Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ο άλλος στην εποχή του βαρ σταματάει και σηκώνει το χέρι
Τραγική ομάδα η Φενέρ μεσοαμυντικά.
Ο γαύρος παίζει 4-2-4 και δεν μπορούν να τους κάνουν φάση.
Πολύ καλός ο Φορτούνης και γενικά παίζει πολύ καλά ο γαύρος.
Ο γαύρος παίζει 4-2-4 και δεν μπορούν να τους κάνουν φάση.
Πολύ καλός ο Φορτούνης και γενικά παίζει πολύ καλά ο γαύρος.
Ε μα. Με την Βικτόρια πλζεν να έπεφτε ο γαύρος μεγαλύτερη αντίσταση θα είχε... Φορτουνης- Φενέρ 2-0 είναι το ματς. Σιγά τον γαύρο δηλαδή
Η αληθεια ειναι πως σε γενικες γραμμες πως οι Τουρκικες ομαδες εχουν πελατειακη σχεση με τις Ελληνικες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pxp920 την Πέμ 11 Απρ 2024, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά από αυτά που έγιναν στην Τουρκία μόνο μυαλό για μπάλα δεν έχουν οι μισθοφόροι της Φενέρ
Ο γαύρος φορτσαρει στο πρώτο γιατί στο δεύτερο θα έχει μείνει από δυνάμεις. Γνώμη μου πως στο δεύτερο θα σκοράρει η Φενέρ και τελικό αποτέλεσμα 2-1 , 2-2.
Ναι πιθανό αλλά κι ο Μεντιλίμπαρ πιστεύω θα το γυρίσει στην κλασική του τριάδα στα χαφ να τους περιμένει.
Εντάξει δεν παίζει μόνο η Φενέρ.Παίζει και ο Ολυμπιακός ο οποίος είναι και καλός και φορμαρισμένος, έβαλε νωρίς γκολ αυτόματα απέκτησε το μομέντουμ του αγώνα.
Ευγενική χορηγία Σογιουνσου είναι το σκορ μέχρι τώρα
Πολύ καλή πίεση ο γαυρος η Φενερ παίζει στο ρελαντί
Πολύ καλή πίεση ο γαυρος η Φενερ παίζει στο ρελαντί
H Pilsen καλά κρατάει το ταμπουρι έχει ένα πουλμαν τοίχος δεν περνάει τίποτα.
Δεν έχω δει πιο αδιάφορους παίχτες από τις φενερ ένας φορτούνης μόνος του κάνει ότι θελει
Δεν έχω δει πιο αδιάφορους παίχτες από τις φενερ ένας φορτούνης μόνος του κάνει ότι θελει
Μακάρι να περάσουν και αυτοι και εμείς και στον τελικό να τον κάνουμε στην Αθήνα... 

Υ.Γ. η στον Βόλο ξέρω εγώ...Eagle1980 έγραψε:Μακάρι να περάσουν και αυτοι και εμείς και στον τελικό να τον κάνουμε στην Αθήνα...
Δεν έχουν καθόλου αγωνιστικό ρυθμό γι αυτό και το βλέπω λίγο δύσκολο να βρουν αντίδραση.1 ματς τον τελευταίο μήνα.