερα και καθομαστε και συζητάμε για το ποιος εκανε λάθος στο ματς με τον ρουλη, και αν τιμωρει ο Ραζβαν τον Μ.Α.??
Πάμε γερα ρε να τους πηδήξουμε το καγκελο! Οι τυχεροί που βρηκατε εισιτήριο φωναξτε και για εμάς! Καταθεστε πνευμονια στα ιερα τσιμεντα του ναού. Σήμερα νικαμε και γράφουμε ιστορια λεμε