Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Θα μπορούσε και ο Σβάμπ να μείνει και να πάει δανεικός στις Σέρρες ο Τσιγγάρας, να κάνει 30 ματς του χρόνου και να έρθει σούπερ την μεθεπόμενη χρονιά.
Εγώ βλέπω το Τζιμα δανεικό πχ σε Κκανα Βέλγιο ή Ολλανδία που παίζουν επιθετικά και με 9αρια να γράψει 25-30 ματς και 12-14 γκολ να έρθει έτοιμος.
Και η τριάδα να είναι Μπραντον, Μιριτεγιο (εαν ειναι με δύο L διαβάζεται "γι") και φορακλα βασική στη θέση του Σαμάτα.
Για μένα με πωλήσεις Εκονγκ, Κουλιε (όχι ότι θέλω αλλά.. .) και Σαματα εαν γίνεται, συν τα φετινά έσοδα από Ευρώπη να γίνουν οι μεταγραφές.
Ντελιας και Κοταρσκι να μη φύγουν τώρα.
Με μια ακόμη καλή χρονιά Ευρώπη και ίσως euro, θα πάρουν 25%-50% πάνω. Βασικά να μην φύγουν ποτέ, αλλά αντε να τους κρατήσεις...
Και η τριάδα να είναι Μπραντον, Μιριτεγιο (εαν ειναι με δύο L διαβάζεται "γι") και φορακλα βασική στη θέση του Σαμάτα.
Για μένα με πωλήσεις Εκονγκ, Κουλιε (όχι ότι θέλω αλλά.. .) και Σαματα εαν γίνεται, συν τα φετινά έσοδα από Ευρώπη να γίνουν οι μεταγραφές.
Ντελιας και Κοταρσκι να μη φύγουν τώρα.
Με μια ακόμη καλή χρονιά Ευρώπη και ίσως euro, θα πάρουν 25%-50% πάνω. Βασικά να μην φύγουν ποτέ, αλλά αντε να τους κρατήσεις...
Ο Τζιμας δεν πιστευω πως φυγει του χρονου, ειδικα τωρα που τελειωνει με το σχολειο. Οπως εγραψε ο Μπλακ πιο πανω, ισως ο Μιριτεγιο (ΑΝ ΕΡΘΕΙ) ειναι για να αντικαταστησει τον Μπραντον (λογικη κινηση)
Ο Τζίμας ρε παιδιά γιατί να φύγει; Ο Μιριτέγιο της β κατηγορίας Αργεντινής είναι καλύτερος; Θέλουμε φορ να κάνει τα πιτσιρίκια ΠΑΟΚ όπως έκανε ο Πρίγιοβιτς. Η ομάδα θα έχει μπακ από Πρέμιερ Λιγκ και φορ από Β κατηγορία Ισπανίας και Αργεντινής;
Ο Μπραντον δεν ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιο εαν φτάσει 10 τμχ που ήδη τα έφτασε?
Για εμένα αξίζει να μείνει για 3ος μαζί με Τζιμα και μια φορακλα των 20 γκολ.
Εκτός εάν θέλουν να δώσουν γεμάτα ματς στο μικρό, εκεί στέκεται η υποψία μου περί δανεισμού του, δεν είναι ότι το ξέρω ή το θέλω.
Δηλαδή να αλλάξω το Μπραντον με ένα Μιριτεγιο και να παίζω πάλι χωρίς φορακλα βασικο, τι νόημα έχει?
Για εμένα αξίζει να μείνει για 3ος μαζί με Τζιμα και μια φορακλα των 20 γκολ.
Εκτός εάν θέλουν να δώσουν γεμάτα ματς στο μικρό, εκεί στέκεται η υποψία μου περί δανεισμού του, δεν είναι ότι το ξέρω ή το θέλω.
Δηλαδή να αλλάξω το Μπραντον με ένα Μιριτεγιο και να παίζω πάλι χωρίς φορακλα βασικο, τι νόημα έχει?
Φοράκλα χθες! Παίζουμε και γλυκοκοιτάζουμε τους κανονικούς φορ των αντιπάλων μας.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι οι προϋποθέσεις αυτόματης ανανέωσης του Brandon είναι διψήφιος αριθμός γκολ και ένας ελάχιστος χρόνος συμμετοχής. Το πρώτο το έχει ήδη πιάσει και πιθανότατα και το δεύτερο, αφού έχει 45 συμμετοχές και 2.273 αγωνιστικά λεπτά.
Βασικο φορ θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα φέτος.
Μιριτελιο είναι αντί Μπραντον, για να παίζει και χαμηλά και ψηλά. Τζιμας θέλει χτίσιμο. Καλά είναι να πάει δανεικός του χρόνου, να δουλέψει εκτός Ελλάδος να ωριμάσει.
Μιριτελιο είναι αντί Μπραντον, για να παίζει και χαμηλά και ψηλά. Τζιμας θέλει χτίσιμο. Καλά είναι να πάει δανεικός του χρόνου, να δουλέψει εκτός Ελλάδος να ωριμάσει.
- Mirko Taccola
Τα αγγλικά σαιτς από χθες ξεκίνησαν να γράφουν ότι η Man U κοιτάζει τον Petkovic της Ντινάμο... https://www.thesun.co.uk/sport/26730181 ... -petkovic/
- WeWillRockYou
Θα διαφωνήσω απόλυτα και με τους δύο φίλους που προτείνουν δανεισμούς των Τσιγγάρα-Τζίμα.
Αρχικά, ο Τσιγγάρας έχει φτάσει 24 χρονών και έχει γεμάτες σχετικά χρονιές στον ΠΑΟΚ + έναν δανεισμό την Γαλλία.
Δεν έχει να του προσφέρει κάτι ένας δανεισμός στον Πανσερραικό ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.
Το θέμα είναι να βελτιώσει τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, γιατί γενικά έχει αποδείξει πως αξίζει τη θέση του στο ρόστερ, ακόμα και αν δεν είναι στις πρώτες επιλογές στα χαφ. Ενδεχόμενος δανεισμός θα είχε μόνο νόημα, αν είχε να επανέλθει από σοβαρό τραυματισμό ή αν υπάρξει ενδιαφέρον αντίστοιχο με της Τουλούζ: δηλαδή να δίνει την προοπτική στον παίκτη να παίξει σε ανώτερο πρωτάθλημα και στην ομάδα να βγάλει κάποιο κέρδος.
Από την άλλη μεριά, ο Τζίμας είναι πρότζεκτ επιπέδου Κωσταντέλια-Κουλιεράκη, σε μια θέση που η ομάδα είναι εμφανές πως θέλει να τον εντάξει σταδιακά, για αυτό και οι επιλογές φορ που δεν θα του κόψουν τον δρόμο.
Προσωπικά, θεωρώ πως ο παίκτης έχει δείξει σωστή νοοτροπία (σε αντίθεση πχ. με Κούτσια στο παρελθόν) και έχει ήδη την σωματική διάπλαση (σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν του Κωνσταντέλια), για να ανταπεξέλθει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει δανεικός. Από το καλοκαίρι, που το παιδί θα έχει τελειώσει το σχολείο και μπει σε μια άλλη φάση ζωής, είναι προτιμότερο να μείνει κοντά στην ομάδα, για να βελτιώσει τις αδυναμίες του.
Αρχικά, ο Τσιγγάρας έχει φτάσει 24 χρονών και έχει γεμάτες σχετικά χρονιές στον ΠΑΟΚ + έναν δανεισμό την Γαλλία.
Δεν έχει να του προσφέρει κάτι ένας δανεισμός στον Πανσερραικό ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.
Το θέμα είναι να βελτιώσει τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, γιατί γενικά έχει αποδείξει πως αξίζει τη θέση του στο ρόστερ, ακόμα και αν δεν είναι στις πρώτες επιλογές στα χαφ. Ενδεχόμενος δανεισμός θα είχε μόνο νόημα, αν είχε να επανέλθει από σοβαρό τραυματισμό ή αν υπάρξει ενδιαφέρον αντίστοιχο με της Τουλούζ: δηλαδή να δίνει την προοπτική στον παίκτη να παίξει σε ανώτερο πρωτάθλημα και στην ομάδα να βγάλει κάποιο κέρδος.
Από την άλλη μεριά, ο Τζίμας είναι πρότζεκτ επιπέδου Κωσταντέλια-Κουλιεράκη, σε μια θέση που η ομάδα είναι εμφανές πως θέλει να τον εντάξει σταδιακά, για αυτό και οι επιλογές φορ που δεν θα του κόψουν τον δρόμο.
Προσωπικά, θεωρώ πως ο παίκτης έχει δείξει σωστή νοοτροπία (σε αντίθεση πχ. με Κούτσια στο παρελθόν) και έχει ήδη την σωματική διάπλαση (σε αντίθεση με την πρώτη σεζόν του Κωνσταντέλια), για να ανταπεξέλθει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγει δανεικός. Από το καλοκαίρι, που το παιδί θα έχει τελειώσει το σχολείο και μπει σε μια άλλη φάση ζωής, είναι προτιμότερο να μείνει κοντά στην ομάδα, για να βελτιώσει τις αδυναμίες του.
- Kabamaru11
Η μία άποψη λέει, κρατάς τον Τζίμα για να τον ετοιμάσεις όπως ακριβώς θέλεις. Η άλλη άποψη λέει ότι όποιος έφυγε έξω δανεικός βοηθήθηκε πολύ, κυρίως πνευματικά. Ότι είναι να γίνει, να γίνει με σχέδιο και σε συνεργασία με τον παίχτη και την οικογένειά του. Μιλάμε για top περίπτωση που πρέπει να προσεχθεί.
- Shivaspace
o νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ και ο πρώτος φοιτητής erasmus στο πρώτο κιόλας εξάμηνο
..θα κάνει πολλά ρεκόρ ο παικταράς

Κατι μου λεει οτι ο Τζιμας θα ειναι εδω του χρονου και θα ειναι ετοιμος. Αντικατασταση Σαματα ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ και αποφαση για το τι θα γινει με Μπραντον.
Αρα όσοι λέτε για Μπραντον...
Είναι σίγουρο ότι το 1+1 ανανεώνεται μονομερώς από την ομάδα μόνο?
Ποιος ο λόγος τότε να μπει στόχος επιδόσεων?
Μήπως δηλαδή αφού πιάσει τους στόχους, μπαμ, κλειδώνει ο 2ος χρόνος, άρα θα έχει κανονικά συμβόλαιο?
ΥΓ. Είναι μανατζερικα ομόσταβλος του...Μαξιμοβιτς
Ο Τζιμας θα κρίνει ο προπονητής τι πρέπει να γίνει. Το παιδί πρέπει να πάρει ματς του χρόνου και όχι να είναι 3ος και αν. Με σωστές κινήσεις θα αφήσει εποχή.
Είναι σίγουρο ότι το 1+1 ανανεώνεται μονομερώς από την ομάδα μόνο?
Ποιος ο λόγος τότε να μπει στόχος επιδόσεων?
Μήπως δηλαδή αφού πιάσει τους στόχους, μπαμ, κλειδώνει ο 2ος χρόνος, άρα θα έχει κανονικά συμβόλαιο?
ΥΓ. Είναι μανατζερικα ομόσταβλος του...Μαξιμοβιτς
Ο Τζιμας θα κρίνει ο προπονητής τι πρέπει να γίνει. Το παιδί πρέπει να πάρει ματς του χρόνου και όχι να είναι 3ος και αν. Με σωστές κινήσεις θα αφήσει εποχή.