Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
xrisitsapa

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Timelord έγραψε:Εγώ θα ήθελα έναν χουανγκ.
Πινέδα > Χουάνγκ > Τσικινιο
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Sardan έγραψε:Δίπλα στον Μεϊτέ θέλει έναν Πινέδα ή τουλάχιστον έναν Τσικίνιο....γνώμη μου...αυτόν τον Μεξικανό της ΑΕΚ είναι ο μόνος που χαλβαδιάζω από χάρτινη.....Εν ολίγοις 8άρι που θέλει ο κόουτς με ταχύτητα και να ξέρει μπάλα....
Γιατί και ο Καμαρά του γαύρου θα ήταν άσχημος. Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι παίχτες θέλουν βαριά συμβόλαια. Δηλαδή 2 εκ + τον χρόνο κτλ κτλ. Κάτι που η ΠΑΕ δεν το κάνει ούτε για επιθετικό θα το κάνει για χαφ? Δεν νομίζω δύσκολα. Με αυτή την λογική θα έκλεινες είδη από τον Γενάρη τον Μειτέ και άλλους παίχτες που είχες στόχους. Για αυτό εγώ δεν χαίρομαι όποιον και να πουλήσουμε όσο ακριβά και να πουλήσουμε γιατί η ιστορία μου έχει δείξει ότι όσα εκατομμύρια και να πάρουμε δεν θα τα δώσουμε σε έναν παίχτη όσο καλός και να είναι. Είναι ποδοσφαιρικά λάθος η σκέψη αυτή αλλά λογιστικά είναι σωστή.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Τρεις παίκτες θέλουμε για τον καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών: α) Έναν σέντερ φορ τουλάχιστον επιπέδου Ελ Καμπί και πάνω β) Αριστερό εξτρέμ σε επίπεδο Ντεσπότοφ και Ζίβκοβιτς γ) Ισάξιο παρτενέρ του Μεϊτέ στα χαφ. Τρεις βασικοί + αναπληρωματικό τέρμα και αναπληρωματικό δεξί στόπερ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και να μην φυγει ο Ντελιας με τον Κουλιε να προσθεσω. Φυσικα και ο Κοταρσκι αλλα ενταξει δεν βλεπω με ποιο τροπο θα κρατησουμε και τους 3
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η αλήθεια είναι πως αν όλα πάνε καλά και η ομάδα κερδίσει τίτλο φέτος, θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει κάτι εξαιρετικό το καλοκαίρι, στις ήδη καλές βάσεις που υπάρχουν.

Αν η ομάδα ξέρει πως του χρόνου έχει το δέλεαρ του CL ή εξασφαλισμένους ομίλους Europa, τα έσοδα θα είναι αρκετά για να αυξηθεί το μπάτζετ και οι παίκτες θα έχουν κίνητρο να παραμείνουν στο ρόστερ.
Σε συνδυασμό με τις 2 αναπόφευκτες πωλήσεις των Κοτάρσκι-Κουλιεράκη, που μπορούν άνετα να φέρουν 25-30 εκ. σε έσοδα, μπορεί να έχεις και τα λεφτά και τον χρόνο (εφόσον ξεκινάνε αργότερα το καλοκαίρι τα ματς), ώστε να χτίσεις τον καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών.

- Βρίσκεις καλό, έμπειρο τερματοφύλακα για αντί-Κοτάρσκι.
- Παίρνεις κάποιον Έλληνα για δεύτερο.
- Κρατάς μια βασική τετράδα στην άμυνα με Όττο-Κεντζιόρα-Μιχαηλίδη-Μπαμπά.
- Προσθέτεις άλλους 4 καλούς παίκτες. Εδώ μπορείς άνετα να προσθέσεις 2 Έλληνες (πχ.Χατζηδιάκο-Γιαννούλη).
- Κρατάς την βασική τετράδα στα χαφ (Μειτέ,Οζντόεφ,Σβαμπ,Τσιγγάρα) και φέρνεις 2 χάφαρους ακόμα.
- Κρατάς την μεσοεπιθετική γραμμή και προσθέτεις έναν παικταρά στα αριστερά να μοιραστεί τον χρόνο με Τάισον.
Παίρνεις και Πέλκα για να συμπληρώσεις τις θέσεις ευρωπαικά.
- Αλλάζεις τους 2 φορ και κρατάς Τζίμα.

Έτσι έχεις 8 γηγενείς (δεύτερο τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, Μιχαηλίδη, στόπερ, Τσιγγάρα, Πέλκα, Κωνσταντέλια,Τζίμα) και ρόστερ με 10 παίκτες στην άμυνα, 6 στο κέντρο και 10 στην επίθεση, συν τους τερματοφύλακες. Οποιαδήποτε έξτρα λύση μετά, μπορεί να προκύψει από την Β ομάδα.

Το θέμα είναι να βρεθεί το κίνητρο σε ανώτερο ευρωπαικό επίπεδο και φυσικά τα ανάλογα έσοδα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

4 αλλαγές στην αμυντική γραμμή +2 καινούργιοι τερματοφύλακες?
Νευρικό κλωνισμό ο λουτσέσκου :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να ξέρετε ότι το ρόστερ πάει βασικοί-αναπληρωματικοί σε κάθε θέση και το πολύ ένας επιπλέον για κάθε γενική θέση, π.χ. 3ος φορ, 7ος μεσοεπιθετικός, 5ος χαφ, 5ος στόπερ, 5ος μπακ, 3ος τερματοφύλακας. Δηλαδή το πολύ 28 παίχτες. Με 5ο μπακ και στόπερ έχουμε βρεθεί πολλές φορές, αλλά 7ο μεσοεπιθετικό ή 6ο χαφ δεν θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το σχόλιο ήταν σε ιδανική περίπτωση, όπου μπορείς να έχεις το χρήμα (λόγω αυξημένων εσόδων),
τον χρόνο (λόγω έλλειψης προκριματικών) και την διάθεση (εξαιτίας της επιτυχίας) να χτίσεις την ομάδα όπως θες.

Ο προπονητής, αν μείνει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και γίνουν οι αλλαγές ΠΡΙΝ την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε να έχει τον χρόνο να δουλέψει, δεν νομίζω πως θα είχε πρόβλημα.
Ειδικά αν οι καινούργιοι παίκτες, είχαν την ανάλογη ποιότητα.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

nunies4 έγραψε:Και να μην φυγει ο Ντελιας με τον Κουλιε να προσθεσω. Φυσικα και ο Κοταρσκι αλλα ενταξει δεν βλεπω με ποιο τροπο θα κρατησουμε και τους 3
Πρέπει. Αυτή η ομάδα με παραμονή Μειτε συν τρεις ποιοτικές προσθήκες μπορεί να μπει πολυ ποιο άνετα Ομίλους τσουλουη η γιουροπα (η στην λίγκες που θα γίνουν απο την καινούργια χρονια) λόγο και της νεας ευρωπαικής κατάταξης . Πρεπει με κάποιο τρόπο αυτή η ομάδα να μείνει η ίδια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

aivas19 έγραψε:Νομιζα MA=Massachusetts!
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

άμα πάρεις πρωτάθλημα δεν πουλάς τίποτα ,όπως τα λένε τα παιδιά , 3 μεγάλες προσθήκες μίνιμουμ και αν περάσεις ομίλους τσουλου πούλα μετά τους πάντες στο παράθυρο την τελευταία μέρα και ώρα και αγόρασε όποιον γουστάρει να παίξει ομίλους τσουλου. Αν είσαι στους ομίλους τσουλου εύκολα θα βρεις παίχτες μετά μέσα σε μία ώρα. Αλλά κάνεις μεγάλο hold αν πάρεις πρωτάθλημα. Δεν πάνα σε στέλνουν προσφορές κρατάς την μετοχή μέχρι την τελευταία μέρα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ας μην προτρέχουμε, είναι νωρίς ακόμη. Το πιθανότερο είναι να γίνουν 1-2 πωλήσεις, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από την διοργάνωση που θα παίζουμε του χρόνου. Και παίζουν όλα. Από πρωταθλητές και Τσου Λου (με ευνοικές συνθήκες να μπούμε στους ομίλους), από 2οι -3οι και Κόνφερενς, μέχρι 4οι (δαγκώνω την γλώσσα μου) και ενδεχομένως εκτός Ευρώπης. Ὀλα τα έχει ο μπαχτσές. Επί του παρόντος το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε επίσημα τεχνικό διευθυντή και αυτή είναι μια έλλειψη η οποία θα πρέπει να κλείσει.
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

Sardan έγραψε:Δίπλα στον Μεϊτέ θέλει έναν Πινέδα ή τουλάχιστον έναν Τσικίνιο....γνώμη μου...αυτόν τον Μεξικανό της ΑΕΚ είναι ο μόνος που χαλβαδιάζω από χάρτινη.....Εν ολίγοις 8άρι που θέλει ο κόουτς με ταχύτητα και να ξέρει μπάλα....
Σε ομάδα ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ μόνο αριστερά ο Πινέδα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γιατί αριστερά ο Πινέδα, είναι σοφτ και δεν μαρκάρει;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν για κάποιον λόγο δεν πωληθει κανένας ( να πάρουμε πρωτάθλημα πχ ή κομφερενς)
Εγώ με 3 μεταγραφές είμαι οκ
Σέντερ μπακ να έχει ο κεντζιορα αλλαγη στη θέση του Εκονγκ ( Φαμπιανο πχ)
Ένα χαφ στην θέση του Μ.Α από όλους όσους λέτε εγώ προτιμώ Μισιτς.
Και έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να παίξει είτε στο 10 είτε αριστερά . Εκεί θα ήθελα κάτι καλύτερο από Πελκα.

Εννοείτε να αγοράσουμε κεντζιορα και Μειτε δεν το συζητώ καν
Α και ο 2ος ΤΦ να είναι Έλληνας για τις λίστες είτε Μεταγραφη είτε στεπ απ ένας μικρός από αυτούς που έχουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 09 Απρ 2024, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”