Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Θεωρω δεν ειναι ωρα ακομα να λεμε ποιος να φυγει και ποιος να μεινει ,εχουμε 2 τεραστιους ενεργους στοχους μπροστα μας και συγκεκριμενο ροστερ που δεν αλλαζει μεχρι το καλοκαιρι...
Επειδη τα παιχνιδια ειναι πολλα και δυσκολα ,θεωρω οτι πρεπει να μπουνε κι αλλα παιδια παιδια στο ροτεισον της ομαδας, να ανοιξει κι αλλο, αλλιως δεν βγαινει...
Ειδα ποια παιδια ειναι στη λιστα Β για την ευρωπη απο τον ΠΑΟΚ Β και ξεχωρισα καποιες περιπτωσεις που πρεπει να ανεβουν απο τωρα να κανουν προπονησεις στην Α ομαδα...
Πρωτος πρεπει να ανεβει ο Γκορτεζιανι γιατι το παιδι ειναι ετοιμος σωματικα καταρχας..Ξερω οτι ειχε εναν τραυματισμο αρχη της χρονιας, αλλα βλεπω εχει κληθει στην Εθνικη του τωρα για φιλικα παιχνιδια που δειχνει οτι πλεον ειναι καλα και τον ξεπερασε...Ειναι και η θεση που ειναι σημαντικη μιας και ο Σαματα δεν εχει βγει κι αν μπει και ο Γκορτεζιανι στην εξισωση θα μεγαλωσει τον εσωτερικο ανταγωνισμο...
Δευτερο ειναι ο Δαρελας που ξεχωριζει με την Β ομαδα...Αυτος αρχικα ας μπει στις προπονησεις να ψηνεται...
Και τριτος το πουλεν μου ο Φιλων που καλυπτει και κεντο αμυνα και δεξι μπακ...Ας μπει για προπονησεις και αυτος αρχικα και ειμαι σιγουρος για τον συγκεκριμενο οτι οταν του δοθει η ευκαιρια θα την αρπαξει σιγουρα....
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:
van rooy έγραψε:Ο Μίσιτς είναι παιχταράς !!!

Εγκεφαλικός παίκτης, φοβερή αίσθηση του γηπέδου και των χώρων.

Οι μπαλιές του ακριβείας, στο πρώτο ματς στην κροατία ήταν ο μαέστρος και η ορχήστρα μαζί .

Γνωρίζει τι είναι ΠΑΟΚ, αν η ομάδα μας θεωρεί ότι τον χρειαζόμαστε καλώς να ορίσει.

Παικταράς!!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚ!!!
Ομολογω οτι μεσα στην παραζαλη του νταμπλ και καθως τα χρονια περνανε και γερναμε :D δεν θυμομουν τοσο εντονα αυτο το χαρακτηριστικο του Μισιτς (αυτο της αισθησης του χωρου και πως εβλεπε γηπεδο).
Στα μεταξυ μας ματς εμεινα χαζος....
Ενώ έχουν περάσει παιχταράδες από το κέντρο μας απο το ρεβολουσιον και μετά . Ενδεικτικά παμπλο , μαουρισιο, σερτζιο ολιβειρα, Καντουρι , σακοφ και πολύ άλλοι δεν θέλω να αδικήσω κανέναν αυτά που έκανε ο μισιτς με Αμπελ και αυτά που κάνει φέτος ο Μειτε είναι εξωπραγματικά. Παιχταράδες και οι δυο . Απλά σε εμάς ο γιοσιπ είχε τον ρόλο του 8-10αριου ενώ τώρα περισσότερο παίζει στο 6 . Αλλά δεν τον είδα να έχει πέσει αισθητά από τότε παρά τα χρόνια που πέρασαν συν την περιπέτεια του
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Φορ ψηλός που να κατεβάζει εύκολα την μπάλα, συμμετοχικός με καλή τεχνική και καλή πάσα, που να έχει καλά τελειώματα και νούμερα σε όλη του τη καριέρα, έμπειρος αλλά όχι σε προχωρημένη ηλικία, που να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποχωρήσει από την ομάδα του χωρίς να ματώσουμε: Μάρκο Λιβάγια.

Το μόνο που δεν έχει είναι το πρέσινγκ μπροστά. Που φυσικά δεν το έχει ούτε ο Πέτκοβιτς (ένα από τα ονόματα που συζητάμε).

Τρώει κράξιμο από τους οπαδούς της Χάιντουκ, φτάνει 31 οπότε δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να τον δώσουν, σε 129 ματς στη Χάιντουκ έχει 72 γκολ και 33 ασίστ, είναι διεθνής, ξέρει και το πρωτάθλημα.

Η Χάιντουκ τον πήρε τσάμπα, το καλοκαίρι γίνεται 31, δεν νομίζω πως μια πρόταση στα 2 εκατομμύρια συν μπόνους (2.5 άντε 3 στο σύνολο) να απορριφθεί εύκολα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ισχύει αλλά δεν το λες και φορ.δεν τον θυμάμαι να παίζει μπροστά μόνος του .
Εδώ να μου πεις εσυ παίζεις με Μπράντον ο λιβαγια δεν είναι φορ; Τρέλα
Πάντως παιχταρας και σαν χαρακτήρας μας ταιριάζει σε αντίθεση με ολιβειρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:Φορ ψηλός που να κατεβάζει εύκολα την μπάλα, συμμετοχικός με καλή τεχνική και καλή πάσα, που να έχει καλά τελειώματα και νούμερα σε όλη του τη καριέρα, έμπειρος αλλά όχι σε προχωρημένη ηλικία, που να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αποχωρήσει από την ομάδα του χωρίς να ματώσουμε: Μάρκο Λιβάγια.

Το μόνο που δεν έχει είναι το πρέσινγκ μπροστά. Που φυσικά δεν το έχει ούτε ο Πέτκοβιτς (ένα από τα ονόματα που συζητάμε).

Τρώει κράξιμο από τους οπαδούς της Χάιντουκ, φτάνει 31 οπότε δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες να τον δώσουν, σε 129 ματς στη Χάιντουκ έχει 72 γκολ και 33 ασίστ, είναι διεθνής, ξέρει και το πρωτάθλημα.

Η Χάιντουκ τον πήρε τσάμπα, το καλοκαίρι γίνεται 31, δεν νομίζω πως μια πρόταση στα 2 εκατομμύρια συν μπόνους (2.5 άντε 3 στο σύνολο) να απορριφθεί εύκολα.
Μακρια απο χαρτινο του 18
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Παιδιά μακριά από τουρίστες.
Μπάλα ξέρει αλλά ο άνθρωπος είναι μέγιστος τουρίστας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Aivas
Το χάρτινο δεν ξεχνιέται αδερφέ, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό.
Φορ με τα χαρακτηριστικά και τους αριθμούς του Λιβάγια, σε αυτή την ηλικία, εκατό χρόνια να ψάχνεις, δεν πρόκειται να φέρεις χωρίς να σκάσεις από 5 χαρτιά και πάνω. Ίσως λέω και λίγα. Ή θα φέρεις κάποιον μεγαλύτερο ή θα πληρώσεις λεφτά που δεν πλήρωσες ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ε,καλύτερα να σκάσουμε 5, παρά να πάρουμε Χάρτινο Τουρίστα ;)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ωραία η συζήτηση , εγώ είμαι περίεργος να δω σε τι είδους παίκτη θα στοχεύσει ο προπονητής και η διοίκηση για τη θέση του πρώτου επιθετικού.

Θα πάει σε μια καλύτερη έκδοση του Μπράντον ή σε κάτι άλλο , κάπως πιο πολύ φορ περιοχής με διαφορετική σωματοδομή;

Εγώ αν αλλάξουμε το Μπράντον, θα έπαιρνα 2 φορ , όχι απαραίτητα βασικό και αναπληρωματικό. Αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έναν πιο κλασσικό φορ περιοχής σε παιχνίδια που έχουμε εξασφαλισμένη την επικράτηση στις υπόλοιπες περιοχές του γηπέδου και θέλουμε μεγαλύτερη δύναμη πυρός στη περιοχή. Κι έναν κάπως καλύτερο περιφερειακό , γρήγορο στο στυλ του Μπράντον για να τον χρησιμοποιώ σε πιο αμφίρροπα παιχνίδια που ίσως πρέπει να παίξουμε περισσότερο σε ανοικτούς χώρους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είμαστε σίγουροι ότι ο Samatta θα φύγει από την ομάδα του χρόνου;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Λογικα θα κανουν μια προσπαθεια για Μπακαμπου
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαστε σίγουροι ότι ο Samatta θα φύγει από την ομάδα του χρόνου;
Ελα ντε.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Καλή επιλογή ο Μπακαμπού
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Έχουμε την καλύτερη επίθεση στο κονφερνς φέτος...τζάμπα αναζητάτε φορ :mrgreen:

Αν προκύψει τέτοιο θέμα όμως :mrgreen: θα ήθελα μπενζεμά :mrgreen: νομίζω ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας !

Δίπλα του ο τζήμας θα μάθει όλα τα μυστικά και όλους τους πιθανούς τρόπους για να στείλεις τη μπάλα στο πλεχτό.

Επίσης διαβάζω συχνά για Εκόνγκ ...ότι ο ΠΑΟΚ ...δεν είναι ευχαριστημένος απο τη παρουσία του στην ομάδα και ότι ψάχνεται να τον πουλήσει...

Πότε ήταν τελευταία φορά που η ομάδα απέσυρε με τόσο συνοπτικές διαδικασίες την εμπιστοσύνη της απο παίκτη που δεν πρόλαβε να παίξει ούτε ένα χρόνο ?

Όσο αφορά τον τραυματισμό του και αν η ομάδα μας έλαβε ενημέρωση ή όχι ή αν ήταν επαγγελματικό να παίξει ως τραυματίας ....ο καθένας έχει την γνώμη του! ΕΓΩ του βγάζω το καπέλο που έπαιξε τραυματίας και βοήθησε μέχρι τέλους την εθνική της χώρας του. Η πράξη του αυτή μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα του. ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι πάνω απο συλλόγους, ο ποδοσφαιριστής αυτός έθεσε σε κίνδυνο την προσωπική του επαγγελματική καριέρα για την πατρίδα του. Μετράει πάρα πολύ στον συναισθηματικό μου κόσμο αυτή η πράξη. Ένας άνθρωπος με τέτοιο χαρακτήρα ....ταιριάζει στην ομάδα μας. Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται απο στοιχεία ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ.

Μάρκος αντόνιο...όλοι ξεγραμμένο τον βγάζουν...εγω όχι... ο παίκτης δεν πρόλαβε το τρένο της ομάδας...όταν η ομάδα είχε αποκτήσει συνοχή επανήλθε απο τον τραυματισμό του. Αν μείνει και κάνει προετοιμασία τότε θα δούμε και την πραγματική του αξία.

Δεν ξεγράφω κανέναν παίκτη μας! Όμως ουδείς αναντικατάστατος !!!

Όσοι είναι εδω αυτοί μας έφτασαν εδω, σεβασμός προς όλους .
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Πάντως αν ο Σαματα βάλει κανα δυο καθοριστικά γκολ στο conference και άλλα 3-4 στα πλέι οφ, ο στρατηγός θα τον κρατήσει σίγουρα και του χρόνου.

Αυτή τη στιγμή βέβαια κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”