Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Το αν κάνει ένας παίκτης στον ΠΑΟΚ είναι συνδεδεμένο και με την ποδοσφαιρική ικανότητα του παίκτη, αλλά και τα χρήματα που κοστίζει. Πχ ο Baldock κάνει για τον ΠΑΟΚ, αλλά αν είναι να μας κοστίσει 3Μ η μεταγραφή και άλλο 1Μ ο παίκτης, εγώ δεν θα τον επέλεγα.
Τον Meite με 4Μ κόστος μεταγραφής, εγώ θα τον επέλεγα, γιατί πιστεύω πως η επένδυση αυτή θα μας αποφέρει κέρδη (με καλύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα, ή την Ευρώπη).
Το Μαράκι ενδεχομένως να έχει αντιρρήσεις, αλλά το θέμα είναι αν αυτή μπορεί αποφασίζει χωρίς τη γνώμη του προπονητή (ή του αθλητικού διευθυντή), που για μένα δεν μπορεί να έχει τέτοια αρμοδιότητα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

από πορτοκαλί σάιτ: Ο Τάσος Μπακασέτας οδηγεί την εθνική στο ευρο...... ουδεν σχόλιον
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Στα πρωτα δεκαπεντε λεπτα εκανε :
Σε σεντρα που γινεται και παει αριστερα απο την εστια του αντιπαλου, και ενω ο αμυντικος την βγαζει κορνερ, του κανει αχρειαστο φαουλ με συνεπεια να χαθει το κορνερ.
πρωτου το πεναντι εχει την ευκαιρια να κανει δυο σουτ, αλλα κανει το ενα χειροτερο απο το αλλο.
αυτος ηταν και συνεχιζει να ειναι ο Πελκας.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Χωρικός έγραψε:Φίλε , αν εσύ περίμενες να δεις το παιχνίδι με το Καζακσταν για να καταλάβεις τί παίχτης είναι ο Πέλκας, εγώ τον βλέπω από 15 χρονών. Δεν ξέρω τί δηλώσεις εκανε ο πατέρας του, αλλά εκανε μλακια που κάθησε και τόσο πολύ. Νωρίτερα έπρεπε να φύγει με αυτά που άκουγε απ'τους κανίβαλους. Τον έβριζες κι εσύ μήπως; Μια που ηταν στην ομάδα και μια που έφυγε;
Αγαπητε Χωρικε
Συμφωνουμε για την ποδοσφαιρικη αξια του Σαστρε
Μαλλον διαφωνουμε για την ποδοσφαιρικη αξια του Πελκα
Δεν γινεται να συμφωνουμε σε ολα
Αυτο ειναι κ το νοημα του σχολιασμου π κανουμε εδώ, η συζητηση κ η ανταλλαγη απόψεων

Οι δηλωσεις του πατερα του π ελεγε οτι εκλεισε ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ κ ενιωθε πολλη πιεση εκει ειναι, τις βρισκεις ευκολα
Αν η ομαδα θεωρει οτι τον χρειαζεται, ας τον φερει

Ουτε ο πρωτος θα ειναι, ουτε ο τελευταιος π θα γυρισει για να βαλει τα τελευταια ενσημα στον ΠΑΟΚ
Τις μεγαλοστομιες κ τις υπερβολες δεν μπορω
Ουτε οι κανιβαλοι, οπως τους λες, εχουν εξαφανιστει, ουτε αυτοι π τον εβριζαν
Οποτε, τι αλλαξε κ θελει να επιστρεψει?

Οι ενστασεις μου ειναι καθαρα ποδοσφαιρικες
Καποιες σε σχεση με τον Κωνσταντελια, τις ανεφερα παραπανω

Επισης, στα δυσκολα ματς κ οταν η μπαλα εκαιγε, ο Πελκας ηταν λιγοψυχος κ γατακι
Μακαρι να εχει ψηθει, π δεν το πιστευω προσωπικα κ να ειναι λιονταρι εφοσον γυρισει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ομολογώ την εμπάθειά μου προς τον Πέλκα.

Τον θεωρώ γατί, όχι μεγάλη προσωπικότητα που μπορεί να φορέσει περιβραχιόνο και να το αξίζει.
Επίσης, ποδοσφαιρικά δεν με γέμισε ποτέ το μάτι, γιατί όταν έφτανε <20m από την εστία, θόλωνε. Δεν με έπεισε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Βασικά τον έκαψε το γιδι που τον έδωσε τότε το 10 στην πλάτη. Μεγάλο καράβι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι για όλους. Ειδικά αν είσαι μικρός και χωρίς παραστάσεις. Δεν μπόρεσε να τον σηκώσει. Εκεί φάνηκε και πόσο μπορεί το παιδί. Έκλεισε ο κύκλος του, τον ευχαριστούμε για τα νταμπλ, ευγνώμονες για μια ζωη, αλλά ας μείνει η πόρτα κλειστή. Εκεί σε αυτήν την θέση έχεις ήδη Μουργκ και κατά συνθήκη ντελια.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Δημοσίευση από episimos73 »

Πάρτε έναν Αντριγια έναν Τάισον ή έναν Ντεσποντοφ ακόμα και αφηστε τον Πέλκα ήσυχο να συνεχίσει οπου μπορεί. Μονο πραγματικό πλεονέκτημα να προτιμηθεί αντί άλλης ποιοτικής λύσης είναι οι ευρωπαϊκές λίστες. Γατάκι ανώριμο και βλαχοπροσωπικότητα ο Δημητράκης που αν δεν ήταν «ΠΑΟΚτσάκι» θα λεγόταν τα μυρια οσα εδώ μέσα.
Ο Αντρέ έκλαιγε φιλώντας τη φανέλα όταν έφευγε για Γερμανία και ο Πελκινιο έπαιρνε με αγωνία τον ατζέντη του μετά το ματς να μάθει αν έκλεισε το ντιλ με τους Τούρκους. Φάτε γκουρμέ ΠΑΟΚτσηδηλικι εσείς φίλοι μου, εγώ έχω αλλα γούστα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Special 4 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:Φίλε , αν εσύ περίμενες να δεις το παιχνίδι με το Καζακσταν για να καταλάβεις τί παίχτης είναι ο Πέλκας, εγώ τον βλέπω από 15 χρονών. Δεν ξέρω τί δηλώσεις εκανε ο πατέρας του, αλλά εκανε μλακια που κάθησε και τόσο πολύ. Νωρίτερα έπρεπε να φύγει με αυτά που άκουγε απ'τους κανίβαλους. Τον έβριζες κι εσύ μήπως; Μια που ηταν στην ομάδα και μια που έφυγε;
Αγαπητε Χωρικε
Συμφωνουμε για την ποδοσφαιρικη αξια του Σαστρε
Μαλλον διαφωνουμε για την ποδοσφαιρικη αξια του Πελκα
Δεν γινεται να συμφωνουμε σε ολα
Αυτο ειναι κ το νοημα του σχολιασμου π κανουμε εδώ, η συζητηση κ η ανταλλαγη απόψεων

Οι δηλωσεις του πατερα του π ελεγε οτι εκλεισε ο κυκλος του στον ΠΑΟΚ κ ενιωθε πολλη πιεση εκει ειναι, τις βρισκεις ευκολα
Αν η ομαδα θεωρει οτι τον χρειαζεται, ας τον φερει

Ουτε ο πρωτος θα ειναι, ουτε ο τελευταιος π θα γυρισει για να βαλει τα τελευταια ενσημα στον ΠΑΟΚ
Τις μεγαλοστομιες κ τις υπερβολες δεν μπορω
Ουτε οι κανιβαλοι, οπως τους λες, εχουν εξαφανιστει, ουτε αυτοι π τον εβριζαν
Οποτε, τι αλλαξε κ θελει να επιστρεψει?

Οι ενστασεις μου ειναι καθαρα ποδοσφαιρικες
Καποιες σε σχεση με τον Κωνσταντελια, τις ανεφερα παραπανω

Επισης, στα δυσκολα ματς κ οταν η μπαλα εκαιγε, ο Πελκας ηταν λιγοψυχος κ γατακι
Μακαρι να εχει ψηθει, π δεν το πιστευω προσωπικα κ να ειναι λιονταρι εφοσον γυρισει
Εντάξει δεν είπα οτι είναι ο πιό...αρχιδατος παίχτης που πέρασε απ'την ομάδα! Σίγουρα ένας καλός παίχτης όμως, κατά τη γνώμη μου. Ίσως ήμουν λίγο εριστικός επειδή το έχουμε παράδοση να καίμε τους παίχτες μας και ιδιαίτερα τους γηγενείς. Κλάους, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Βρύζας κ.α είναι παλιά αυτή η αρρώστια ...Σε κάθε περίπτωση οι διοικούντες φυσικά θα αποφασίσουν τι θα κάνουν, απλώς να υπενθυμίσω πως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε Ελληνες για την Ευρώπη , και αυτή τη στιγμή δεν είναι πολλοί οι ικανοί και διαθέσιμοι
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ομολογώ την εμπάθειά μου προς τον Πέλκα.

Τον θεωρώ γατί, όχι μεγάλη προσωπικότητα που μπορεί να φορέσει περιβραχιόνο και να το αξίζει.
Επίσης, ποδοσφαιρικά δεν με γέμισε ποτέ το μάτι, γιατί όταν έφτανε <20m από την εστία, θόλωνε. Δεν με έπεισε ποτέ.
Η ομάδα δεν χρειάζεται μόνο μεγάλες προσωπικότητες.
Εμένα μου έχει μείνει ότι η αρμάδα των αήττητων ξεκίνησε όταν τραυματίστηκε ο Καντουρι και μπήκε βασικός ο Πέλκας. Κάνω λάθος;

Επίσης και στα ντέρμπι εγώ δεν τον θυμάμαι να κρύβεται.
Πχ Στους τελικούς κυπέλλου ήταν πάντα από τους καλύτερους (MVP στο τρίτο κύπελλο, το 1-0 με Ακπομ). Σε προκριματικά CL θυμάμαι να σκοράρει ( με Σπαρτακ, με Κρασνοντάρ).
Από πού έχει βγεί ότι ήταν τόσο γατί;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κοντοζυγώνει η μέρα που το μαρτύριο των διακοπών εξαιτίας αυτής της παντελώς αοσμης και άχρωμης ομαδούλας θα λάβει τέλος. Αλληλούια.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

xrisitsapa έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ομολογώ την εμπάθειά μου προς τον Πέλκα.

Η ομάδα δεν χρειάζεται μόνο μεγάλες προσωπικότητες.
Εμένα μου έχει μείνει ότι η αρμάδα των αήττητων ξεκίνησε όταν τραυματίστηκε ο Καντουρι και μπήκε βασικός ο Πέλκας. Κάνω λάθος;

Επίσης και στα ντέρμπι εγώ δεν τον θυμάμαι να κρύβεται.
Πχ Στους τελικούς κυπέλλου ήταν πάντα από τους καλύτερους (MVP στο τρίτο κύπελλο, το 1-0 με Ακπομ). Σε προκριματικά CL θυμάμαι να σκοράρει ( με Σπαρτακ, με Κρασνοντάρ).
Από πού έχει βγεί ότι ήταν τόσο γατί;
Μην το ψάχνεις αδερφέ, επιλεκτική μνήμη και μνήμη χρυσόψαρου έχουμε ως λαός. Να προσθέσω και την απευθείας εκτέλεση φάουλ στον ημιτελικό του κυπέλλου το 17 με βάζελο σε ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή και την πρόκριση, όπως και το παιχνίδι με το γαύρο στην Τούμπα, ημιτελικός νομίζω το 2020 που χάναμε 0-2 στο 10' και το γύρισε μόνος του. Και φυσικά από τους κορυφαίους σε γκολ και ασίστ της περιόδου 17-19 ( δλδ της πιο πετυχημένης της ομάδας μας). Αλλά δεν τους άρεσε που ζήτησε αυτά που άξιζε, την ώρα που παλαίμαχοι μισθοφόροι έρχονταν για τα τελευταία ένσημα κι έπαιρναν τα εκατομμύρια του Σαββίδη για να κοροϊδεύουν.
Το θέμα είναι ότι για κάποιο λόγο πολλοί περίμεναν από τον Πέλκα να είναι ο Μέσσι, που προφανώς και δεν ήταν. Τουλάχιστον πολλοί το παραδέχονται ότι απλά δεν τους αρέσει γιατί είναι γατάκι, έχει στυλάκι κτλ... Βέβαια κάποια άλλα πρόσωπα στην ομάδα έχουν ασυλία ό,τι και να πούνε/κάνουν/προσφέρουν...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Επιλεκτική μνήμη πράγματι, ο Καντουρι σου έφερε τα διπλά σε Νέα Σμύρνη και Χαριλάου αλλά ο Μαροκινός δεν είναι ποπιουλαρ τι να κάνουμε.
Για κάθε φάουλ με βαζελο υπάρχει η Κρασνοντάρ ή ο Άγιαξ.
Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Πελκας, να έρθει όπως είμαστε να γίνουμε 6 μεσοεπιθετικοι ναι.
Να πουληθεί ο Ντελιας και να μας τον κουβαλήσουν σαν αντικαταστάτη ούτε σαν ανέκδοτο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

καλά το θέμα δεν είναι Καντουρί ή Πέλκας όμως! Ο Κάντουρας είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από Τούμπα στην συγχρονη ιστορία μας, και δεν νομίζω πως υπερβάλω. Τί να τον κάνουμε που μας βγήκε ευαίσθητος...Μεχρι να έρθει σε εμας πάντως δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς αν δεν κάνω λάθος.
Αυτό δεν σημαίνει πως ο Πέλκας είναι άχρηστος όμως
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τα κρισιμα γκολ που εχει χασει ο Πελκας και τις τσαπατσουλιες του,τις ξεχασαμε και θελουμε να
τον ξαναφερουμε ???
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Amsterdamer_87 έγραψε:Τα κρισιμα γκολ που εχει χασει ο Πελκας και τις τσαπατσουλιες του,τις ξεχασαμε και θελουμε να
τον ξαναφερουμε ???
Ακριβώς αυτό, μνήμη χρυσόψαρου.
Πλασέ από τα δύο μέτρα να μας στείλει τσουλου το έχανε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”