Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

χαχαχαχαχαχα
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Μπραβο Ραζβαν. Σε εδρα που πανηγυριζαμε τα Χ το εχεις κανει εξοχικό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω προτιμω να τα γραφω στις νικες που τα νευρα δεν ειναι κροσσια.
Ιανος η ομαδα.Μεσοεπιθετικα χαιρεσαι να τη βλεπεις ,αμυντικα ειμαστε απελπιστικα αφελης και χαλαροι , κανουμε πολυ ευκολα το λαθος.
Οσες ομαδες περασαν το κεντρο δημιουργησαν πολυ ευκολα ευκαιριες
ακομα και τα χωρια.Κι αυτο κραταει απ την αρχη της σαιζον.
Δε ξερω ,δεν ειμαι μπαλαδοφατσα μπορει και να τα βλεπω λιγο μαυρα
αλλα βλεποντας λιγο γαυροκουλες χθες ,το ποσο γρηγορα παιζουν μπροστα ,σκιαχτηκα σκεπτόμενος τα γκολ που φαγαμε τελευταία .
Υπαρχει κανα στατιστικο να επιβεβαιωνει (η διαψευδει) αυτη την εικονα της αμυντικης λειτουργιας πχ ποσες επιθεσεις αντιπάλων γινονται γκολ?
Μηπως ειναι η ιδεα μου.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Kabamaru11 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=-EkF0d4LevU&ab_channel=Nelutzzza

χαχαχαχαχαχα
Χτυπιεμαι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

kataramenos5 έγραψε:Εγω προτιμω να τα γραφω στις νικες που τα νευρα δεν ειναι κροσσια.
Ιανος η ομαδα.Μεσοεπιθετικα χαιρεσαι να τη βλεπεις ,αμυντικα ειμαστε απελπιστικα αφελης και χαλαροι , κανουμε πολυ ευκολα το λαθος.
αλλα βλεποντας λιγο γαυροκουλες χθες ,το ποσο γρηγορα παιζουν μπροστα ,σκιαχτηκα σκεπτόμενος τα γκολ που φαγαμε τελευταία .
Υπαρχει κανα στατιστικο να επιβεβαιωνει (η διαψευδει) αυτη την εικονα της αμυντικης λειτουργιας πχ ποσες επιθεσεις αντιπάλων γινονται γκολ?
Μηπως ειναι η ιδεα μου.

Πιθανότατα είναι ιδέα σου. Δεν προκύπτει ούτε από την εικόνα των παιχνιδιών ούτε βέβαια από την στατιστική.
H ανάλυση της opta μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων στην superleague από το sport24 την 21η αγωνιστική, δεν νομίζω να άλλαξαν πολλά από τότε.

Εικόνα

Επίσης παραθέτω και το global ranking της opta όπως είναι σήμερα για τις ομάδες της super league.

Εικόνα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Special 4 έγραψε:Τελεια
Σου ζητω λοιπον συγνωμη, για τοτε, εχω ξεχασει κ σε ποιο ματς ηταν, αφου το εξελαβες ως ειρωνεια
Δεν χρειαζεται να κουραζουμε τα υπολοιπα μελη, με ανουσιες αντιπαραθεσεις

Οκ δεκτή,πάμε παρακάτω τότε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Special 4 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Και γιατι δλδ να μην ισχυει το αηττητο στα πλει οφ ??
Ολα ισχυουν στο ποδοσφαιρο..
Δυσκολο μεν αλλα οχι απιθανο..
Αν συνεχισουμε μ'αυτο τον ρυθμο δεν μας βλεπω να χανουμε απο κανεναν..
Εχουμε ηδη μια ηττα στα πλειοφ, απο τον ρουλη στην Τουμπα στην πρωτη αγωνιστικη με 0 -1
Εχεις δικιο..
Απο δω και περα τοτε να παμε χωρις αλλες ηττες..
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Απορίας άξιο πως ο προπονητής με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών, τους περισσότερους τίτλους και το υποκειμενικό (για κάποιους} ομορφότερο ποδόσφαιρο, χαίρει τόσο μεγάλης αμφισβήτησης από μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ...........

δεν γινεται αλλιως....

:pano: εισαι
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Kabamaru11 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=-EkF0d4LevU&ab_channel=Nelutzzza

χαχαχαχαχαχα
αλήθεια τώρα;;;;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Εγω προτιμω να τα γραφω στις νικες που τα νευρα δεν ειναι κροσσια.
Μηπως ειναι η ιδεα μου.

Πιθανότατα είναι ιδέα σου. Δεν προκύπτει ούτε από την εικόνα των παιχνιδιών ούτε βέβαια από την στατιστική.
H ανάλυση της opta μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων στην superleague από το sport24 την 21η αγωνιστική, δεν νομίζω να άλλαξαν πολλά από τότε.

Εικόνα

Επίσης παραθέτω και το global ranking της opta όπως είναι σήμερα για τις ομάδες της super league.

Εικόνα
Μακαρι να βλεπω λαθος .Ετσι φαινεται απ τα νουμερα τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με μεγάλο διπλό από τη Λεωφόρο και "τρέχει" το καλύτερο σερί της ιστορίας του στην έδρα του Παναθηναϊκού.
Ο Δικέφαλος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 3-2.

Οι Θεσσαλονικείς συμπλήρωσαν έξι διαδοχικά ματς χωρίς ήττα στη Λεωφόρο, από το 2-1 με το οποίο επικράτησε το Τριφύλλι στις 3/4/22.

Με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα (υπολογίζεται και η νίκη με 1-0 στον φετινό ημιτελικό του Κυπέλλου που έστειλε το ματς σε παράταση και πέναλτι), ο ΠΑΟΚ “τρέχει" το καλύτερο σερί της ιστορίας του στην έδρα των Πρασίνων.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όταν κάποιος είναι ο μακροβιότερος προπονητής είναι λογικό να έχει τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα ρεκόρ...

Συνολικά πάντως ο ΠΑΟΚ επί Ιβάν έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και αυτός που κατάφερε να κάνει τους αγωνιστικούς στόχους του Ιβάν, πραγματικότητα, είναι ο Ραζβαν.

Καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο έχουμε και αυτό το "μεταφυσικό" τού αν θα κολλήσει κάποιος με την ομάδα, και ευτυχώς στην περίπτωση μας, ο Ραζβαν έχει ταιριάξει γάντι.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μόνο μεταφυσικό δεν είναι, ειδικά για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι το πιο σημαντικό.
Φυσικά και δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Ράζβαν, φυσικά και κάνει λάθη. Το θέμα είναι ότι είναι ο μόνος που άντεξε και ταίριαξε με το Σαββιδέικο στα 12 χρόνια εποχής Ιβάν. Ασχέτως επιτυχιών και αποτυχιών.
Μακάρι να έρθει αύριο ο Κλοπ αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα αντέξει τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”