7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Εντελώς άστοχη η όποια σύγκριση του μικρού με τον messi.
Ο τετρακέφαλος του messi, του ronaldinho και τα λοιπά είναι όσος είναι είναι όσος είναι ο κορμός του ντελια.
Κάποτε στο φόρου έγραφε ένα πολύ καταρτισμένο παιδί ο οποίος ήτανε γυμναστής στην premiership της σκωτίας. Θα μπορούσ Ε να εξηγήσει πώς η προπόνηση αντιστάσεων και μυϊκή ενδυνάμωση βοηθάει καταπολή πλέον στην ανάπτυξη και βελτίωση των ποδοσφαιριστών.
Όποιος έχει δει παίκτες όπως ο λεβαντόφσκι ο goretska ο tiago πριν πάνε στην bayern και πώς μεταμορφώθηκαν μετά θα καταλάβει
Ο τετρακέφαλος του messi, του ronaldinho και τα λοιπά είναι όσος είναι είναι όσος είναι ο κορμός του ντελια.
Κάποτε στο φόρου έγραφε ένα πολύ καταρτισμένο παιδί ο οποίος ήτανε γυμναστής στην premiership της σκωτίας. Θα μπορούσ Ε να εξηγήσει πώς η προπόνηση αντιστάσεων και μυϊκή ενδυνάμωση βοηθάει καταπολή πλέον στην ανάπτυξη και βελτίωση των ποδοσφαιριστών.
Όποιος έχει δει παίκτες όπως ο λεβαντόφσκι ο goretska ο tiago πριν πάνε στην bayern και πώς μεταμορφώθηκαν μετά θα καταλάβει
- James Moriarty
Renegade ωραίος ρε φίλε. Μάλιστα θυμάμαι τον μεσσι πού ένα διάστημα 2-3 χρόνια περίπου είχε γίνει σαν body builder
Μάλλον βλαξ θά ήταν πού δυνάμωσε όπως χιλιάδες παίκτες.
Επίσης το παιδί από Σκωτία πού παίζει νά έχει καί 11 χρόνια τον θυμάμαι σαν σήμερα ..
Καί ένας πού θυμήθηκα πού ήταν κυριολεκτικά σαν παιδάκι ο
Κιμιχ της Μπάγερν καί έγινε νταμάρι ουρλιάζοντας μες στα μούτρα του αντιπάλου.. Τεσπα τελευταία φορά πού γραφω στο συγκεκριμένο τοπικ.
.
Όλα καλά. Χαίρομαι πού τό πήρες ως χιουμορ.

Μάλλον βλαξ θά ήταν πού δυνάμωσε όπως χιλιάδες παίκτες.
Επίσης το παιδί από Σκωτία πού παίζει νά έχει καί 11 χρόνια τον θυμάμαι σαν σήμερα ..
Καί ένας πού θυμήθηκα πού ήταν κυριολεκτικά σαν παιδάκι ο
Κιμιχ της Μπάγερν καί έγινε νταμάρι ουρλιάζοντας μες στα μούτρα του αντιπάλου.. Τεσπα τελευταία φορά πού γραφω στο συγκεκριμένο τοπικ.
Έλα βρε υποπτε μπάρμπαGeorge Best έγραψε:Δεν σε κατηγορω ουτε ενιωσα κάποια προσβολη.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ!
(ηταν τοσο τελειο που θα δω αν μπορω να αλλαξω το nickname μου.)

Όλα καλά. Χαίρομαι πού τό πήρες ως χιουμορ.

- George Best
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε Μπαγερν, ουτε Ρεαλ, ουτε Μπαρτσελονα.
Δεν εχει ουτε τις εγκαταστασεις αυτων των ομαδων, ουτε το επιτελειο, ουτε το επιπεδο, ουτε παιζει σε τοσο ανταγωνιστικο πρωταθλημα.
Αν ο Κωσταντελιας φτιαξει το κορμι του θα το κανει αν παει στη Μπαγερν τη Ρεαλ ή αλλη τοπ ομαδα.
Και αυτο επειδη θα το αναλυσει το τιμ και θα ξερει τι θα θελει να πετυχει ακριβως με αυτο.
Δε θα το κανει στον ΠΑΟΚ...
Εχετε δει σε αλλη ομαδα ελληνικη ποτε να γινεται αυτο?
Μηπως να τον κανουμε και πειραματοζωο να τον καταστρεψουμε τελειως?
Υπαρχει και το παραδειγμα του Μπειλ που εγινε μποντιμπιλντερ και επαψε να ειναι ο παιχτης που ηταν.
Αλλα ξαναλεω οποια συζητηση κανετε για Ροναλντο,Μεσσι,Ροναλντινιο, Μαραντονα ειναι τελειως ανουσιες.
Ειμαστε στην Ελλαδα, βλεπουμε ελληνικο πρωταθλημα και βγηκε ενας παιχτης που τον χειροκροτανε σε ολα τα γηπεδα, δεν ξερω αν εχουμε ξαναδει τετοια τεχνικη απο Ελληνα παιχτη και εδω ακουμε πως θα τον κανουμε Μεσσι.
Ε αυτες οι συζητησεις ειναι για μπαρμπαδες οντως σε καφενεια!!!
Μηπως και ο Κβαρατσκελια ειναι μετριος λογω σωματος που δεν τον εκανε κανεις καλα προχθες?
-----------------------
Το καλυτερο για τον ιδιο θα ειναι να κανει το επομενο βημα στην καριερα του.
Ειτε αυτο το καλοκαιρι ειτε του χρονου το αργοτερο.
Μπορει να κάνει μεγαλη καριερα με τον χαρακτηρα και τα στοιχεια που εχει και να τον εξελιξει κι αλλο,ενα μεγαλο κλαμπ.
Χαιρεται το ποδοσφαιρο,ειναι πιο ρομαντικος και αυτη ειναι και η μαγεια του!
Δεν χρειαζεται να βρουμε τροπο να του το χαλασουμε εδω στην Ελλαδα.
Δεν εχει ουτε τις εγκαταστασεις αυτων των ομαδων, ουτε το επιτελειο, ουτε το επιπεδο, ουτε παιζει σε τοσο ανταγωνιστικο πρωταθλημα.
Αν ο Κωσταντελιας φτιαξει το κορμι του θα το κανει αν παει στη Μπαγερν τη Ρεαλ ή αλλη τοπ ομαδα.
Και αυτο επειδη θα το αναλυσει το τιμ και θα ξερει τι θα θελει να πετυχει ακριβως με αυτο.
Δε θα το κανει στον ΠΑΟΚ...
Εχετε δει σε αλλη ομαδα ελληνικη ποτε να γινεται αυτο?
Μηπως να τον κανουμε και πειραματοζωο να τον καταστρεψουμε τελειως?
Υπαρχει και το παραδειγμα του Μπειλ που εγινε μποντιμπιλντερ και επαψε να ειναι ο παιχτης που ηταν.
Αλλα ξαναλεω οποια συζητηση κανετε για Ροναλντο,Μεσσι,Ροναλντινιο, Μαραντονα ειναι τελειως ανουσιες.
Ειμαστε στην Ελλαδα, βλεπουμε ελληνικο πρωταθλημα και βγηκε ενας παιχτης που τον χειροκροτανε σε ολα τα γηπεδα, δεν ξερω αν εχουμε ξαναδει τετοια τεχνικη απο Ελληνα παιχτη και εδω ακουμε πως θα τον κανουμε Μεσσι.
Ε αυτες οι συζητησεις ειναι για μπαρμπαδες οντως σε καφενεια!!!
Μηπως και ο Κβαρατσκελια ειναι μετριος λογω σωματος που δεν τον εκανε κανεις καλα προχθες?
-----------------------
Το καλυτερο για τον ιδιο θα ειναι να κανει το επομενο βημα στην καριερα του.
Ειτε αυτο το καλοκαιρι ειτε του χρονου το αργοτερο.
Μπορει να κάνει μεγαλη καριερα με τον χαρακτηρα και τα στοιχεια που εχει και να τον εξελιξει κι αλλο,ενα μεγαλο κλαμπ.
Χαιρεται το ποδοσφαιρο,ειναι πιο ρομαντικος και αυτη ειναι και η μαγεια του!
Δεν χρειαζεται να βρουμε τροπο να του το χαλασουμε εδω στην Ελλαδα.
Δυστυχώς στην Ελλάδα όποιος είναι ρομαντικός, αγαπάει το ποδόσφαιρο και χαίρεται το παιχνίδι δεν πάει μπροστά.
Στην Ελλάδα για να πετύχεις πρέπει να είσαι τσουρουκάς, αλήτης, "βρωμιάρης", να κερδίζεις με κάθε τρόπο - θεμιτό ή όχι, να φτύνεις, να βρίζεις τον αντίπαλο, να κάνεις τσαμπουκάδες, να πουλάς οπαδιλίκι, να γλείφεις τον ιδιοκτήτη.
Αυτό του είπε άκρες μέσες ο Λουτσέσκου, αυτό είχε πει στο παρελθόν και ο αείμνηστος Παντελάκης, "τα καλά παιδιά να περάσουν να κεραστούν μία πάστα..."
Ατυχησες ρε Ντέλια, έπρεπε να γεννηθείς κάπου που χαίρονται με το ποδόσφαιρο γιατί εδώ χαιρόμαστε μόνο με τη νίκη.
Στην Ελλάδα για να πετύχεις πρέπει να είσαι τσουρουκάς, αλήτης, "βρωμιάρης", να κερδίζεις με κάθε τρόπο - θεμιτό ή όχι, να φτύνεις, να βρίζεις τον αντίπαλο, να κάνεις τσαμπουκάδες, να πουλάς οπαδιλίκι, να γλείφεις τον ιδιοκτήτη.
Αυτό του είπε άκρες μέσες ο Λουτσέσκου, αυτό είχε πει στο παρελθόν και ο αείμνηστος Παντελάκης, "τα καλά παιδιά να περάσουν να κεραστούν μία πάστα..."
Ατυχησες ρε Ντέλια, έπρεπε να γεννηθείς κάπου που χαίρονται με το ποδόσφαιρο γιατί εδώ χαιρόμαστε μόνο με τη νίκη.
- Μπαρκαρούτσος
Πώς από εδώ:
Ίσως το μόνο που του λείπει είναι αυτή η νοοτροπία, του να είναι αποφασιστικός παίκτης. Στα αλήθεια, είναι λίγο ρομαντικός... σαν ένας "ποιητής" του ποδοσφαίρου. Λέει "εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο".
Αυτό μπορείς να το κάνεις νικώντας κιόλας.
πήγες εδώ:

Ίσως το μόνο που του λείπει είναι αυτή η νοοτροπία, του να είναι αποφασιστικός παίκτης. Στα αλήθεια, είναι λίγο ρομαντικός... σαν ένας "ποιητής" του ποδοσφαίρου. Λέει "εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο".
Αυτό μπορείς να το κάνεις νικώντας κιόλας.
πήγες εδώ:
papwolf έγραψε:Στην Ελλάδα για να πετύχεις πρέπει να είσαι τσουρουκάς, αλήτης, "βρωμιάρης", να κερδίζεις με κάθε τρόπο - θεμιτό ή όχι, να φτύνεις, να βρίζεις τον αντίπαλο, να κάνεις τσαμπουκάδες, να πουλάς οπαδιλίκι, να γλείφεις τον ιδιοκτήτη.
Αυτό του είπε άκρες μέσες ο Λουτσέσκου

Τι δεν καταλαβαίνεις...?
Περιέγραψα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα κι όχι μόνο.
Τι έπρεπε να του πει δλδ. ο Λουτσέσκου, "Μπράβο παληκάρι μου, πήγαινε με το σταυρό στο χέρι στην Ελλάδα να ευχαριστηθείς το παιχνίδι, μέχρι να βρεθεί ένα δρεπανηφόρο να σου κόψει την μπάλα."...?
Ο προπονητής προσπάθησε να τον προσγειώσει στην ελληνική πραγματικότητα.
Περιέγραψα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα κι όχι μόνο.
Τι έπρεπε να του πει δλδ. ο Λουτσέσκου, "Μπράβο παληκάρι μου, πήγαινε με το σταυρό στο χέρι στην Ελλάδα να ευχαριστηθείς το παιχνίδι, μέχρι να βρεθεί ένα δρεπανηφόρο να σου κόψει την μπάλα."...?
Ο προπονητής προσπάθησε να τον προσγειώσει στην ελληνική πραγματικότητα.
Νομίζω ότι χάνεις λίγο το νόημα όσων είπε ο λουτσέσκου κ γιατί τα είπε.
ΟΚ, δεν θα επιμείνω. Μπορεί αλλά να εννοούσε ο Λουτσέσκου για τον μικρό και να παρερμήνευσα το νόημα των λεγομένων του. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό του, αλλά έτσι μου φάνηκε.
Τελικα το προβλημα δεν καταλαβα, ποιο είναι?
Ειναι το ρομαντικο mentality του Ντελια ή το οτι δεν παιρνει ορμονες του θυρεοειδουςγια να γινει οπως μια περιοδος ο Μεσσι π τον μπουκωνανε για να ψηλωσει κ ειχε γινει σαν body builder ?
Ή το οτι δεν εχει τα μουσκουλα του κλαψιαρη?
Ή το οτι θα παρει 1,5 εκατομμυριο το χρονο?
Ή αυτο π λεει ο Λουτσεσκου οτι πρεπει να μαθει να παιζει ποδοσφαιρο, αλλα να κερδιζει κιολας?
Δηλαδη τι ειπε ο Λουτσεσκου? Ας μου το εξηγησει καποιος, γιατι δεν το καταλαβα
Οτι ο Ντελιας ειναι ρομαντικος loser ή οτι παιζει για τη ρομαντικη χαρα του αθληματος κ στα @@ του η νικη?
Τι εμμονη ειναι αυτη με τον Ντελια, να βρουμε καποιο ψεγαδι ή να κουναμε το δαχτυλο?
Ειναι το ρομαντικο mentality του Ντελια ή το οτι δεν παιρνει ορμονες του θυρεοειδουςγια να γινει οπως μια περιοδος ο Μεσσι π τον μπουκωνανε για να ψηλωσει κ ειχε γινει σαν body builder ?
Ή το οτι δεν εχει τα μουσκουλα του κλαψιαρη?
Ή το οτι θα παρει 1,5 εκατομμυριο το χρονο?
Ή αυτο π λεει ο Λουτσεσκου οτι πρεπει να μαθει να παιζει ποδοσφαιρο, αλλα να κερδιζει κιολας?
Δηλαδη τι ειπε ο Λουτσεσκου? Ας μου το εξηγησει καποιος, γιατι δεν το καταλαβα
Οτι ο Ντελιας ειναι ρομαντικος loser ή οτι παιζει για τη ρομαντικη χαρα του αθληματος κ στα @@ του η νικη?
Τι εμμονη ειναι αυτη με τον Ντελια, να βρουμε καποιο ψεγαδι ή να κουναμε το δαχτυλο?
- AlxNeapoli1
Ποιος μπορει αντικειμενικα να ερμηνευσει τοτε αυτες τις ατυχεις δηλωσεις?
- AlxNeapoli1
Ραγκατσης τι εξυπηρετει τωρα που το λεει αυτο? βοηθαει σε κατι? ασε που ειναι και λιγα αντικειμενικα πλεον.
- john4serres
Φουλαμ σε συμπαθούμε αλλά όχι.Patron έγραψε:Ο Ραγκατσης είπε ότι η Φούλαμ ετοιμάζει πρόταση > 15 εκατομμυρίων.