Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από danirifle »

αυτός είναι πιο χοντρός από τον αρχηγό πλέον
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paokkerkir έγραψε:Λήγει το συμβόλαιο του Κούντε του ΟΣΦΠ (Δανεικός στον Ατρόμητο), 28 ετών. Δεν με χαλάει για μπακαπ.
Κακος
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Nik1926 _ έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε αλλά σας έχω νέα:Από του χρόνου ο Μισιτς επανέρχεται στην ομάδα. Ένα ιστορικό λάθος (αποδειχθηκε βέβαια εκ των υστέρων)διορθώνεται.
μακάρι...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

VfB v2 έγραψε:Αυτό που θεωρείτε δεδομένη την αποχώρηση του Σαμάττα με ξεπερνάει. :lol:
Το 1.1εκ θα το τσοντάρετε εσείς; Γιατί η παε δεν πρόκειτε να το κάνει, όπως επίσης δεν πρόκειτε ούτε και ο ποδοσφαιριστής να τα αφήσει. Με τέτοιες εμφανίσεις και μάλιστα στα 31 προς 32 δεν πρόκειται να ξαναβγάλει ενα μύριο ούτε σε τρεις χρονιές ποσο μάλλον να ενδιαφερθεί κάποιος να τον αποκτήσει ως μεταγραφή προσφεροντάς του καλύτερο μισθό.

Τα πλάνα του χρόνου θα συμπεριλαμβάνουν και Σαμάττα είτε το θέλουμε είτε όχι. Εκτος βέβαια εαν στα επόμενα 11 παιχνίδια βάλει 20 τεμάχια και σηκωθεί η τρίχα στην αραπιά.
Να μην σε ξεπερνάει καθόλου. Όπως έλυσε το συμβόλαιο του ο Βερνμπλουμ, ο χατσεριδι και ο ζαμπα έτσι θα το λύσει και ο σαματα. Αρχικα δεν παίρνει 1.1, κάτω απο 1 παίρνει γύρω στα 950. Επίσης στην Φενερ ήξερες ότι έπαιρνε 3.5+ μυρια και εδώ παίρνει ούτε 1. Προφανώς και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα αλλα όχι και έτσι όπως τα λες.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Nik1926 _ έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε αλλά σας έχω νέα:Από του χρόνου ο Μισιτς επανέρχεται στην ομάδα. Ένα ιστορικό λάθος (αποδειχθηκε βέβαια εκ των υστέρων)διορθώνεται.
Από που προκύπτει φίλε; Ο Κουλιανος πάντως άφησε αν εννοηθεί ότι θέλει να ερθει
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Στο λάιβ των false9 χθες ο μουσατος είπε ότι για να πάει ο ΠΑΟΚ του χρόνου στο επόμενο επίπεδο θα πρέπει να κάνει το καλοκαίρι τις εξής κινήσεις. (Μετά από ερώτηση μέλους για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι).

1. Αποχώρηση Σαματα και απόκτηση βασικού σέντερ φορ με την ποιότητα και το στυλ παιχνιδιού του Πέτκοβιτς.
2. Μεσοεπιθετικά και στα χαφ είναι πλήρης. Δεν θα άλλαζε τίποτα.
3. Αμυντικά θα διατηρούσε Κεντζιορα Κουλιε βασικούς αλλά θα έφερνε άλλους δύο ποιοτικούς σέντερ μπακ για μπακαπ των παραπάνω. Στα ακραία μπακ θα έφερνε μόνο έναν καλύτερο του Ράφα για μπακαπ του Μπαμπα. Και φυσικά αποχώρηση Ράφα.

Στις υπόλοιπες θέσεις καμία αλλαγή.

Νομίζω ότι η άποψή του έχει πολύ ενδιαφέρον. Τα ίδια βέβαια με κάποιες παραλλαγές, έχουν ειπωθεί κι εδώ μέσα από πολλούς.
Nik1926 _

Δημοσίευση από Nik1926 _ »

Leonardo10 έγραψε:
Από που προκύπτει φίλε; Ο Κουλιανος πάντως άφησε αν εννοηθεί ότι θέλει να ερθει
Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις. Μη μου ζητάς να σου πω από που προκύπτει. Προτιμάς να γίνει βούκινο η να ρθει ο παίκτης και να το διαβάσεις μια μέρα στα sites?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στα χαφ οι μόνοι σίγουροι είναι οι Οζντόεφ, Τσιγγάρας πάντως.
Μ. Αντόνιο δεν έχει πιάσει και η ρήτρα είναι απαγορευτική, Μειτέ αν δεν μας κάνουν 65% έκπτωση στην ρήτρα είμαστε δύσκολα και ο Σβαμπ παρά μεγάλωσε για να τον ανανεώσουμε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Χρειαζόμαστε άλλη μια κίνηση μεσοεπιθετικα που δυστυχώς μάλλον θα είναι ο πελκας.
Ένα αριστερό Μπακ γιατί ο Ράφα δεν είναι ούτε για Σέρρες.

Στα χαφ ανανέωση σβαμπ ακόμα έναν χρόνο ( Φυσικά και αγορά μεϊτέ) και προσθήκη Μισιτς αντί Μαρκ Αντώνη.

Στα στόπερ είναι το πρόβλημα γιατί δυστυχώς μάλλον θα χρειαστεί να γίνουν τρεις προσθήκες αφού δεν βλέπω να παραμείνουν οι κουλιερακης, εκογκ, νεσμπεργκ
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

*gika
Προφανώς έχεις απόλυτο δίκιο. για όλους αυτούς τους λόγους θα γίνουν φυσικά αρκετές αλλαγές στα χαφ το καλοκαίρι.
Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι αυτός εξέφρασε μια άποψη χωρίς να λαμβάνει υπόψη όλα αυτά. Χωρίς να εξετάζει ποια συμβόλαια λήγουν, ποιοί είναι δανεικοί, ηλικίες κλπ.
Έκρινε τα πράγματα μόνο ποδοσφαιρικά και 100% σύμφωνα μόνο με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο χορτάρι.
Στις θέσεις δηλαδή που εμείς ξέρουμε ότι κάποιοι παίκτες θα φύγουν ή μπορεί να μην καταφέρει η ομάδα να τους κρατήσει,(Σβαμπ,Μειτε), λέει στην ουσία ότι τα χαρακτηριστικά και η ατομική ποιότητα θα πρέπει να παραμείνουν ίδια με φέτος
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Στα χαφ λείπει ένας παίχτης καθώς ο Αντόνιο δεν δείχνει τίποτα και ο Σβαμπ θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Μεσοεπιθετικά θες μια έξτρα λύση αριστερά

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Δεν καταλαβαίνω την λογική ότι θα φύγουν παίκτες από την ομάδα. Τους παίκτες που θέλει να κρατήσει θα τους κρατήσει .Όποιος θέλει να τους αγοράσει θα πρέπει να πληρώσει ακριβά , πολύ ακριβά . Τώρα ο ΠΑΟΚ δαγκώνει. Ούτε η Ευρώπη τελείωσε , ούτε το πρωτάθλημα ούτε το Γιούρο ξεκίνησε . Για να φύγουν κάποιοι πρέπει να έρθει ρευστό .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cruyff την Δευ 18 Μαρ 2024, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Logistis έγραψε:Στο λάιβ των false9 χθες ο μουσατος είπε ότι για να πάει ο ΠΑΟΚ του χρόνου στο επόμενο επίπεδο θα πρέπει να κάνει το καλοκαίρι τις εξής κινήσεις. (Μετά από ερώτηση μέλους για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι).

1. Αποχώρηση Σαματα και απόκτηση βασικού σέντερ φορ με την ποιότητα και το στυλ παιχνιδιού του Πέτκοβιτς.
2. Μεσοεπιθετικά και στα χαφ είναι πλήρης. Δεν θα άλλαζε τίποτα.
3. Αμυντικά θα διατηρούσε Κεντζιορα Κουλιε βασικούς αλλά θα έφερνε άλλους δύο ποιοτικούς σέντερ μπακ για μπακαπ των παραπάνω. Στα ακραία μπακ θα έφερνε μόνο έναν καλύτερο του Ράφα για μπακαπ του Μπαμπα. Και φυσικά αποχώρηση Ράφα.

Στις υπόλοιπες θέσεις καμία αλλαγή.

Νομίζω ότι η άποψή του έχει πολύ ενδιαφέρον. Τα ίδια βέβαια με κάποιες παραλλαγές, έχουν ειπωθεί κι εδώ μέσα από πολλούς.
Επειδη τους ακουσα, βλεπω μια λατρεια στον Σβαμπ απο το καναλι τους [FACE WITH TEARS OF JOY] νομιζω θα ηθελα μια αναβαθμιση εκει
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

cartman έγραψε:Στα χαφ λείπει ένας παίχτης καθώς ο Αντόνιο δεν δείχνει τίποτα και ο Σβαμπ θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Μεσοεπιθετικά θες μια έξτρα λύση αριστερά

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ετσι είναι. Μεσοεπιθετικά χρειάζεται ένας τουλάχιστον.

Στα χαφ αγορά Μέιτε, απόκτηση ενός ακόμη παικταρά, Οζντόεφ (αυτός θα έχει τον ρόλο του αντί Σβαμπ), Τσιγγάρας και Φελίπε. Όσο και αν δεν έχει πείσει απόλυτα ο τελευταίος δεν νομίζω να πετάξουν έτσι μια επένδυση 2,5 εκατ.
Αν πάλι είναι άπλες τότε θα χρειαστούμε έναν ακόμη παίκτη εκεί.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποιος Φελιπε;;; Ο Σοαρες;; Δεν νομιζω οτι εχει θεση στον ΠΑΟΚ. Ειναι εκτος αποστολης μονιμα στην Φαμαλικαο Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”