7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- abc_o_ karpouzas
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Παρεμπιπτόντως ο μικρός βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής. Το γκολ με λόμπα στο 2-0 επί του Ατρομήτου.
Μπράβο του και εις ανώτερα.
Μπράβο του και εις ανώτερα.
- AlxNeapoli1
Η διαχείρηση του Ντέλια είναι κατά τη γνώμη μου άψογη. Γενικά το προπονητικό επιτελείο ξέρει τι κάνει. Όσες ενστάσεις έχω αναφορικά με τους νέους είναι ότι αργούν λιγάκι να πείσουν τον προπονητή ότι μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Ναι, ένας νέος με καλούτσικο ταλέντο δε θα αποδόσει άμεσα, και θέλει σιγά σιγά να πάρει κάποια 15-20λεπτα να κάνει την αρχή του, οχι εις βάρος της ομάδας. Τι να το κάνω να πάρει αυτά τα πολύτιμα 20λεπτα ο Ελ Καντουρί όταν ο ΠΑΟΚ νικάει με 2 ή και παραπάνω γκολ διαφορά στο τέλος; Λοιπόν αυτή είναι η ένστασή μου μόνο. Δεν θεωρώ κατόρθωμα να εμπιστευτεί κανείς τον 19χρονο Ντέλια, αλλά αυτονόητο. Την εμπιστοσύνη προς τους νέους (προπονητική φιλοσοφία ως προς αυτό το κομμάτι) την κρίνω για παίκτες με το ταλέντο των Τσιγγάρα/Λύρατζη (οι συγκεκριμένοι πήραν/παίρνουν ευκαιρίες).
Όσον αφορά την εξέλιξη και τη διαχείρηση των ταλέντων μας, γίνεται καλή δουλειά. Τώρα, σχετικά με την ισορροπία δύναμης/ταχύτητας/ευελιξίας κλπ που αναφέρθηκε, πάλι θα πω ότι η ομάδα έχει τη γνώση να το διαχειριστεί, εξελίσσοντας ποδοσφαιριστές πολύ υψηλού ταβανιού. Ο όγκος και η δύναμη έρχονται σταδιακά σε κάθε άνθρωπο και ειδικά γύρω στα 23 του έτη. Θα πάρει αναπόφεκτα δύναμη και όγκο ο Ντέλιας, όπως πήρε δύναμη και ο Πέλκας που ήταν και πολύ πιο κοντός, με αργή σωματική εξέλιξη. Ας απολαύσουμε όσο τον έχουμε στο κλαμπ. Η ευελιξία που έχει είναι πολύ πιο πολύτιμη. Ο Ντέλιας θυμίζει Ροναλντίνιο (τον 20χρονο), όχι Μέσσι που ακούστηκε και έχει ύψος 178. Προσωπικά προτιμώ τον πιο ευέλικτο Ροναλντίνιο στην πιο πρώιμη φάση της καριέρας του, από τον πιο δυνατό Ροναλντίνιο στα 27-28 του.
Όσον αφορά την εξέλιξη και τη διαχείρηση των ταλέντων μας, γίνεται καλή δουλειά. Τώρα, σχετικά με την ισορροπία δύναμης/ταχύτητας/ευελιξίας κλπ που αναφέρθηκε, πάλι θα πω ότι η ομάδα έχει τη γνώση να το διαχειριστεί, εξελίσσοντας ποδοσφαιριστές πολύ υψηλού ταβανιού. Ο όγκος και η δύναμη έρχονται σταδιακά σε κάθε άνθρωπο και ειδικά γύρω στα 23 του έτη. Θα πάρει αναπόφεκτα δύναμη και όγκο ο Ντέλιας, όπως πήρε δύναμη και ο Πέλκας που ήταν και πολύ πιο κοντός, με αργή σωματική εξέλιξη. Ας απολαύσουμε όσο τον έχουμε στο κλαμπ. Η ευελιξία που έχει είναι πολύ πιο πολύτιμη. Ο Ντέλιας θυμίζει Ροναλντίνιο (τον 20χρονο), όχι Μέσσι που ακούστηκε και έχει ύψος 178. Προσωπικά προτιμώ τον πιο ευέλικτο Ροναλντίνιο στην πιο πρώιμη φάση της καριέρας του, από τον πιο δυνατό Ροναλντίνιο στα 27-28 του.
Το να σε περιμένουν έξω από την λεοφωρο για φωτό και αυτόγραφα δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει .. μόνο και μόνο γιαυτο πρέπει να μείνει άλλο ένα χρόνο !!
Πρέπει να μάθει να χαίρεται και τον πόλεμο... όχι μόνο της φάντεζή ενέργειεςAlxNeapoli1 έγραψε:Πρεπει να μαθει να κερδιζει
Nαι. Θέλει λίγο να δουλέψει το καλοκαίρι φυσική κατάσταση.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κοτσιρας κοντεψε να του σκισει τη φανελα για να τον σταματησει στην αντεπιθεση
Ε ναι και εγω αυτο πιστευω συμβαινει, γιατι η φυσικη κατασταση δεν φαινεται κακη. Ανθρωποι ειναι και οι παικτες, γινονται αυτα