PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Και ο Τζορμπα ανεφερε το θεμα και ειπε οτι εννοειται δεν θα αναφερθουν σε αυτο με λεπτομερεια (ποιοι παικτες νοσουν πχ)
- Μπαρκαρούτσος
Φαντάσου να κάνουν αντίστοιχο flu game οι δικοί μας και 28.800 (-1000 Βέλγοι) τρελαμένοι να χορεύουν αγκαλιά... Θα με πάρουν τα ζουμιά αν γίνει τίποτα τέτοιο!danirifle έγραψε:αυτό σκέφτηκα κι εγώ ρε σκύλεΜπαρκαρούτσος έγραψε:[youtube]JBmxKU53zw0[/youtube]
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έλα βρε τώρα βρε, μια ασπιρίνη και μια καλή εντριβή με βιξ και θα είναι περδικια τα παλικάρια μας
Πάντως στις ( λίγες ) φωτογραφίες που ανέβηκαν από την προπόνηση δεν υπάρχουν οι Μπράντον,ντελιας,μπαμπα
- john4serres
Εκτός αποστολής Μινιολε, Σκοβ Ολσεν και Νιλσεν
Μέσα ο Οντοι, με μάσκα ο Σπιλερς
Μέσα ο Οντοι, με μάσκα ο Σπιλερς
Και λίγο τσίπουρο με μέλι. Να το δηλώσουν όμως μην βγει τίποτα περίεργο στο ντόπινγκ κοντρόλΜαυρο Χιονι έγραψε:Έλα βρε τώρα βρε, μια ασπιρίνη και μια καλή εντριβή με βιξ και θα είναι περδικια τα παλικάρια μας
Εκτός πάλι ο Μ.Α. Αν δεν είναι ίωση, σίγουρα ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες του.
Το καλύτερο ¨φάρμακο" παλιά ήταν οι βεντούζες με στυλεούς που είχαν στην άκρη βαμβάκι με οινόπνευμα. Η μητέρα μου και η γιαγιά μου άναβαν την άκρη του στυλεού με το ποτισμένο βαμβάκι, το έβαζαν μέσα στην βεντούζα ώστε να ζεσταθεί και μετά τις κολλούσαν στην πλάτη!!!Patron έγραψε:Και λίγο τσίπουρο με μέλι. Να το δηλώσουν όμως μην βγει τίποτα περίεργο στο ντόπινγκ κοντρόλΜαυρο Χιονι έγραψε:Έλα βρε τώρα βρε, μια ασπιρίνη και μια καλή εντριβή με βιξ και θα είναι περδικια τα παλικάρια μας

-
Ο μπαμπά είναι με πλάτη σε μια φωτογραφία φαίνεται στην γωνία. Τους άλλους 2 δεν τους είδα ούτε εγωrenegade έγραψε:Πάντως στις ( λίγες ) φωτογραφίες που ανέβηκαν από την προπόνηση δεν υπάρχουν οι Μπράντον,ντελιας,μπαμπα
- kataramenos5
Στυλε..τι? Πιρουνακι βρε.Που να τους βρουμε τους στυλ...αυτους τελος παντων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 17 Απρ 2024, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπάνε κάποτε, δεν μπορούσε να περπατήσει, βρούμε ενέσεις στη μέση, έμπαινε μέσα και έγραφε 40 πόντους, ψυχή θέλει
Πάντως αν δοκιμαζαμε να ανιχνεύσουμε τι ισχύει με τις ιώσεις νομίζω η μεγαλύτερη ανησυχία προκύπτει για τον Μπάμπα.
Στους 24 όταν ο Τσόρμπα είπε ότι βγήκε αποστολή, στο τέλος ρώτησε αν είναι ο Ράφα. Του είπαν είναι εκτός λίστας. Και μετά ρωτάει Όττο Βιειρινια είναι μέσα; Σαν ρώταγε δλδ αν υπάρχει κάποιος πίσω από τον Μπαμπα.
Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου γιατί είμαστε όλοι επηρεασμένοι από το θέμα των ιώσεων.
Νο ο Μπαμπα είναι ο πιο κομβικος από όλους. Με Βιειρινια και Όττο δεξιά και αριστερά, 90 ή 120 λεπτά δε βγαίνουν. Και με τα 2 σου μπακ να έχουν θέματα φυσικής κατάστασης (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) δε βλέπω πως μπορούν να κρατήσουν Σκορας και Νουσα σε ολη τη διάρκειατου αγώνα. Συν του ότι ο Μπάμπα δίνει ύψος στα στημένα.
Κι αν θέλω να γίνω ακόμα πιο καχύποπτος δεν ξέρω και με Μειτε τι γίνεται.
Όταν έφτιαχναν ενδεκάδα, φτάνοντας στο κέντρο, λέει ο Κολκας Μειτε Σβαμπ και λέει ο Τσόρμπα μακάρι. Τι μακάρι του λέει ο άλλος..
Δεν ξέρω τι να πω.
Ελπίζω απλά να βλέπω φαντάσματα..
Στους 24 όταν ο Τσόρμπα είπε ότι βγήκε αποστολή, στο τέλος ρώτησε αν είναι ο Ράφα. Του είπαν είναι εκτός λίστας. Και μετά ρωτάει Όττο Βιειρινια είναι μέσα; Σαν ρώταγε δλδ αν υπάρχει κάποιος πίσω από τον Μπαμπα.
Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου γιατί είμαστε όλοι επηρεασμένοι από το θέμα των ιώσεων.
Νο ο Μπαμπα είναι ο πιο κομβικος από όλους. Με Βιειρινια και Όττο δεξιά και αριστερά, 90 ή 120 λεπτά δε βγαίνουν. Και με τα 2 σου μπακ να έχουν θέματα φυσικής κατάστασης (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) δε βλέπω πως μπορούν να κρατήσουν Σκορας και Νουσα σε ολη τη διάρκειατου αγώνα. Συν του ότι ο Μπάμπα δίνει ύψος στα στημένα.
Κι αν θέλω να γίνω ακόμα πιο καχύποπτος δεν ξέρω και με Μειτε τι γίνεται.
Όταν έφτιαχναν ενδεκάδα, φτάνοντας στο κέντρο, λέει ο Κολκας Μειτε Σβαμπ και λέει ο Τσόρμπα μακάρι. Τι μακάρι του λέει ο άλλος..
Δεν ξέρω τι να πω.
Ελπίζω απλά να βλέπω φαντάσματα..
Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μετά από αυτό που έκανε με ρουληΓερασίμου έγραψε:Εκτός πάλι ο Μ.Α. Αν δεν είναι ίωση, σίγουρα ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες του.
Πφφ... Ολα έχουν κυλήσει ιδανικα μεχρι στιγμής, sold out, πολλες απουσιες Μπριζ. Ελπίζω να μη μας στερησουν οι ιωσεις το δικαίωμα να παιξουμε στο μαξιμουμ των δυνατοτήτων μας και μεινουμε με ακομα ενα "αν..."