8.Soualiho Meïté
- Μπαρκαρούτσος
Re: 8.Soualiho Meïté
Να πω και κάτι γιατί ξέρετε πως μου αρέσει να ακούω τους Αθηναίους για να καταλαβαίνω που το πάνε.
Στη γνωστή εκπομπή game night, ο επίσης γνωστός ερυθρόλευκων αισθηματων δημοσιογράφος που τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Ρασβαν είπε επί λεξει:
Είμαι περίεργος τι θα κάνουν οι ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι, με αυτόν το καλοκαίρι.
Θα κάνει κίνηση ο ΠΑΟΚ; Αν δεν κάνει τι θα κάνουν οι ομάδες της Αθήνας;
Εγώ αυτά τα λόγια τα μεταφράζω ως εξής:
Αν κάνει τη βλακεια ο ΠΑΟΚ και δεν τον πάρει, τον περιμένουμε στον ολυμπιακό σα ξερολουκουμο..
Υγ. Μην ξεχνάμε ότι ο Μειτε ανήκει στη Μπενφικα. Μπενφικα και ολυμπιακος..
Στη γνωστή εκπομπή game night, ο επίσης γνωστός ερυθρόλευκων αισθηματων δημοσιογράφος που τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Ρασβαν είπε επί λεξει:
Είμαι περίεργος τι θα κάνουν οι ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι, με αυτόν το καλοκαίρι.
Αν κάνει τη βλακεια ο ΠΑΟΚ και δεν τον πάρει, τον περιμένουμε στον ολυμπιακό σα ξερολουκουμο..
- AlxNeapoli1
Παιδια, ΠΡΕΠΕΙ να αγοραστει. Ο τυπος κανει χαβαλε εδω, θελει εναν παιχταρα παρτενερ και δε βλεπουμε κανεναν.
- thomas Murg
Το ίδιο σκέφτηκα!marsantos έγραψε:Να πω και κάτι γιατί ξέρετε πως μου αρέσει να ακούω τους Αθηναίους για να καταλαβαίνω που το πάνε.
Γιατι υπαρχει καμια αμφιβολια οτι αν ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποιησει την ρητρα ειναι παρα πολυ πιθανο να ψαχτει αλλη ελληνικη ομαδα;
Εδω ψωνιζεις δεξια και αριστερα χωρις να εισαι σιγουρος τι παιρνεις δινοντας εκατομμυρια (ειδικα για τα χαφ) και δεν θα προσπαθησεις να παρεις τον αποδεδειγμενα παικταρα Μειτε αν ειναι διαθεσιμος που τον ειχες και τον εβλεπες μια ολοκληρη σεζον και ξερεις τι μπορει να κανει;
Εδω ψωνιζεις δεξια και αριστερα χωρις να εισαι σιγουρος τι παιρνεις δινοντας εκατομμυρια (ειδικα για τα χαφ) και δεν θα προσπαθησεις να παρεις τον αποδεδειγμενα παικταρα Μειτε αν ειναι διαθεσιμος που τον ειχες και τον εβλεπες μια ολοκληρη σεζον και ξερεις τι μπορει να κανει;
Καμια αμφιβολια
Ειναι σιγουρο για μενα οτι αν δεν ενεργοποιησουμε εμεις τη ρητρα, θα μπουνε σφινα τα ΠΟΚεμον
Ειναι σιγουρο για μενα οτι αν δεν ενεργοποιησουμε εμεις τη ρητρα, θα μπουνε σφινα τα ΠΟΚεμον
Μαζί με Πινέδα και Τσικίνιο τους θεωρώ τους καλύτερους χαφ του πρωταθλήματος και συμπτωματικά, με όποιον και να έκανε δίδυμο (ή και Καμαρά), το κέντρο θα ήταν διαστημικό.
Ελπίζω να μην δούμε κανα τέτοιο δίδυμο (αν και η κουλα εχει κλείσει κατά 90% τον Κορεάτη του γαύρου πέρσι και έχει και Λιούμπισιτς), επειδή θέλουμε να το παίξουμε ζόρικοι διαπραγματευτές για 500κ πχ και μετά ψαχνόμαστε για τη δικαιολογία που "δεν μας έκανε"...
Το λάθος έγινε μια φορά με το Μισιτς. Το δις εξαμαρτείν (λανθάνειν) ουκ ανδρός (ή και γυναικός στην περίπτωσή μας...) σοφού.
Ελπίζω να μην δούμε κανα τέτοιο δίδυμο (αν και η κουλα εχει κλείσει κατά 90% τον Κορεάτη του γαύρου πέρσι και έχει και Λιούμπισιτς), επειδή θέλουμε να το παίξουμε ζόρικοι διαπραγματευτές για 500κ πχ και μετά ψαχνόμαστε για τη δικαιολογία που "δεν μας έκανε"...
Το λάθος έγινε μια φορά με το Μισιτς. Το δις εξαμαρτείν (λανθάνειν) ουκ ανδρός (ή και γυναικός στην περίπτωσή μας...) σοφού.
Το καλο ειναι οτι ακουγεται οτι τον θελει πολυ τον Μεϊτε κ ο Λουτσεσκου, οποτε θελω να πιστευω οτι δεν θα γινει καποιο λαθος κ θα χαθει ο παικτης
Τον φανταζομαι ηδη με συμπαικτη τον Μισιτς του χρονου
Μέχρι 30/4 μπορεί να γίνει αυτό όπως γράφτηκε σήμερα.
Από 30/4 και μετά είναι καθαρά στα χέρια της Μπενφίκα να κάνει ότι γουστάρει. Είτε να τα βρει με τον ΠΑΟΚ με λιγότερα χρήματα είτε να τον δώσει όπου θέλει ακόμα και με ....100 χιλιάρικα
Ελπίζω στην ΠΑΕ να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για όλα τα περίεργα που ακούγονται το τελευταίο καιρό και να φροντίσουν να τελειώσουν το θέμα
Από 30/4 και μετά είναι καθαρά στα χέρια της Μπενφίκα να κάνει ότι γουστάρει. Είτε να τα βρει με τον ΠΑΟΚ με λιγότερα χρήματα είτε να τον δώσει όπου θέλει ακόμα και με ....100 χιλιάρικα
Ελπίζω στην ΠΑΕ να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για όλα τα περίεργα που ακούγονται το τελευταίο καιρό και να φροντίσουν να τελειώσουν το θέμα
Αν μετα τον Μαξι,χασουμε και Μειτε,επικοινωνηστε το να κανουμε καναν ερανο,βαζω τωρα 100 ευρω -απλας-..
Συζηταμε αν θα αγορασουμε ενα απο τα καλυτερα χαφ -ισως τον καλυτερο- του πρωταθληματος.
Φυσικα αν θελει και αυτος,βασικη προυποθεση.
Συζηταμε αν θα αγορασουμε ενα απο τα καλυτερα χαφ -ισως τον καλυτερο- του πρωταθληματος.
Φυσικα αν θελει και αυτος,βασικη προυποθεση.
Μου φαινεται περιεργο το 30/4 δηλαδη ποια ομαδα βαζει ρητρα πριν τελειωσει η χρονια της ειναι ανικουστο,εγω προσωπικα δεν θυμαμαι κατι αναλογο πουθενα στην ευρωπη, εγω ξερω οι δυο ομαδες σε εναν δανεισμο με ρητρα συζηταν μονες τους μεχρι τις 30/6 απο εκει και μετα γυρναει ο παιχτης στην ομαδα που ανηκει και μπορει να χωθει ο οποιοσδηποτε.
Γιατί... μήπως δεν τον ήθελε πολύ τον Κρέσπο πριν δύο χρόνια?Special 4 έγραψε:Το καλο ειναι οτι ακουγεται οτι τον θελει πολυ τον Μεϊτε κ ο Λουτσεσκου, οποτε θελω να πιστευω οτι δεν θα γινει καποιο λαθος κ θα χαθει ο παικτης
Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος
Τί έχει το Μαράκι δηλαδή;; Δεν κατάλαβα....thomas Murg έγραψε:Τελικά ο πιο σίγουρος τρόπος για να κλείσουμε τους παίκτες που θέλουμε και να τους κρατήσουμε είναι να τους κάνουμε σώγαμπρους. Διάβασα παραπάνω για κοριτσάρα και χάρηκα αλλά μετά είδα ότι εννοούσες το Μαράκι!