PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd
Πρέπει να γίνεται χαμός.
Τόση ώρα δεν έχει προχωρήσει σε μένα
Δύσκολα θα βρούμε εισιτήριο
Τόση ώρα δεν έχει προχωρήσει σε μένα
Δύσκολα θα βρούμε εισιτήριο
- ΑποστόληςΑ
Kotarski
A. Zivkovic - Kedziora - Koulie - Baba
Meite - Ozdoev
Despodov - Delias - Taison
Samatta
A. Zivkovic - Kedziora - Koulie - Baba
Meite - Ozdoev
Despodov - Delias - Taison
Samatta
- Patricio_4
Σε εμένα δεν έχει φτάσει ούτε τη μέση και έχω μπει από τις πάρα 20
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρθε κανενος η σειρα; Κι εγω εχω απο 8μιση αλλα ματαια
- PAOKevolution
- Mitsospaoki4
- Moderator
>Μην αφήνετε τη θέση σας στην ουρά, πριν από λίγο είχε διαθέσιμα σε 5-6
- Patricio_4
Εγώ πήρα στην 6 πριν ένα 20λεπτο μετά από πολύ ψάξιμο για θέση
Αρκετά ή ελάχιστα;Τρικυμίας έγραψε:>Μην αφήνετε τη θέση σας στην ουρά, πριν από λίγο είχε διαθέσιμα σε 5-6
Μόνο εκεί;
Είχε καμιά δεκαριά σίγουρα. Στα πέταλα δεν φαινόταν κανένα διαθέσιμο. Γενικά το σύστημα τα έπαιξε λίγο, στην αρχή δεν έβγαζε διαθέσιμα πουθενά και νόμιζα ότι έγινε σολδουτ.Doomlord4 έγραψε:Αρκετά ή ελάχιστα;Τρικυμίας έγραψε:>Μην αφήνετε τη θέση σας στην ουρά, πριν από λίγο είχε διαθέσιμα σε 5-6
Μόνο εκεί;
Έμψυχα εργαλεία, ο ορισμό του δούλου. Όπου λέει η κυβέρνηση βάρα, βαράνε. Όπου λέει η κυβέρνηση πήδα, ρωτάνε πόσο ψηλά. Έτσι είναι ο θεσμός σαν θεσμός και κάποτε το ξέραμε καλά.Amsterdamer_87 έγραψε:Για οσους νομιζουν οτι δεν ειναι οντως φασιστοειδη..Λεμεσος4 έγραψε:Ενα επαισχυντο σχολιο τους που δειχνει την νοοτροπια τους.
"Οι Ελληνες ηταν μια καλη ευκαιρια για την αστυνομια μας ωστε να κανει ασκηση με το κανονι νερου."
Στα τοπικά προποτζήδικα σίγουρα θα έχει μια τηλεόραση που θα δείχνει ΠΑΟΚ. Ρώτα από σήμερα ή αύριο τι σκοπεύουν να κάνουν.Paokathina έγραψε:Καλησπέρα παίδες,
Γνωρίζει κάποιος που θα δείξει σίγουρα τον αγώνα της Πέμπτης 18/4 ΠΑΟΚ - κλαμπ Μπριζ? Σε κάποιο καφέ στην ανατολική Αθήνα που έχουμε ξεμείνει (Παγκράτι ζωγράφου Βύρωνα)? Καλύτερα σε αυτές τις περιοχές αλλά και οπουδήποτε που θα το βάλει σίγουρα.
Γιατί υποθέτω παντού θα δείξουν τον Ολυμπιακό. Ας δείχνει και τον Ολυμπιακό αλλά να έχουμε να δούμε και εμείς χωρίς να παρακαλάμε.
Είχε καμιά δεκαριά σίγουρα. Στα πέταλα δεν φαινόταν κανένα διαθέσιμο. Γενικά το σύστημα τα έπαιξε λίγο, στην αρχή δεν έβγαζε διαθέσιμα πουθενά και νόμιζα ότι έγινε σολδουτ.Τρικυμίας έγραψε:Doomlord4 έγραψε:Αρκετά ή ελάχιστα;Τρικυμίας έγραψε:>Μην αφήνετε τη θέση σας στην ουρά, πριν από λίγο είχε διαθέσιμα σε 5-6
Μόνο εκεί;
Σε 1-2-3; έφυγαν όλα;
Γίνεται να ΜΗΝ ΠΑΩ σε αυτό το ματς; ; ; ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 16 Απρ 2024, 09:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκεί δεν κοίταξα καν γιατί έχω να πληρώσω και ηλεκτρικόDoomlord4 έγραψε: Σε 1-2-3; έφυγαν όλα;
Γίνεται να ΜΗΝ ΠΑΩ σε αυτό το ματς; ; ; ;![]()
![]()

- Patricio_4
Μπήκε φίλος πριν ένα λεπτό έχει στην 1 και στην 3Doomlord4 έγραψε:Σε 1-2-3; έφυγαν όλα;Τρικυμίας έγραψε:Είχε καμιά δεκαριά σίγουρα. Στα πέταλα δεν φαινόταν κανένα διαθέσιμο. Γενικά το σύστημα τα έπαιξε λίγο, στην αρχή δεν έβγαζε διαθέσιμα πουθενά και νόμιζα ότι έγινε σολδουτ.Doomlord4 έγραψε: Αρκετά ή ελάχιστα;
Μόνο εκεί;
Έμψυχα εργαλεία, ο ορισμό του δούλου. Όπου λέει η κυβέρνηση βάρα, βαράνε. Όπου λέει η κυβέρνηση πήδα, ρωτάνε πόσο ψηλά. Έτσι είναι ο θεσμός σαν θεσμός και κάποτε το ξέραμε καλά.Amsterdamer_87 έγραψε: Για οσους νομιζουν οτι δεν ειναι οντως φασιστοειδη..
Στα τοπικά προποτζήδικα σίγουρα θα έχει μια τηλεόραση που θα δείχνει ΠΑΟΚ. Ρώτα από σήμερα ή αύριο τι σκοπεύουν να κάνουν.Paokathina έγραψε:Καλησπέρα παίδες,
Γνωρίζει κάποιος που θα δείξει σίγουρα τον αγώνα της Πέμπτης 18/4 ΠΑΟΚ - κλαμπ Μπριζ? Σε κάποιο καφέ στην ανατολική Αθήνα που έχουμε ξεμείνει (Παγκράτι ζωγράφου Βύρωνα)? Καλύτερα σε αυτές τις περιοχές αλλά και οπουδήποτε που θα το βάλει σίγουρα.
Γιατί υποθέτω παντού θα δείξουν τον Ολυμπιακό. Ας δείχνει και τον Ολυμπιακό αλλά να έχουμε να δούμε και εμείς χωρίς να παρακαλάμε.
Γίνεται να ΜΗΝ ΠΑΩ σε αυτό το ματς; ; ; ;![]()
![]()