αεχ- ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Patricio_4
Re: αεχ- ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αμα ήταν γαύρος δεν θα τον βόλευε παραπάνω το Χ? Εμένα για αεκτζης μου κάνει χωρίς να ξέρω κάτι
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NikLiverpool
Θα πω κάτι και θα παρεξηγηθώ αλλά δε γαμεις.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνα ωραίο ποδοσφαιρικό σχόλιο, κάνα χαβαλέ και διαβαζουμε αναλύσεις επί αναλύσεων βγαλμένες από τσοντοσαιτ.
Ήρεμα λίγο. Σα και λιμασμενους στο στρατό που βλέπανε γυναίκα στο δρόμο και κάναν σαν ορκ.
Διαβάζουν και παιδιά εδώ.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάνα ωραίο ποδοσφαιρικό σχόλιο, κάνα χαβαλέ και διαβαζουμε αναλύσεις επί αναλύσεων βγαλμένες από τσοντοσαιτ.
Ήρεμα λίγο. Σα και λιμασμενους στο στρατό που βλέπανε γυναίκα στο δρόμο και κάναν σαν ορκ.
Διαβάζουν και παιδιά εδώ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αεκτζης είναιPatricio_4 έγραψε:Αμα ήταν γαύρος δεν θα τον βόλευε παραπάνω το Χ? Εμένα για αεκτζης μου κάνει χωρίς να ξέρω κάτι
Αεκτζης ειναι όντως. Για να μαστε δίκαιοι τα γκολ της κουλας δεν τα περιγραψε με έξαλλο τροπο. Ωστόσο, ο τυπος μια φορα πηρε θεση για διαιτητικο σφαλμα και αυτο ηταν για κορνερ που κερδισαμε ενω η μπάλα φαινεται (;) να βγαινει αουτ απο κεφαλι δικου μας (νομιζω Οζντοεφ). Για τα υπόλοιπα οργια ουτε κιχ. Εν παση περιπτώσει δεν αξιζει να ασχολούμαστε μαζι τους.
- thomas Murg
Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε που ακριβώς έγινε το φάουλ κι από ποιο σημείο εκτελέστηκε.
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... pat-video/
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... pat-video/
Παραλίγο να βαρέσουν πέναλτι.

Μαγική σουπερλιγκα και το σπρώξιμο σε ΚΑΘΕ ευκαιρία που έχει γίνει κανονικότητα.
Το χειρότερο, που δειχνει και παλι πρόθεση, ειναι η θεση του διαιτητη που βλεπει ΑΚΡΙΒΩΣ που εγινε το φαουλ.

Μαγική σουπερλιγκα και το σπρώξιμο σε ΚΑΘΕ ευκαιρία που έχει γίνει κανονικότητα.
Το χειρότερο, που δειχνει και παλι πρόθεση, ειναι η θεση του διαιτητη που βλεπει ΑΚΡΙΒΩΣ που εγινε το φαουλ.
Συγχαρητλήρια σε όλη την ομάδα, σταφ και πάιχτες. Ήθελε πολλά άντερα για να γυρίσει το ματς, όχι από άποψη αντιπάλου αλλά από ψυχολογία.
Πάμε για καλό αποτέλεσμα την Πέμπτη και ποιος μας πιάνει.....
ΥΓ επειδή στο προηγούμενο ευρωπαϊκό ήμουν Αλξανδρούπολη, φεύγω πάλι Πέμπτη απόγευμα να δω το ματς πάνω....να δούμε θα πιάσει το γούρι?
ΥΓ επειδή στο προηγούμενο ευρωπαϊκό ήμουν Αλξανδρούπολη, φεύγω πάλι Πέμπτη απόγευμα να δω το ματς πάνω....να δούμε θα πιάσει το γούρι?
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα πάρει θέση, γιατί είναι πολιτική της Cosmote.Daskalos_4 έγραψε:Αεκτζης ειναι όντως. Για να μαστε δίκαιοι τα γκολ της κουλας δεν τα περιγραψε με έξαλλο τροπο. Ωστόσο, ο τυπος μια φορα πηρε θεση για διαιτητικο σφαλμα και αυτο ηταν για κορνερ που κερδισαμε ενω η μπάλα φαινεται (;) να βγαινει αουτ απο κεφαλι δικου μας (νομιζω Οζντοεφ). Για τα υπόλοιπα οργια ουτε κιχ. Εν παση περιπτώσει δεν αξιζει να ασχολούμαστε μαζι τους.
- ΑποστόληςΑ
Φάουλ δεν μας έδινε, κάρτες δεν τους έδινε και στο 2-0 το φάουλ χτυπήθηκε 10 μέτρα πιο κοντά στην εστία απ' ό,τι έπρεπε.
Μια φορά κλέφτες, πάντα κλέφτες.
Μια φορά κλέφτες, πάντα κλέφτες.
- Bobby Sands -4-
....κοντολαιμη τσωχε πνιγηκες απο το μπουκωμα στο δευτερο γκολ του ΠΑΟΚ; ακομα δεν μπορω να ξεχασω το ρεπορταζ σου μετα το Διναμο-ΠΑΟΚ και την προσπαθεια να κρυψεις την χαρα σου....σιχαμα...
- Μπαρκαρούτσος
- AlxNeapoli1
Επιτελους, εσπασε η συντριπτικη υπεροχη του αλμειδα με επιβλητικες στρατηγικες.
- Amsterdamer_87
Τι τραβας και εσυ ρε φιλε !!!Sardan έγραψε:Συγχαρητλήρια σε όλη την ομάδα, σταφ και πάιχτες. Ήθελε πολλά άντερα για να γυρίσει το ματς, όχι από άποψη αντιπάλου αλλά από ψυχολογία.
Λες να κατεβω κι εγω Ελλαδα οπως εκανα και στο προηγουμενο ??
Απ την αλλη εκανα δευτερες σκεψεις και ειδα οτι το τελευταιο ευρωπαικο ηταν εντος εδρας..
Οποτε θα το αφησω αυτο και θα κατεβω για γουρι στην ρεβανς