Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
- ΑποστόληςΑ
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!!
Προς το παρόν, από τη ρήση του Σωκράτη, τηρώ μόνο το "γηράσκω αεί" Το άλλο (διδασκόμενος) ευελπιστώ να το πετύχω μόλις πατήσω τα τριάντα.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Και επειδή το κακό, με τα παλιά, μουχλιασμένα τραγούδια, παράγινε, παρακαλούνται οι νέοι (στην ψυχή) να βάλουνε τα σύγχρονα αριστουργήματα.
Εγώ, ο φουκαράς, έχω ανάγκη την πενικιλλίνη!
Εγώ, ο φουκαράς, έχω ανάγκη την πενικιλλίνη!
- PRAKTORINOS
Οταν οι Beatles στα ντουζένια τους (1966-67) ομολογούσαν οτι
ήθελαν να κάνουν ένα δίσκο σαν το "Pet Sounds" των Beach Boys
ένας από τους λόγους ήταν κι αυτός:
[youtube]H_KY_d9MQv8[/youtube]
Tελικά, oι αθεόφοβοι (and greater than Jesus)
δημιούργησαν το Sgt.Pepper's και εκεί άλλαξε όλος ο χάρτης.
ήθελαν να κάνουν ένα δίσκο σαν το "Pet Sounds" των Beach Boys
ένας από τους λόγους ήταν κι αυτός:
[youtube]H_KY_d9MQv8[/youtube]
Tελικά, oι αθεόφοβοι (and greater than Jesus)
δημιούργησαν το Sgt.Pepper's και εκεί άλλαξε όλος ο χάρτης.
Διαβαζω αγαπημενα ονοματα παλι εδω μεσα: Ζαν Μορό, Τζέιν Μπίρκιν, Σερζ Γκενσμπουρ, Miles Davis.
Eχεμυθε καποια στιγμη θα γραψουμε κατι για το "Ασανσερ για Δολοφονους", το θρυλικο ντεμπουτο του Λουί Μαλ με την απιστευτη μουσικη του Μάιλς Ντέιβις. Προς το παρον και ενθυμουμενος το "Le Tourbillon", απο την αριστουργημα του Φρανσουά Τριφό, "Ζιλ και Τζιμ", που παρεθεσε ο Earedil, θα πω μονο οτι η Ζαν ειναι το προσωπικο μου αρχετυπο ειδωλο femme fatale. Το κοβω εδω.
Επειδη ειστε μεγαλες μουρες ολοι, παρτε εδω την Φρανσουάζ Αρντί να κανει ντουετο με την Τζέιν Μπίρκιν στο "Comment Lui Dire Adieu " το 1976. (Μεχρι τα 2 λεπτα δειτε, μετα δεν εχει σημασια)
[youtube]0GZkY0TdSFU[/youtube]
Τελος για τους Γκενσμπουρικούς, ενα δωρακι. Ο Mick Harvey των Bad Seeds του Νίκου του Σπηλιά, ειχε βγαλει δυο δισκους με τραγουδια του Σερζ σε αγγλικη αποδοση, το "Intoxicated Man" (μαζι με την Anita Lane) του 1995 και το "Pink Elephants" του 1997.
To link για τον πρωτο, που φαινεται να δουλευει, εδω
https://www.blogger.com/comment.g?blogI ... 2797474393
Eχεμυθε καποια στιγμη θα γραψουμε κατι για το "Ασανσερ για Δολοφονους", το θρυλικο ντεμπουτο του Λουί Μαλ με την απιστευτη μουσικη του Μάιλς Ντέιβις. Προς το παρον και ενθυμουμενος το "Le Tourbillon", απο την αριστουργημα του Φρανσουά Τριφό, "Ζιλ και Τζιμ", που παρεθεσε ο Earedil, θα πω μονο οτι η Ζαν ειναι το προσωπικο μου αρχετυπο ειδωλο femme fatale. Το κοβω εδω.
Επειδη ειστε μεγαλες μουρες ολοι, παρτε εδω την Φρανσουάζ Αρντί να κανει ντουετο με την Τζέιν Μπίρκιν στο "Comment Lui Dire Adieu " το 1976. (Μεχρι τα 2 λεπτα δειτε, μετα δεν εχει σημασια)
[youtube]0GZkY0TdSFU[/youtube]
Τελος για τους Γκενσμπουρικούς, ενα δωρακι. Ο Mick Harvey των Bad Seeds του Νίκου του Σπηλιά, ειχε βγαλει δυο δισκους με τραγουδια του Σερζ σε αγγλικη αποδοση, το "Intoxicated Man" (μαζι με την Anita Lane) του 1995 και το "Pink Elephants" του 1997.
To link για τον πρωτο, που φαινεται να δουλευει, εδω
https://www.blogger.com/comment.g?blogI ... 2797474393
- sarkofagoktinos
http://www.youtube.com/watch?v=9WjdpG7e2zg εσεις οι παλιοι θα το γουσταρετε,οι fussionαδες επισης!!τι παιζουν τα παλικαρια!!περιμενω αποψεις
Tom Waits από τα παλιά.Heart Attack and Vine το cd.
Παλιός καλός Tom.Πολύ πριν ξεκινήσει τα πάρε δώσε με Hollywood & Broadway.
Όσο γερνάει ο άνθρωπος.....
Παλιός καλός Tom.Πολύ πριν ξεκινήσει τα πάρε δώσε με Hollywood & Broadway.
Όσο γερνάει ο άνθρωπος.....
- magiktigra
O αγαπημενος μου τιτλος τραγουδιου, μαζι με το "Christmas Card from a Hooker in Minneapolis" του Tom Waits.
("They had no freedom of speech.")
[youtube]VNl86BW5PVA[/youtube]
Οι (φανταστικοι) στιχοι υπαρχουν στην διευθυνση στο you tube.
("They had no freedom of speech.")
[youtube]VNl86BW5PVA[/youtube]
Οι (φανταστικοι) στιχοι υπαρχουν στην διευθυνση στο you tube.
-
χ0α0χ0αχ0α0χ0α εγραψες!!! Good Charlotte-Dance Floor Anthem(αν κ τ συγκεκριμενο τους δεν με τρελαινει εχω βαλει τη δισκογραφια τους στο ριπιτ απο τσ 2 τ μεσημερι!!!ειμαι down σημεραnovito έγραψε:αφιερωμένο στο έξαλλο νιάτο Orwell:
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Kb8Y7rTN5YU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Kb8Y7rTN5YU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
![]()

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
συγνωμη αν ξενερωσετε αλλα αυτη τη στιγμη ακουω και βλεπω x-factor στον αντ1 κι εχω γονατισει απο τα γελια!!
ελεος!!

ελεος!!

- ContrerasPablo
αθλητικο μετροπολις...παιζει το τραγουδι για τα χαμενα αδελφια μας...
Σε κάτι ώρες ανοίγουν οι κάλπες (και ο Zappa όταν ήθελε να παίξει rock & roll γαμούσε και έσπερνε)
[youtube]P1MHEJT6sjk[/youtube]
Υ.Γ.
Ως σχετικό-άσχετο και ορμώμενος από την Χιντεγκούτια αναφορά σε τίτλους τραγουδιών, έχω να πετάξω και την δικιά μου μαλακία, πως πολλοί προσπάθησαν αλλά τους τίτλους του ντουέτου Zappa - Beefheart κανείς δεν τους έφτασε. Βασικά όλοι οι τίτλοι τους (τραγουδιών και δίσκων) είναι θεικοί αλλά κάποοι ξεχωρίζουν...παραδείγματα:
When i see mommy, i feel like a mummy (Beefheart), Ship arriving too late to save a drowning witch (δίσκος του Zappa), I Wanna Find a Woman That' ll Hold My Big Toe Till I Have to Go (Beefheart), What's the ugliest part of your body (Zappa), A Carrot Is as Close as a Rabbit Gets to a Diamond (Beefheart), Prelude to the Afternoon of a Sexually Aroused Gas Mask (Zappa), Don't Eat the Yellow Snow (Zappa), και τέλος οι δύο αγαπημένοι μου:
Captain Beefheart - Μaking love to a vampire with a monkey on my knee
http://www.youtube.com/watch?v=uUAS1r59X0g (ακατάλληλο για μη εξοικειωμένους με τον ήχο του Beefheart)
Frank Zappa - I promise not to come in your mouth
http://www.youtube.com/watch?v=hfdrxtho27o
[youtube]P1MHEJT6sjk[/youtube]
Υ.Γ.
Ως σχετικό-άσχετο και ορμώμενος από την Χιντεγκούτια αναφορά σε τίτλους τραγουδιών, έχω να πετάξω και την δικιά μου μαλακία, πως πολλοί προσπάθησαν αλλά τους τίτλους του ντουέτου Zappa - Beefheart κανείς δεν τους έφτασε. Βασικά όλοι οι τίτλοι τους (τραγουδιών και δίσκων) είναι θεικοί αλλά κάποοι ξεχωρίζουν...παραδείγματα:
When i see mommy, i feel like a mummy (Beefheart), Ship arriving too late to save a drowning witch (δίσκος του Zappa), I Wanna Find a Woman That' ll Hold My Big Toe Till I Have to Go (Beefheart), What's the ugliest part of your body (Zappa), A Carrot Is as Close as a Rabbit Gets to a Diamond (Beefheart), Prelude to the Afternoon of a Sexually Aroused Gas Mask (Zappa), Don't Eat the Yellow Snow (Zappa), και τέλος οι δύο αγαπημένοι μου:
Captain Beefheart - Μaking love to a vampire with a monkey on my knee
http://www.youtube.com/watch?v=uUAS1r59X0g (ακατάλληλο για μη εξοικειωμένους με τον ήχο του Beefheart)
Frank Zappa - I promise not to come in your mouth
http://www.youtube.com/watch?v=hfdrxtho27o
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ξημερωσε μια φθινοπωρινη βροχερη κυριακη...
4-10-2009...ποτε περασαν κιολας 10 χρονια?
αδερφια εκει ψηλα...σας το αφιερωνω:
[youtube]okd3hLlvvLw[/youtube]
4-10-2009...ποτε περασαν κιολας 10 χρονια?
αδερφια εκει ψηλα...σας το αφιερωνω:
[youtube]okd3hLlvvLw[/youtube]