βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
41
24%
Jonny
1
1%
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
23
13%
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Meïtè
10
6%
Despodov
5
3%
Murg
2
1%
Taison
1
1%
Thomas
68
40%
Näsberg
3
2%
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Živković
1
1%
Samatta
16
9%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 171

alexgarcia6

Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

[youtube]CoKfUEjFBNM[/youtube]

:nairepaok:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

James Moriarty έγραψε:
[youtube]LHWwfwUNXOw[/youtube]
Αυτός ο ντραγκοφσκι ήταν εχθές ο ορισμός του κώλου.
Δύο αποκρούσεις με τον κώλο έκανε
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Afanas έγραψε:Πολύ μεγάλο διπλό, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε πρωτάθλημα και η ομάδα έδειξε ότι το ήθελε ακόμα κι αν η απόδοση μας δεν ήταν πολύ καλή.

Πολύ σημαντική η κυνικότητα που δείξαμε και η ευκολία που βρήκαμε γκολ στα σημαντικά σημεία του παιχνιδιού. Αυτό ήταν κάτι που είχε λείψει εδώ και καιρό από την ομάδα νομίζω. Τους τελευταίους 2 μήνες δεν σκοράραμε εύκολα κι ακόμα και με την Ντιναμό που βάλαμε 5 χάσαμε 3-4 μεγάλες φάσεις μέχρι να βάλουμε το πρώτο.

Η προσέγγιση του ματς ήταν ξεκάθαρα να δώσουμε την μπάλα στον αντίπαλο και να χτυπήσουμε στο τρανζίσιον και μας βγήκε χάρη και στο γεγονός ότι είμασταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Είναι γεγονός πάντως ότι απειλήσαμε πολλές φορές και όποτε καταφέρναμε να φέρουμε τη μπάλα στο δικό τους μισό δημιουργούσαμε κίνδυνο.

Αμυντικά όμως είχαμε μια αστάθεια, μια αβεβαιότητα, πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα 20λεπτό αρκετά κακό που εύκολα μπορούσαν να μας ισοφαρίσουν. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε, δε μπορούμε να παίξουμε έτσι μέσα στην αεκ και να ελπίζουμε σε πολλά. Θα δεχτώ ότι είχαμε την απουσία μπαμπα και μετά το ημίχρονο και του κεντζιορα, αλλά έπρεπε να ελέγξουμε λίγο παραπάνω το παιχνίδι.

Τέλος καλό, όλα καλά, οι τρεις βαθμοί μετράνε και η ψυχολογία της ομάδας. Σοβαρά την τετάρτη να μην έχουμε κανένα κουλό και μετά πάθος, πίστη και καύλα μέσα στην οπαπαρινα για το διπλό.
Πολλα λαθη οντως. Με σοβαρο αντιπαλο θα το πληρωναμε ακριβα χθες. Τεσπα, η εδρα αυτη παραδοσιακα μας δυσκολευει, πηραμε τους βαθμους και συνεχιζουμε με φουλ ψυχολογια
Ο Μιχα αργει;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Το χτεσινο ματς ηταν η προβα της Κυριακης του διπλου στο οπαπαρινα. Χτες οντως ημασταν νωχελικοι σε ομαδικη ανυντικη λειτουργια. Μπροστα ομως ημασταν κομπρες. Το ματς μπορουσε να ληξει 4-1, 4-4, 1-4. Απλα σαν γενικη εικονα ειχαμε πολυ καλυτερες ευκαιριες. Την Κυριακη με καλυτερη αμυντικη προσηλωση και με παρομοιο (οχι ιδιο) πλανο θα παρουμε διπλο. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

AN παντως,ΑΝ πωληθει ο Κοταρσκι,ο Ντραγκοφσκι δεν θα με χαλουσε καθολου.Απο κ κλειεται να δωσει ο λαγος 4εκ για την ρητρα του.
Ενω ο ΠΑΟΚ με ζεστα χρηματα απο Κοταρσκι (που θα -ΑΝ- πουληθει,με πολλα πιστευω),μπορουμε να κανουμε κινηση αποκτησης του Πολωνου.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Από Ελλάδα για τέρμα κανείς….
Ίσως με μπρινιολι μόνο να ήμουν θετικός αλλά έχει κλείσει στο χαρτί
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε:
James Moriarty έγραψε:
[youtube]LHWwfwUNXOw[/youtube]
Αυτός ο ντραγκοφσκι ήταν εχθές ο ορισμός του κώλου.
Δύο αποκρούσεις με τον κώλο έκανε
Μιλαμε για μεγαλο πατο..
Αλλα στο τελος τον πηρε χωρις βαζελινη.. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

aivas19 έγραψε:Το χτεσινο ματς ηταν η προβα της Κυριακης του διπλου στο οπαπαρινα. Χτες οντως ημασταν νωχελικοι σε ομαδικη ανυντικη λειτουργια. Μπροστα ομως ημασταν κομπρες. Το ματς μπορουσε να ληξει 4-1, 4-4, 1-4. Απλα σαν γενικη εικονα ειχαμε πολυ καλυτερες ευκαιριες. Την Κυριακη με καλυτερη αμυντικη προσηλωση και με παρομοιο (οχι ιδιο) πλανο θα παρουμε διπλο. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
Παραθέτω τα Χgoals του αγώνα, αν και δεν το θεωρώ απαραίτητο καθώς η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερη από αυτήν του Παναθηναϊκού. Το να υποστηρίζουμε ότι το ματς μπορούσε να λήξει 4-1 είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό είναι το πρόβλημα: Είμαστε πολύ ανώτεροι, αλλά όχι το ίδιο αποτελεσματικοί. Το αντίθετο από την κούλα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Από τη μία φαίνεται να ισχύει, από την άλλη έχουμε 69 γκολ, ο 2ος βάζελος 67, ενώ η 3η αεχ 65.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Νομίζω οτι η απόκρουση του Ντραγκ είναι ξεκάθαρα απόκρουση ΚΑΛΑΜΑΡΙ και όχι ΧΤΑΠΟΔΙ όπως επισημαίνει ο φίλος πιο πάνω...κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα. :pano:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:
aivas19 έγραψε:Το χτεσινο ματς ηταν η προβα της Κυριακης του διπλου στο οπαπαρινα. Χτες οντως ημασταν νωχελικοι σε ομαδικη ανυντικη λειτουργια. Μπροστα ομως ημασταν κομπρες. Το ματς μπορουσε να ληξει 4-1, 4-4, 1-4. Απλα σαν γενικη εικονα ειχαμε πολυ καλυτερες ευκαιριες. Την Κυριακη με καλυτερη αμυντικη προσηλωση και με παρομοιο (οχι ιδιο) πλανο θα παρουμε διπλο. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ
Παραθέτω τα Χgoals του αγώνα, αν και δεν το θεωρώ απαραίτητο καθώς η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερη από αυτήν του Παναθηναϊκού. Το να υποστηρίζουμε ότι το ματς μπορούσε να λήξει 4-1 είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Εικόνα
Φιλε ετερος εγω, μετα το 3-0 με 3 φασεις προπερσι με Μπολονι ολα ειναι πιθανα. Θα μπορουσε να γινει ειπα αν δεν εβγαζε πχ ο Κοταρσκι κανενα σουτ. Οποτε δεν ειναι περα απο καθε φαντασια

ΥΓ: τα ιδια xGoals τα ανεβασα εγω χτες
0.75 ειναι απο το πεναλτι αν δεν κανω λαθος, και οι 3 τελικες απο τις 8 στο τερμα ειναι το πεναλτι και τα 2 σουτ του Σαματα (δλδ ολα σ μια φαση)
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Το σκορ είναι ξεκάθαρη αλλοίωση της εικόνας του παιχνιδιού όπως το είδα εγώ. Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες να σκοράρει, τα δυο γκολ που πετύχαμε είναι στην ουσία μέσα στο τέρμα, όπως και το τρίτο αν δεν έβαζε το χέρι ο Παλάσιος. Ο Παναθηναϊκός απειλούσε με σουτ συνήθως έξω από την περιοχή ή στα όρια αυτής. Ο Κουλιεράκης ο οποίος είναι στα καλύτερα του τελευταία, ήταν απροσπέλαστος. Ο Κοτάρσκι επενέβη όποτε χρειάστηκε αλλά φέρει κάποιο μερίδιο ευθύνης και στα γκολ. Η επίθεση μας καταπληκτική παρότι ο Τάισον δεν ήταν στην καλύτερη του μέρα. Στο κέντρο υστερήσαμε κάπως για αυτό και ο Παναθηναϊκός είχε τόσο αυξημένη κατοχή μπάλας. Οπότε το 1-4 ή το 1-5 είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι το 4-4 ή το 4-1.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ναι συμφωνω για αυτο εγραψα: «Το ματς μπορουσε να ληξει 4-1, 4-4, 1-4. Απλα σαν γενικη εικονα ειχαμε πολυ καλυτερες ευκαιριες.» Για μενα το 1-3 θα ηταν το πιο δικαιο

Στο 2-3 τα ειδα ολα, ειπα θα ερθει το 3-3
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Από τη μία φαίνεται να ισχύει, από την άλλη έχουμε 69 γκολ, ο 2ος βάζελος 67, ενώ η 3η αεχ 65.
Στα γκολ του ΠΑΟ προσμετράται και το 0-3 στα χαρτιά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο γήπεδο έχει πετύχει 65.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”