Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Έχει το pressing του Μπράντον? Όχι

Έχει τα τελειώματα του Πρίγιοβιτς? Όχι

Έχει τη δημιουργία και τις βοήθειες του Άκπομ? Όχι

Έχει καλύτερα νούμερα στη καριέρα του από Τσόλακ και Σαμάτα? Όχι

Έχει το ποτενσιαλ του Ιωαννίδη? Όχι

Τι στο διαλο έχει και έχετε φάει όλοι τον παπά εδώ μέσα?

Άμα σας εντυπωσιάζουν τα 10 γκολ σε 34 συμμετοχές με την ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ (που με Μοντριτς από πίσω σίγουρα και εμείς θα πετυχαιναμε 2-3 γκολακια σε κανένα Γιβραλτάρ) και το τρομερό ύψος του ( 1.92 ), τότε να πάρουμε τον Τζιουμπα με ύψος 1.96 και 30 γκολ σε 55 εμφανίσεις με την εθνική Ρωσίας.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Δεν θέλω να κάνω τον εξυπνάκια, είμαι χαζός αλλά άμα δώσει 2,5 εκ να πάρει τον Πετκοβιτς να κάνει το χατίρι του Πετρωτού και του κάθε Πετρωτού θα κλαίμε μετά από ένα χρόνο όλοι μαζί εδώ σαν τον Τσολακ. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολύ μπάλα. Ο παίχτης είναι ΟΚ να τον πάρεις ελεύθερο με ένα συμβόλαιο 600-700 διετές μέχρι εκεί να σου κάνεις 7-8 γκολ το πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σαν τον Λιβάγια μαζί με τα πέναλτι ένα φορ που ταβάνι έχει τα 10 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει φορ στυλ Ελ Καμπι , Μακαμπού, Γαλλικού πρωταθλήματος ή σκορερ Ιταλικού Πρωταθλήματος. Αλλιώς χασμουρητό και βαρεμάρα.

Επιτέλους φέρτε ένα φορ κανονικό φτάνει πια . Αν είναι να μου φέρεις από Κροατίες και Βέλγια και Ολλανδίες πάρε άλλον ένα Μπραντον πάρε τον Santa Mina ελευθερος είναι.

Ελεος δεν αντέχω άλλο μου έρχεται μία ζαλάδα λιποθυμώ, τα χάπια μου θέε μου. ΤΕΖΑ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Επειδη αυτην την φημολογια την εβγαλε το αγαπητο βοθροσπορ,μαλλον αρθρο του Πετρωτου,δεν παει να πει πως ισχυει κιολας.Κουλαρετε λιγο.

Ασχημος ποδοσφαιριστης δεν ειναι,παικταρας δεν ειναι.Αν αξιζει οικονομικα να αποκτηθει,καλως να αποκτηθει,αλλιως υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες.

Μην παιρνετε δεδομενο κωλοαρθρα απο ΑΡΔ,για τον Θεο δηλαδη.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Έχει καταντήσει αηδία να ασχολούμαστε συνεχώς με πρώην παίχτες μας που έχουν φύγει τρέχοντας στο εξωτερικό και με ευρωπαικους αντιπαλους που με μια εμφάνιση σε δύο ματς μάς γυαλιζουν και τους θέλουμε.Άλλοι παίχτες δεν υπάρχουν;Τα ίδια και τα ίδια κάθε σεζόν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK1LIFE έγραψε:Δεν θέλω να κάνω τον εξυπνάκια, είμαι χαζός αλλά άμα δώσει 2,5 εκ να πάρει τον Πετκοβιτς να κάνει το χατίρι του Πετρωτού και του κάθε Πετρωτού θα κλαίμε μετά από ένα χρόνο όλοι μαζί εδώ σαν τον Τσολακ. Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολύ μπάλα. Ο παίχτης είναι ΟΚ να τον πάρεις ελεύθερο με ένα συμβόλαιο 600-700 διετές μέχρι εκεί να σου κάνεις 7-8 γκολ το πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σαν τον Λιβάγια μαζί με τα πέναλτι ένα φορ που ταβάνι έχει τα 10 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει φορ στυλ Ελ Καμπι , Μακαμπού, Γαλλικού πρωταθλήματος ή σκορερ Ιταλικού Πρωταθλήματος. Αλλιώς χασμουρητό και βαρεμάρα.

Επιτέλους φέρτε ένα φορ κανονικό φτάνει πια . Αν είναι να μου φέρεις από Κροατίες και Βέλγια και Ολλανδίες πάρε άλλον ένα Μπραντον πάρε τον Santa Mina ελευθερος είναι.

Ελεος δεν αντέχω άλλο μου έρχεται μία ζαλάδα λιποθυμώ, τα χάπια μου θέε μου. ΤΕΖΑ
Ναι φερε τον καταδικασμενο εγκληματια

Σε παρακαλω τωρα. Για τον γαυρο ειναι αυτοι
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτο π μου εκανε εντυπωση στη συζητηση, ειναι οτι γραφτηκε περιπου ως μη θετικο, οτι ενας επιθετικος μπορει κ βαζει εστω τα μισα γκολ με πεναλτι
Το να εχει ενας σεντερ φορ την ικανοτητα να ειναι κιλερ απο το σημειο του πεναλτι, ειτε λεγεται πετκοβιτς, ειτε ιωαννιδης, ειτε χααλαντ ή σαλαχ, ειναι ενα δειγμα ικανοτητας
Εμπνεει μια σιγουρια, οτι αν κερδισει η ομαδα πεναλτι, θα το κανει κατα 90% γκολ

Ειναι τελειως διαφορετικο ας πουμε απο ενα σεντερ φορ π δεν εχει την συτοπεποιθηση να χτυπησει πεναλτι ή αν παει να το χτυπησει, γλιστραει πριν φτασει την μπαλα κ η εκτελεση οδηγει την μπαλα στα περιστερια πανω απο τα δοκαρια
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Να σας πω και κάτι άλλαξα γνώμη και ο Μισιτς και Κρεμντσικ κτλ καλά παιδιά πάμε παρακάτω. Τέλος και με τους Κροάτες φτάνει τους αποκλείσαμε όλους θα φοβόμαστε να πάμε στην Κροατία διακοπές θα λέμε είμαστε από την Θεσσαλονική και θα τρέχουν να κρυφτούν. Εντάξει . Και αυτός ο Πετρωτός και ο Ζαήρης καλά παιδιά αλλά αφήστε να κάνουν άλλοι τις μεταγραφές. Προτιμώ να πάρω κανέναν δανεικό από Μπενφίκα ή Πόρτο ή Σελτικ για χαφ. Τώρα για φορ θα δώσουν λεφτά αν δεν δώσουν πάρε τον άλλον από την Τρίπολη μην δίνουμε 1εκ τον χρόνο για 10 γκολ φέρε καλύτερα τον Κουλουρη και τον Λαμπρου .
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

PAOK1LIFE έγραψε:
Ο Μϊνα είναι παικταράς... θεωρητικά θα έκανε πλάκα στην Ελλάδα. Το γιατί δεν βρήκε μέχρι τώρα ομάδα είναι παράδοξο και δεν ξέρω τι παίζει...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

aivas19 έγραψε:
«Ενταξει δεν θα αναλωθω περισσοτερο» και γραφεις σεντονι; Που και να μην αναλωνόσουν . Αρα ο Κουρτιτς ειναι καλυτερο φορ απο τον Πετκοβιτς γιατι εβαλε 18 γκολ ενω δεν ηταν καν φορ. Οκ.

«Αφου εβαλε και ο Ιωαννιδης πεναλτι και ειναι παικταρας και σκορερ τι θα του πεις οτι δεν ειναι σκορερ;»

Και απο κατω: «Δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα του ιωαννιδη για να πω αφού το κάνει ο Φώτης και είναι παικταράς τότε και ο πετκοβιτς είναι»

Βγαλε ακρη

ΥΓ: δεν τον ειπα ακριβως μετριο, ειπα δεν τρελαινομαι και τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια, αλλα τον υπερασπιστηκα πανω που τον λενε παλτο και λεω να ερθει να αποδειξει τι αξιζει. Αλλα όχι να βγάζεις συμπεράσματα από τα λεγόμενα μου που εγω δεν εβγαλα ποτε
Τελευταία απάντηση και το κλείνω εδώ γιατί ξέφυγε η κουβέντα από το ποδοσφαιρικό.
Έγραψα δεν θα αναλωθώ εννοώντας ότι δεν θα φαω τον χρόνο μου γράφοντας 30 φορες τα ίδια και ότι δεν θα το συνεχίσω για να σας πείσω για τον πετκοβιτς και τον κάθε πετκοβιτς, γιατί στο τέλος τις ημέρας όλοι έχουμε την δικιά μας άποψη. Αλλά αυτα που λες δεν με αφηνουν να μην σου απαντήσω.
Αρχικά θα γράψω είτε σεντόνι είτε πάπυρο η ότι ΕΓΩ γουστάρω. Οκ; Πάμε παρακάτω

Μαλλον δεν ειδες, δεν ξες να διαβάζεις η είσαι πολυ πονηρός και παραποιείς τα λόγια μου. Πες μου λοιπόν ακριβώς αυτολεξεί αυτό που τόνισα με έντονα γράμματα, αυτολεξεί όμως, που το διάβασες; Από εμένα; Αν δεν το είδες καλά πάω πάσο, αν το ειδες και θες να κανεις τον πονηρό απλά άσε τις πονηριές και μην γράφεις ότι σε βολεύει αλλάζοντας τα λεγόμενα μου γιατί ποτε δεν εγραψα κάτι τέτοιο.

Και το τελειώνω εδώ, πίστευε ότι θέλεις εσυ για τον πετκοβιτς, στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας, μια κουβέντα πήγα να κάνω.

Και συγγνώμη για το off topic στους υπόλοιπους δεν θα το συνεχίσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 25 Μαρ 2024, 18:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι να παίζει ρε 'σείς, ο Santi Mina έχει κάνει καταδικαστεί σε 4 χρόνια κάθειρξη με αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση! Έχει να παίξει σε ομάδα από πέρσι.

Αν θέλετε να γυρίσετε τον ΠΑΟΚ στο 2010, κάντε το στο FM.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

απλά να υπενθυμίσω πως η ομάδα που παίζουν βασικοι και αναντικατάστατοι οι Πέτκοβιτς, Μίσιτς, το δεκαράκι νεξτ μπιγκ θινγκ και κανα δυο άλλοι παιχταράδες, μάζεψε πέντε γκολ από τον ΠΑΟΚ των Σαμάτα, Μπράντον , Κεντζιόρα κ.λ.π...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λεπτομέρειες.

Ήξερες εσύ ότι το γρασίδι στην Κροατία είναι πιο πράσινο;

Αλλού διαβάζουμε να φύγει ο Χατζόπουλος, εδώ θέλουμε καταδικασμένο παρενοχλιάρη που είναι 9 μήνες χωρίς ομάδα, σε άλλο topic ο Lucescu εμμονικός, σε άλλη συζήτηση διαβάζουμε τι κακή ομάδα που έχουμε στο μπάσκετ και να μας πουν τα χρέη (λες και έχει σχέση το ένα με το άλλο), πριν 3 εβδομάδες η ξεφτίλα της ήττας από Άρη με 1 γκολ δεν ξεπλένεται ούτε με ευρωπαϊκή πρόκριση, στο Facebook της ΠΑΕ θέλουν Παυλάρα, το καλοκαίρι έβριζαν Θωμαρέη και ΚυρΚυρ μέχρι τέλη Ιουλίου...

Τι παράνοια είναι αυτή ρε;;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Χωρικός έγραψε:απλά να υπενθυμίσω πως η ομάδα που παίζουν βασικοι και αναντικατάστατοι οι Πέτκοβιτς, Μίσιτς, το δεκαράκι νεξτ μπιγκ θινγκ και κανα δυο άλλοι παιχταράδες, μάζεψε πέντε γκολ από τον ΠΑΟΚ των Σαμάτα, Μπράντον , Κεντζιόρα κ.λ.π...
Αν αποκλεισουμε την Μπριζ με το καλο, παλτο να λεμε κ τον Ιγκορ Τιαγκο με 25 εκατομμυρια ευρω χρηματιστηριακη αξια
Αφου θα τους εχουμε αποκλεισει
Ποιος Μπατουρινα τωρα?
Γατακι

Χιουμορ κανω

Προφανως κ εχει ενα ελλειμμα αυτη η συλλογιστικη σκεψη
Bloock93

Δημοσίευση από Bloock93 »

Χωρικός έγραψε:απλά να υπενθυμίσω πως η ομάδα που παίζουν βασικοι και αναντικατάστατοι οι Πέτκοβιτς, Μίσιτς, το δεκαράκι νεξτ μπιγκ θινγκ και κανα δυο άλλοι παιχταράδες, μάζεψε πέντε γκολ από τον ΠΑΟΚ των Σαμάτα, Μπράντον , Κεντζιόρα κ.λ.π...
Ε εντάξει έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και ο γαύρος μάζεψε 4 από εμάς, δεν μπορείς όμως να αμφισβητήσεις το ποσό παικταράδες είναι οι ποντενσε, ελ καμπι, φορτουνης και ροντινει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:
Ο Μϊνα είναι παικταράς... θεωρητικά θα έκανε πλάκα στην Ελλάδα. Το γιατί δεν βρήκε μέχρι τώρα ομάδα είναι παράδοξο και δεν ξέρω τι παίζει...
Καταδικασμενος για σεξουαλικη κακοποιηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”