ισχύει; γιατί γράφανε ότι θα τους φέρουν όλουςjohn4serres έγραψε:Χωρίς Μινιολε, Σκοβ Ολσεν και Οντοι η αποστολή των βελγων!
PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Και πριν απο την Ντιναμο αυτα εγραφες. Πριν απο Φρανκφουρτη τα ιδια; Το κομπλεξ σου τεραστιο.Λεμεσος4 έγραψε:Ειλικρινα αν μας εκατσε τετοιο λαχειο με την μιση τους ομαδα να ειναι εκτος και εμεις παμε να παιξουμε με Βιερινια απεναντι στον Νούσα μιλαμε ειμαστε για σκοτωμα. Εδω ο μαυρουκος του Οφη εβαλε το ενα και μοναδικο γκολ της ζωης του απεναντι στο Βιερινια. Μαθαμε οτι οαρηθ έχει καποιο εξτρεμ σαβεριο οταν τον μαρκαρε ο Βιερινια. Η αεχ με Βιερινια βασικο εμοιαζε με τον αγιαξ του κροιφ. Ελπιζω να μην την αυτοκτονήσουμε μονοι μας
Ο Τοσκιτσης λέει ότι αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ ταλαιπωρούνται από ίωση και πως κάποιοι έχουν και πυρετό. Μόνο εμείς αυτά.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρατα τους χαρακτηρισμους σου για τον εαυτο σου. Τιποτα αλλο.aivas19 έγραψε:Και πριν απο την Ντιναμο αυτα εγραφες. Πριν απο Φρανκφουρτη τα ιδια; Το κομπλεξ σου τεραστιο.Λεμεσος4 έγραψε:Ειλικρινα αν μας εκατσε τετοιο λαχειο με την μιση τους ομαδα να ειναι εκτος και εμεις παμε να παιξουμε με Βιερινια απεναντι στον Νούσα μιλαμε ειμαστε για σκοτωμα. Εδω ο μαυρουκος του Οφη εβαλε το ενα και μοναδικο γκολ της ζωης του απεναντι στο Βιερινια. Μαθαμε οτι οαρηθ έχει καποιο εξτρεμ σαβεριο οταν τον μαρκαρε ο Βιερινια. Η αεχ με Βιερινια βασικο εμοιαζε με τον αγιαξ του κροιφ. Ελπιζω να μην την αυτοκτονήσουμε μονοι μας
- Patricio_4
Που το είπε αυτό?Jim_Chatz έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ ταλαιπωρούνται από ίωση και πως κάποιοι έχουν και πυρετό. Μόνο εμείς αυτά.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokilerou
Στο viber groupPatricio_4 έγραψε:Που το είπε αυτό?Jim_Chatz έγραψε:Ο Τοσκιτσης λέει ότι αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ ταλαιπωρούνται από ίωση και πως κάποιοι έχουν και πυρετό. Μόνο εμείς αυτά.
- Patricio_4
Πωωω, αρχίσαμε πάλι
- Montrealiotis
Εγώ, ο αμπαλος, θα το πω σήμερα. Ποια μπριζ;
Πολλά ταλαντούχα και αθλητικά παιδάκια. Με όλο το μέλλον μπροστά τους σίγουρα, με μετάγραφες και αξίες εκατομυρίων. Αλλά παραμένουν παιδάκια. Τέτοια ματς θέλουν @@, και θα τους τα δείξουμε αύριο.
Πολλά ταλαντούχα και αθλητικά παιδάκια. Με όλο το μέλλον μπροστά τους σίγουρα, με μετάγραφες και αξίες εκατομυρίων. Αλλά παραμένουν παιδάκια. Τέτοια ματς θέλουν @@, και θα τους τα δείξουμε αύριο.
-
Αν ισχύει το θέμα με τις ιώσεις θα ανέβαιναν δραματικά οι αποδόσεις του άσου, αντιθέτως κατεβαίνει καθε μέρα, δεν νομίζω να ξέρει κάτι παραπάνω ο Τοσκιτσής από τις στοιχηματικές.
Εδώ έχουμε χάσει από κρεοπώληδες και ανθρακωρύχους....
Το -->ποια τάδε,ποτέ δε μας βγήκε σε καλό
Βάλε και τις ιώσεις μέσα
5-95 οι πιθανότητες
Βάλε και τις ιώσεις μέσα
5-95 οι πιθανότητες
- Μπαρκαρούτσος
Αν ισχύει αυτό με τις ιώσεις, καταρρίπτεπται αυτό που είπα τις προάλλες για τα αποδυτήρια.
Α ρε κουφάλα Ρουμάνε, τη σκαπούλαρες πάλι. Άντε να βρω το επόμενο αφήγημα.
Α ρε κουφάλα Ρουμάνε, τη σκαπούλαρες πάλι. Άντε να βρω το επόμενο αφήγημα.
5-95 υπέρ Μπριζ λέει ο Doom? Μλκς ΠΕΡΑΣΑΜΕ! Κλειδώστε τοDoomlord4 έγραψε:Εδώ έχουμε χάσει από κρεοπώληδες και ανθρακωρύχους....
Βάλε και τις ιώσεις μέσα
5-95 οι πιθανότητες

Μόνο ο Ντέλιας αρρώστησε και αυτός όχι τόσο πολύ. Αυτή την ενημέρωση είχα εγώ πριν λίγο.
Πάντως αυτό με τις ιώσεις είναι ένας γρίφος.
Μη δούμε ενδεκάδα με Οζντόεφ Μιχαηλίδη στα στόπερ και πάθουμε κανένα εγκεφαλικό.
Έχει ανέβει κανένα βιντεακι από σημερινή προπόνηση;
Ως τώρα οι ιώσεις αφορούσαν μεσοεπιθετικους.
Ελπίζω να μην έχει χτυπήσει την άμυνα γιατί εκεί τα κουκιά είναι μετρημένα..
Μη δούμε ενδεκάδα με Οζντόεφ Μιχαηλίδη στα στόπερ και πάθουμε κανένα εγκεφαλικό.
Έχει ανέβει κανένα βιντεακι από σημερινή προπόνηση;
Ως τώρα οι ιώσεις αφορούσαν μεσοεπιθετικους.
Ελπίζω να μην έχει χτυπήσει την άμυνα γιατί εκεί τα κουκιά είναι μετρημένα..