Razvan Lucescu IV
-
Re: Razvan Lucescu IV
Πιστευω θα ξεκινήσει Σαστρε, Οζντοεφ, Ντελια, Αντριγια, Σαματα και αν είναι καλά και ο μπαμπά
-
Εκτεταμένο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τετάρτη με Λαμία θα κάνατε rotation, ή όχι;
Αν ναι, εκτεταμένο ή καναδυό παίκτες ίσα ίσα ξεκούραση;
Μέσα Σαστρε, Μιχαηλίδης, Τσιγγαρας, Σαματα, Οζντοεφ
Οχι εκτεταμένο. Με τίποτε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τετάρτη με Λαμία θα κάνατε rotation, ή όχι;
Αν ναι, εκτεταμένο ή καναδυό παίκτες ίσα ίσα ξεκούραση;
Αλλωστε με τις απουσίες ειδικά στην άμυνα δεν έχουμε και πολλές επιλογές.
Κανά 2-3 παίκτες μόνο κι αυτό όσοι είναι κουρασμένοι.
Όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Και το παιχνίδι με την Λαμία έχει τις δικές του δυσκολίες.
Κι ο βάζελος για παράδειγμα έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα επειδή δεν κέρδισε τον Βόλο.
- AlxNeapoli1
Τι γκομενικη σχεση εχεις πιασει με τις ζελες ρε φιλε? Σημερα τον τουρκαλα τον εκανες γιο γιο. ΧΙλια μπραβο
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ναι αλλά τον Μάντζιο κ τον Αλμέιδα,εκεί είναι το ζουμί ...
Αλλά ας κερδίσει πρώτα το Βωκολο,την Τετάρτη κ μετά έχει ο Θεός για Αλμέιδα.
Αλλά ας κερδίσει πρώτα το Βωκολο,την Τετάρτη κ μετά έχει ο Θεός για Αλμέιδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Δευ 01 Απρ 2024, 08:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- AlxNeapoli1
Τον Αλμειδα θα τον κερδισει μια και καλη και θα φερει τον τιτλο. Εκει θα τους πονεσει
- figurehead4
Τον Αλμέιδα θα τον κερδισει δύο φορές στα πλέι οφ με δύο διαφορετικούς τρόπους
Ας επαιρνε κ δυο Χ με τον Αλμειδα
Να χαθει το πρωταθλημα απο τους 8 χαμενους βαθμους με τον Μαντζιο, αυτο δεν θα μπορω να το χωνεψω
Να χαθει το πρωταθλημα απο τους 8 χαμενους βαθμους με τον Μαντζιο, αυτο δεν θα μπορω να το χωνεψω
Θέλω να γράψω σεντόνι για πάρτι του αλλά δε θέλω σήμερα που είναι εύκολη η μέρα.
Προτιμώ να γράφω τις υποστηρικτικές μου για αυτόν απόψεις μετά από ήττες.
Θα πω μόνο τα εξής.
Χθες πήρε διπλό με Νάσμπεργκ στόπερ.
Ο Νάσμπεργκ δεν παίζει βασικός σε καμία ομάδα της σούπερ λιγκ.
Πήρε διπλό τίτλου με 20χρονο στόπερ σε ανάποδη θέση, με το αναπληρωματικό αριστερό μπακ και με τον 5ο του στόπερ (ο Νάσμπεργκ στην αρχή της χρονιάς ήταν πίσω από Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κούλιε, Μιχαηλίδη).
Πήρε διπλό με τον αναπληρωματικό σέντερ φορ (με βάση το πως ξεκίνησε η χρονιά), με μέτρια απόδοση στα πρώτα 60 λεπτά του Τάισον, με ψιλοαδιάφορη αλλά τίμια παρουσία του Κύριλλου, με τίμια αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο απόδοση του Μουργκ και απλή παρουσία του Σβαμπ.
Χωρίς η απόδοση των παικτών να φτάνει σε κορυφαία επίπεδα καταφέρνει να παρουσιάζει μια ομάδα νικήτρια.
Καταφέρνει να παρουσιάζει ένα σύνολο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στυλ παιχνιδιού.
Είτε έχει τη μπάλα στα πόδια της είτε δεν την έχει. Είτε χρειάζεται να πιέσει τον αντίπαλο ψηλά είτε χρειάζεται να περιμένει στο δικό του μισό. Είτε πρέπει να έχει υπομονή και να αλλάξει 200 πάσες για να βγάλει φάση είτε πρέπει να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα μόνο με 3 πάσες. Είτε έχει απουσίες είτε παίζει κομπλέ..
Κριτική φυσικά και θα του κάνουμε. Πρώτος εγώ είχα λυσσάξει για το τραγικό λάθος της χρησιμοποίησης του Βιεϊρίνια απέναντι στον Πινέδα στο ματς της Φιλαδέλφειας. Η κριτική όμως πρέπει να γίνεται υπό το πρίσμα ότι αυτός είναι ο καταλληλότερος για αυτόν τον πάγκο, σε αυτό το πρωτάθλημα, με αυτούς τους αντιπάλους και τις συγκεκριμένες εξωαγωνιστικές συνθήκες.
Δεν ξέρω αντικειμενικά πόσο καλός προπονητής είναι. Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι είναι προπονητής νικητής..
Κι αυτό είναι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αθηναίους. Έναν προπονητή νικητή.
Έναν προπονητή που θα τον βλέπουν και θα φοβούνται..
Έναν προπονητή νικητή..
Προτιμώ να γράφω τις υποστηρικτικές μου για αυτόν απόψεις μετά από ήττες.
Θα πω μόνο τα εξής.
Χθες πήρε διπλό με Νάσμπεργκ στόπερ.
Ο Νάσμπεργκ δεν παίζει βασικός σε καμία ομάδα της σούπερ λιγκ.
Πήρε διπλό τίτλου με 20χρονο στόπερ σε ανάποδη θέση, με το αναπληρωματικό αριστερό μπακ και με τον 5ο του στόπερ (ο Νάσμπεργκ στην αρχή της χρονιάς ήταν πίσω από Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κούλιε, Μιχαηλίδη).
Πήρε διπλό με τον αναπληρωματικό σέντερ φορ (με βάση το πως ξεκίνησε η χρονιά), με μέτρια απόδοση στα πρώτα 60 λεπτά του Τάισον, με ψιλοαδιάφορη αλλά τίμια παρουσία του Κύριλλου, με τίμια αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο απόδοση του Μουργκ και απλή παρουσία του Σβαμπ.
Χωρίς η απόδοση των παικτών να φτάνει σε κορυφαία επίπεδα καταφέρνει να παρουσιάζει μια ομάδα νικήτρια.
Καταφέρνει να παρουσιάζει ένα σύνολο που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στυλ παιχνιδιού.
Είτε έχει τη μπάλα στα πόδια της είτε δεν την έχει. Είτε χρειάζεται να πιέσει τον αντίπαλο ψηλά είτε χρειάζεται να περιμένει στο δικό του μισό. Είτε πρέπει να έχει υπομονή και να αλλάξει 200 πάσες για να βγάλει φάση είτε πρέπει να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα μόνο με 3 πάσες. Είτε έχει απουσίες είτε παίζει κομπλέ..
Κριτική φυσικά και θα του κάνουμε. Πρώτος εγώ είχα λυσσάξει για το τραγικό λάθος της χρησιμοποίησης του Βιεϊρίνια απέναντι στον Πινέδα στο ματς της Φιλαδέλφειας. Η κριτική όμως πρέπει να γίνεται υπό το πρίσμα ότι αυτός είναι ο καταλληλότερος για αυτόν τον πάγκο, σε αυτό το πρωτάθλημα, με αυτούς τους αντιπάλους και τις συγκεκριμένες εξωαγωνιστικές συνθήκες.
Δεν ξέρω αντικειμενικά πόσο καλός προπονητής είναι. Δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου.
Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι είναι προπονητής νικητής..
Κι αυτό είναι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αθηναίους. Έναν προπονητή νικητή.
Έναν προπονητή που θα τον βλέπουν και θα φοβούνται..
Έναν προπονητή νικητή..
Ευχαριστώ Φερνάντο.. Αμοιβαία η εκτίμηση.abc_o_ karpouzas έγραψε:ραζβανε μου...
γελαω με τις... προβλεψιμες...φιλοσοφιες
marsantos ....... τα σεβη μου...![]()
ρε σπεσιαλ σταματα την κλαψα για ολα ελεος κερδισαμε ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ και το ποδοσφαιρο δεν ειναι πλαισταισον εχετα αυτα υπ οψιν σου......αυτη η αεκ ηταν απλα πολυ κολοφαρδη χθες αλλα και αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι τι να κανουμε χθες πετυχαμε μια μεγαλη νικη ας την χαρουμε τωρα και παμε για αλλα......
- abc_o_ karpouzas
15 ωρες μετα απο το τελευταιο μου σχολιο...
και ουτε μια ...ολοκληρη...σελιδα...
πιστη στις...αποψεις μας...
.................
.................
τις εποικοδομητικες και τις καλοπροαιρετες...
και ουτε μια ...ολοκληρη...σελιδα...

.................
.................
τις εποικοδομητικες και τις καλοπροαιρετες...
- Amsterdamer_87
Με αητηττο στα πλει οφ θα τα ξεχασεις ολα..Special 4 έγραψε:Ας επαιρνε κ δυο Χ με τον Αλμειδα