Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Χρόνια πολλά τρισμεγιστε τραντελληνα Ιβάν Ιωάννη Σαββίδη! Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε και κάνετε για τον ΠΑΟΚ μας, μεγαλωνοντας τον σε Ελλάδα και ευρωπη!
Ευχαριστούμε για την κόντρα με το ΠΟΚ, το βαρ, το καθαρό μέτωπο και βέβαια για το τρίψιμο στη μούρη των ποκιτων του πόσο μεγάλη ομάδα και βαριά φανέλα έχει ο ΠΑΟΚ! Στα χρόνια από το 2012 η ομάδα, στην πρωτη ουσιαστικα περιοδο της ιστορίας της που έχει πραγματικό επενδυτη, κάνει με λίγες εξαιρέσεις πρωταθλητισμό κάθε χρόνο!
Αντίστροφα, κατι "βαριες" φανελες, μόλις έκλεισε η κάνουλα, βολοδερνανε στις Β και γ εθνικές, ενω αλλοι "πρεσβεις" πεσανε στην αφάνεια και χαίρονται μόνο με ένα λαοθισιο κυπελλο. Όσο για τις ευρωπες τους αστο καλύτερα.
Ευχαριστούμε!!
Ευχαριστούμε για την κόντρα με το ΠΟΚ, το βαρ, το καθαρό μέτωπο και βέβαια για το τρίψιμο στη μούρη των ποκιτων του πόσο μεγάλη ομάδα και βαριά φανέλα έχει ο ΠΑΟΚ! Στα χρόνια από το 2012 η ομάδα, στην πρωτη ουσιαστικα περιοδο της ιστορίας της που έχει πραγματικό επενδυτη, κάνει με λίγες εξαιρέσεις πρωταθλητισμό κάθε χρόνο!
Αντίστροφα, κατι "βαριες" φανελες, μόλις έκλεισε η κάνουλα, βολοδερνανε στις Β και γ εθνικές, ενω αλλοι "πρεσβεις" πεσανε στην αφάνεια και χαίρονται μόνο με ένα λαοθισιο κυπελλο. Όσο για τις ευρωπες τους αστο καλύτερα.
Ευχαριστούμε!!
- Μπαρκαρούτσος
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Για μένα έχει σημασία ότι μπήκες σε πόλεμο με το αθηναϊκό κράτος για χάρη του ΠΑΟΚ.
Αυτό μου αρκεί.
Είσαι σίγουρος ότι αρκεί;
- abc_o_ karpouzas
εισαι το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα του μεσου ξερολα νεοελληνα που οι αποψεις του ειναι ...οπου φυασει ο ανεμος...ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Να έχεις υγεία
Για μένα έχει σημασία ότι μπήκες σε πόλεμο με το αθηναϊκό κράτος για χάρη του ΠΑΟΚ.
Αυτό μου αρκεί.
Τώρα, κάνε και τον ΠΑΟΚ πιο μεγάλο.
δεν εχεις κανενα δικαιωμα να εμφανιζεσαι μεσα σε αυτο το ...αρθρο...και να ...αναπνεεις..
κανε μας την χαρη και πανε για ψαρεμα υπαρχει μεγαλη περιπτωση να πουλησεις θεωρειες συνομοσιας στα...ψαρια,,
και να σε πιστεψουν...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χρόνια σου πολλά ευεργέτη μας!!
Όλοι αναγνωρίζουν την αξία και την προσφορά του Ιβάν , ακόμα και οι αλλόθρησκοι με το απίστευτο κόμπλεξ που βγάζουν!
Όλοι αναγνωρίζουν την αξία και την προσφορά του Ιβάν , ακόμα και οι αλλόθρησκοι με το απίστευτο κόμπλεξ που βγάζουν!
- M o r b i u S
Χρονια Πολλα Κυριε Ιωαννη Ιβαν Σαββιδη !!! παντα με υγεια.
Ελπιζω οταν θα ολοκληρωθει με το καλο το Νεο Μας Γηπεδο,
να γινει ενα αγαλμα εξω απο αυτο για το σπουδαιο αυτον ανθρωπο που εμελλε να αλλαξει
την συγχρονη ιστορια της Ομαδας Μας.
Ελπιζω οταν θα ολοκληρωθει με το καλο το Νεο Μας Γηπεδο,
να γινει ενα αγαλμα εξω απο αυτο για το σπουδαιο αυτον ανθρωπο που εμελλε να αλλαξει
την συγχρονη ιστορια της Ομαδας Μας.
- kataramenos5
Χρόνια Πολλά και καλά Πρόεδρε. Να έχεις εσύ και η οικογένειά σου, όλα τα καλά του κόσμου και γρήγορα στο σπίτι σου πάλι.... Η Τούμπα σε περιμένει!!!
Σ ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα τα όνειρα μας για τον ΠΑΟΚ μας... Να τον υπολογίζουν, γιατί τον φοβούνται.... κράτος, χαμουτζηδικα αλλά και όχι μόνο ΜΜΕ και τιποτενια βολευτακια!!
Περηφάνια που σε έχουμε Πρόεδρο και τίποτε άλλο
Σ ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα τα όνειρα μας για τον ΠΑΟΚ μας... Να τον υπολογίζουν, γιατί τον φοβούνται.... κράτος, χαμουτζηδικα αλλά και όχι μόνο ΜΜΕ και τιποτενια βολευτακια!!
Περηφάνια που σε έχουμε Πρόεδρο και τίποτε άλλο

- potamda
- Bet Guru 2023
Χρόνια Πολλά πρόεδρε Ιβάν!!!
Έχεις άλλα 10-15 χρόνια γεμάτα να γιγαντωσεις κι άλλο τον ΠΑΟΚ μας και μετά να αναλάβουν τα παιδιά σου!
Έχεις άλλα 10-15 χρόνια γεμάτα να γιγαντωσεις κι άλλο τον ΠΑΟΚ μας και μετά να αναλάβουν τα παιδιά σου!
-
1. Όταν με το καλό τελειώσει το πρωτάθλημα, θέλω να βρεις το κουράγιο και να βγεις προσωπικά εσύ Ιβάν και να μας πεις ποιοί είναι οι στόχοι της επόμενης χρονιάς και ποιό είναι το σχέδιο για να τους πετύχουμε. Δεν αντέχω άλλη χρονιά να πηγαίνουμε καλά κ ξαφνικά να ξεφουσκώνουμε. Ξέρω έχεις τις δυνατότητες και γι αυτό έχω απαιτήσεις. Αν είναι να μην έχω απαιτήσεις επικοινωνήστε το με κάποιο τρόπο στον κόσμο να μη σκάμε άδικα.
2. Βρείτε τρόπο στην ΠΑΕ να κάνετε τίποτα ασφαλιστικά μέτρα, δεν ξέρω τι, να μην μας πιάνει στο στόμα του ο γκαντέμης (σοβαρά το λέω). Ας αναφέρεται σε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Να μην ξανα πει την λέξη ΠΑΟΚ
2. Βρείτε τρόπο στην ΠΑΕ να κάνετε τίποτα ασφαλιστικά μέτρα, δεν ξέρω τι, να μην μας πιάνει στο στόμα του ο γκαντέμης (σοβαρά το λέω). Ας αναφέρεται σε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Να μην ξανα πει την λέξη ΠΑΟΚ