Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από Shivaspace »

φταίμε κι εμείς για την κατάντια του ΠΑΣ, τους πήραμε τον Κάργα και βούτηξαν τελικά στην Β
Άβαταρ μέλους
aivas19

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από aivas19 »

0-1 η Λαμια στο 14’ με Σλιβκα
1-1 ο βαζελος με Τσεριν στο 20’
Εχασε και αλλη μια τεραστια ευκαιρια μολις ο Μπερναρ. Δεν ξέρω αν αντεξει η Λαμια παντως παιζουν αγχωμενα ο βαζελοζ
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ο πιο δύσκολος αγώνας μέχρι το τέλος θα είναι ο αγώνας στη Λαμία.
Μετά από δύο αγώνες do or die, με μόνο 2 μέρες κενές ανάμεσα στους αγώνες,, με τον αγώνα της Κυριακής στο Καραϊσκάκης να τελειώνει στις 10.30 και τον αγώνα της Τετάρτης στη Λαμία να ξεκινάει νωρίς νωρίς στις 5, με 2 συνεχομενα εντός η Λαμία και 2 συνεχόμενα εκτός εμείς, είναι το μοναδικό ματς που στο μυαλό όλων είναι το πιο εύκολο και στο μυαλό των των παικτών το μοναδικό που θα νιώθουν ότι μπορούν να το πάρουν σβηστά.
Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει έλλειμμα ενέργειας, είναι δεδομένο ότι η απόδοση θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να κερδηθεί αυτό το ματς με μισό μηδέν.

Υγ. Τα γράφω όλα αυτά γιατί βλέπω με πολλή προσοχή το παο Λαμία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ημίχρονο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο δεύτερο. Μπορεί να λήξει 6 - 1. Ο παο παίζει με 2 επιθετικούς, έχει ένα γκολ και μια ευκαιρία. Η Λαμία κρατάει άνετα το Χ. Απέναντι σε ξεκούραστο βαζελο.. Είναι ομάδα σκληρή..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

o.α.ρ.η.σ. θα πάρει διπλό σήμερα...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σβηστό δεν έχει τίποτα από τω και πέρα. Να κάνουν υπομονή οι παίκτες. Μακρά σαιζόν, τελειώνει όμως και πρέπει να τελειώσει καλά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Προβλέπω πέναλτι για την βαζελα
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Γκολ απο ανυπαρκτο φαουλ, 2-1 η ζελα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Κανένα φάουλ δεν υπήρχε...
Δωράκι - σπρώξιμο στους λαγούς για τη νίκη!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Η ΑΕΚ ήταν μονόδρομος (ευτυχώς...)
Του Τάσου Τσατάλη*

ΑΕΚ έγινα επειδή δεν μπορούσα να γίνω κάτι διαφορετικό για οικογενειακούς λόγους. Σίγουρα θα μπορούσα να είμαι απλά ΑΕΚ, αλλά όλο αυτό έγινε πιο σύνθετο επειδή ο πατέρας μου και ο παππούς μου δεν υποστήριζαν απλά την ΑΕΚ. Ηταν «μόνο ΑΕΚ».

Οι Κυριακές των παιδικών μου χρόνων και οι Τετάρτες όταν είχαμε Κύπελλο ή Ευρώπη ήταν χαρούμενες ή θλιμμένες ανάλογα με το αποτέλεσμα της ομάδας. Και όταν ξεκίνησαν οι ατάκες του στιλ «η ΑΕΚ θα σου δώσει να φας;» ήταν πολύ αργά για να αλλάξει κάτι. Βέβαια καμιά 40αριά χρόνια μετά φτάσαμε στο σημείο όντως να μου δίνει η ΑΕΚ να φάω, οπότε τουλάχιστον τώρα έχω και απάντηση.

Στην πορεία των χρόνων και ψάχνοντας μέσα μου ιδιαίτερους λόγους που κάνουν ξεχωριστό το να είσαι ΑΕΚ στάθηκα τελικά στο εξής: Μου αρέσει που η ΑΕΚ δεν φτιάχτηκε επειδή μαζεύτηκαν καμιά δεκαριά τύποι που τους άρεσε να κλοτσάνε το τόπι, να βάζουν καλάθια, να τρέχουν ή να κάνουν άλματα και είπαν να φτιάξουν έναν σύλλογο στη γειτονιά τους. Φτιάχτηκε από πρόσωπα που τους άρεσαν όλα αυτά βέβαια, αλλά μέσα από αυτά ήθελαν να εκφράσουν κάτι άλλο πιο βαθύ, με συγκεκριμένες και ιδιαίτερες αναφορές.

Επιπλέον δεν υπήρξε συνέχεια συλλόγου που προϋπήρχε. Φτιάχτηκε από την αρχή εδώ, από ανθρώπους που είχαν περάσει και συνέχιζαν να περνούν ταλαιπωρίες απίστευτες. Μεταξύ όλων των συλλόγων με αναφορά στον προσφυγικό ελληνισμό είναι αυτή που εκπροσώπησε και εκπροσωπεί όσο καμιά άλλη τον κόσμο με συγκεκριμένες σταθερές. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ, που πήγε να ακολουθήσει το μοντέλο της ΑΕΚ, είναι ταυτισμένος πλέον με τη Βόρεια Ελλάδα, η προσφυγική του ταυτότητα εδώ και χρόνια δεν είναι το βασικό σημείο αναφοράς. Η ΑΕΚ από την πρώτη μέρα της μέχρι σήμερα που κλείνει τα 100 χρόνια της έχει το ίδιο σημείο αναφοράς, εκπροσωπεί το ίδιο πράγμα. Και αυτό ξεπερνά το αθλητικό κομμάτι.

Ακόμη περισσότερο συμβαίνει αυτό σήμερα που έχουμε επιστρέψει στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και δίνεται ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ιστορική ταυτότητα και τις καταβολές μας. Με τη μορφή του νέου γηπέδου, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού κι άλλα πολλά. Νομίζω ότι τα πρώτα 100 χρόνια μας δεν θα μπορούσαν να γιορτάζονται υπό καλύτερες συνθήκες...

* Υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, πρώην συντάκτης της «Εφ.Συν.»
Θα μας βγάλεις τα μάτια ρε Τασούλη! Εντάξει, όλες οι ομάδες αυτοθαυμάζονται, αλλά η δική σας εμμονή να ιδιοποιηθείτε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού είναι ακατανόητη και ανιστόρητη. Μετά θα βγουν οι Πανιώνιοι και θα λένε για ντροπές της προσφυγιάς και θα είναι κομπλεξικοί και μικροί...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Χέρι δεν ήταν εκεί στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε η Λαμία?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

3-1
Πάλι δεν σκόραρε ο Φοίβος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 14 Απρ 2024, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Κ το 2ο κ το 3ο τα πνίγει το τέρμα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

hasio_john έγραψε:Χέρι δεν ήταν εκεί στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε η Λαμία?
Ήταν αλλά έκανε τον πεθαμένο ο γεντβαι κ ξεχαστηκαμε
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Εμετικός Παπαπετρου
Σιχαμενοι Έλληνες διαιτητές
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

dragon έγραψε:
hasio_john έγραψε:Χέρι δεν ήταν εκεί στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε η Λαμία?
Ήταν αλλά έκανε τον πεθαμένο ο γεντβαι κ ξεχαστηκαμε
Αυτό ακριβώς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”