Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Ποια ειναι η κλαψα?eorptol1 έγραψε:ρε σπεσιαλ σταματα την κλαψα για ολα ελεος κερδισαμε ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ και το ποδοσφαιρο δεν ειναι πλαισταισον εχετα αυτα υπ οψιν σου......αυτη η αεκ ηταν απλα πολυ κολοφαρδη χθες αλλα και αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι τι να κανουμε χθες πετυχαμε μια μεγαλη νικη ας την χαρουμε τωρα και παμε για αλλα......
Οτι χασαμε 8 βαθμους απο το ρουλη του Μαντζιου?
Δεν ειναι κλαψα, ειναι γεγονος
Αν εσυ δεν θελεις να το διαβαζεις ή σε ενοχλει το σχολιο ή τα σχολια μου, με βαζεις στην ignore list κ σταματας να τα βλεπεις / διαβαζεις
- Amsterdamer_87
Να κερδισουμε οσα ματς γινεται,και να φερουμε και κανενα χικακι τι αλλο ??Special 4 έγραψε:Τι εννοεις αηττητο στα πλει-οφ?
- Μπαρκαρούτσος
Ε όταν πάει το μυαλό σου στο να χαθεί το πρωτάθλημα, εκπέμπει μια ηττοπάθεια..Special 4 έγραψε:Ποια ειναι η κλαψα?eorptol1 έγραψε:ρε σπεσιαλ σταματα την κλαψα για ολα ελεος κερδισαμε ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ και το ποδοσφαιρο δεν ειναι πλαισταισον εχετα αυτα υπ οψιν σου......αυτη η αεκ ηταν απλα πολυ κολοφαρδη χθες αλλα και αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι τι να κανουμε χθες πετυχαμε μια μεγαλη νικη ας την χαρουμε τωρα και παμε για αλλα......
Οτι χασαμε 8 βαθμους απο το ρουλη του Μαντζιου?
Δεν ειναι κλαψα, ειναι γεγονος
Αν εσυ δεν θελεις να το διαβαζεις ή σε ενοχλει το σχολιο ή τα σχολια μου, με βαζεις στην ignore list κ σταματας να τα βλεπεις / διαβαζεις
- Μπαρκαρούτσος
Το αηττητο στα πλειοφ π εγραψες, αντιληφθηκες οτι δεν ισχυει, οποτε μαλλον μπερδευτηκες κ το εγραψεςAmsterdamer_87 έγραψε:Να κερδισουμε οσα ματς γινεται,και να φερουμε και κανενα χικακι τι αλλο ??Special 4 έγραψε:Τι εννοεις αηττητο στα πλει-οφ?
Στο σχολιο σχετικα με το να νικησει ο Λουτσεσκου τον Αλμειδα απαντησα σχολιαζοντας, οτι αν ειχαμε τους 8 βαθμους π χασαμε συγκεκριμενα απο τον ρουλη του Μαντζιου, τωρα δεν ημασταν στο -2, αλλα στο +6 κ δεν χρειαζοταν να νικησει ο Λουτσεσκου τον Αλμειδα
Θα μας αρκουσεαν κ τα Χ με την αεχ
Αν αυτο εκπεμπει ηττοπαθεια, τοτε οι 5 ηττες του Λουτσεσκου απεναντι στον Αλμειδα κ η μια μολις νικη απεναντι του, τι ακριβως εκπεμπει?
Να το συνεχισω για την ηττοπαθεια Λουτσεσκου απεναντι στον ρουλη του Μαντζιου?
Δεν θελω γιατι χαλιεμαι μονο κ που το σκεφτομαι
- Amsterdamer_87
Και γιατι δλδ να μην ισχυει το αηττητο στα πλει οφ ??
Ολα ισχυουν στο ποδοσφαιρο..
Δυσκολο μεν αλλα οχι απιθανο..
Αν συνεχισουμε μ'αυτο τον ρυθμο δεν μας βλεπω να χανουμε απο κανεναν..

χαχαχαχα, μαλάκα τι κάνει; Κοίτα εδώ μούτρα.

Εαν ήμουν βάζελος θα ήθελα να του καρφώσω ένα ασσόδυο.

Και αυτό είναι το επικίνδυνο, να επαναπαυτεί ο ίδιος, και ιδίως ο Ιβάν, ότι κερδίζω και με Σβαμπ, άρα γιατί να πάρω άλλον, γιατί να εξελίξω την ομάδα ποιοτικά, μου αρκούν αυτά.marsantos έγραψε:Θέλω να γράψω σεντόνι για πάρτι του αλλά δε θέλω σήμερα που είναι εύκολη η μέρα.
Προτιμώ να γράφω τις υποστηρικτικές μου για αυτόν απόψεις μετά από ήττες.
Θα πω μόνο τα εξής.
Χθες πήρε διπλό με Νάσμπεργκ στόπερ.
Ο Νάσμπεργκ δεν παίζει βασικός σε καμία ομάδα της σούπερ λιγκ.
Πήρε διπλό τίτλου με 20χρονο στόπερ σε ανάποδη θέση, με το αναπληρωματικό αριστερό μπακ και με τον 5ο του στόπερ (ο Νάσμπεργκ στην αρχή της χρονιάς ήταν πίσω από Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κούλιε, Μιχαηλίδη).
Πήρε διπλό με τον αναπληρωματικό σέντερ φορ (με βάση το πως ξεκίνησε η χρονιά), με μέτρια απόδοση στα πρώτα 60 λεπτά του Τάισον, με ψιλοαδιάφορη αλλά τίμια παρουσία του Κύριλλου, με τίμια αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο απόδοση του Μουργκ και απλή παρουσία του Σβαμπ.
Χωρίς η απόδοση των παικτών να φτάνει σε κορυφαία επίπεδα καταφέρνει να παρουσιάζει μια ομάδα νικήτρια.
Καταφέρνει να παρουσιάζει ένα σύνολο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στυλ παιχνιδιού.
Είτε έχει τη μπάλα στα πόδια της είτε δεν την έχει. Είτε χρειάζεται να πιέσει τον αντίπαλο ψηλά είτε χρειάζεται να περιμένει στο δικό του μισό. Είτε πρέπει να έχει υπομονή και να αλλάξει 200 πάσες για να βγάλει φάση είτε πρέπει να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα μόνο με 3 πάσες. Είτε έχει απουσίες είτε παίζει κομπλέ..
Κριτική φυσικά και θα του κάνουμε. Πρώτος εγώ είχα λυσσάξει για το τραγικό λάθος της χρησιμοποίησης του Βιεϊρίνια απέναντι στον Πινέδα στο ματς της Φιλαδέλφειας. Η κριτική όμως πρέπει να γίνεται υπό το πρίσμα ότι αυτός είναι ο καταλληλότερος για αυτόν τον πάγκο, σε αυτό το πρωτάθλημα, με αυτούς τους αντιπάλους και τις συγκεκριμένες εξωαγωνιστικές συνθήκες.
Δεν ξέρω αντικειμενικά πόσο καλός προπονητής είναι. Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι είναι προπονητής νικητής..
Κι αυτό είναι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αθηναίους. Έναν προπονητή νικητή.
Έναν προπονητή που θα τον βλέπουν και θα φοβούνται..
Έναν προπονητή νικητή..
Ευχαριστώ Φερνάντο.. Αμοιβαία η εκτίμηση.abc_o_ karpouzas έγραψε:ραζβανε μου...
γελαω με τις... προβλεψιμες...φιλοσοφιες
marsantos ....... τα σεβη μου...![]()
- James Moriarty
-
- Mr Ξερόλας 2019
Mitsospaoki4 έγραψε:Τώρα που έκλεισε ο μήνας, δεν θα ανεβάσεις τα γνωστά στατιστικά;
Περιμένω έγκριση από τον Special 4.
Εγώ λέω να περιμένω να κερδίσει κ τον Αλμέιδα την Κυριακή κ μετά να τα ανεβάσω.
Πριν δεν έχει σημασία,αφού δεν τον έχει κερδίσει φέτος καθόλου.
Εχουμε ηδη μια ηττα στα πλειοφ, απο τον ρουλη στην Τουμπα στην πρωτη αγωνιστικη με 0 -1Amsterdamer_87 έγραψε:Και γιατι δλδ να μην ισχυει το αηττητο στα πλει οφ ??
theo-drama έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Τώρα που έκλεισε ο μήνας, δεν θα ανεβάσεις τα γνωστά στατιστικά;
Περιμένω έγκριση από τον Special 4.
Εγώ λέω να περιμένω να κερδίσει κ τον Αλμέιδα την Κυριακή κ μετά να τα ανεβάσω.
Πριν δεν έχει σημασία,αφού δεν τον έχει κερδίσει φέτος καθόλου.
Παλι τα ιδια
Εχεις την εγκριση μου, αφου σου αρεσει να με ειρωνευεσαι
Βαλτα σημερα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Την ειρωνία εσύ την ξεκίνησες,αν θυμάσαι καλά,μετά από ήττα μας,σε ένα ποστ σου,αναφέροντας εμενα ,τότε που είπες....."που είναι εκείνος ο φίλος,που ξεκινάει ,με το εγώ ξέρω κλπ.κλπ."
Άλλαξα γνώμη κ θα ανεβάζω τα στατιστικά του Λουτσε οπότε θέλω πλέον.
Άλλαξα γνώμη κ θα ανεβάζω τα στατιστικά του Λουτσε οπότε θέλω πλέον.
Τελεια
Σου ζητω λοιπον συγνωμη, για τοτε, εχω ξεχασει κ σε ποιο ματς ηταν, αφου το εξελαβες ως ειρωνεια
Δεν χρειαζεται να κουραζουμε τα υπολοιπα μελη, με ανουσιες αντιπαραθεσεις
Σου ζητω λοιπον συγνωμη, για τοτε, εχω ξεχασει κ σε ποιο ματς ηταν, αφου το εξελαβες ως ειρωνεια
Δεν χρειαζεται να κουραζουμε τα υπολοιπα μελη, με ανουσιες αντιπαραθεσεις