19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
- TylerDurden
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Εμφανεστατα δεν εχει ρυθμο εξου και οι λαθος πασες σε καιρια σημεια, καποιες εκ των οποιων ειναι εγκληματικες. Δυστυχως αυτο το γνωριζαμε απο την πρωτη μερα που ηρθε ο παικτης οτι θα αποδοσει του χρονου
- figurehead4
Μη βλέπετε μόνο τις λάθος πάσες. Αμυντικά ήταν καλός. Πιέστηκε πολύ. Θέλει χρόνο, αλλά όχι πολύ. Ανέβαινε γρηγορα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Έχω απογοητευτεί να πω την αλήθεια, ίσως επειδή έχω τεράστιες προσδοκίες από τον συγκεκριμένο.Ελπιζω του χρόνου να έχει βρει τα πατήματα του και να αποτελεί σταθερά με Baba στα ακραία μπακ
Εμενα το οτι εμεινε απο δυναμεις με ανησυχεί.
Χρειαζεται μια καλη προετοιμασια για ανέβει. Πιστευω του χρονου θα δειξει την αξια του.
Χρειαζεται μια καλη προετοιμασια για ανέβει. Πιστευω του χρονου θα δειξει την αξια του.
Κακος αμυντικα, κακες πασες. Δεν ξερω πραγματικα με αυτον τον παικτη. Του χρονου πιστευω θα ειναι αποκαλυψη
Λάθη πολλά λάθη
Σα να μην είναι συγκεντρωμένος ώρες ώρες
Βέβαια σήμερα έφταιγε κ η παρουσία Ντεσποντοφ που δε τον βοήθησε αρκετά αμυντικά
Σα να μην είναι συγκεντρωμένος ώρες ώρες
Βέβαια σήμερα έφταιγε κ η παρουσία Ντεσποντοφ που δε τον βοήθησε αρκετά αμυντικά
-
Leonardo10
Αμυντικά ήταν καλός, αλλά οι πάσες και οο επιλογές του όλες λάθος. Εγω δεν περιμενα να κάνει την διαφορά από φέτος να πω την αλήθεια αλλά δεν παύει να ήταν μια κακη εμφάνιση. Ίσως να μπορείς μόνο σαν αριστερό μπακ το παιδί
Αυτος θα φανει η αξια του απο του χρονου
Φετος πρεπει να προσεχει λιγο παραπανω να μην εκτιθεται
Φετος πρεπει να προσεχει λιγο παραπανω να μην εκτιθεται
- ΑποστόληςΑ
Aκόμη δεν έχει κάνει μεστή εμφάνιση που να δικαιολογεί το πέρασμά του από την Premier.
- Patricio_4
Δε ξέρω για του χρόνου πάντως φέτος δεν μπορείς να βασιστείς σε κανέναν για τη θέση του δεξιού μπακ από αυτούς που έχουμε
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ πολύΑποστόληςΑ έγραψε:Aκόμη δεν έχει κάνει μεστή εμφάνιση που να δικαιολογεί το πέρασμά του από την Premier.
Νομίζω ότι ο παίχτης του χρόνου θα είναι σούπερ. Θέματα προσαρμογής έχει.
Είναι πολύ ψύχραιμος στον τρόπο που διώχνει. Στο ένας με έναν είναι πολύ δυνατός (χθες έκοψε 2 φορές τον Μπερνάρ σε φάσεις φωτιά). Τη θέση του την κρατάει πάντα.
Οι επαφές του είναι πολύ καλές.
Παίρνει λάθος αποφάσεις πολλές φορές στο πως θα βγάλει τη μπάλα. Έχει μια ελαφρότητα. Έχει άγνοια κινδύνου; Υποτιμά το επίπεδο του πρωταθλήματος;
Νομίζω πως όταν κάνει προετοιμασία με την ομάδα θα τα κόψει και αυτά..
Είναι πολύ ψύχραιμος στον τρόπο που διώχνει. Στο ένας με έναν είναι πολύ δυνατός (χθες έκοψε 2 φορές τον Μπερνάρ σε φάσεις φωτιά). Τη θέση του την κρατάει πάντα.
Οι επαφές του είναι πολύ καλές.
Παίρνει λάθος αποφάσεις πολλές φορές στο πως θα βγάλει τη μπάλα. Έχει μια ελαφρότητα. Έχει άγνοια κινδύνου; Υποτιμά το επίπεδο του πρωταθλήματος;
Νομίζω πως όταν κάνει προετοιμασία με την ομάδα θα τα κόψει και αυτά..