PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
- ΑποστόληςΑ
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Την Πέμπτη θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι....Το παιχνίδι είναι δικό μας....
ΥΓ ακόμα Τρίτη βράδυ...φτουυυυυυυυυ
ΥΓ ακόμα Τρίτη βράδυ...φτουυυυυυυυυ
Αφάνα δεν είδα τι γράφτηκε , πάντως στο Βέλγιο κάποιοι είπαν για ίωση στον Μπράντον κ αυτό επιβεβαιωθηκε όταν γύρισε η ομάδα
Μπραβο στην ΠΑΕ για την ανακοινωση και κυριως για τις ενεργειες στις οποιες θα προβει.
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση - όπως και τους άλλους. Το παλιό γωνιακό καφέ στην Αγίου Λαζάρου στο Βύρωνα έχει κλείσει εδώ και κάποιο διάστημα. Εκεί πήγαινα, αλλά για αυτό ψάχνω τώρα κάποια εναλλακτική. Ακόμα και όχι εδώ, οπουδήποτε στην Αθήνα, καλύτερα από τον ΟΠΑΠ αν και εκεί με βλέπω να καταλήγω.GiorgosAtha έγραψε:Αδερφέ, σόρρυ για την καθυστέρηση,Paokathina έγραψε:Καλησπέρα παίδες,
Γνωρίζει κάποιος που θα δείξει σίγουρα τον αγώνα της Πέμπτης 18/4 ΠΑΟΚ - κλαμπ Μπριζ? Σε κάποιο καφέ στην ανατολική Αθήνα που έχουμε ξεμείνει (Παγκράτι ζωγράφου Βύρωνα)? Καλύτερα σε αυτές τις περιοχές αλλά και οπουδήποτε που θα το βάλει σίγουρα.
Γιατί υποθέτω παντού θα δείξουν τον Ολυμπιακό. Ας δείχνει και τον Ολυμπιακό αλλά να έχουμε να δούμε και εμείς χωρίς να παρακαλάμε.
Σίγουρα Βύρωνα υπάρχουν καφετέριες (πχ. πλατεία Αγίου Λαζάρου) και προποτζίδικα που θα το δείξουν (πιθανόν παράλληλα με τον gay).
Μεγάλωσα εκεί και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να βρω μέρος να δω τον ΠΑΟΚ... και χωρίς να υπάρχει κάποιο "θέμα" αν με καταλαβαίνεις.
Άποψη μου να αποφύγεις το Παγκράτι (γαυροφωλιά) μην έχεις κάνα θέμα με τίποτα μ@λάκες.
Αν έμενα ακόμα εκεί -έχω 6-7 χρόνια που έχω φύγει- θα το βλέπαμε και μαζί.
-
Το μόνο που ξέρω ΣΊΓΟΥΡΑ είναι ότι ο αρχηγός 2 μέρες πρίν τον αγώνα είχε ίωση με τα γνωστά συμπτώματα, μπούκωμα κτλ κτλ.Afanas έγραψε:Βγήκε ένα άρθρο στο σπορτ24 για το θέμα που έχουμε με τις ιώσεις όπου αναφέρεται ότι εκτός από τους παίκτες που έμειναν εκτός παιχνιδιών λόγω ίωσης κι άλλοι είχαν θέμα αλλά κατάφεραν να αγωνιστούν. Αυτό το άκουσα και στο Βέλγιο να λέγεται, ότι η μισή ομάδα ήταν άρρωστη οπότε λογικά όχι στο 100% της. Οπότε ίσως να είναι ένας λόγος αισιοδοξίας αυτό αν ως την Πέμπτη έχουν αναρρώσει οι παίκτες μας.
Γι αυτό μου έκανε εντύπωση που έπαιξε, αλλά σκέφτηκα ότι προφανώς έγινε καλά.
ΥΓ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ !
Ερχομαστε ΠΑΟΚαρα μου την Πεμπτη για αλλη μια μαχη, οπως παλια! Αμπαλαεα στην κερκιδα, την μπαλα που ξερουμε στο χορταρι κι ολα θα πανε οπως πρεπει.
Ενα ωραιο ντεζαβου με Ουντινεζε (αλλη εκδρομη τοτε) δεν θα με χαλουσε καθολου. Τι ματς και τι κερκιδα εκεινο το βραδυ, με ιδιο σκορ στον πρωτο αγωνα,και η γνωστη Καμπς-ιαδα στην παραταση. Μνημεε ζωης
ΠΑΟΚ εσυ θα προκριθεις
Ενα ωραιο ντεζαβου με Ουντινεζε (αλλη εκδρομη τοτε) δεν θα με χαλουσε καθολου. Τι ματς και τι κερκιδα εκεινο το βραδυ, με ιδιο σκορ στον πρωτο αγωνα,και η γνωστη Καμπς-ιαδα στην παραταση. Μνημεε ζωης
ΠΑΟΚ εσυ θα προκριθεις
θα χαιρόμουν να μάθω ότι έχει γλέντι γάμου αύριο βράδυ, έξω από το ξενοδοχείο τους
- Μπαρκαρούτσος
Σύμφωνα με οριστικά μπαναρισμένο μέλος, δύο από τους μοντς έχουν παντρευτεί ο ένας τον άλλον.
Γλέντι δεν έγινε, αλλά μπορούμε να κανονίσουμε να γίνει αύριο στο ξενοδοχείο της Club Brugge.
Γλέντι δεν έγινε, αλλά μπορούμε να κανονίσουμε να γίνει αύριο στο ξενοδοχείο της Club Brugge.
Παιδιά θα σας πω μια ιστορία που ξέρω γιατί αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η ΠΑΟΚΑΡΑ..
Έχω ένα φίλο φαρμακοποιό...Αεκτση...με διάρκειας στη τζαμπασοφια και όλα.μενουμε κ οι δύο Αθήνα.
Έχει ένα αλάνι κουμπάρο στη Θεσσαλονίκη...φολα ΠΑΟΚ...ο φίλος μου λοιπόν παράτησε 3 μέρες τα φαρμακεία του και ανέβηκε Τούμπα...είδαν μαζί τη ματσαρα με Ντιναμο...πλήρωσε εισιτήρια στη 2 κανονικά...μας έβγαλε το καπέλο.
Και μαντέψτε...σήμερα πρωί πρωί.. τσίμπησε το εισιτήριακι...θύρα 2 κλασσικά...κ αυριο ο αεκτσης ξεκινάει πάλι για να ανέβει να προσκυνησει ξανά στο ναό μας.
Του λέω...θα φας ΑΚΡΙΒΩΣ ότι εφαγες...θα πιεις τα ίδια...θα φορέσεις τα ιδια.. και φέρε την πρόκριση!!
Έχω ένα φίλο φαρμακοποιό...Αεκτση...με διάρκειας στη τζαμπασοφια και όλα.μενουμε κ οι δύο Αθήνα.
Έχει ένα αλάνι κουμπάρο στη Θεσσαλονίκη...φολα ΠΑΟΚ...ο φίλος μου λοιπόν παράτησε 3 μέρες τα φαρμακεία του και ανέβηκε Τούμπα...είδαν μαζί τη ματσαρα με Ντιναμο...πλήρωσε εισιτήρια στη 2 κανονικά...μας έβγαλε το καπέλο.
Και μαντέψτε...σήμερα πρωί πρωί.. τσίμπησε το εισιτήριακι...θύρα 2 κλασσικά...κ αυριο ο αεκτσης ξεκινάει πάλι για να ανέβει να προσκυνησει ξανά στο ναό μας.
Του λέω...θα φας ΑΚΡΙΒΩΣ ότι εφαγες...θα πιεις τα ίδια...θα φορέσεις τα ιδια.. και φέρε την πρόκριση!!
-
Αλανια σος με εισιτηριο με ονομα αλλουνου μπαινουμε η πρεπει να εχει το δικο μου ονομα πανω; Εννοω με τα νεα μετρα κλπ
Μπαίνεις αν δεν σε ελέγξει κανείς. Αν σε ελέγξουν τον ήπιες και εσύ και αυτός που αναφέρεται το όνομα του επάνω στο εισιτήριο.
Άϋπνος από την αγωνία
κι έχουμε ακόμα μία νύχτα μπροστά μας...
κι έχουμε ακόμα μία νύχτα μπροστά μας...