8.Soualiho Meïté
8.Soualiho Meïté
Δηλαδη αν ο παικτης θελει 2.5 μυρια και δεν τα δωσουμε και κλεισει Γαλλια πχ με τοσα θα ειναι δικαιολογια; Ε οκ ξεκινηστε να ειστε απογοητευμενοι απο τωρα αν ειναι
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 5040
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
Re: 8.Soualiho Meïté
Έγινε ρε aivas εντάξει, 18 εκατομμύρια θα ζητάει και αυτό συμβαίνει μόνο σε εμάς, όλως τυχαίως.
- Psuxo_logos
- Δημοσιεύσεις: 631
- Εγγραφή: Δευ 23 Αύγ 2021, 14:40
Re: 8.Soualiho Meïté
Ποσό με έχει κουράσει αυτό το πράγμα ρε μπλακ μακάρι να ήξερες. Κάθε φορά τα ίδια ξ στο τέλος χαμένοι.Blackgr4 έγραψε:Από τους 4 πρώτους της κατηγορίας, οι μόνοι οπαδοί που ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα ευρώ είμαστε εμείς. Έχουμε χάσει το μέτρο.
Συζητάμε για μία(!) μεταγραφή, τη παραμονή του αποδεδειγμένα πλέον χρησιμότερου χαφ της ομάδας και κάνουμε λες και πρέπει να κανονίσουμε συναυλία για να μαζέψουμε χρήματα για τη παραμονή του.
Συγχώρα με αλλά δεν βλέπω καμία λογική πίσω από αυτό και σίγουρα δεν με γεμίζει να κάνουμε κάθε χρόνο εδώ και 3-4 καλοκαίρια ομάδα μιας χρήσης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
8.Soualiho Meïté
Ε οκ εσυ Μοντρεαλ ξερεις μαλλον και ποσα ζητησε και ποσα δινουμε και οτι ο παικτης δεν εχει αλλες προσφορες ή οτι θελει να μεινει Ελλαδα σαν τρελος. Πες και σε μας για να ξερουμε, να απογοητευτουμε απο τωρα να τελειωνουμε
Re: 8.Soualiho Meïté
αιντε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια γιατί, δουλειά δεν είχε ο διαολος γμουσε τα παιδιά του. αργία μήτηρ πάσης κακίας ...και μλακίας! δεν έχουν με τι να κάνουν εκπομπή κορμοράνος κ σία, και έχουμε αρχίσει με άλλο παραμύθι, Μειτε, Κουλιεράκη κ.λ.π κλ.π
Μην πέφτετε ρε στην λούμπα.
Μην πέφτετε ρε στην λούμπα.
-
Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54503
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 5040
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
Re: 8.Soualiho Meïté
Εγώ δεν είπα να απογοητευτούμε. Μερικα ποστς παραπάνω έγραψα ότι δεν συμμερίζομαι την καταστροφολογία. Απλά αυτά με την υπομονή και με τα δεν ήθελε Ελλάδα ο παίκτης και χίλιες δυο άλλες δικαιολογίες, τα έχουμε ακούσει άπειρες φορές με τα γνωστά αποτελέσματα και προσωπικά κουραστικά.
Re: 8.Soualiho Meïté
Αυτό. Σε όλα τα τόπικ.Χωρικός έγραψε:αιντε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια γιατί, δουλειά δεν είχε ο διαολος γμουσε τα παιδιά του.
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 19723
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: 8.Soualiho Meïté
Ο ζέλος δίνει πάνω κάτω και τόσα στον βιντεοκασέτα. Τα βλέπει κάποιος δικός μας και πιστεύει ότι δικαιούται τουλάχιστον τα ίδια. Εεχμμμ, όχι.cartman έγραψε:Ο βαζελος δίνει 1.6 στον Μαξίμοβιτς. Αν είσαι ο Μειτε το βλέπεις και ζητάς παρόμοια λεφτά.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μεϊτέ μια χαρά παίχτης έχει δείξει ότι είναι. Αξίζει το συμβόλαιο που πληρώνεται τώρα στον ΠΑΟΚ. 1,3 δεν παίρνει; Τώρα το τι μπορεί να ζητάει για να συμφωνήσει να συνεχίσει εδώ είναι άγνωστο. Το δεδομένο είναι ότι παρόμοιο συμβόλαιο σαν αυτό που έχει στην Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάρει (αν δε θυμάμαι τόσο λάθος στην Πορτογαλία κοντά ή και πάνω από 2 μύρια δεν αμείβεται;). Να είμαστε και λογικοί κάπου.
Re: 8.Soualiho Meïté
η επιστημονική ονομασία του φαλακροκόρακα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο κορμοράνος ποιος είναι;
-
Μπαρκαρούτσος
- Δημοσιεύσεις: 54503
- Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
- Τοποθεσία: Κάτω Χώρες
Re: 8.Soualiho Meïté
Μην πας στο άλλο άκρο. Απλή συζήτηση κάνουμε. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.aivas19 έγραψε:Δηλαδη αν ο παικτης θελει 2.5 μυρια και δεν τα δωσουμε και κλεισει Γαλλια πχ με τοσα θα ειναι δικαιολογια; Ε οκ ξεκινηστε να ειστε απογοητευμενοι απο τωρα αν ειναι
Δεν τίθεται θέμα απογοήτευσης όπως το λες.
Η επιλογή να κοινοποιήσουν στον κόσμο πως συνειδητά δεν διεκδίκησαν τον Μαξίμοβιτς (για τον Γενάρη αναφέρομαι), επειδή επέλεξαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Μεϊτέ, ήταν 100% δική τους.
Αποκλείεται να μην ισχύει τίποτα από τα παραπάνω και να τα αναφέρουν ταυτόχρονα όλοι οι ρεπόρτερ μας.
Στο σενάριο λοιπόν όπου για τους χ-ψ λόγους δεν κρατήσουμε τον Μεϊτέ, έχουμε "αφήσει" και τον Μαξίμοβιτς για έναν ανταγωνιστή, αυτομάτως η τακτική κρίνεται ως αποτυχημένη.
Τα ονόματα και των δυο ποδοσφαιριστών είναι τόσο μεγάλα, όπου δύσκολα θα βρεθεί και τρίτος παρόμοιου βεληνεκούς για να πεις πως "επιλέγουμε τη τρίτη λύση". Με γνώμονα πάντα το κόστος που πρέπει να είναι "συγκεκριμένο".
Υ.Γ. Αν δεν ήξεραν πόσα μπορεί να ζητήσει ο Μεϊτέ, τότε το 1.6 του Μαξίμοβιτς, βάλε και 1 χαρτί πριμ υπογραφής (λέμε τώρα), έπρεπε να είναι η βασική μας επιλογή.
Γιατί και μόνο 1.5 να ζητήσει η Μπενφίκα, ο παίκτης κάτω από 1.5 δεν πρόκειται να ζητήσει για συμβόλαιο.
Τώρα να μου πεις δεν τα δίνω στον Μαξίμοβιτς και θα καταφέρω να πείσω και παίκτη και ομάδα να πέσουν στα θέλω μου, όταν μάλιστα μιλάμε για μια θέση που κυριολεκτικά καιγόμαστε, ε δεν το βλέπω και τόσο έξυπνο.
Να είχες 2-3 χαφ ακόμα και να ήταν ο Μεϊτέ ο 4ος, άντε πάει στα κομμάτια. Ο Μεϊτέ όμως είναι ο πρώτος σου χαφ..
Re: 8.Soualiho Meïté
Γιατι ειναι «το αλλο ακρο» και οχι συζητηση; Ολα υποθετικα σεναρια ειναι. Εγω διαφωνω με οσα αναφερεις
Re: 8.Soualiho Meïté
Και πολύ καλά κάνεις. Εγώ σχολίασα το "ξεκινήστε από τώρα να είστε απογοητευμένοι".
Όλα είναι υποθετικά. Προφανώς. Υποθετικά λοιπόν, αν δεν μείνει το βασικό μας χαφ, τη στιγμή μάλιστα που συνειδητά δεν κυνηγήσαμε τον Μαξίμοβιτς, για μένα είναι αποτυχία.
Όλα είναι υποθετικά. Προφανώς. Υποθετικά λοιπόν, αν δεν μείνει το βασικό μας χαφ, τη στιγμή μάλιστα που συνειδητά δεν κυνηγήσαμε τον Μαξίμοβιτς, για μένα είναι αποτυχία.
Re: 8.Soualiho Meïté
Το νου σας ρεμαλια! Το νου σας ρεμαλια! Μη τυχον και κανετε καμια μαλακια και δεν κρατησετε τον παιχταρα! Μονος του κρατησε ολοκληρο το κεντρο οταν ο Σβαμπ πέλαγοδρομουσε!