Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από danirifle »

ο πέτκοβιτς έχει πολύ θετικά και πολύ αρνητικά στοιχεία
είναι κλασσικός "πύργος", το ακριβώς αντίθετο του μπράντον

μπορεί είτε να κολλήσει πολύ καλά σε ένα σύστημα, είτε να βγει παντελώς άχρηστος σε σύστημα που δεν τον ευνοεί

με "πύργο" μέσα στην περιοχή έχουμε χρόνια να παίξουμε
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Επειδή τον παίκτη τον είδα μόνο στα 4 ματς με εμάς και την αεκ, υπάρχει κάποιο παιδί που τον εχει δει και έχει πλήρη εικόνα για τον Πέτκοβιτς;
Γράφει ο rene πως έχει χαρακτηστικα Ολιβέιρα.
Λέει ο darni πως είναι κλασσικός πύργος.
Αν είναι τύπου Ολιβέιρα είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Λουτσε απλά θα πω πως σε αυτό το ρόλο ο Πέτκοβιτς ήταν πλήρως απογοητευτικός στο να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει ανάσες, να κατεβάσει και να σπάσει διαγώνιες μπάλες, να βγαίνει πρώτος στη μπάλα, να κερδίζει μονομαχίες κτλ. Ο Κεντζιορα κυριολεκτικά τον κατάπιε. Μπροστά στον Ολιβέιρα του περυσινου χειμώνα (που ήταν σε χαμηλό αθλητικό επίπεδο) έδειξε να υστερεί.
Αν τώρα είναι κλασικός πύργος περιοχής τότε σε ματς όπως το εντός με τη Δυναμό που ο αντίπαλος μας πιέζει και μας κρατάει μακριά από την περιοχή είναι παντελώς αόρατος. Θα πει κάποιος, πόσα ματς παίζουμε στην Ελλάδα που ο αντίπαλος μας κρατάει μακριά από την περιοχή; 6 με 7 το πολύ; Και άλλα 6 με 7 στην Ευρώπη; Σε όλα τα υπόλοιπα μπορεί να είναι χρήσιμος. Πάντως τα μικρά φέτος τα πήραμε όλα και χωρίς πύργο.
Δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω πάντως πως θέλουμε κάτι καλύτερο. Ένας Ολιβέιρα πριν τους χιαστούς ή ένας Ακπομ θα ήταν μια χαρά. Δεν είναι ίδιοι παίκτες αλλά μπορούν να κάνουν παρόμοια πράγματα. Και ναι, αντί του Μπράντον ένας πύργος θα ήταν χρήσιμος.
Πάντως, αν κάποιος έχει δει αρκετά τον παίκτη και έχει ξεκάθαρη γνώμη για το αν είναι πύργος περιοχής ή συμμετοχικό φορ θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί εγώ τον είδα κυρίως μόνο στα μεταξύ μας οπότε η γνώμη μου έχει μικρή βαρύτητα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αδερφέ πλήρη εικόνα δεν έχω
το πολύ σε 10 ματς τον έχω δει, χωρίς να επικεντρώνω την προσοχή μου αποκλειστικά σε αυτόν
πολύ πιθανό να πέσω έξω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Πολλά μπορεί να είναι ο Πέτκοβιτς αλλά σίγουρα όχι δεινός σκόρερ. Ποτέ δεν ήταν και μάλλον δεν ενδιαφέρονται να είναι.
Είναι ξεκάθαρο ότι του αρέσει να παίζει εκτός της περιοχής .
Φέτος στο πρωτάθλημα της Κροατίας έχει 9 γκολ τα 4 με πέναλτι και xgoals του χωρίς τα πέναλτι είναι μόλις 0.32/90 λεπτά .

Βέβαια από την άλλη μεριά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό το είδος σέντερ φορ αρέσει στον λουτσεσκου ο οποίος δεν περιμένει ότι θα έρθει ένας παίκτης με xgoals καριέρας 0.30 και εδώ θα βάζει 15-20 γκολ...δεν καταλαβαίνω γιατί το περιμένουν οι οπαδοί

Υγ και επειδή γράφτηκε ότι είναι πρώτος σκόρερ του Κόνφερενς,ας μπει τουλάχιστον η υποσημείωση ότι από τα 7 γκολ τα 4 είναι με πέναλτι.
Πριν τον ΠΑΟΚ μόλις μία φορά είχε σκοράρει σε ροή απέναντι σε κάποια μπαλκανι από το Κόσοβο
Ε γιατι υποτιθεται «τα νουμερα μετρανε», κανεις δεν εκατσε να ψαξει αυτο που λες, βαλε και την λατρεια με παικτες που παιζουν εναντιον μας και εδεσε το γλυκο
dev

Δημοσίευση από dev »

η συζητηση για τον Πετκοβιτς γινεται γιατι απλα ο οργανισμος ο συλλογος και ο οκοσμος εχει κουραστει απο την υποθεση φορ. οτι εχει επιλεξει το τμημα σκαουτινγκ ηταν μετριο η αποτυχημενο/. η θεση αυτη ειναι η μαυρη τρυπα της ομαδας για χρονια και πληγωνει μονιμα σε ολα τα επιπεδα την ομαδα.

ο κοσμος δεν αντεχει αλλο Σαματα και πειραματα και μετριοτητες θελει κατι σιγουρα οποτε ειναι λογικο να επικεντρωνομαστε στον παικτη που εχουμε δει ως αντιπαλο.

καλο ειναι και η ομαδα να κανει το ιδιο γιατι αποδεδειγμενα την αναζητηση φορ δεν την εχουμε.

αν κανει στον Λουτσεσκου να ερθει και ας μην εχει 20 γκολ.

αν κανει την συμμετοχικη δουλεια τρωει και δινει ξυλο σπαει την μπαλα βαλει 10 γκολ στο πρωταθλημα και στο κρισιμο πεναλτι το βαλει ειναι πολλα βηματα μπροστα σε σχεση με φετος.

το να παεριμενουμε να φερει το σκαουτινγκ εναν αγνωστο φορ λαβρακι που θα βαλει του χρονου 30 γκολ μονο ανεκδοτο μπορει να θεωρηθει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δεν σηκώνει άλλο ρίσκο μπροστά .. πρέπει να έρθει ένας παίκτης που θα κάνει τον διαφορά .. έχουμε αποτύχει παταγωδώς τα τελευταία 3 χρόνια να φέρουμε έναν κανονικο παίκτη .. μακάρι να είναι ο Πέτκοβιτς για μπορεί να μην είναι χααλαντ αλλά είναι σίγουρα παίκτης βαρόμετρο και 2 επίπεδα πάνω από τους τωρινούς .. ιδανικά τσαλοφ
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Δηλαδή ο ιωαννιδης κάνει; Η επειδή και αυτός από τα 20 γκολ τα 9 είναι με πέναλτι δεν κάνει;
Γιατί και ο πετκοβιτς από τα 16 τα 8 είναι με πένατι. Και ξαναλέω είμαστε η ίδια ομάδα που έχει τα περισσότερα χαμένα πέναλτι και αποκλεισμό στο κύπελλο από 4 χαμένα πέναλτι. Και μας φαίνεται παράλογο που ένα φορ έχει 19-20 γκολ και τα μισά με πέναλτι γιατί προφανώς και τοσα χρόνια έχουμε ξεχάσει τι παει να πει Σεντερ φορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 25 Μαρ 2024, 18:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε ενταξει φοβερη λογικη, αφου ο Ιωαννιδης ειναι παικταρας που εχει γκολ με πεναλτι, θα ειναι και ο Πετκοβιτς παικταρας. Λογικη «Ο αστυνομικος ειναι οργανο το μπουζουκι ειναι οργανο = ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι»

ΥΓ: να φερουμε πισω τον Κουρτιτς αν ειναι (ΛΟΛ)
Leonardo10

Αυτή είναι η δικιά σου λογική για αυτό ανέφερα το παράδειγμα του ιωαννιδη για να δείξω ότι δεν στέκει αυτό, μην μπερδεύεσαι. Εσείς πήγατε να βγάλετε μέτριο παίκτη τον πετκοβιτς επειδή τα μισά του γκολ είναι με πέναλτι όχι εγω. Και τώρα μόνος σου αποδεικνύεις ότι αυτό που στήριζες δεν έχει λογική και ήρθες στα λόγια μου. Ούτε μετριο παίκτη ούτε υπερπαικτη δεν τον κάνει αυτή η συνθήκη με τα πέναλτι που συζητάμε. Πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εσυ ελεγες τα νουμερα μετρανε αλλα τελικα ηταν πεναλτι τα μισα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] μαλλον αλλος απεδειξε τι ισχυει και τι οχι. Αφου ο Ιωαννιδης ειναι παικταρας ειναι και ο Πετκοβιτς το επιχειρημα λοιπον.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Διαφωνήστε χωρίς ειρωνείες.
Leonardo10

aivas19 έγραψε:Εσυ ελεγες τα νουμερα μετρανε αλλα τελικα ηταν πεναλτι τα μισα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] μαλλον αλλος απεδειξε τι ισχυει και τι οχι. Αφου ο Ιωαννιδης ειναι παικταρας ειναι και ο Πετκοβιτς το επιχειρημα λοιπον.
Εντάξει δεν θα αναλωθώ περισσότερο γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις. Ναι έχω πει ότι στα φορ μετράνε τα γκολ, δεν έχω πει ότι μετράνε όλα τα γκολ εκτός των πέναλτι :lol: :lol: . Οποτε γιατί ακριβώς μου το υπενθυμίζεις προσπαθώντας να με εκθέσεις; Η περίπτωση του πετκοβιτς επαληθεύει την λογική που έχω για τα φορ, 16 γκολ έχει φέτος, και αν βάλεις και αυτά με την εθνική του 18 γκολ.

Και σου λέω το επιχείρημα ότι ο πετκοβιτς δεν ειναι σκόρερ και είναι μετριος επειδή τα μισά γκολ ειναι με πέναλτι είναι άστοχο. Και για να το καταλάβετε ότι είναι άστοχο έφερα το παράδειγμα του ιωαννιδη που έχει 20 γκολ τα 9 με πέναλτι αλλά είναι και παιχτάρα και σκόρερ γιατί στο τέλος της χρόνια μπορει να έχει γράψει 25 γκολ, τι θα τον πεις ότι είσαι μέτριος και δεν είσαι σκόρερ;

Δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα του ιωαννιδη για να πω αφού το κάνει ο Φώτης και είναι παικταράς τότε και ο πετκοβιτς είναι. Απλά εσένα σε βόλευε να το πάρεις έτσι.

Και ποτε δεν είπα ότι είναι κιλερ, δολοφόνος, δεινός σκόρερ κτλπ. Αλλά ούτε σαματα των 3 γκολ ούτε μπραντον των 10 γκολ. Είναι όμως ένας σκόρερ των 15-16 γκολ που πιστευω τεριαζει γάντι στο παιχνίδι του Ραζβαν για πολλούς λόγους, και μπορει να περάσει τα νούμερα που έκανε ανα σεζόν στην καριέρα του. Όπως τα πέρασε και ο πριγιοβιτς, πάντα φορ των 10-13 γκολ ήταν, έσω έγινε κιλερ που έβαζε 25 γκολ την χρόνια.

Αλλά όπως και να έχει αν θες να λες μετριο παικτη τον Πετκοβιτς είναι δικαίωμα σου, αλλά όχι να βγάζεις συμπεράσματα από τα λεγόμενα μου που εγω δεν εβγαλα ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 25 Μαρ 2024, 16:45, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει επιθετικό σκόρερ; Αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αρχικά... Δεν νομίζω πως ψάχνει τέτοιο παίκτη για βασικό, στην τριάδα καλό είναι να υπάρχει ένας του κουτιού που θα κάνει τη μισή φάση γκολ, και αυτός πιστεύω είναι ο Τζίμας. Μετά θέλεις έναν γρήγορο που να πρεσαρει και να βοηθάει στις αντεπιθέσεις (Μπράντον) και έναν βασικό κολώνα. Το ότι ο Σαματα δεν κάνει, δεν σημαίνει πως κάθε παίκτης ίδιου στυλ δεν θα κάνει.

Ο Πέτκοβιτς είναι παίκτης που παίζει με πλάτη, και είναι περισσότερο δημιουργός παρά εκτελεστής. Βλέπει γήπεδο, βγάζει κάθετες, ανοίγει χώρους. Γι'αυτα πληρώνεται κυρίως. Στην περιοχή είναι απειλητικός, αλλά δεν είναι και ο γεννημένος εκτελεστής που ζει για τα γκολ.

Ποιοτικά σίγουρα είναι καλύτερος του Σαματα, αλλά και του Μπράντον. Είναι ημιβασικος εδώ και χρόνια στην Κροατία.
Αυτό λέει πολλά. Πολλά βέβαια λέει το γεγονός πως δεν έχει παίξει σοβαρή μπάλα εκτός Κροατίας, και αυτό οφείλεται στα μειονεκτήματα του. Είναι αργός, δεν σκοράρει αρκετά, δεν είναι συνεπής.

Για μένα προφανώς είναι μια καλή προσθήκη και πιστεύω θα ταίριαζε στην ομάδα. Επίσης είναι παίκτης που λόγω ηλικιας (30αρης) και ποιότητας (όχι τοπ επιπέδου) δεν κόβει τον δρόμο στον Τζίμα, όπως δεν τον κόβει και ο Σαματα.

Ωστόσο, εγώ δεν θα έδινα 2.5εκ για τον Πέτκοβιτς. Το συμβόλαιο του εκατομμυρίου θα το έδινα, αλλά με τα 2.5 στην ομάδα βγαίνει οβερ 2εκ/έτος στην διετία και αν πας με τέτοιο ποσό στους ελεύθερους, φέρνεις καλύτερο παίκτη. Έτσι πιστεύω. Πχ ο Γκαμπιαντινι είναι 2 κλάσεις πάνω.

Γενικά αυτο με προβληματίζει στην περίπτωση Πέτκοβιτς. Για να είμαι ειλικρινής αυτό με προβληματίζει και σε Μισιτς-Μειτε, δηλαδή το κατά πόσο αξίζει να δώσεις λεφτά σε ομάδα για παίκτες που πατάνε 30.
Κι αν για τους άλλους 2 μπορεί κάποιος να εγγυηθεί για το επίπεδο τους, για τον Πέτκοβιτς, δεν μπορεί.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Επειδή θα παρεξηγηθεί, όταν λέω δεν ψάχνουμε επιθετικό σκόρερ, δεν λέω να μην βάζει γκολ ή να μην απειλεί όπως ο Σαματα.

Απλά ο επιθετικός των 20+ γκολ που είναι και καλός τεχνικά και κάνει άλλα 10 πράγματα καλά στο γήπεδο, πολύ απλά δεν έρχεται στην Ελλάδα.

Εδώ ο Μαρμους που είναι χασογκολης, επειδή είναι ταχύς και καλός τεχνικά κοστολογείται 10+εκ...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Leonardo10 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Εσυ ελεγες τα νουμερα μετρανε αλλα τελικα ηταν πεναλτι τα μισα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] μαλλον αλλος απεδειξε τι ισχυει και τι οχι. Αφου ο Ιωαννιδης ειναι παικταρας ειναι και ο Πετκοβιτς το επιχειρημα λοιπον.
Εντάξει δεν θα αναλωθώ περισσότερο γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις. Ναι έχω πει ότι στα φορ μετράνε τα γκολ, δεν έχω πει ότι μετράνε όλα τα γκολ εκτός των πέναλτι :lol: :lol: . Οποτε γιατί ακριβώς μου το υπενθυμίζεις προσπαθώντας να με εκθέσεις; Η περίπτωση του πετκοβιτς επαληθεύει την λογική που έχω για τα φορ, 16 γκολ έχει φέτος, και αν βάλεις και αυτά με την εθνική του 18 γκολ.

Και σου λέω το επιχείρημα ότι ο πετκοβιτς δεν ειναι σκόρερ και είναι μετριος επειδή τα μισά γκολ ειναι με πέναλτι είναι άστοχο. Και για να το καταλάβετε ότι είναι άστοχο έφερα το παράδειγμα του ιωαννιδη που έχει 20 γκολ τα 9 με πέναλτι αλλά είναι και παιχτάρα και σκόρερ γιατί στο τέλος της χρόνια μπορει να έχει γράψει 25 γκολ, τι θα τον πεις ότι είσαι μέτριος και δεν είσαι σκόρερ;

Δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα του ιωαννιδη για να πω αφού το κάνει ο Φώτης και είναι παικταράς τότε και ο πετκοβιτς είναι. Απλά εσένα σε βόλευε να το πάρεις έτσι

Αλλά όπως και να έχει αν θες να λες μετριο παικτη τον Πετκοβιτς είναι δικαίωμα σου, αλλά όχι να βγάζεις συμπεράσματα από τα λεγόμενα μου που εγω δεν εβγαλα ποτε.
«Ενταξει δεν θα αναλωθω περισσοτερο» και γραφεις σεντονι; Που και να μην αναλωνόσουν . Αρα ο Κουρτιτς ειναι καλυτερο φορ απο τον Πετκοβιτς γιατι εβαλε 18 γκολ ενω δεν ηταν καν φορ. Οκ.

«Αφου εβαλε και ο Ιωαννιδης πεναλτι και ειναι παικταρας και σκορερ τι θα του πεις οτι δεν ειναι σκορερ;»

Και απο κατω: «Δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα του ιωαννιδη για να πω αφού το κάνει ο Φώτης και είναι παικταράς τότε και ο πετκοβιτς είναι»

Βγαλε ακρη

ΥΓ: δεν τον ειπα ακριβως μετριο, ειπα δεν τρελαινομαι και τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια, αλλα τον υπερασπιστηκα πανω που τον λενε παλτο και λεω να ερθει να αποδειξει τι αξιζει. Αλλα όχι να βγάζεις συμπεράσματα από τα λεγόμενα μου που εγω δεν εβγαλα ποτε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”