Τι έκανε;renegade έγραψε:Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μετά από αυτό που έκανε με ρουληΓερασίμου έγραψε:Εκτός πάλι ο Μ.Α. Αν δεν είναι ίωση, σίγουρα ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες του.
PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Αύριο όλοι θα είναι μια χαρά.
Παιχνίδια εκπλήξεων προς τον αντίπαλο.
Παιχνίδια εκπλήξεων προς τον αντίπαλο.
Ε οχι φιλε Μαρσαντος, μετα λεει ο Κολκας Σβαμπ Μειτε στο κεντρο στανταρmarsantos έγραψε:Πάντως αν δοκιμαζαμε να ανιχνεύσουμε τι ισχύει με τις ιώσεις νομίζω η μεγαλύτερη ανησυχία προκύπτει για τον Μπάμπα.
Στους 24 όταν ο Τσόρμπα είπε ότι βγήκε αποστολή, στο τέλος ρώτησε αν είναι ο Ράφα. Του είπαν είναι εκτός λίστας. Και μετά ρωτάει Όττο Βιειρινια είναι μέσα; Σαν ρώταγε δλδ αν υπάρχει κάποιος πίσω από τον Μπαμπα.
Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου γιατί είμαστε όλοι επηρεασμένοι από το θέμα των ιώσεων.
Νο ο Μπαμπα είναι ο πιο κομβικος από όλους. Με Βιειρινια και Όττο δεξιά και αριστερά, 90 ή 120 λεπτά δε βγαίνουν. Και με τα 2 σου μπακ να έχουν θέματα φυσικής κατάστασης (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) δε βλέπω πως μπορούν να κρατήσουν Σκορας και Νουσα σε ολη τη διάρκειατου αγώνα. Συν του ότι ο Μπάμπα δίνει ύψος στα στημένα.
Κι αν θέλω να γίνω ακόμα πιο καχύποπτος δεν ξέρω και με Μειτε τι γίνεται.
Όταν έφτιαχναν ενδεκάδα, φτάνοντας στο κέντρο, λέει ο Κολκας Μειτε Σβαμπ και λέει ο Τσόρμπα μακάρι. Τι μακάρι του λέει ο άλλος..
Δεν ξέρω τι να πω.
Ελπίζω απλά να βλέπω φαντάσματα..
Ε οχι φιλε Μαρσαντος, μετα λεει ο Κολκας Σβαμπ Μειτε στο κεντρο στανταρmarsantos έγραψε:Πάντως αν δοκιμαζαμε να ανιχνεύσουμε τι ισχύει με τις ιώσεις νομίζω η μεγαλύτερη ανησυχία προκύπτει για τον Μπάμπα.
Στους 24 όταν ο Τσόρμπα είπε ότι βγήκε αποστολή, στο τέλος ρώτησε αν είναι ο Ράφα. Του είπαν είναι εκτός λίστας. Και μετά ρωτάει Όττο Βιειρινια είναι μέσα; Σαν ρώταγε δλδ αν υπάρχει κάποιος πίσω από τον Μπαμπα.
Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου γιατί είμαστε όλοι επηρεασμένοι από το θέμα των ιώσεων.
Νο ο Μπαμπα είναι ο πιο κομβικος από όλους. Με Βιειρινια και Όττο δεξιά και αριστερά, 90 ή 120 λεπτά δε βγαίνουν. Και με τα 2 σου μπακ να έχουν θέματα φυσικής κατάστασης (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) δε βλέπω πως μπορούν να κρατήσουν Σκορας και Νουσα σε ολη τη διάρκειατου αγώνα. Συν του ότι ο Μπάμπα δίνει ύψος στα στημένα.
Όταν έφτιαχναν ενδεκάδα, φτάνοντας στο κέντρο, λέει ο Κολκας Μειτε Σβαμπ και λέει ο Τσόρμπα μακάρι. Τι μακάρι του λέει ο άλλος..
Δεν ξέρω τι να πω.
Ε οχι φιλε Μαρσαντος, μετα λεει ο Κολκας Σβαμπ Μειτε στο κεντρο στανταρ. Ο Μπακπα τουιταρε για το ματς, δεν νομιζω να λειπειmarsantos έγραψε:Πάντως αν δοκιμαζαμε να ανιχνεύσουμε τι ισχύει με τις ιώσεις νομίζω η μεγαλύτερη ανησυχία προκύπτει για τον Μπάμπα.
Δεν ξέρω τι να πω.
Aivas19 και για τον Μπάμπα δεν είπαν τίποτα. Μόνο η θέση του δεξιού μπακ είπαν ότι παίζεται.
Αυτό το μακάρι του Τσόρμπα και οι αναρωτησεις του Κολκα για τα μπακ είναι που μου έκαναν εντύπωση.
Μην ξεχνάς ότι δεν πρόκειται να σου πουν λεπτομέρειες στο θέμα των ιώσεων. Κάνουν ρεπορτάζ και οι αντίπαλοι.
Αλλιώς που κολλάει το μακάρι. Έχει βγάλει ποτέ ο Τσόρμπα προτίμηση στις επιλογές του προπονητή και εύχεται ποιον παίκτη να βάλει βασικό;
Τέλος πάντων. Όπως είπα μπορεί να βλέπω φαντάσματα.
Αυτό το μακάρι του Τσόρμπα και οι αναρωτησεις του Κολκα για τα μπακ είναι που μου έκαναν εντύπωση.
Μην ξεχνάς ότι δεν πρόκειται να σου πουν λεπτομέρειες στο θέμα των ιώσεων. Κάνουν ρεπορτάζ και οι αντίπαλοι.
Αλλιώς που κολλάει το μακάρι. Έχει βγάλει ποτέ ο Τσόρμπα προτίμηση στις επιλογές του προπονητή και εύχεται ποιον παίκτη να βάλει βασικό;
Ηρεμηστε βρε και πέσετε για ύπνο. Όσο μπορείτε να κοιμηθείτε.
Αύριο ξημερώνει μεγάλη μέρα

Αύριο ξημερώνει μεγάλη μέρα
Αυτό είναι το καλύτερο που λες. Ενώ είχαμε ωραίες ποδοσφαιρικες συζητήσεις το θέμα με τις ιώσεις μας πήρε το μυαλό.
Η μόνη ίωση που θα κολλήσουμε αύριο είναι η προκρίωση..
Καλό βράδυ σε όλους..
Η μόνη ίωση που θα κολλήσουμε αύριο είναι η προκρίωση..
Καλό βράδυ σε όλους..
- WeWillRockYou
Καλά και ο Μπαμπά να μην μπορεί θα κάνει το ματς της ζωής του ο Οττο από τα αριστερά, για να γκρινιάζουμε μετά που δεν έχουμε πάλι δεξί μπακ, αλλά αριστερό 
Γενικά δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, αρκεί να μπουν όλοι συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι.
Χωρίς υπέρβαση δεν προκρίνεσαι σε ευρωπαϊκό ημιτελικό.

Γενικά δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, αρκεί να μπουν όλοι συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι.
Χωρίς υπέρβαση δεν προκρίνεσαι σε ευρωπαϊκό ημιτελικό.

Mitsospaoki4 έγραψε:Τι έκανε;renegade έγραψε:Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μετά από αυτό που έκανε με ρουληΓερασίμου έγραψε:Εκτός πάλι ο Μ.Α. Αν δεν είναι ίωση, σίγουρα ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες του.
Στο γκολ του μορον τον μάρκαρε με τα μάτια
Και απο μια λαθος εκτιμηση πιστεύετε οτι δεν θα τον ξαναεβαζε ο Λουτσος; Αλλοι εχουν κανει χειρότερα λαθη. Απλα δεν ταιριαξε στην ομάδα αυτο ειναι ολο. Αλλα ας μεινουμε on topic.
Αν με τον όρο ίωση εννοούν αυτό το γομάρι για ιό , που μολύνει άνω και κάτω αναπνευστικό τότε με τίποτα δεν είσαι για ματς ούτε κατά την 4η μέρα . Πολύ δύσκολα πράγμα το συγκεκριμένο . Ελπίζω όλοι υγιείς
- Μπαρκαρούτσος
Είναι αυτή η καινούρια τύπου τάδε ή δείνα που κυκλοφορούν κάτι καινούριες; Πέρασα 2 φορές αυτό το χειμώνα, είχα χρόνια να αρρωστήσω έτσι!
Ε κλασσικος Τζορμπα μιζεριαζει [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]marsantos έγραψε:Aivas19 και για τον Μπάμπα δεν είπαν τίποτα. Μόνο η θέση του δεξιού μπακ είπαν ότι παίζεται.
- Mitsospaoki4
- Moderator