Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ο γαύρος νομίζω ότι κοντράρει πολύ καλά τη κούλα λόγω αθλητικότητας και χαρακτηριστικά παικτών στο κέντρο. Έχει πιο ελαφριά κεντρικά χαφ από εμάς και τη ζέλα, έχει αθλητικότητα στην άμυνα και στα εξτρεμ και μπορεί και ματσάρει την ένταση της κουλας . Πέρα απο το δικό μας συμφέρον , σήμερα το ματς είχε πολύ άδικη εξέλιξη.
Φερνάντο όπως τα λες..abc_o_ karpouzas έγραψε:χαλαρα....ρε...
το σκουφι τα εχει ολα υπολογισμενα....
ΥΓ. μονο εγω βλεπω οτι η εαχ ολο και περισσοτερο επιθετικα γινεται δυσκοιλια??
Η αεκ σε όλα είναι χειρότερη.
Έχεις δει άλλη ομάδα να τρώει σε σετ παιχνίδι φάση σαν αυτή που τρώει η αεκ από το Μασουρα;
Ο Αλμειδα είναι μεγάλη απογοήτευση. Καταφέρνει όσο περνάει ο χρόνος να παρουσιάζει βαθμιαία χειρότερη την ομάδα σε κάθε τομέα. Με καλύτερο ροστερ, με έναν αγώνα την εβδομάδα και με όλο το ροστερ διαθέσιμο. Άλλο αν δεν μας ταιριάζει σαν ομάδα και είναι δύσκολο να την κερδίσουμε καθότι έχει και τρεξίματα και ατομική ποιότητα.
- Patricio_4
Ατομική ποιότητα έχουν 2 παίκτες τους, ο Πινεδα και ο λιβαι. Οι άλλοι μόνο πνευμονι και κορμί
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα έχει δύο νίκες στα μεταξύ μας κι εμείς μία άρα υστερουμε σε ισοβαθμίαdev έγραψε:αν μας παει τη διαφορα στους 3 και κερδισουμε στη τουμπα με ιδιο σκορ ειμαστε ισοβαθμοιmarsantos έγραψε:Όπως το λέει ο Rene.
Με ισοπαλία παρέμενε στους 5 και 5ην έχει στο Καραϊσκάκης τη στιγμή που η αεκ πάει λεωφόρο την Τετάρτη.
Συμφωνώ και με Αποστόλη. Η ήττα από τον άρη είναι αυτή που θα στοιχίσει. Ακόμα και ο ένας πόντος θα ήταν σημαντικός.
Για μένα η αεκ είναι τεράστιο φαβορί πλέον. Μια ισοπαλία την Τετάρτη και μια νίκη την Κυριακή αν κάνει, παει τη διαφορά στους 3 οπότε δε μας φτάνει νίκη στην Τούμπα ενώ έχουμε και Χαριλαου.
Τέλος πάντων..
Να κερδίσουμε τη Λαμία και να δούμε τι θα γίνει στη λεωφόρο..
Η διαφορά είναι ότι πέρυσι οι ΠΑΟΚ, βάζελος, γάβρος είχαν χαμηλότερη ποιοτητα από φέτος.marsantos έγραψε:Φερνάντο όπως τα λες..abc_o_ karpouzas έγραψε:χαλαρα....ρε...
Έχεις δει άλλη ομάδα να τρώει σε σετ παιχνίδι φάση σαν αυτή που τρώει η αεκ από το Μασουρα;
Ο Αλμειδα είναι μεγάλη απογοήτευση. Καταφέρνει όσο περνάει ο χρόνος να παρουσιάζει βαθμιαία χειρότερη την ομάδα σε κάθε τομέα. Με καλύτερο ροστερ, με έναν αγώνα την εβδομάδα και με όλο το ροστερ διαθέσιμο. Άλλο αν δεν μας ταιριάζει σαν ομάδα και είναι δύσκολο να την κερδίσουμε καθότι έχει και τρεξίματα και ατομική ποιότητα.
Φέτο ς οι τρεις υπόλοιπες ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά σε αντίθεση με την κούλα.
Αλλά ακόμα και πέρσι πήρε το πρωτάθλημα γιατί έσφαξε τον γάβρο μέσα στο Καραϊσκάκης ( καθαρή κόκκινη σιμανσκι )
Αυτοί οι 2 και ειδικά ο Πινέδα είναι τα 2 της υπεροπλα.Patricio_4 έγραψε:Ατομική ποιότητα έχουν 2 παίκτες τους, ο Πινεδα και ο λιβαι. Οι άλλοι μόνο πνευμονι και κορμί
Δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν έχει ποιότητα ο Ελιασον, ο Τσουμπερ, ο Βιντα ή ο Γκατσινοβιτς.
Ο Αλμειδα είναι αυτός που δεν ξέρει να παίξει τίποτα άλλο από high press.
Θεωρώ ότι η αεκ είναι πολύ πλούσια σε χαρακτηριστικά και μένει στάσιμη λόγω του προπονητή της.
Στα χέρια ενός άλλου προπονητή ικανοτερου στο να δουλεύει τακτική, ανάπτυξη και μετάβαση θα είχε κλειδώσει ήδη το πρωτάθλημα.
Σκεφτείτε το Λουτσεσκου με το φετινό transition που έχει φτιάξει, να είχε έναν Πινέδα στα χέρια του.
- Μπαρκαρούτσος
Παρ'όλα αυτά, η ποιότητα αυτή που λες έχει μείνει μόνο στα χαρτιά, καθώς ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με βάζελο και γαύρο που αναφέρεις, είναι συμπαγέστερος, αφού δεν άλλαξε προπονητή.
Δε διαφωνώ. Μιλάμε όμως για μία ομάδα που είναι ίδια με πέρυσι, με πιο πλούσιο ροστερ και πολύ λιγότερη επιβάρυνση.renegade έγραψε:Η διαφορά είναι ότι πέρυσι οι ΠΑΟΚ, βάζελος, γάβρος είχαν χαμηλότερη ποιοτητα από φέτος.marsantos έγραψε:Φερνάντο όπως τα λες..abc_o_ karpouzas έγραψε:χαλαρα....ρε...
Φέτο ς οι τρεις υπόλοιπες ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά σε αντίθεση με την κούλα.
Αλλά ακόμα και πέρσι πήρε το πρωτάθλημα γιατί έσφαξε τον γάβρο μέσα στο Καραϊσκάκης ( καθαρή κόκκινη σιμανσκι )
Δε δικαιολογειται ο Μεντιλιμπαρ με ένα μήνα στην ομάδα να παρουσιάζει καλύτερα αποτέλεσμα σε ανάπτυξη και ισορροπία από έναν προπονητή που είναι 2 χρόνια στην ομάδα.
Και δεν είναι ότι ο γαύρος έπαιξε μαζεμενος όπως στην Τούμπα. Την έπαιξε στα ίσια. Οι πιο πολλές φάσεις που έκανε ήταν σε σετ παιχνίδι.
Η αεκ αποκλείστηκε από τους 16 στο κύπελλο και Ευρώπη πριν από τα Χριστούγεννα. Έχει άπειρο χρόνο να δουλεύει. Γκολ σαν το δεύτερο το δικό μας μπορεί να βάλει; Να ξεκινήσει τη μπάλα από το στόπερ και να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα με 3 πάσες; Με τίποτα;
Εμένα με τρελαίνει πως ακριβώς όπως παίξαμε χθες πρέπει να παίζουμε με γάβρο, εβρεο και χαρτί. Ιδίως με τους δίπλα βγάζει ματι
Συμφωνώ Απόστολε. Και συνολικά ο άρης μας έκοψε φέτος 8 βαθμούς. Αγωνιστικά και στα 3 παιχνίδια ήμασταν απαράδεκτοι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας. Η ήττα εντός από τον α.ρ.η. μας ψαλίδισε πολύ τις πιθανότητες τίτλου. Για να πάρουμε τώρα πρωτάθλημα πρέπει να γίνουμε Bayer Leverkusen. Να πάρουμε 4 βαθμούς από ΑΕΧ, να κερδίσουμε στου Χαρίλαου κλπ κλπ.
Μακάρι, αλλά οι πιθανότητες δεν είμαι υπέρ μας.
Για να δούμε πλέον πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε αγωνιστικές υπερβάσεις με νίκες εκτός έδρας. Σαν την αποψινή.
Όντως αυτό λέω ότι η ποιότητα της αεκ μένει εν μέρει στα χαρτιά. Έπρεπε να είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Όχι ότι είναι του πεταματου. Η ποιότητα των παικτών, τα τρεξίματα τους και η διατήρηση του ροστερ για δεύτερη χρονιά της δίνει τη δυνατότητα να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο. Και ο Αλμειδα δεν λέω ότι είναι Φρινγκερ. Έχει ένα σχέδιο ο άνθρωπος, απλά προϊόντος του χρόνου έπρεπε να παρουσιάζει εξέλιξη και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Παρ'όλα αυτά, η ποιότητα αυτή που λες έχει μείνει μόνο στα χαρτιά, καθώς ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με βάζελο και γαύρο που αναφέρεις, είναι συμπαγέστερος, αφού δεν άλλαξε προπονητή.
Για τον παναθηναικο που αναφέρεις είναι ηλίου φαεινοτερον ότι είμαστε πιο συμπαγείς. Σε αυτό έχει παίξει σίγουρα ρόλο η αλλαγή προπονητή που γκρέμισε κάθε σταθερά του Γιοβανοβιτς. Το σημερινό, με εξτρέμ τον Μπακασετα σε 4-4-2 είναι φαρσοκωμωδια.
Ο ολυμπιακος φαίνεται να έχει έναν σοβαρό προπονητή που βάζει σε μια σειρά το πλούσιο σε ταλέντο ροστερ του γαυρου αλλά προφανώς ακόμα δεν έχει αποκτήσει σταθερότητα. .
Μπορεί και βάζει 4 και 6 γκολ εκτός και ταυτοχρονα να τρώει 3 και 4 εντός απότην μια εβδομάδαστην άλλη. Όμως δείχνει ότι όσο περνάει ο χρόνος θα βελτιώνεται.
Sorry αλλά πέρσι η κούλα δεν έπαιζε καν ευρώπη ς ενώ φέτος έπαιξε 10 πολύ απαιτητικά παιχνίδια ξεκινώντας από τον 15 αύγουστο.
Αν εξαιρέσεις την προσθήκη Πόνσε δεν έχει κάνει καμία άλλη ποιοτική προσθήκη ( κάτι καλένδες, Πιζάρο κτλ είναι μετριαντζες ). Ταυτόχρονα φέτος ειχε πάρα πολλους τραυματισμους .
Πάμε τώρα στο θέμα Πινέδα.
Ποιον εκ των Τάισον, ντελια, ντεσποντοφ, ζίφκο θα ανταλαζες για τον Μεξικανό?
Και όχι ο μουργκ του μισού ( τουλάχιστον) συμβολαίου από του Μεξικανού δεν μπαίνει στην ανταλλαγή.
Επίσης μην μου πεις ότι θα έπαιζε στα χαφ, γιατί με τον λουτσέσκου ο Πινέδα δεν θα έπαιζε ούτε 50 λεπτά στα χαφ ...και όποιος είδε σήμερα το παιχνίδι της χάρτινης ( ακόμα και αν δεν αγωνιζότανε στη δυάδα του κέντρου) μπορεί να καταλάβει γιατί.
Εγώ προσωπικά μπαίνω στην λογική ανταλλαγής " ένα πολυεργαλείο για ένα άλλο".
Δηλαδή μόνο τον ζιφκοβιτς... αλλά και πάλι δύσκολα
Αν εξαιρέσεις την προσθήκη Πόνσε δεν έχει κάνει καμία άλλη ποιοτική προσθήκη ( κάτι καλένδες, Πιζάρο κτλ είναι μετριαντζες ). Ταυτόχρονα φέτος ειχε πάρα πολλους τραυματισμους .
Και όχι ο μουργκ του μισού ( τουλάχιστον) συμβολαίου από του Μεξικανού δεν μπαίνει στην ανταλλαγή.
Επίσης μην μου πεις ότι θα έπαιζε στα χαφ, γιατί με τον λουτσέσκου ο Πινέδα δεν θα έπαιζε ούτε 50 λεπτά στα χαφ ...και όποιος είδε σήμερα το παιχνίδι της χάρτινης ( ακόμα και αν δεν αγωνιζότανε στη δυάδα του κέντρου) μπορεί να καταλάβει γιατί.
Η αεκ είναι ο Βιντα, ο Σιμανσκι που είναι άλλος παίκτης από αυτόν που βλέπαμε 3 χρόνια, και ο Λιβάι.
Και λίγο Τσουμπερ Ελιασον όταν είναι στη μέρα τους.
Και λίγο Τσουμπερ Ελιασον όταν είναι στη μέρα τους.
Λοιπόν στα επίσημα highlights της cosmote Παγώστε το βίντεο στο 5:49 με 5:50 όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο πυρσός που άναψαν οι φίλοι της αεχ στην κερκίδα.
Αν η ομάδα μας την επόμενη Κυριακή δεν αγωνιστεί σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στον παπαρινα τότε θα αποτελεί αλλοίωση πρωταθλήματος.
Εμείς το πληρώσαμε κ με το παραπάνω με τον ρουλη.
Ήδη έπρεπε να παίζει το θέμα.
Αν η ομάδα μας την επόμενη Κυριακή δεν αγωνιστεί σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στον παπαρινα τότε θα αποτελεί αλλοίωση πρωταθλήματος.
Εμείς το πληρώσαμε κ με το παραπάνω με τον ρουλη.
Ήδη έπρεπε να παίζει το θέμα.
Η σύγκριση της επιβάρυνσης γίνεται για φέτος σε σχέση με ΠΑΟΚ, οσφπ και παο που έχουν παίξει περισσότερους αγώνες. Οι τραυματισμοί είναι απόρροια ότι δεν μπορούν να παίξουν κάτι άλλο πέρα από high press.renegade έγραψε:Sorry αλλά πέρσι η κούλα δεν έπαιζε καν ευρώπη ς ενώ φέτος έπαιξε 10 πολύ απαιτητικά παιχνίδια ξεκινώντας από τον 15 αύγουστο.
Πάμε στην Πινέδα.
Δε θα ανταλλασσα κανέναν από αυτούς. Θα ήθελα αυτούς που έχω συν τον Πινέδα και θα τον ανταλλασσα με τον Μ.Αντονιο.
Έχεις δίκιο όμως στο ότι τα χαρακτηριστικά του Πινέδα δεν ταιριάζουν με αυτά που προτιμά για τα χαφ του ο Λουτσεσκου. Αν του έδειχναν τον 28χρονο Μαουριτσιο και τον 28χρονο Πινέδα θα διαλεγε τον πρώτο. Αν τον είχε δεν ξερω πόσο θα τον έβαζε. Όμως σίγουρα θα του έβρισκε ρόλο. Είτε αντί του Οζντόεφ είτε πίσω από τον επιθετικό σε ματς που θέλει να αρχίσει πολύ ψηλά την πίεση όπως έκανε με τον Πελκα τη δεύτερη χρονιά. Σε χρονιά με 60 ματς σίγουρα θα είχε ρόλο. Ένας παίκτης που παίζει σε όλες τις θέσεις και αποδίδει πάντα 8 σίγουρα θα είχε θέση.