Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από van rooy »

Χθες ο βάζελος μας πρόσφερε <<αντίδωρο>>...

Είμαστε στη κορυφή , μόνος πρώτος.

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!

Σε αυτό το ματς πρέπει να δείξεις ότι θες το πρωτάθλημα, ο τρόπος είναι ένας ΝΙΚΗ.

Το περσινό ματς του γαύρου και το χθεσινό του βάζελου θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας. Όποια ομάδα παίζει πίσω, με τις γραμμές πολύ κοντά δημιουργεί τεράστιο εκνευρισμό στα χανούμια. Είναι μια ομάδα που βγαίνει απο την comfort zone των αντεπιθέσεων και δυσκολεύεται να διασπάσει πολυπρόσωπες άμυνες.

Εκει χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση για το λάθος που θα κάνουν .

Δεν θέλω ηρωισμούς , μπήκαμε κάναμε το παιχνίδι μας και απλά δεν τα καταφέραμε.

Όπως ο βάζελος χθες Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ!

Μια νίκη θα σημάνει πολλά για την ομάδα μας, αυτοπεποίθηση για το ευρωπαικό μας παιχνίδι, ξεμπλοκάρισμα απο την αδυναμία να κερδίσουμε το χανούμι... Ξεχνάς την σωματική και πνευματική κούραση πιο εύκολα με την θετική ενέργεια της νίκης. Ρίχνεις στα σχοινιά τον αντίπαλο σου και διεκδικητή του τίτλου, του χαλάς το μυαλό , τη συγκέντρωση , εμφανίζεται η αμφιβολία , ο φόβος.

ΡΑΖΒΑΝ παρουσίασε μια ομάδα και παίξε ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό απέναντι στη δυναμό !!!

Προσοχή στον βίντα στα στημένα είναι κίνδυνος θάνατος , φέτος τους έχει ξεκλειδώσει νίκες με τις κεφαλιές του.

Σταμάτα 2ο συνεχόμενο ματς που κλειδώνει τη νίκη της ομάδας !!!!!!!!!!!!!!! :opaokara:

Δεν υπάρχουν λέξεις για την κατάθεση ψυχής απο τον Σβάαμπ!!! :nairepaok:

Να παίξουμε χωρίς φόβο , φέτος έχουμε δώσει τόσα πολλά ματς do or die την Κυριακή έχουμε άλλο ένα.

ΥΓ. Με ορμή σε κάθε μονομαχία σαν απο αυτή να κρέμεται το παιχνίδι και λυσσασμένο κυνήγι των δεύτερων μπαλών.

υγ. Θα στοχεύσουν το μαρκάρισμα του Μειτέ, πρέπει να είναι προετοιμασμένη η ομάδα για αυτό, να υπάρχουν πολλές βοήθειες ώστε να κάνει το παιχνίδι του.

Το ματς αυτό θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι του κλεμμένου του 18, όμως αυτή τη φορά στην έδρα τους.

Εμείς θα τους το < ΚΛΕΨΟΥΜΕ> ποδοσφαιρικά και όχι πούστικα!!!

Ένα γκολ ο Σαμάτα.

υγ. Διαβάζω για τσιγγάρα και οζντόεφ, μην πυροβολείτε τους παίκτες μας , ντεφορμάρισμα, εκτός ρυθμού, χωρίς χημεία ....κτλ η δουλειά έγινε...έπαιξαν έδωσαν ανάσα σε Μειτέ και σβααμπ...κερδίσαμε και προχωράμε.

ΌΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ , ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εγώ έχω άλλη άποψη γενικά. Εγώ θέλω ένας - ένας, ψυχολογικά να μένουν εκτός. Η ζέλα με τη χθεσινή νίκη (όσο τσίρκο κι αν είναι σαν ομάδα) πήρε ψυχολογία, έχοντας μπροστά της 4 ματς που οι πιθανότητες είναι υπέρ τους. Δε με νοιάζει που τώρα είμαι πρώτος. Με νοιάζει τελευταία αγωνιστική όταν σφυρίξει τελευταία φορά ο διαιτητής να κλαίω από χαρά. Τα πρόσκαιρα δε με νοιάζουν. Ο γαύρος (πανομοιότυπο με το πράσινο τσίρκο) είναι κι αυτός εντός. Δε βγάζω φόβο. Νομίζω μιλάω με πραγματικά δεδομένα. Τέλος πάντων. Τελευταίο θα πω. 7 ματς πρωταθλήματος 2 ματς Ευρωπαϊκά. Κόψτε τον κώλο σας μέσα στην ομάδα και δικαιώστε τους εαυτούς σας σκυλιάζοντας σε ΚΑΘΕ ματς. Στο χέρι μας είναι.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το γκολ της Α4 ηταν ξεκαθαρα επιθετικο φαουλ..
Το πρωτο γκολ του βαζελου ηταν οντως οφσαιντ ??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Πέμ 04 Απρ 2024, 08:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καθαρό γκολ. Δεν επηρεάζει τη φάση
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Αρα εκτος απ αυτα τα παρταλια θα πρεπει να κερδισουμε και τον κυριο Βαρ..
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

Amsterdamer_87 έγραψε:Το γκολ της Α4 ηταν ξεκαθαρα επιθετικο φαουλ..
Το πρωτο γκολ του βαζελου ηταν οντως οφσαιντ ??
Το γκολ της ΑΕΧ ήταν φάουλ αλλά ο αμυντικός έπρεπε να βουτήξει για να πάρει το σπρώξιμο

Το γκολ του βάζελου που ακυρώνεται είναι καθαρά οφσάιντ ο Αράο που βγάζει τη σέντρα

Το γκολ του βάζελου που μετράει είναι οφσάιντ παίκτης που για εμένα εμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Είναι οφσάιντ αυτό; Είναι στην κρίση του διαιτητή; Δεν ξέρω
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

john4serres έγραψε:Καθαρό γκολ. Δεν επηρεάζει τη φάση
Φιλε για το πρωτο που ακυρωθηκε ρωτησα,αλλα ειδα τα στιγμιοτυπα και τελικα ηταν..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

sal έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε: Το γκολ του βάζελου που μετράει είναι οφσάιντ παίκτης που για εμένα εμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Είναι οφσάιντ αυτό; Είναι στην κρίση του διαιτητή; Δεν ξέρω
Δεν επηρεάζει κανένα παίκτη να μπει/παίξει τη φάση οπότε όχι σε καμία περίπτωση
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

sn0ufel4 έγραψε:
sal έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε: Το γκολ του βάζελου που μετράει είναι οφσάιντ παίκτης που για εμένα εμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Είναι οφσάιντ αυτό; Είναι στην κρίση του διαιτητή; Δεν ξέρω
Ποτε το εγραψα αυτο εγω ??? :lol:
Άβαταρ μέλους
sal

Δημοσίευση από sal »

sn0ufel4 έγραψε:
sal έγραψε:
Για εμένα εμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα, διαβάζοντας τον κανονισμό, αυτό είναι οφσάιντ.

"Ένας παίκτης ευρισκόμενος σε θέση οφσάιντ τη στιγμή που η μπάλα παίζεται ή αγγίζεται από έναν συμπαίκτη του τιμωρείται μόνον όταν αυτός αρχίζει να εμπλέκεται ενεργά στο παιχνίδι με το να:

• επηρεάσει το παιχνίδι παίζοντας ή αγγίζοντας την μπάλα, η οποία μεταβιβάσθηκε ή αγγίχθηκε από έναν συμπαίκτη του ή
• επηρεάσει έναν αντίπαλο με το να:
➢ εμποδίσει τον αντίπαλο να παίξει ή να είναι ικανός να παίξει την μπάλα, παρεμποδίζοντας ξεκάθαρα το οπτικό πεδίο του αντιπάλου ή μαρκάρει έναν αντίπαλο για την μπάλα ή
"

Προφανώς ο VAR έκρινε πως δεν τον εμποδίζει, αλλά και να το έδινε δε θα του έλεγε κανένας τίποτα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Amsterdamer_87 έγραψε: Ποτε το εγραψα αυτο εγω ??? :lol:
Έσβησα λάθος ποστ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

@sal όντως είναι σχετικά υποκειμενικό το αν επηρεάζει το οπτικό πεδίο αλλά δεδομένης της απόστασης από τον αντίπαλο και τη θέση του τερματοφύλακα θα ήταν λάθος να ακυρωθεί τέτοιο γκολ. Εξάλλου η κίνηση του Τσεριν είναι απειροελαχιστη
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Απρόκλητη και σχεδόν δολοφονική επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο αδέρφια, 19 και 23 ετών, την ώρα που περπατούσαν αμέριμνα επί της λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η δολοφονική «επέλαση» των δραστών συνέβη απρόκλητα και ξαφνικά όταν οι δύο νεαροί είδαν να σταματά μπροστά τους ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο και να βγαίνουν από αυτό τέσσερα μαυροφορεμένα άτομα με κουκούλες, σιδερένια ρόπαλα και μαχαίρια.
Για το περιστατικό ήδη διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγονται στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στην χαβουζα σφαζονται σε καθημερινη βαση και δεν κινειται φυλλο.
Αν γινοταν κατι παρομοιο στην Θεσσαλονικη, θα ηταν πρωτη ειδηση στα καναλια και θα γινονταν αναφορες στους κακους ΠΑΟΚτσηδες......
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στην Νέα Φιλαδέλφεια;;

Παοκτσηδες θα ήταν 100%
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

sn0ufel4 έγραψε:@sal όντως είναι σχετικά υποκειμενικό το αν επηρεάζει το οπτικό πεδίο αλλά δεδομένης της απόστασης από τον αντίπαλο και τη θέση του τερματοφύλακα θα ήταν λάθος να ακυρωθεί τέτοιο γκολ. Εξάλλου η κίνηση του Τσεριν είναι απειροελαχιστη
sn0ufel4 έτσι είναι όπως το λες. Παίζει ρόλο η απόσταση. Είχε βάλει ο γαύρος ένα γκολ παρόμοιο με το βάζελο στο καραϊσκάκη και είχα ακούσει τότε πως ο άγραφος κανόνας της απόστασης ορίζεται χοντρικά από τα όρια της μικρής περιοχής. Από εκεί και έξω η απόσταση θεωρείται μεγάλη ώστε να επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα (αρκεί ο τερματοφύλακας να είναι κοντά στο τέρμα) και κάθε φάση εξετάζεται κατά περίσταση και φυσικά υπεισέρχεται ο υποκειμενικός παράγοντας.

Μιας και μιλάμε για οφσάιντ, περίεργη περίπτωση θα μπορούσε να είναι το πρώτο γκολ που βάλαμε με τη Λαμία.
Δεν υπάρχουν γραμμές για να δούμε αν ο παίκτης στο πρώτο δοκάρι καλύπτει τον Τσιγγάρα μάλλον όμως τον καλύπτει.
Εντελώς φιλολογικά μιας και καλυπτόταν ο Χάρης θα πω το εξής.
Αν ήταν ακάλυπτος ο Τσιγγάρας, έτσι όπως ψιλοκρατάει τον αμυντικό μπορεί να θεωρηθεί ότι τον παρεμποδίζει να κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι να μαρκάρει. Βέβαια ο αμυντικός δε φαίνεται να προσπαθεί να κάνει κίνηση προς τα πίσω. Σκέψου όμως να σου κάτσει στην Τούμπα με άεκ μια τέτοια φάση πάλι στο 90 όπως με Βαρέλα. Θα στο ακύρωναν ή όχι; Και μετά τραβάς τα μαλλιά σου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”