δεν περνάνε οι μέρες...

Μακάρι James.James Moriarty έγραψε: ...
Αυτοί πιστεύω θα παίξουν πίσω κ θα χτυπήσουν στην κόντρα.
Στα πρώτα τέταρτο/εικοσάλεπτο θά τούς πρεσσαρουμε ψηλά κ ελπίζω από την μεριά τής 4 .Η άμυνα τούς θα τά χάσουν.. Θα φάνε πολύ γουχα γενικώς
...
ΜηδενίζονταιΑποστόληςΑ έγραψε:Κουλιε, Brandon και Despodov δεν πρέπει να πάρουν κίτρινη κάρτα, γιατί συμπληρώνουν τις τρεις και θα λείψουν από τον πρώτο ημιτελικό.
1. Η Μπριζ χάνει πολύ εκτός έδρας από την δύναμη τής Όι μισοί παίκτες τής δεν νομίζω να έχουν παίξει σέ τόσο δύσκολη έδρα ειδικά η οποία θά βραζει μετα τά σκηνικά.marsantos έγραψε:Μακάρι James.James Moriarty έγραψε: ...
Αυτοί πιστεύω θα παίξουν πίσω κ θα χτυπήσουν στην κόντρα.
Στα πρώτα τέταρτο/εικοσάλεπτο θά τούς πρεσσαρουμε ψηλά κ ελπίζω από την μεριά τής 4 .Η άμυνα τούς θα τά χάσουν.. Θα φάνε πολύ γουχα γενικώς
...
Απλά έχω την έξης ένσταση. Για να κάνεις high press σε ομάδες που έχουν πολύ καλή κυκλοφορίας πρέπει και οι 11 να είναι κομάντο. Ένας άμα δεν ακολουθήσει μπορούν να μπουν με τη μπάλα στα δίχτυα. Κι εμείς έχουμε αρκετούς που μπορεί να αποτελέσουν αδύναμο κρίκο. Ο Μειτέ, ο Σβάμπ, ο Τάισον, ο Σαμάτα και ο Αντρέ (αν παίξει) δεν ξέρω με πόση διάρκεια και σταθερότητα μπορούν να ακολουθήσουν κάτι τέτοιο ακόμα κι αν μιλάμε για 20 με 25 λεπτά.
Αντίθετα αυτό που κάναμε με τη Δυναμό ήταν αρκετά έξυπνο. Με το counter press κάναμε παγίδες σε συγκεκριμένα μέρη και σε συγκεκριμένες φάσεις παιχνιδιού. Κι αυτό είχε το τίμημά του βέβαια γιατί στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε χάσει αισθητά σε ενέργεια.
Επίσης..
Πρέπει να έχουμε στο νου κάτι..
Ένα γκολ ψάχνουμε. Δεν είναι σαν τη Δυναμό..
Το ένα γκολ είτε μπει στο 5 είτε στο 95 φέρνει κατάσταση ισορροπίας.
Μακάρι να μπει στο 5 και να βάλουμε άλλα 4 στη συνέχεια. Όποτε όμως και να μπει, θα έχει γίνει το πρώτο βήμα.
Καλό είναι να υπάρχει υπομονή και όχι βιασύνη. Έχω στο νου μου τον αγώνα με τη Μαρσέιγ που μετά από το καταιγιστικό πρώτο δεκάλεπτο επήλθε ηρεμία η οποία μετατράπηκε σε ανυπομονησία. Και έτσι ξαφνικά ο Κρέσπο τρελάθηκε, ξεκίνησε μια κούρσα χωρίς λόγο, έπεσε πάνω στους αντιπάλους, έκανε το λάθος και το φάγαμε.
Εδώ είναι σημαντικό να μένει το 0 πίσω. Μπροστά, όπως πολύ εύστοχα είπες, η αμυντική τους γραμμή θα απαρτίζεται από υπερβολικά νεαρούς παίκτες. Που θα πάει; Μια φορά τουλάχιστον θα έχουν ελλειμματική συμπεριφορά..