Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Στο αγγλικό που έβλεπα το παιχνίδι είπε ότι ο σκορας χάνει την ρεβάνς. Όχι?chri5ti9 έγραψε:Ωστόσο ας υπολογίσουμε πως στο 2ο ματς επιστρέφει ο Σκοβ Ολσεν για αυτούς. Όποτε μπροστά μάλλον θα παραταχθούν με τον Γιουτγκλα φορ και εξτρέμ τον Ολσεν και τον Σκορας.
Αν δεν γυρίσει ο Ολσεν τότε θα παίξει ο Νουσα
Δεν βγήκε το γνωστό misses next match όταν του δόθηκε κάρτα. Τι να πω μακάρι να τη χάσει .
Μπορεί να υποφέραμε και άνετα να είχαμε φάει και άλλο αλλά το ίδιο άνετα θα μπορούσαμε να μην μ@λακιστούμε 3 - 4 φορές στην τελική πάσα και να σκοράρουμε
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Αν τον δεις σε κάνα δυο χρόνια να παίζει όμως στο υψηλότερο επίπεδο μην σου φανεί περίεργο.Montrealiotis έγραψε:Ποιος Μαρκαντώνης τώρα; Αποτυχημένη μεταγραφή εξελίχθηκε. Τελειώνει η σαιζόν και παει πίσω. Δυστυχώς χάφ και μεσοεπιθετικόι δεν τράβηξαν σήμερα. Ας ελπίσουμε με μια βδομάδα ξεκούραση να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια και να τους πατήσουμε στην τουμπα.
Ποσό έκανε αυτός ο Τιάγκο; 400 εκατομμύρια; Τον κατάπιε ο Κουλιερακης.
Δύο σερί παιχνίδια δεν πήρε στην ομάδα,ενώ στην θέση του ζήτημα να έπαιξε εκατό λεπτά
-
Ο αντριγια τι είχε πάθει και ακουμπούσε την μπαλα και την περνούσε για ατομική βόμβα και κάνει βρίστηκες φοβικές και χωρίς αυτοπεποίθηση επιλογές
Μια χαρά αποτέλεσμα ήταν, μή σου πω καλύτερο απ'το 1-1! Δεν θέλω άλλο 1-1 σε πρώτο εκτός παιχνίδι!.
Μου κάνει εντύπωση πως δεν γράφει κανείς για τον Μειτέ, που ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε. -και στο γκολ που φάγαμε εχασε τον παίχτη και μετά τον κοίταζε.
Από συνήθεια μάλλον έχουμε Βιερίνια, Σαμάτα, πρεπει να ξεκινάει ο Ντεσπότοφ κ.λ.π
Μου κάνει εντύπωση πως δεν γράφει κανείς για τον Μειτέ, που ήταν ο βασικός λόγος που χάσαμε. -και στο γκολ που φάγαμε εχασε τον παίχτη και μετά τον κοίταζε.
Από συνήθεια μάλλον έχουμε Βιερίνια, Σαμάτα, πρεπει να ξεκινάει ο Ντεσπότοφ κ.λ.π
-
Thiago, De Cuyper και Mechele χανουν την ρεβανς
Ερωτηματικο ο τραυματιας Skov Olsen
Skoras παιζει κανονικα
Ερωτηματικο ο τραυματιας Skov Olsen
Skoras παιζει κανονικα
- PAOK_Antarctica
Ηταν γιατι δεν βρισκει μπαλα ο Κοταρσκι.Maxmad έγραψε:Δεν μου πολυφανηκε για πεναλτυ παντως...
Ακριβως αυτοΧωρικός έγραψε:Μια χαρά αποτέλεσμα ήταν, μή σου πω καλύτερο απ'το 1-1! Δεν θέλω άλλο 1-1 σε πρώτο εκτός παιχνίδι!.
Μειτε κακιστος αλλα φταιει ο Βιερινια. Autoplay
Σε αυτούς τους ρυθμούς ο Μειτέ δεν μπορεί να παίξει…Φερτε αυτόν τον Βανακεν…Ένα λάθος έκανε σε όλο το ματς..1.95 και ήταν παντού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Πέμ 11 Απρ 2024, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ θα έλεγα κάκιστη εμφάνιση, πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.PAOK_Antarctica έγραψε:Μέτρια εμφανίση, μέτριο αποτέλεσμα.
Όλα θα παιχτούν στην Τούμπα και ο,τι γίνει.
Ελπίζω το πρώτο sold out της χρονιάς.
Πολύ εύκολα ξεχνάμε ότι δεν παίζαμε με τον καμπανιακο αλλά με μια ομάδα υψηλού επιπέδου.
Μπράβο σε όλους στην κερκίδα!
4o Παιχνίδι σε 12 μέρες με τους περισσότερους να είναι σερί. Ηταν αναπέφεκτη αυτή η εμφάνιση. Θα μπορούσε να είχε πάει πολύ χειρότερα.
Εχουμε μια εβδομάδα να γεμίσουμε μπαταρίες. ΟΙ βέλγοι έρχονται στο καμίνι της Τούμπας με τρεις βασικούς εκτός. Με θετικό πρόσημο για εμένα το σημερινό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Πέμ 11 Απρ 2024, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράψαμε αρκετοί στο live για την απόδοση του ΜεϊτέΧωρικός έγραψε:Μια χαρά αποτέλεσμα ήταν, μή σου πω καλύτερο απ'το 1-1! Δεν θέλω άλλο 1-1 σε πρώτο εκτός παιχνίδι!.
Εγώ έβαλα mvp τον Κουλιερακη. Πέρα από την κάρτα που κέρδισε, κρατησε τον ποιοτικότερο παίκτη τους, ενα θηρίο με ποιότητα πέρα από κάθε λογική για ομάδες της λίγκας μας. Δίχως Κουλιερακη θα είχαμε τουλάχιστον ντορτι. Δεν ηταν καθόλου κακός ο φορ τους σήμερα και είναι από τους παίκτες που κάνουν κηδείες στα εκτός, εκεί που δεν το περιμένεις. Απίστευτο ύψος /δύναμη και παιζει με τη μπάλα σα να είναι μολις 1,80. 1000 μπράβο στον Κουλιερακη, μας δίνει περίπου ένα 30% ελπίδων πρόκρισης από την εμφανισή του και την καρτα που κέρδισε. Ο Κεντζιορα ήταν επίσης καλός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 11 Απρ 2024, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.