8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
cartman

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από cartman »

Η ΠΑΕ επικοινώνησε ότι δεν ήθελε Μαξίμοβιτς γιατί θέλει να ικανοποιήσει τα θέλω του προπονητή, όχι εγώ. Οπότε το να μην κλείσει τον Μειτε αποτυχία της θα είναι. Το ότι έχασε την ευκαιρία Μαξίμοβιτς για να μην κλείσει τον Μειτε πάλι αποτυχία της θα είναι. Το να μην κλείσει κανέναν από τους 2 και μάλιστα να κλείσουν σε άλλη ελληνική ομάδα ( γιατί ο Μειτε αν δεν κλείσει σε μας τον βλέπω για γαύρο) θα είναι διπλή αποτυχία.
Η ομάδα φέτος έκανε μετά από χρόνια πρωταθλητισμό. Μένει να δούμε αν αυτό σχεδιάστηκε ή έγινε κατά λαθος.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από aivas19 »

Βρε καλα τα λες αλλα δεν αναφερεις το οικονομικο. Ο Μαξιμοβιτς δεν εκλεισε ΚΑΙ για το οικονομικο. Δηλαδη αν ηταν να δωσεις 1 μυριο αντι για 1.6 δεν θα του εκανες προσφορα; Εγω λεω ανετα. Η θα ελεγε ο Λουτσεσκου οχι αν ηξερε οτι θα τον εχει το καλοκαιρι ΜΑΖΙ με τον Μειτε; Σιγα μην ελεγε οχι. Αν του ειπαν θα παρω Μαξιμοβιτς αλλα δυσκολα μετα να παρω και Μειτε και εγω το ιδιο θα ελεγα. Ολα σχετικα ειναι. Εδω πηρες ΕΝΑΝ παίκτη τον Γεναρη. Πανω τα νουμερα που αναφερω ειναι λαθος; Αν ζητησει 2 μυρια ο Μειτε πως να τον κλεισεις με ταβανι πχ 1.5; ΔΕΝ θα τον κλεισεις. Το που θα παει ποσως με ενδιαφερει εφοσον εμεις τον χασουμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μιζέρια και καταστροφολογια επειδή ο άλλος δεν έχει πώς να γεμίσει τις ώρες του στο ραδιόφωνο και το γιουτουμπ
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Φυσικά και παίζει ρόλο το οικονομικό. Αραο και Μαξίμοβιτς μαζί έχουν συμβόλαιο 3μ. Είναι ουτοπικό να νομίζεις θα χτυπήσεις αυτό το κέντρο του χρόνου χωρίς να έχεις ανάλογα χαφ. Σου εχει δειξει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρα από Μαουρίτσιο( με συμβόλαιο κοντά σε αυτά των απο πάνω φυσικα) ότι μπορεί να αγορασει τέτοιους παίχτες; Εδώ έδωσε 6.5μ για αγορές Εσιτι, Αογκουστο. Το να λες ότι ο άλλος θα κατέβει με Μαξίμοβιτς και Αραο και εσύ με Οζντοεβ Μίσιτς πχ και ειστε και οι 2 ισοτιμοι διεκδικητές πρωταθλήματος είναι κοροϊδία. Και δεν κατηγορώ την ΠΑΕ για το οικονομικό, απλά λέω ότι δεν θα έχω απαιτήσεις αγωνιστικά του χρόνου αν δεν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Αν έχουμε ρόστερ για 4θεση θα προσαρμόσω τις απαιτήσεις μου στο κύπελλο και να βλέπω τον Ντελια. Δεν θα ελπίζω σε πρωτάθλημα

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κ με ποιο κριτήριο ισχύει το μισιτς-οζντοεφ < αραου- μάξι?

Υγ οριακά μεν αλλά καταφέραμε το ποσό των πωλήσεων του εσιτι και του αγκούστο να είναι μεγαλύτερο από αυτό που ξοδέψαμε για να τους αγοράσουμε
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Καλα ολα αυτα, καλες οι ανησυχιες, ΤΩΡΑ ομως ειναι νωρις να φερουμε την καταστροφη ή το αναποδο, να πανηγυριζουμε (προσωπικη αποψη, ο καθενας γραφει οτι θελει). Μενουν 9 ματς στο πρωταθλημα και 5 στο Κονφερενς. Η καταληξη της σεζον θα επηρεασει σαφως και το μεταγραφικο. Σιγα μην πει οχι ο Μειτε και ο καθε Μειτε αν προκριθουμε Τσουλου. Σε 2 μηνακια θα αρχισει το ξεκαθαρισμα
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Προφανώς και θα είναι εύκολο να μείνει ο Μειτε και να έρθουν κι άλλοι Μειτε αν πάμε τσουλου. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν δεν πάμε τσουλου. Εκεί έγκειται η ανησυχία του καθενός
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Σε αυτην την περιπτωση θα μαθουμε 31 Αυγουστου [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Μεϊτέ πρέπει να είναι η σταθερά του κέντρου μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Η αγορά να γίνει άμεσα, γιατί πονάμε στη μεσαία γραμμή. Το ρίσκο ας είναι ο αντικαταστάτης του Μ.Αντόνιο και όχι ο βασικός μας. Το καλοκαίρι οφείλουμε να έχουμε από την 1η μέρα Μεϊτέ, Οτζόεφ και Τσιγγάρα.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μιας που έχουμε εισπράξει πολλαπλάσια από μεταγραφές, αλλά και από ότι φαίνεται, θα υπάρξει μία τουλάχιστον μεγάλη πώληση το καλοκαίρι. Αντί να τρέχουν μέχρι 31 Αυγούστου ή μας φέρουν κάνα Εσίτι, ας κλείσουν τον Μεϊτέ που είναι αποδεδειγμένα παικταράς και τον γουστάρει ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

aivas19 έγραψε:Καλα ολα αυτα, καλες οι ανησυχιες, ΤΩΡΑ ομως ειναι νωρις να φερουμε την καταστροφη ή το αναποδο, να πανηγυριζουμε (προσωπικη αποψη, ο καθενας γραφει οτι θελει). Μενουν 9 ματς στο πρωταθλημα και 5 στο Κονφερενς. Η καταληξη της σεζον θα επηρεασει σαφως και το μεταγραφικο. Σιγα μην πει οχι ο Μειτε και ο καθε Μειτε αν προκριθουμε Τσουλου. Σε 2 μηνακια θα αρχισει το ξεκαθαρισμα
Πόσο έξω μπορεί να πέσει μία ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟΚ ακόμα και να κλείσει σήμερα τον Μεϊτέ και τελικά να μην παίξει Ευρώπη;
Ντάξει είπαμε ναι ας είμαστε οι μοναδικοί οπαδοί της χώρας με 10 πτυχία λογιστικής και οικονομικών, αλλά κάπου καταντάει υπερβολή όλο αυτό.
Μιλάμε για έναν παίκτη, όχι για ολόκληρη ενδεκάδα.
Άντε και τον αγοράζεις 3 εκατομμύρια θα σου πω εγώ, του δίνεις 1.5 τον χρόνο για 2+1 και τελικά δεν βγαίνεις Ευρώπη. Τι έγινε; Πτωχεύσαμε; Πάμε ντουγρού για Super League 2;

Σόρυ που το γράφω σε εσένα, ίδιου ύφους σχόλια διάβασα και από άλλους. Το κάνω γιατί πραγματικά απορώ με τη τεράστια δόση υπερβολής σχετικά με τα οικονομικά της ομάδας.

Αντί να ευχόμαστε να μην συμβεί για δεύτερη φορά το σενάριο να αναγκαστούμε να περάσουμε τρεις προκριματικούς με χαφ Τσιγγάρα και Σβαμπ, εμείς έχουμε βγάλει από τώρα τα κομπιουτεράκια και προσθέτουμε ένα ένα τα ευρώ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Black καταλαβαινω τι γραφεις. Δεν ειμαστε εμεις με τα κομπιουτερακια δυστυχως. Εγω απλα ειπα τι βλεπω να γινεται. Παλι, ο παικτης μπορει να θελει πανω απο 1.5 και να περιμενει προτασεις απο αλλου και να μην γουσταρει τα 1.5 οπως εκανε το καλοκαιρι. Κανεις δεν ξερει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Από τους 4 πρώτους της κατηγορίας, οι μόνοι οπαδοί που ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα ευρώ είμαστε εμείς. Έχουμε χάσει το μέτρο.
Συζητάμε για μία(!) μεταγραφή, τη παραμονή του αποδεδειγμένα πλέον χρησιμότερου χαφ της ομάδας και κάνουμε λες και πρέπει να κανονίσουμε συναυλία για να μαζέψουμε χρήματα για τη παραμονή του.
Συγχώρα με αλλά δεν βλέπω καμία λογική πίσω από αυτό και σίγουρα δεν με γεμίζει να κάνουμε κάθε χρόνο εδώ και 3-4 καλοκαίρια ομάδα μιας χρήσης.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Θα φανει τι θα γίνει..
Μεχρι 30 Απριλιου θα υπαρχει η ρήτρα.

Ο ΠΑΟΚ εχασε τον Μαξιμοβιτς επειδη αποφασισε να κρατησει τον Μειτε.
Η τουλαχιστον αυτο αφησαν να περασει...

Για να μεινει ο Μειτε θελει 1,5 το χρονο για 3 χρονια + 3-4 η μεταγραφη του.
Αρα γυρω στα 7 μυρια, ενω ο Μαξιμοβιτς θα ερχοταν ελευθερος και θα κοστιζε το μισο.
Αν η ΠΑΕ ακολουθουσε αυτο τον δρομο σκεφτομενη το οικονομικο δε θα της ελεγε κανεις τπτ νομιζω.
Και στην τελικη θα ηταν μια κινηση που θα ειχε λοογικη!!!

Θα δουμε τι θα γινει, αλλα δυστυχως φοβαμαι παλι θα μπουμε σε λογικη παζαριων μετα τις 30 Απριλη και ο παιχτης θα χαθει..
Και το χειροτερο θα ηταν να χαθει απο αλλη ελληνικη ομαδα γιατι κάποιοι εχουν πολυ καλες σχεσεις με Μπενφικα...

Μη καταφερετε παλι μονο να παμε προκριματικα χωρις χαφ και φορ.

Η ΠΑΕ χρειαζεται πληρη αναδομηση στις διοικητικες της θεσεις.

Δεν υπαρχουν τα λεφτα ακουω, μεγαλο το ποσο των 4 μυριων..
Ειπε ο Τσακαλεας στο λαιβ του "αυτοι που κρινουν το ποσο οτι ειναι μεγαλο,ανηκουν στην πλευρα των φιλαθλων που δε θα βαλουν το χερι στην τσεπη"

Ναι Αντωνη μου, αλλα και εγω βγαζω καπνους απο τα αυτια οταν βλεπω δημοσιογραφους να κανουν stream για την ομαδα και φιλαθλους να κανουν δωρεες 30 και 50 ευρω...
Ανοιξτε τουλαχιστον κανα λογαριασμο στην ΠΑΕ και ολες οι δωρεες ας πηγαινουν εκει!

Πρεπει να παρει αμεσα αποφασεις η ομαδα αν θελει να κρατησει τον Μειτε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

30 Απριλη; Ειναι επιβεβαιωμενο αυτο; Γιατι οχι μεχρι να τελειωσει ο δανεισμος;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Απλά παρακαλώ, αν στραβώσει του Μειτε, μην αρχίσουν οι δικαιολογίες πάλι, δεν ήθελε ο παίκτης, ήταν πολύ ακριβός, δεν έπεφτε η Μπενφικα κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”