ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 31/3 18:00 CosmoteSports
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 31/3 18:00 CosmoteSports
Rene ποιον θα διαλεγες;
Βιειρινια ή Ραφα.;
Εγώ Ράφα για 2 λόγους.
1) Φοβάμαι τον Μπερνάρ πάνω στον Αντρέ.
2) Θα υπάρχει μια δεσμευμενη αλλαγή του Βιειρινια γύρω στο 65 με 70. Οπότε προτιμώ να έχω παίκτες που μπορούν να παίξουν 90λεπτο και οι αλλαγές μου να είναι καθαρά λόγω τακτικής (εκτός κι αν υπάρχει κάποια αναγκαστική).
Βιειρινια ή Ραφα.;
Εγώ Ράφα για 2 λόγους.
2) Θα υπάρχει μια δεσμευμενη αλλαγή του Βιειρινια γύρω στο 65 με 70. Οπότε προτιμώ να έχω παίκτες που μπορούν να παίξουν 90λεπτο και οι αλλαγές μου να είναι καθαρά λόγω τακτικής (εκτός κι αν υπάρχει κάποια αναγκαστική).
- navigator11
Αυτή είναι όντως μια μεγάλη αλήθεια. Αποτελεί τεράστιο ερωτηματικό τι θα δούμε σε λίγες ώρες μέσα στο χορτάρι. Εύχομαι να εμφανιστεί ένας ΠΑΟΚ έστω στο 60% σε σχέση με τους Κροάτες.danirifle έγραψε:παρεμπιπτόντως, μετά από τόσες μέρες διακοπής, νομίζω πως δεν θα δούμε κανέναν φορμαρισμένο
δεν ξέρω τι να περιμένω από τις ομάδες
μπορεί να εμφανίσουν πολύ διαφορετικό πρόσωπο από πριν
Μεγάλο το κενό του Μπάμπα. Πολύ μεγάλο. Σε όλες τις άλλες θέσεις, θεωρητικά πάντα, την παλεύουμε αρκετά καλά. Τώρα στο δίλημμα Βιεϊρίνια ή Ράφα ...
Τρεις εβδομάδες διακοπής ήταν για τους άλλους. Εμείς και ο γαύρος είχαμε εμβόλιμα αγώνα την Πέμπτη 14/3. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει εμάς και όλοι οι άλλοι να πάνε να...
Υπάρχει η επιλογή να είναι ο Οττο δεξιά και ο Αντρέ αριστερά.
Αυτό είναι πιο διαχειρισιμο.
Ούτε ο Παλασιος ουτε ο Μαντσίνι είναι ιδιαίτερος δημιουργικοί. Είναι κυρίως παίκτες ανοικτού γηπέδου. Αν δοκιμάσουν να παίξουν από εκεί ακυρώνουν τον Μπερνάρ που δεν είναι παίκτης αδυνατης πλευράς. Αν παίξουν από αριστερά τότε ούτε ο Παλασιος ούτε ο Μαντσίνι μπορούν να χωθούν ανάμεσα στα στόπερ και να γεμίσουν την περιοχή. Νομίζω μπορεί να τους αντιμετωπίσει αυτούς τους 2 σε χαμηλά μέτρα ο Αντρέ είτε σε δυνατή είτε σε αδύνατη πλευρά.
Άρα ίσως το σημαντικό είναι να βρίσκεται ο Οττο δεξιά. Στα αριστερά παλεύεται η κατάσταση είτε με Ραφα είτε με Σοαρες.
Υγ. Σκεφτείτε να είμαστε οι πρώτοι που θα αλλάζουν πλευρές τα μπακ μας την ώρα του αγώνα. Όλοι αλλάζουν τα εξτρέμ. Εμείς θα αλλάζουμε Οττο με Αντρέ να τους μπερδεύουμε..
Αυτό είναι πιο διαχειρισιμο.
Ούτε ο Παλασιος ουτε ο Μαντσίνι είναι ιδιαίτερος δημιουργικοί. Είναι κυρίως παίκτες ανοικτού γηπέδου. Αν δοκιμάσουν να παίξουν από εκεί ακυρώνουν τον Μπερνάρ που δεν είναι παίκτης αδυνατης πλευράς. Αν παίξουν από αριστερά τότε ούτε ο Παλασιος ούτε ο Μαντσίνι μπορούν να χωθούν ανάμεσα στα στόπερ και να γεμίσουν την περιοχή. Νομίζω μπορεί να τους αντιμετωπίσει αυτούς τους 2 σε χαμηλά μέτρα ο Αντρέ είτε σε δυνατή είτε σε αδύνατη πλευρά.
Άρα ίσως το σημαντικό είναι να βρίσκεται ο Οττο δεξιά. Στα αριστερά παλεύεται η κατάσταση είτε με Ραφα είτε με Σοαρες.
Υγ. Σκεφτείτε να είμαστε οι πρώτοι που θα αλλάζουν πλευρές τα μπακ μας την ώρα του αγώνα. Όλοι αλλάζουν τα εξτρέμ. Εμείς θα αλλάζουμε Οττο με Αντρέ να τους μπερδεύουμε..
- navigator11
Μιλάμε πάλι για 2 βδομάδες plus. Ξεκούραστοι σίγουρα θα είναι οι περισσότεροι παίκτες μας. Το θέμα είναι να βρούνε σχετικά γρήγορα και αναίμακτα ικανοποιητικό ρυθμό και θα γίνει στο τέλος η δουλειά.Γερασίμου έγραψε:Τρεις εβδομάδες διακοπής ήταν για τους άλλους. Εμείς και ο γαύρος είχαμε εμβόλιμα αγώνα την Πέμπτη 14/3. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει εμάς και όλοι οι άλλοι να πάνε να...
1-2 τελικό, βλέπω.
Θα χλευαστώ αλλά θα προτιμούσα να έρθει από τον πάγκο ο Μπράντον στο παιχνίδι.
Γιατί να χλευαστείς ?navigator11 έγραψε: Θα χλευαστώ αλλά θα προτιμούσα να έρθει από τον πάγκο ο Μπράντον στο παιχνίδι.
Κι εγώ προτιμώ τον Σαμάτα από τον Μπράντον.
- navigator11
Πιστεύω πραγματικά πως, αν είναι να γίνει κάποιου βαθμού reset με Σαμάτα, είναι σήμερα. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι έχει τρομακτικό κίνητρο. Θα ήθελα να τον δω βασικό. Αν αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, θεωρώ ότι ξαναμπαίνει στην εξίσωση για την πολύ απαιτητική συνέχεια. Για να δούμε.
Navi βάζεις δύσκολα.navigator11 έγραψε:Γερασίμου έγραψε: ....
Παιδευόμαστε να λύσουμε το Βιειρινια Ραφα
Μετά έχουμε το Σβαμπ Οζντόεφ
Συνεχίζουμε με το Ντέλιας Μουργκ
Και έχουμε και το Μπραντον Σαματα
Θα καεί το κεφάλι μας με τόσα διλήμματα..

Πέρα από την πλάκα, σε αυτό το ματς θα προτιμουσα Μπραντον. Πλέον με τον Τεριμ ο βάζελος δίνει ένα ροκ χαρακτήρα στα παιχνίδια του. Σε τέτοιες συνθήκες νομίζω ο Μπράντον είναι καταλληλοτερος στο να εκμεταλλευτει ροκ καταστάσεις που θα του παρουσιαστούν ή που θα τις δημιουργήσει με το πρεσινγκ του.
Πολλη ησυχια εδω μεσα, για παμε λιγο να μαζευομαστε. Διπλο στην λεωφλωρο ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ
Ανάμεσα στον ράφα και σε εσένα...προτιμώ να παίξεις εσύ.marsantos έγραψε:Rene ποιον θα διαλεγες;
Βιειρινια ή Ραφα.;
Εγώ Ράφα για 2 λόγους.
Από κει και πέρα αν παίξει ο ανρε προτιμώ να παίξει στην πλευρά του Μπερνάρ παράση αυτή του παλασιος.
Δεν τον φοβάμαι τον Αντρέ τόσο πολύ απέναντι σε παίκτες που θέλουν την μπάλα στα πόδια. Εξάλλου σε αυτή την περίπτωση μπορεί πιο εύκολα να βοηθήσει η συνολική αμυντική λειτουργία.
Από την άλλη ο παλασιος είναι παίκτης όπου η ομάδα του τον ψάχνει στην κίνηση,στην πλάτη του μοακ. Εκεί αν καταφέρει ο Πέρεθ να του βγάλει 2-3 μπάλες θα έχουμε προβλήματα
- navigator11
Αδερφέ, δε θεωρώ ότι θα υπάρξει κάποιο δίλημμα. Πιστεύω ότι θα παίξουν βασικοί ο Αρχηγός των αρχηγών, ο επόμενος αρχηγός και ο Ντέλιας σήμερα. Ο βαψομαλλιάς έχει πολύ καλή παράδοση με τις πράσινες γλίτσες. Λογικά αυτόν θα ξεκινήσει ο Λουτσέσκου. Κι ο Αλί θα περάσει κάποια στιγμή στην επανάληψη.marsantos έγραψε:Navi βάζεις δύσκολα.navigator11 έγραψε:Γερασίμου έγραψε: ....
Παιδευόμαστε να λύσουμε το Βιειρινια Ραφα
Μετά έχουμε το Σβαμπ Οζντόεφ
Συνεχίζουμε με το Ντέλιας Μουργκ
Και έχουμε και το Μπραντον Σαματα
Θα καεί το κεφάλι μας με τόσα διλήμματα..![]()
Πέρα από την πλάκα, σε αυτό το ματς θα προτιμουσα Μπραντον. Πλέον με τον Τεριμ ο βάζελος δίνει ένα ροκ χαρακτήρα στα παιχνίδια του. Σε τέτοιες συνθήκες νομίζω ο Μπράντον είναι καταλληλοτερος στο να εκμεταλλευτει ροκ καταστάσεις που θα του παρουσιαστούν ή που θα τις δημιουργήσει με το πρεσινγκ του.
- AlxNeapoli1
"δε βγαζω ακρη μαζι σου"Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Ταλιχμανίδης του έφαγε τη θέση. Γιατί;;
Να μη χάσουμε γιατί μπαίνουμε σε μεγάλους μπελάδες από νωρίς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οταν χάνεις από τον άρη και μάλιστα εντός δυστυχώς έτσι είναι.beyes4 έγραψε:Να μη χάσουμε γιατί μπαίνουμε σε μεγάλους μπελάδες από νωρίς.
Δεν έχεις πολλά περιθώρια απώλειας και άλλων βαθμών.