Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- AlxNeapoli1
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Αν ερθει ο Μισιτς δε θα νοιαζεται κανεις για Μαξιμοβιτς πλεον. Ο τυπος ειναι οδοστρωτηρας και σε διδυμο με Μειτε δε θα περναει τιποτα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον μιριτεγιο στα μεταξύ μας δεν τον θυμάμαι να είναι κάτι ιδιαίτερο.
Μου φαίνεται δύσκολο να φύγει ο Μπράντον που ανανέωσε πρόσφατα.
Επίσης όχι άλλο Πέλκα...
Μου φαίνεται δύσκολο να φύγει ο Μπράντον που ανανέωσε πρόσφατα.
Επίσης όχι άλλο Πέλκα...
-
Εμενα εφοσον ισχυουν αυτα, με καλυπτουν.makispaspartou έγραψε:Σιγά σιγά αρχίζουν και κυκλοφορούν ειδήσεις για μελλοντικές συμφωνίες.
Ένα πουλάκι λοιπόν μου είπε ότι ο Πελκας έχει συμφωνήσει προφορικά.
Το ίδιο πουλάκι μου είπε ότι και οι Φαμπιανο , Μιριτεγιο είναι κλεισμένοι αφού οι Εκονγκ και Μπράντον δε θα συνεχίσουν.
Τέλος όσο και να τον ρώτησα για Μισιτς δεν μου είπε τίποτα.
Απο αυτά που αντιλαμβάνομαι ο ΠΑΟΚ έχει αποφασισει να πάει με Κετζιορα Κουλιερακη βασικούς στα στόπερ και Μιχαηλιδη Φαμπιανο εναλλακτικά ,
Μιριτεγιο , Τζιμα στα φορ συν μεταγραφή, εξτρέμ ως έχουν συν τον Πελκα.
Από την άλλη τα πολλά λεφτά θα πάνε σε φορ και χαφ, συν παραμονή Μειτε.
Από τα ακραία μπακ μας τελειώνει ο Ράφα ενώ τελειώνει και ο Νασμπεργκ από τα σεντερ μπακ.
Αυτά χωρίς τις πωλήσεις εάν γίνουν. Πάντως ο Σαββιδης δεν τρελαίνεται ..
Συνεπώς πάμε με
Κοταρσκι Σαστρε Οττο Μπαμπα Φαμπιανο Κετζιορα Μιχαηλιδη Κουλιερακη Μειτε Οζντοεβ Τσιγγαρα Μισιτς; Πελκα Τάισον Ντεσποντοβ Ζιβκοβιτς Μουργκ Κωνσταντελια Μιριτεγιο Τζιμα φορακλα συν κάποιες πινελιές ..
Ενα ερωτηματικο εχω για Μιριτεγιο, που δεν τον θυμαμαι στα μεταξυ μας να εδειξε κατι ιδιαιτερο.
Επισης, μια που εχουμε και παραδοση, καλο ειναι να δουμε κατα Ντιναμο Ζαγκρεμπ μερια για μεταγραφες.
Κατι Μισιτς, Πετκοβιτς ειναι ταμαμ και πιστευω οτι μπορουν να ερθουν.
Μου αρεσε επισης και ο Χοτζα που μας εβαλε το γκολ στην Τουμπα.
Πελκα για εξτρα λύση
Μισιτς αντι Σβαμπ
Φαμπιανο αντι Νασμπεργκ
Μιριτελο αντι Τομας οκ
Αντι Εκονγκ ;
Αντι ΖΖ;
Αντι Αντονιο;
Αντι Σαματτα ;
Αντι Ράφα (Λυρατζής
;
Μισιτς αντι Σβαμπ
Φαμπιανο αντι Νασμπεργκ
Μιριτελο αντι Τομας οκ
Αντι Εκονγκ ;
Αντι ΖΖ;
Αντι Αντονιο;
Αντι Σαματτα ;
Αντι Ράφα (Λυρατζής

Προσωπικά Μισιτς θα σκεφτόμουν μόνο αν είχαμε αποχώρηση Σβαμπ, ο οποίος αν ανανεώσει για 4ος-5ος είναι κομπλέ. Για επιστροφη Πελκα επίσης δεν είμαι πολύ ψημενος. Σίγουρα ξέρει την ομάδα, μετράει σαν γηγενής αλλα από τεχνική λιγα πράγματα και δεν ξερω αν εχει ακομα τις εντασεις που ειχε το παιχνίδι του. Θα τον ήθελα κ αυτόν μόνο σε περίπτωση που πωληθεί ο Μουργκ. Όχι για βασικό. Παντως θα σκεφτόμουν να δώσω μια ευκαιρία και στον Δαρελα στην προετοιμασία να δούμε που βρίσκεται.
Φορ(ς) και χαφ 100% θα χρειαστεί αναβάθμιση αν θέλουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα, ειδικά στην Ευρώπη.
Νασμπερκ, Εκονκ, Ραφα, Ζιφκο αντικατάσταση.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να κλείσει η χρονιά. Καλό που ήδη κάνουν προεργασία στην ομάδα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα έχουμε καταφέρει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Φορ(ς) και χαφ 100% θα χρειαστεί αναβάθμιση αν θέλουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα, ειδικά στην Ευρώπη.
Νασμπερκ, Εκονκ, Ραφα, Ζιφκο αντικατάσταση.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να κλείσει η χρονιά. Καλό που ήδη κάνουν προεργασία στην ομάδα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα έχουμε καταφέρει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
- AlxNeapoli1
Αδερφε καμια συγκριση Μισιτς με Σβαμπ. Ο Σβαμπ ειναι στα τελευταια του, ο Μισιτς ειναι παιχταρας.
- ΑποστόληςΑ
Ο Fabiano είναι δεξιπόδαρο stopper, επομένως δεν θα έρθει αντί του Nasberg, αλλά μάλλον αντί του Ekong, ή αντί του Kedziora.chri5ti9 έγραψε:Πελκα για εξτρα λύση
Μισιτς αντι Σβαμπ
Φαμπιανο αντι Νασμπεργκ
Μιριτελο αντι Τομας οκ
Αντι Εκονγκ ;
Αντι ΖΖ;
Αντι Αντονιο;
Αντι Σαματτα ;
Αντι Ράφα (Λυρατζής;
Οπότε τί θα γίνει με Τσαούση και Τζίμα (Γιαννινα).chri5ti9 έγραψε: Πελκα για εξτρα λύση (OK) - βελτίωση στην θέση
Μισιτς αντι Σβαμπ (OK) - βελτίωση στην θέση Μίσιτς ειναι 30
Φαμπιανο αντι Ekong (OK)- βελτίωση στην θέση
Μιριτελο αντι Τομας (OK) - βελτίωση στην θέση με την λογική ότι παίζει και χαμηλα και ψηλά ο Μιρι
Αντι Nasberg ; 5ο στόπερ θες αριστεροποδαρο γιατι Μιχαηλίδης πολύ επιρρεπής στους τραυματισμούς.
Αντι ΖΖ; Cuesta? (OK)
Αντι Αντονιο; (Επένδυση)
Αντι Σαματτα ; (Επένδυση)
Αντι Ράφα (Τσαούσης(Λύρατζης μαλλον πάει Αστερα σαν αντάλλαγμα)
Άρα πας καθαρά για 2 μεγάλες μεταγραφές, επένδυση
4 Πωλήσεις: Μπράντον (Β Ισπανιας 350Κ πρόταση), Νασμπεργκ-Ροζενμποργκ η Μόλντε), Εκόγκ (Αραβία 1εκ+ πώληση) και Σαμάτα (πώληση)- βάλε 2εκ μεικτά αν βγάλεις αυτά.
Και μετα με αυτά τα 2εκ+συμβόλαια θέλεις να κλείσεις Κεντζιόρα, Μειτέ, Πέλκα, Φαμπιάνο, Μιριτέλο, Κουέστα?
Οπότε πρέπει ο Ιβάν να ρίξει 3-4 εκ σαν επένδυση. Αν δεν τα ρίξει θα πάμε σε πώληση Κουλιεράκη εικάζω
Ο αρχηγός φεύγει, Νινούα φεύγει, Kουαλιάτα (αν πάρεις και 100Κ κέρδος καλά είναι), Κανίς?, Τσιγγάρας μάλλον θα πάει δανεικός αν δεν μπορεί να πουληθεί, Felipe Soares (πώληση έστω ενα 500Κ αν αν).
θέλει πολυ διαπραγμαύτευση το πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τρί 19 Μαρ 2024, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- AlxNeapoli1
Γιατι να παμε σε πωληση? Τα εσοδα φετος τα εχεις δει?iasoiako έγραψε:Οπότε τί θα γίνει με Τσαούση και Τζίμα (Γιαννινα).chri5ti9 έγραψε:Πελκα για εξτρα λύση (OK)
Μισιτς αντι Σβαμπ (OK)
Φαμπιανο αντι Ekong (OK)
Μιριτελο αντι Τομας (OK)
Αντι Nasberg ;
Αντι ΖΖ; Cuesta? (OK)
Αντι Αντονιο; (Επένδυση)
4 Πωλήσεις: Μπράντον (Β Ισπανιας 350Κ πρόταση), Νασμπεργκ-Ροζενμποργκ η Μόλντε), Εκόγκ (Αραβία 1εκ+ πώληση) και Σαμάτα (πώληση)- βάλε 2εκ μεικτά αν βγάλεις αυτά.
Και μετα με αυτά τα 2εκ+συμβόλαια θέλεις να κλείσεις Κεντζιόρα, Μειτέ, Πέλκα, Φαμπιάνο, Μιριτέλο, Κουέστα?
Οπότε πρέπει ο Ιβάν να ρίξει 3-4 εκ σαν επένδυση. Αν δεν τα ρίξει θα πάμε σε πώληση Κουλιεράκη εικάζω
- nikos_algio
Η δικιά μου ανάγνωση στην επιλογή Φαμπιάνο είναι ότι μάλλον ετοιμαζόμαστε να πάρουμε μία επιλογή "ρίσκου" για τη θέση του βασικού δεξιού στόπερ. Ίσως για παράδειγμα να αποκτηθεί ένας φέρελπις παίκτης που αν βγει θα εκτοξεύσει την αμυντική μας γραμμή και αν δε βγει συνεχίζουμε με τον Κετζιόρα βασικό ενώ έχουμε μπαλαντέρ τον Φαμπιάνο (που γνωρίζουμε πάνω κάτι τι παίρνουμε) για 3ο στόπερ
Θεωρώ ότι τα έσοδα θα πάνε όλα στο άνοιγμα της περσινής χρονιάς, λόγω αποτυχίας στην Ευρώπη και ένα ποσοστό στον φετινό ισολογισμό. Πέρσυ νομίζω είμασταν 5.5εκ μεσα.AlxNeapoli1 έγραψε:Γιατι να παμε σε πωληση? Τα εσοδα φετος τα εχεις δει?iasoiako έγραψε:Οπότε τί θα γίνει με Τσαούση και Τζίμα (Γιαννινα).chri5ti9 έγραψε:Πελκα για εξτρα λύση (OK)
Μισιτς αντι Σβαμπ (OK)
Φαμπιανο αντι Ekong (OK)
Μιριτελο αντι Τομας (OK)
Αντι Nasberg ;
Αντι ΖΖ; Cuesta? (OK)
Αντι Αντονιο; (Επένδυση)
Στο παιχνίδι της Πέμπτης χάνει στην αρχή τον Αντριγια που τελικά δεν σκοράρει, χάνει τη φάση στο 1ο γκολ μας και κάνει το πέναλτι στο τέλος που κλειδώνει ουσιαστικά την πρόκριση. Σίγουρα με καλύτερο παρτενέρ στα χαφ (πχ Μειτε) θα δείχνει καλύτερος αλλά στις συγκεκριμένες φάσεις έχει να κάνει με την τοποθέτηση και την αντίληψη στην αμυντική λειτουργίαAlxNeapoli1 έγραψε:Αδερφε καμια συγκριση Μισιτς με Σβαμπ. Ο Σβαμπ ειναι στα τελευταια του, ο Μισιτς ειναι παιχταρας.
- AlxNeapoli1
Στη φαση του πεναλτυ δεν εχει αλλη επιλογη. Στην Κροατια μας πηρε μονος του, ο ανθρωπος ειναι παντου.
-
Εγω παντως θα ηθελα κατι πιο ταχυδυναμικο εκει
Πολυ σωστα αυτα π γραφεις αγαπητε ΛογιστηLogistis έγραψε:Μισιτς
- για να αποκατασταθεί η αδικία
- γιατί είναι παικταράς
- γιατί είναι Παόκι και θέλει να γυρίσει πίσω σαν τρελός
- γιατί τον ξέρει ο Ραζβαν και γιατί κι αυτός ξέρει τον ΠΑΟΚ
- γιατί έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ραζβαν
- γιατί με Μειτε δίδυμο θα σκορπούν τρόμο
- γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον αγαπάει και του το έδειξε με το τεράστιο χειροκρότημα προχθες στο γήπεδο
- γιατί τότε στην Πρ.Κορομηλά μια κουβέντα μεταξύ μας έμεινε ανολοκλήρωτη (τίποτα, κάτι δικά μου)
Κι εγω, οπως ειπε κ ο Αλεξ απο τη Νεαπολη, αν γυρισει ο Μισιτς, ξεχναω σε dt αυτο π εγινε κ χαθηκε ο Μαξιμοβιτς
Ο Λουτσεσκου πριν το ματς στην Κροατια, στην πρες κονφερενς, ειχε χαρακτηρισει τον Μισιτς ως τον καλυτερο παικτη της Ντιναμο Ζαγκρεμπ
Μακαρι να τον φερουμε πισω τον παικταρα