Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ ωραία προσποίηση και απαλλαγή από το μαρκάρισμα του Ιωαννίδη στο γκολ του.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μασούρας μου άρεσει πολύ αλλά έχουμε ήδη δύο παίκτες δεξιά και δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοβάλουμε.
Για αριστερά πάλι δεξιοπόδαρο να πάρουμε?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η βλακεία μας είναι που δεν εξελίσσουμε εμείς παίκτες μας από τις υποδομές. Αν τους προσέχαμε περισσότερο (κι εφόσον και οι ίδιοι ήθελαν να δουλέψουν στις αδυναμίες τους) θα είχαμε κι εμείς παίκτες σαν τον Μασούρα πχ που χθες έδωσε δύο πολύ ωραίες ασίστ στους Πέλκα και Ιωαννίδη.
Πρέπει όμως να τους εξελίσσουμε εμείς και να μην τους δανείζουμε δεξιά και αριστερά, γιατί μπορεί μεν να παίρνουν κάποιους αγώνες στα πόδια τους, πλην όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψουν τις αδυναμίες τους.

Ο Τσιγγάρας πχ θα μπορούσε να παίρνει περισσότερους αγώνες και να είναι ανταγωνιστικός του Κουρμπέλη, ή ο Λύρατζης του Ρότα (ο Φίλων πάντως θεωρώ ότι θα γίνει ανώτερός τους, ενώ επιπλέον το παιδί μπορεί να παίξει και σαν στόπερ και σαν αμυντικό χαφ).
Από πίσω έρχονται Μπαλωμένος (2002), Δαρέλας (2003) Κωττάς (2005), Τσίκος (2004), Γκούμας (2005), Σμυρλής (2004), Σπυράκος (2004), Γκιτέρσος (2005) και Δεληγιάννης (2005) που πρέπει να πάρουν ευκαιρίες και να αναδειχθούν. Κάποιοι από αυτούς μπορούν να δοκιμαστούν το καλοκαίρι και στην πρώτη ομάδα, οι υπόλοιποι θα παίζουν στον ΠΑΟΚ Β.

Στις πιο μικρές κατηγορίες υπάρχουν επίσης αρκετά ταλέντα, που πρέπει όμως να προσεχθούν και να εξελιχθούν, ώστε να γίνουν οι νέοι Γιαννούληδες, Τζόληδες, Ντέλιοι, Κουλιεράκηδες κλπ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ο ΠΑΟΚ δεν εξελίσσει παίκτες από τις υποδομές? Ο ΠΑΟΚ?
Δηλαδή αν όχι ο ΠΑΟΚ ποιος το κάνει?

https://www.gazzetta.gr/football/superl ... ristes-toy

Αυτό βγήκες προχθές και από τους 3 ακριβότερους παίκτες οι 2 είναι από τις υποδομές
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό που λέω είναι ότι οι υποδομές μας έχουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο Κουρμπέλη και Μασούρα. Δεν μιλάω για επίπεδο Τζόλη, Κουλιε, ή Ντέλια.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Tolaros έγραψε:Μασούρας μου άρεσει πολύ αλλά έχουμε ήδη δύο παίκτες δεξιά και δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοβάλουμε.
Για αριστερά πάλι δεξιοπόδαρο να πάρουμε?
Σωστό κι αυτό. Τσάμπα ξερογλύφομαι...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Κι εγώ θέλω να δω νέα πιτσιρίκια σαν τρελός αλλά θέλει προσοχή.
Στον ΠΑΟΚ της Ευρώπης και των 60 ματς τη σεζόν δεν υπάρχει αυτό που λέμε παίκτης συμπληρωματικος της λίστας. Όλοι πρέπει να μπορούν να μπουν να παίξουν και στο εντός με Κηφισιά και στο εκτός με γαυρο.
Το να τους έχω τους μικρούς απλά ως γηγενείς αλλά πάλι να μου λείπουν παίκτες έτοιμοι να μπουν και να παίξουν στο απαιτούμενο επίπεδο, απλά θα κάψει τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Κατά τη γνώμη μου, για τους γηγενείς έχουμε κάνει λάθος, σε δυο θέσεις.
Η πρώτη στη θέση του 2ου τερματοφύλακα, όπου οποιονδήποτε Έλληνα και να έβαζαν, δεν θα προσέφερε λιγότερα από τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς.
Η δεύτερη για τη θέση του 4ου μπακ, όπου ο Λύρατζης θα μπορούσε να προσφέρει.
Αν αποχωρήσει ο Ράφα Σοάρες, εφόσον ο Όττο μπορεί να παίξει άνετα και αριστερά, ίσως μπορεί να επιστρέψει ο Λύρατζης ως 2ο-3ος για δεξιά.
Να έχουμε δηλαδή Μπάμπα - Όττο, Σάστρε, Λύρατζη και μπαλαντέρ ο Βιερίνια αν παίξει ακόμα ένα χρόνο.
Ρίσκο βέβαια γιατί δεν θα μπορέσουν να λείψουν ταυτόχρονα Μπάμπα και Όττο, αλλά και τώρα με τον Ράφα δεν κερδίζουμε κάτι ιδιαίτερο.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Γνωστό αθηναϊκό αθλητικό βοθροσαιτ έγραψε ότι ο κοταρσκι είναι φευγατος και η κοπέλα του ήδη μαζεύει από τώρα τα πράγματα για μετακινηση

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Βρε δε γαμιέστε. Δε χαλάει το κλιμα στην ομάδα ρε λοιμοτάγαρα. Άντε ψόφος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικά πήγε στο Μασούτη και ζήτησε σκισμένα χαρτοκουτα να τα γεμίσει με τσαλακωμενα σπορ του βορρά για τα πιατικά
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Blackgr4 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου, για τους γηγενείς έχουμε κάνει λάθος, σε δυο θέσεις.
Η πρώτη στη θέση του 2ου τερματοφύλακα, όπου οποιονδήποτε Έλληνα και να έβαζαν, δεν θα προσέφερε λιγότερα από τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς.
Αν αποχωρήσει ο Ράφα Σοάρες, εφόσον ο Όττο μπορεί να παίξει άνετα και αριστερά, ίσως μπορεί να επιστρέψει ο Λύρατζης ως 2ο-3ος για δεξιά.
Να έχουμε δηλαδή Μπάμπα - Όττο, Σάστρε, Λύρατζη και μπαλαντέρ ο Βιερίνια αν παίξει ακόμα ένα χρόνο.
Ρίσκο βέβαια γιατί δεν θα μπορέσουν να λείψουν ταυτόχρονα Μπάμπα και Όττο, αλλά και τώρα με τον Ράφα δεν κερδίζουμε κάτι ιδιαίτερο.
Άντε πάλι με τον Λυρατζη. Ακόμα και ο Ράφα έχει βάλει γκολ και ασίστ φέτος, ας δείξει πρώτα κάτι στον αστέρα το παιδί και βλέπουμε.

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Κ γιατι δεν φερνουμε τον Κιτσιου, αφου θελουμε γηγενεις?
Αφου μενει ελευθερος το καλοκαιρι ο παικτης
Αν φερουμε Κιτσιου, νομιζω οτι δεν θελουμε καποια αλλη προσθηκη στα ακραια μπακ
Εκτος αν σκεφτονται για Γιαννουλη, αλλα εκει θα γινει πλειστηριασμος

Ο Κιτσιου, μια χαρουλα χωραει στο ροστερ του ΠΑΟΚ
Demir

Δημοσίευση από Demir »

cartman έγραψε:Γνωστό αθηναϊκό αθλητικό βοθροσαιτ έγραψε ότι ο κοταρσκι είναι φευγατος και η κοπέλα του ήδη μαζεύει από τώρα τα πράγματα για μετακινηση

το συγκεκριμενο γραφει μονιμα οτι να ναι..
και να ισχυει οτι θελει να παρει μεταγραφη , που ειναι λογικο.. γιατι να μαζεψει τα ρουχα της(γιατι μονο αυτα φερνουν) 2-3 μηνες πριν..

στους γηγενεις γινανε αρκετα λαθη, επρεπε να κρατησουμε κουτσια, να παρουμε μανδα απο περσυ, λημνιο για συμπληρωμα σιγουρα .. και να ειχαμε κρατησει μιχαι αντι καργα..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

cartman έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Κατά τη γνώμη μου, για τους γηγενείς έχουμε κάνει λάθος, σε δυο θέσεις.
Άντε πάλι με τον Λυρατζη. Ακόμα και ο Ράφα έχει βάλει γκολ και ασίστ φέτος, ας δείξει πρώτα κάτι στον αστέρα το παιδί και βλέπουμε.

Ο λυρατζης τις εμφανίσεις που έκανε με κάτι Μαρσέιγ, γκεντ κτλ...ο Ράφα ούτε να τις ονειρευτεί δεν μπορεί .
Δυστυχώς ο τραυματισμός του τον πήγε πολύ πίσω... ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”