21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Και τον Κυριακοπουλο αλλαγη του Γιαννουλη παιρνεις αντι του Ραφα με αυτα τα λεφτα [FACE WITH TEARS OF JOY]
-
Daskalos_4
Ποιον Γιαννούλη ρε παιδια; Θα φυγει ένας παίχτης σαν τον Μπαμπα, μαλιστα με 6 μυρια, και θα φερεις Γιαννουλη;
Ας ελπίσουμε ο παίχτης να γουσταρει εδω και αν τελικα γινει προταση να την απορριψει. Λεφτα θα έρθουν το καλοκαίρι, Μπαμπ...ες
δυσκολα
Ας ελπίσουμε ο παίχτης να γουσταρει εδω και αν τελικα γινει προταση να την απορριψει. Λεφτα θα έρθουν το καλοκαίρι, Μπαμπ...ες
- Montrealiotis
Υπάρχει έλλειψη Ελλήνων για τις ευρωπαϊκές λίστες. Η πρόταση για τον Μπαμπά αν είναι 6Μ είναι καλή. Αν ισχύει λοιπόν η καλύτερη λύση είναι ο Γιαννουλης και ας μην είναι τόσο καλός όσο ο Μπαμπα. No choice.
- ΑποστόληςΑ
Ο Γιαννούλης σύμφωνα με τον Αθηναϊκό αθλητικό τύπο έχει κλείσει στην ΑΕΧ. Ο Baba είναι μια ολόκληρη κλάση καλύτερος του Γιαννούλη. Αν θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα δεν τον πουλάμε. Όχι κάτω από 10Μ τουλάχιστον, ώστε να πάρουμε κάποιον ισάξιο (αν θέλει να έρθει).
- Montrealiotis
Εγώ δεν θεωρώ ότι ο Γιαννουλης είναι τόσο κατώτερος του Μπαμπα, αλλά τέλος πάντων.
Οκτώ (νομίζω) ελληνες μπου μπορούν να σταθούν στην ομάδα και το ροτεισιον που θα βρούμε;
Οκτώ (νομίζω) ελληνες μπου μπορούν να σταθούν στην ομάδα και το ροτεισιον που θα βρούμε;
Πέντε έχουμε τώρα, αν δεν φύγει κανένας δηλαδή.. Αν πάρουμε εναν τερματοφύλακα πάμε στους έξι, θέλουμε αλλους δύο. Θα μπορούσε άραγε να επανέλθει ο Τσαούσης για αλλαγή; Μπορεί να ανέβει κάποιος απ'τη β' , αλλα με ουσιαστική βοήθεια;; Θα δείξει
-
paokarakis
Την άλλη βδομάδα που παίζουμε με Λαμία θα θέλει καμιά ομάδα παίχτη μας ή θα πάμε στην μεθεπόμενη που παίζουμε με αεχ?
-
papwolf
Την άλλη εβδομάδα με Λαμία είναι ακριβά τα εισιτήρια, οι σκάουτ δε θα μπορέσουν...
- john4serres
Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Πρεμιερ Λίγκ για παίκτες μας, μόνο κακό σημάδι δεν το λες.Logistis έγραψε:Στα ραντάρ της Μπρέντφορντ ο Μπάμπα - Έστειλαν σκάουτερ στην Ελλάδα!
Κανένα πρόβλημα.
Focus στο αγωνιστικό, να τελειώσει η σεζόν, και συζητάμε.
Τίποτα νωρίτερα.
Αθώο μου παιδί...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με 50.000.000€ τον πάω εγώ στο αεροδρόμιο. Τίποτα λιγότερο.
Αν και δεν νομίζω να θέλει κι ο ίδιος να φύγει. Φαίνεται να γουστάρει εδώ που είναι.
Σε ενδεχόμενη πώληση του Μπαμπά, το κενό μπορεί να καλυφθεί με τον Όττο που θα παίξει έτσι στην φυσική του θέση.
Μετά βέβαια πρέπει να ψἀξεις για safe επιλογή από τα δεξιά.
Μετά βέβαια πρέπει να ψἀξεις για safe επιλογή από τα δεξιά.
Χωρικός έγραψε:Πέντε έχουμε τώρα, αν δεν φύγει κανένας δηλαδή.. Αν πάρουμε εναν τερματοφύλακα πάμε στους έξι, θέλουμε αλλους δύο. Θα μπορούσε άραγε να επανέλθει ο Τσαούσης για αλλαγή; Μπορεί να ανέβει κάποιος απ'τη β' , αλλα με ουσιαστική βοήθεια;; Θα δείξει
Λύρατζης, Τσαούσης, ένας τερματζής, Φίλων κ.λ.π. Και ίσως κάποια μεταγραφή. Οταν έχουμε τέτοιες ακαδημίες δεν πρέπει να διστάζουμε στην προώθηση νέων παικτών αρκεί οι ξένοι παίκτες να είναι εγνωσμένης αξίας. Θα υπενθυμίσω ότι πέρυσι πήραμε διπλό στο Καραϊσκάκη (1-2) με βασικούς τους Λύρατζη και Τσαούση που ήταν και οι δημιουργοί των 2 γκολ.
Επεισόδιο Λυρατζης,Τσαούσης να πάρουν ευκαιρίες 208.
Ρε δεν κάνουν την διαφορά στην Τρίπολη και στα Γιάννενα και θα την κάνουν στον ΠΑΟΚ. Αντε να πάμε στο επεισόδιο Κ.Παπαδοπουλος,Σταφυλιδης,Κίτσιου 703
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε δεν κάνουν την διαφορά στην Τρίπολη και στα Γιάννενα και θα την κάνουν στον ΠΑΟΚ. Αντε να πάμε στο επεισόδιο Κ.Παπαδοπουλος,Σταφυλιδης,Κίτσιου 703
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα ρε συ. Σοβαρά τώρα ?
Ποιος σου είπε ότι αυτούς θα περιμένουμε να κάνουν την διαφορά ?
Αλλά ας μην πάμε μακριά.
Λες και στην αεκ για παράδειγμα οι Ρότα και Πήλιος κάνουν την διαφορά.
Είπαμε ότι χρειαζόμαστε γηγενείς. Το έχετε πάρει χαμπάρι ή όχι ?
Ποιος σου είπε ότι αυτούς θα περιμένουμε να κάνουν την διαφορά ?
Αλλά ας μην πάμε μακριά.
Λες και στην αεκ για παράδειγμα οι Ρότα και Πήλιος κάνουν την διαφορά.
Είπαμε ότι χρειαζόμαστε γηγενείς. Το έχετε πάρει χαμπάρι ή όχι ?
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ρε φιλε με ολο το σεβασμο, τον Τσαουση του εφαγε τη θεση βασικου στον ΠΑΣ καποιος Κιακος των 9 συμμετοχων περσι.
24 χρονων ειναι δεν ειναι πιτσιρικι
Αυτη η μανια με το χρειαζομαστε γηγενεις απο που εχει προκυψει δεν ξερω. Επειγει δηλαδη να βρουμε γηγενεις απο καπου; Ειχαμε κανα θεμα με τις λιστες φετος η περσι η προπερσι που εχουμε 4-5;
24 χρονων ειναι δεν ειναι πιτσιρικι
Αυτη η μανια με το χρειαζομαστε γηγενεις απο που εχει προκυψει δεν ξερω. Επειγει δηλαδη να βρουμε γηγενεις απο καπου; Ειχαμε κανα θεμα με τις λιστες φετος η περσι η προπερσι που εχουμε 4-5;