Ναι ρε φιλε,τι καντεμια ειναι αυτη !!!!nunies4 έγραψε:Έχεις και εσύ το μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι σου ρε παιδάκι μου. Είπες να βάλεις γκολ και εμφανίστηκαν 2 τερματοφυλακες
70. Mbwana Ally Samatta
- Amsterdamer_87
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
- Amsterdamer_87
GI4NNEN4 έγραψε:Παλάσιος μαμιέσαι! Άσε τον Αλί να σκοράρει ρε ταγάρι!
ο ένας βάζει το κολοχερο ο άλλος τον ακυρώνει κανονικό γκολ στην ευρώπη είχε και δοκάρια φέτος μάλλον κανένα βουντού τον κάνανε στην Τανζανία τι το ήθελε το τζαμί κανέναν εξορκιστή χρειάζεται .
-
Daskalos_4
Δικαιώνονται οι λιγοι που ελεγαν οτι θα μας χρειαστούν ολοι οι παιχτες.
Δεν το περίμενα οτι θα το πω, αλλα για δεύτερο σερι παιχνιδι δειχνει κανονικος παίχτης. Μακαρι να ανεβει κι αλλο.
Δεν το περίμενα οτι θα το πω, αλλα για δεύτερο σερι παιχνιδι δειχνει κανονικος παίχτης. Μακαρι να ανεβει κι αλλο.
Ο σαματτα δεν είναι κακός παίκτης,απλά δεν κατάφερε να βρει την ισορροπία στο παιχνίδι εκτός περιοχής ( που το κάνει πολύ καλά) και στο να βρει τρόπο να γίνει απειλητικός μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Του ακυρώθηκαν και 5 γκολ για 10 έως 30 εκατοστά οφ σαιντ και τον πήρε από κάτω ( επουδενί δεν θα έπρεπε ).
Του ακυρώθηκαν και 5 γκολ για 10 έως 30 εκατοστά οφ σαιντ και τον πήρε από κάτω ( επουδενί δεν θα έπρεπε ).
-
Leonardo10
Εγω πάντως βλέπω ότι σαν αλλαγή προσφέρει μόνο. Με ατρόμητο, Ντιναμο και σήμερα που ήταν καθοριστικός μπηκε απο τον πάγκο, και με τον Παναιτωλικό επίσης πρόσφερες ενώ με την Λαμία τον Πανσεραικο και τον Ολυμπιακό που ξεκίνησε ήταν απογοητευτικός. Τώρα τι εξήγηση έχει αυτό δεν ξέρω.
Πάντως μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κανείς δεν περισσεύει, ούτε ο εκονγκ με τις μαλακιες που έκανε δεν θα περίσσευε και εδώ καλά καλά ούτε ο Νασμπεργκ δεν περίσσεψε. Και το δίνω στον ραζβαν αυτό γιατί πραγματικά σήμερα για παράδειγμα πήρε πράγματα απο την απογοήτευση της χρονιασ τον σαματα και από τον Ράφα που έκανε αξιοπρεπές παιχνίδι ενώ ένα μήνα τώρα ήταν ίσως δικαίως εκτός αποστολής. Στην ουσια πήρε 2 ασιστ σε ντερμπυ από αυτούς…
Πάντως μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κανείς δεν περισσεύει, ούτε ο εκονγκ με τις μαλακιες που έκανε δεν θα περίσσευε και εδώ καλά καλά ούτε ο Νασμπεργκ δεν περίσσεψε. Και το δίνω στον ραζβαν αυτό γιατί πραγματικά σήμερα για παράδειγμα πήρε πράγματα απο την απογοήτευση της χρονιασ τον σαματα και από τον Ράφα που έκανε αξιοπρεπές παιχνίδι ενώ ένα μήνα τώρα ήταν ίσως δικαίως εκτός αποστολής. Στην ουσια πήρε 2 ασιστ σε ντερμπυ από αυτούς…
https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... ata-video/
Με Άιντραχτ (οι γερμανοι ααναφέρουμε ότι ακυρώθηκε για 3,5 εκατοστά)
Στην Τρίπολη πέτυχε δυο τέρματα, αμφότερα ακυρώθηκαν ενώ με την Κηφισιά, δεν μέτρησε το γκολ που πέτυχε για το 0-7.
Στην Τρίπολη πέτυχε δυο τέρματα, αμφότερα ακυρώθηκαν ενώ με την Κηφισιά, δεν μέτρησε το γκολ που πέτυχε για το 0-7.
- NikLiverpool
Leonardo10 έγραψε:Εγω πάντως βλέπω ότι σαν αλλαγή προσφέρει μόνο. Με ατρόμητο, Ντιναμο και σήμερα που ήταν καθοριστικός μπηκε απο τον πάγκο, και με τον Παναιτωλικό επίσης πρόσφερες ενώ με την Λαμία τον Πανσεραικο και τον Ολυμπιακό που ξεκίνησε ήταν απογοητευτικός. Τώρα τι εξήγηση έχει αυτό δεν ξέρω.
Μπακαγιοκο πολυτελείας. Ψίχουλα αισιοδοξίας σήμερα αλλά δεν μου αλλάζει την άποψη ότι το καλοκαίρι επιβάλλεται να χαιρετήσει.
Σ ευχαριστω π τα θυμησες renegaderenegade έγραψε:https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/super-league-1/video/13151514/paok-panaitolikos-pige-na-to-gyrisei-se-tria-lepta-akyrothike-os-ofsaint-to-gkol-tou-samata-video/
Περα απο το πρωτο, τα αλλα τα εχω ξεχασει τελειως
- Μπαρκαρούτσος
Γενικά οι οπαδοί έχουν την τάση να ξεχνούν το καθετί θετικό και να μένουν στο ένα, δύο, στα πέντε αρνητικά.
- Μπαρκαρούτσος