αεχ- ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
3
2%
Κουλιεράκης
38
21%
Baba
97
52%
Meïtè
2
1%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Živković
1
1%
Κωνσταντέλιας
2
1%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
2
1%
Sastre
1
1%
Despodov
4
2%
Samatta
20
11%
Ozdoev
15
8%

Σύνολο ψήφων: 185

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: αεχ- ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από bane1980 »

Στο 2-0 πραγματικά κρέμασα. Βλαστήμησα οτι αυτή η κωλοομάδα μας έχει βάλει γκολ με ένα σωρό τρόπους και παίκτες, σχεδόν πάντα όμως είναι σαν να τα τρώμε εμείς και όχι να τα βάζουν αυτοί, ιφ γιου νοου γουατ αι μιν.

Το 11,5χρονο ΠΑΟΚτσακι μου όμως μου το βούλωσε. Όταν εγώ είπα "μην το χτυπήσουν, ας κρατήσουν δυνάμεις για το Βέλγιο", αυτός είπε "μην τα παρατάς, έχει χρόνο, η ομάδα το πιστεύει και μπορεί, αρκεί να παίξουν μπροστά". Ντράπηκα που έπρεπε να ενθαρρύνει ο γιος τον πατέρα και όχι το ανάποδο. Αυτή η ομάδα δικαιούται τουλάχιστον την πίστη μας και εμπιστοσύνη μας και ό,τι γίνει στο τέλος. Παίζουμε σε βρώμικο παιχνίδι αλλά έχουμε balls of steel.

Πέρα από το βαθμό που είναι πολύτιμος για την οικονομία των π.ο., το σημαντικότερο είναι οτι η ομάδα πια δείχνει οτι δεν τη φοβάται την κούλα, και γνωρίζει πια οτι τους έχει, με πρώτο και καλύτερο τον Λου. Άντε να πάρει σειρά και ο σκώληξ. Πολλούς βαθμούς μας έχει κόψει και ένας άσσος στην πρώτη αγωνιστική θα μας είχε πια πρώτο φαβορί. Δεν πειράζει, εάν παίζεται πρωτάθλημα εκεί μέσα, σίγουρα δεν θα τους παίξουμε σαν "ένα ακόμη ματς".

Σημαντικό οτι Οζ και Σαματα δείχνουν να ανεβαίνουν σε κρίσιμη καμπή των αγώνων.

Με ένα Χ2 στο τηγάνι, θα μιλάμε αλλιώς, αν και για την ώρα...τη Βελγίδα να κερδίσω...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μπράβο στα παιδιά μας! Μπράβο στον προπονητή μας και τους βοηθούς του! Η ομάδα έδειξε αρχίδια! Και τα έχει και μεγάλα! Πίστη στην ομαδάρα μας! Πίστη γιατί την αξίζουν!
Πλέον το κίνητρο εντός και εκτός συνόρων είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Για τον Θεό! Γεμίστε την Τούμπα όσοι είστε εκεί! Στηρίξτε αυτήν την ομάδα ΕΜΠΡΑΚΤΑ! Η ομάδα το πιστεύει, το φωνάζει και το δείχνει! ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σφυγμοί στα κόκκινα και πάλι , μαθημένοι απο παιδιά...

Χθες μπήκαμε και παίξαμε ίσως για πρώτη φορά στα ίσια τα χανούμια χωρίς κανένα φόβο.

Κάναμε το παιχνίδι μας και αν δεν έκανε λάθος στο πλάγιο άουτ ο παίκτης μας το ημίχρονο θα έληγε 0-0.

Ο Κοτάρσκι δέχτηκε ένα γκολ απο αυτά που δεν μας έχει συνηθίσει και ξαφνικά βρεθήκαμε για άλλη μια φορά με τη πλάτη στο τοίχο.

Όμως είμαστε ομάδα των do or die παιχνιδιών και ως τέτοια παίξαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ΠΑΟΚΤΣΔΙΚΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ!!!

Να μιλήσουμε να πούμε για το παιχνίδι τι? Όταν υπάρχει διαιτητική ασυλία στα μαρκαρίσματα τα λόγια περιττεύουν.

Πρώτη μετάβαση 2 φάουλ με τραβήγματα και σπρωξίματα σε 2 παίκτες ...σου δείχνουν τι σε περιμένει...

Γράφουν για κακή μέρα ντέλια ζίφκο κτλ....Δεν τους άφησαν να παίξουν... Ειδικά ο ντέλιας υπέφερε, ο μπράντον επίσης...Για αυτό ήταν <<εκτός αγώνα>>.

Όταν όμως μπήκαν μέσα τα θηρία, δεσπότοφ, οζντοεφ και ΣΑΜΑΤΑ τα πράγματα άλλαξαν .

ο ΣΑΜΑΤΑ χθες ήταν αυτός που έβαλε τα δύσκολα στα χανούμια, άλλαξε τη ροή του αγώνα.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ του αξίζουν!

6 τελικοί έμειναν, και πρέπει να τους παίξουμε όλους σαν να μην υπάρχει αύριο, αυτός είναι ο τρόπος μας, έτσι φτάσαμε εδω.

Η αμφιβολία τρύπωσε στις ψυχές τους, όλα τα ματς απο εδω και πέρα είναι για αυτούς όπως και τα δικά μας χωρίς αύριο.

ΠΙΣΤΕΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Πόσες ευκαιρίες έκαναν μπροστά στην εστία μας?

Νιώσατε σε κανένα σημείο το παιχνιδιού ότι είναι ανώτερη ομάδα απο μας?

Τους βραχυκυκλώσαμε όλο τους το παιχνίδι, όλα τους τα ατού .

Πόσες και ποιες ομάδες κατάφεραν να επιστρέψουν σε εκτός έδρας ντέρμπι μετά απο 2 γκολ.

ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ @@ ΈΧΟΥΜΕ!!!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΓΜΗ , ΚΑΛΉ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΩΣΟΥΜΕ , ΤΗ ΔΙΨΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

:nairepaok: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :nairepaok: :opaokara:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αναφέρετε ξανά και ξανά τη λέξη "bukkake" για να περιγράψετε το πάθημα του Τσώχου στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο είναι εντελώς λανθασμένο.
Bukkake (γιαπωνέζικη λέξη) είναι η ταυτόχρονη ή διαδοχική "εκτόνωση" πολλών ανδρών επί πρόθυμης κορασίδας η οποία βρίσκεται ξαπλωμένη ή γονυπετής.
Ο χοντρό-Τσώχος φαίνεται σα να πνίγεται, κάτι να τον εμποδίζει να πάρει ανάσα και του προκαλεί βήχα. Το "πνίξιμο" αυτό προκαλείται από deep-throating ή για συντομία deepthroat.
Deep-throating τεχνική πεολειχίας που απαιτεί την είσοδο ολόκληρου του ανδρικού γενετικού μορίου στο στόμα της παρτενέρ και προκαλεί ερεθισμό σε φάρυγγα, λάρυγγα κι αμυγδαλές. Εξαιτίας του ερεθισμού αυτού προκαλείται "πνίξιμο" και παρατεταμένος βήχας. Στα ελληνικά θα μπορούσε να αποδοθεί ως "μπούκωμα".

Με δυο λόγια το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ "μπούκωσε" τόσο πολύ τον "συμπαθητικό" αυτόν αρδ που κόντεψε να σκάσει.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bane1980 έγραψε:
Το 11,5χρονο ΠΑΟΚτσακι μου όμως μου το βούλωσε. Όταν εγώ είπα "μην το χτυπήσουν, ας κρατήσουν δυνάμεις για το Βέλγιο", αυτός είπε "μην τα παρατάς, έχει χρόνο, η ομάδα το πιστεύει και μπορεί, αρκεί να παίξουν μπροστά". Ντράπηκα που έπρεπε να ενθαρρύνει ο γιος τον πατέρα και όχι το ανάποδο. Αυτή η ομάδα δικαιούται τουλάχιστον την πίστη μας και εμπιστοσύνη μας και ό,τι γίνει στο τέλος. Παίζουμε σε βρώμικο παιχνίδι αλλά έχουμε balls of steel.

...
Προσεχε γιατι μετα αρχιζουν τα "Τι θα πει εισαι κουρασμενος και δε θα παμε?Εσυ δεν ελεγες στηριξη,ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα και δε τα παραταμε ποτέ ?" και θα χει τρεξιμο . Οι μλκιες πληρωνονται. :lol:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

:lol: :lol: :lol: :lol: έκλαψα pap!
Να αναφέρουμε επίσης, το φοβερό ήθος του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ, ο οποίος ξαφνικά, δεν έχει και τόσο ήθος να επιδείξει, διότι το αποτέλεσμα δεν ήταν υπέρ του, αυτήν την φορά. Άιντε αργεντινέ μακρυμάλλη μπούκωνε κι εσύ. Το ριπαπά του Ραζβάναρου θα το δανείσουμε σε όλους φετο...
Επίσης highlight, η στιγμή που ετοιμάζονται οι 3 μαζεμένες αλλαγές μας και τους μιλάει ο Λου (ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0) σαν να τους λέει μπείτε και γαμήστε τους
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

papwolf έγραψε:Αναφέρετε ξανά και ξανά τη λέξη "bukkake" για να περιγράψετε το πάθημα του Τσώχου στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο είναι εντελώς λανθασμένο.
Bukkake (γιαπωνέζικη λέξη) είναι η ταυτόχρονη ή διαδοχική "εκτόνωση" πολλών ανδρών επί πρόθυμης κορασίδας η οποία βρίσκεται ξαπλωμένη ή γονυπετής.
Ο χοντρό-Τσώχος φαίνεται σα να πνίγεται, κάτι να τον εμποδίζει να πάρει ανάσα και του προκαλεί βήχα. Το "πνίξιμο" αυτό προκαλείται από deep-throating ή για συντομία deepthroat.
Deep-throating τεχνική πεολειχίας που απαιτεί την είσοδο ολόκληρου του ανδρικού γενετικού μορίου στο στόμα της παρτενέρ και προκαλεί ερεθισμό σε φάρυγγα, λάρυγγα κι αμυγδαλές. Εξαιτίας του ερεθισμού αυτού προκαλείται "πνίξιμο" και παρατεταμένος βήχας. Στα ελληνικά θα μπορούσε να αποδοθεί ως "μπούκωμα".

Με δυο λόγια το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ "μπούκωσε" τόσο πολύ τον "συμπαθητικό" αυτόν αρδ που κόντεψε να σκάσει.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Θεος
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

kataramenos5 έγραψε:
bane1980 έγραψε:

...
Προσεχε γιατι μετα αρχιζουν τα "Τι θα πει εισαι κουρασμενος και δε θα παμε?Εσυ δεν ελεγες στηριξη,ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα και δε τα παραταμε ποτέ ?" και θα χει τρεξιμο . Οι μλκιες πληρωνονται. :lol:
Του έχω υποσχεθεί Τούμπα φέτος και θα γίνει. Δεν είναι εύκολο από Αθήνα ούτε οργανωτικά ούτε οικονομικά, αλλά διάολε να δει ένα ματς και να φωνάξει με την ψυχή του.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το χτεσινό παιχνίδι να είμαι ειλικρινής δε με έκανε σοφότερο . Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα , όπου σαν χαρακτηριστικά παικτών δε μας πηγαίνει καθόλου. Αναφέρομαι στη ταχύτητα που διαθέτουν στα χαφ και μεσοεπιθετικά , ταχύτητα που μας στοίχισε κάρτες στο Μούργκ και στο Μειτε (σχετικά νωρίς στο παιχνίδι) και φυσικά το πρώτο γκολ.

Από την άλλη ,ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε πολύ να γυρίσει το παιχνίδι. Η ανατροπή που κάναμε έδωσε πολλά σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας. Η ομάδα μας έδειξε ότι είναι ανθεκτική , ότι μπορεί να βγάλει αντίδραση σε μια εχθρική έδρα και ότι δε θα τα παρατήσει . Πολύ σημαντικό αυτό.

Αν ήθελα να είμαι απόλυτα ειλικρινής νομίζω ότι η αντίδρασή μας είχε αποτέλεσμα γιατί η ΑΕΚ έπεσε πολύ από δυνάμεις κι όχι γιατί εμείς κάναμε κάποιου είδους υπέρβαση. Ναι ο Σαμάτα βοήθησε πολύ μαζί με το Ντεσπόντοφ , όμως δείχναμε ότι ξαφνικά υπερτερούσαμε σε δυνάμεις. Κι εδώ , ελπίζω, ότι θα φανούν τα οφέλη του εκτεταμένου rotation που κάναμε μέσα στη χρονιά.

Θετικό ότι είμαστε πρώτοι , θετικό ότι δε τα παρατάμε . Τα αρνητικά νομίζω δε διορθώνονται τώρα, δε μας πηγαίνουν καθόλου ομάδες με γρήγορα χαφ ( κούλα-γκει) , ελπίζω να διορθωθούν το καλοκαίρι.

Η ομάδα αξίζει συγχαρητηρίων , όχι για να τα λέμε και να χαιρόμαστε μεταξύ μας αλλά γιατί παίζει μπάλα από τον Ιούλιο , είναι μέσα στους στόχους της και παλεύει με νύχια και με δόντια.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Συμφωνω αν μιλάμε για την περσινή αεκ, αλλά φέτος δεν πιστευω οτι ισχυει.
Εχουμε 2 ματς που είμαστε συνολικα καλυτεροι και δεν πήραμε το αποτέλεσμα απο λεπτομέρειες.
Σιγουρα ειναι σπαστικό, αλλα ποδοσφαιρικά την εχουμε βρει σε καλο βαθμο την άκρη και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι. Παραμενουν καλη και δυσκολη ομαδα, με συνεχόμενη ασυλία από διαιτητές σε φαουλ και καρτες, αλλα εχουμε κανει πολυ μεγάλη πρόοδο.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ρε μλκς εχω πεθανει με τσοχο :lol: :lol: :lol:

Συμπαθης γενικα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

alexgarcia6 έγραψε: Συμπαθης γενικα
ban
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Γιατι ρε συ... ειναι και γουρλης νομιζω στα ευρωπαικα

και δεν θυμαμαι να χει πει καμια χοντραδα
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

sourmenetes έγραψε:
astral έγραψε:αν ειχε σφηρίξσει το οφφσαηντ τοτε δεν μπορει να το παρει πίσω. Αν δεν το σφήριξε τότε παιζουμε κανονικά
Σήκωσε ο πλάγιος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει σημασία τι κάνει ο πλάγιος διαιτητής (βοηθός) αλλά αν θα σφυρίξει ο πρώτος διαιτητής. Σίγουρα θα θυμάσαι ακόμα και προ var κάποιες πολύ σπάνιες φάσεις όπου ο πλάγιος να σηκώνει οφσάιντ αλλά ο διαιτητής να το παίρνει πάνω του, οι αμυνόμενοι λανθασμένα να σταματάνε και ο επιτιθέμενος να σκοράρει. Κι όμως ο ΠΑΟΚ έχει βάλει τέτοιο γκολ. Νομίζω μέσα στον ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

alexgarcia6 έγραψε:Γιατι ρε συ... ειναι και γουρλης νομιζω στα ευρωπαικα

και δεν θυμαμαι να χει πει καμια χοντραδα
νομιζω ο γλιτσας ο πολομπαρινης μας παει καλυτερα.

δεν μπορω να τον ακουω, μιλαει ακατάπαυστα, τα περισσότερα είναι παπαρολογίες και λαθη, εκνευριστική φωνή και προφανης βυσματική θεση.
Ασε κανεναν ανθρωπο να δουλεψει ρε τυπε που τουλαχιστον να μπορει να μιλησει.
20 ραδιοφωνα, 40 εφημεριδες, 50 σαητ και 10 τηλεοράσεις ο φουτμπολ εξπερτ κεφτές...

Τα ειπα και ησύχασα :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”