Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Doomlord4 έγραψε:Μέχρι τώρα φίλε PAOK1LIFE:

Να μην τύχει και πάμε στο C.L ούτε απ έξω,δεν είναι για εμάς αυτά
και
Εκεί που είναι ο ναός,να γίνουν πάρκα και παιδικές χαρές

Τον Σαββίδη να τον κρατήσουμε ή δεν κάνει κι αυτός; :D
Φίλε μου δεν έχω γράψει τίποτα τέτοιο εγώ, ίσως απομονώνεις κάποιες από τις λέξεις χωρίς να διαβάζεις όλη την πρόταση και έτσι χάνεις το νόημα κάπου. Δεν θα σου υποδείξω εγώ μαθήματα αντίληψης, απλά διάβαζε πιο προσεχτικά και μην βιάζεσαι να απαντήσεις παραφράζοντας τα λεγόμενα κάποιου μόνο για εντυπώσεις, επειδή δεν συμφωνείς μαζί του. Αυτού του είδος τον διάλογο τον κάνουν οι πολιτικοί μέσα στην βουλή δεν θα τον κάνουμε και εμείς εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Έχεις δίκιο
Κακό χιούμορ, να με συγχωρείς!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Εγώ πάντως, δίχως να κάνω χιούμορ και με κίνδυνο να ...με βρίσετε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γήπεδο πρέπει να γίνει στην Τούμπα...
Εκτός πόλης πρέπει να γίνει, εκεί που είναι το προπονητικό π.χ.
Να έχει ζωή όλη την εβδομάδα, με καταστήματα, θεματικά πάρκα, μπουτικ, εστιατόρια και ο.τι αλλο βάζει ο νους.
Να έρχεται κόσμος απ'όλα τα Βαλκάνια να είναι τουριστικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης. Να γίνει ενα νέο cosmos αλλά ΠΑΟΚ! Αυτό σημαίνει εξωστρέφεια και ανάπτυξη.Να μπορεί ο κόσμος να παρκάρει , να μπορεί να πηγαίνει από το πρωί ενώ το παιχνίδι είναι βραδινό, να περνάει καλά και να αφήνει και χρήμα στην ομάδα.
Τα τσιμέντα τα κάνει ιερά η ομάδα, και όχι η τοποθεσία. αλλιώς στο σιντριβάνι θα ήμασταν ακόμα .
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Αυτό έγραψα πιο πριν και αυτό συζήτησα και με τον Ζαγοράκη που μίλησα πριν μήνες όταν τον πέτυχα. Μου λέει έχουν βγει μακέτες , προεδρικά. Αυτά του λέω είναι για τον Κούλη και την ΔΕΘ και για πολιτική. Αν μείνουμε σε αυτά καήκαμε. Και δεν μου απάντησε.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Κι εγώ δεν θα είχα πρόβλημα για αλλού,αρκεί να είναι 40.000+
Απλά εγώ θα θελα να κρατήσουμε και την Τούμπα :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PAOK1LIFE έγραψε:Αυτό έγραψα πιο πριν και αυτό συζήτησα και με τον Ζαγοράκη που μίλησα πριν μήνες όταν τον πέτυχα. Μου λέει έχουν βγει μακέτες , προεδρικά. Αυτά του λέω είναι για τον Κούλη και την ΔΕΘ και για πολιτική. Αν μείνουμε σε αυτά καήκαμε. Και δεν μου απάντησε.

Άμα τον ξαναδείς τον Ευρωβουλευτή και του πεις τα ίδια, θα συμφωνήσει γιατί κατεβαίνει τώρα με την ΠΑΣΟΚάρα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Doomlord4 έγραψε:Κι εγώ δεν θα είχα πρόβλημα για αλλού,αρκεί να είναι 40.000+
Απλά εγώ θα θελα να κρατήσουμε και την Τούμπα :lol:
Η Τούμπα , ο χωρος της μάλλον, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα αναβάθμισης της ζωής πολλών χιλιάδων κατοίκων εκεί.. Όλους μας συγκινεί η Τούμπα. Αλλά πρπει να κοιτάμε μπροστά νομίζω. Ετσι το βλέπω φυσικά, προχειρα δίχως καμιά..μελέτη
dev

Δημοσίευση από dev »

η τουμπα ειναι η ψυχη του συλλογου ξεχωρα που η θεσσαλονικη δεν εχει συγκοινωνιες για γηπεδο εκτος πολης

τελος και ο ιδιος ο μανατζερ της ποπιουλους ειπε οτι παντου πλεον προτιμουν γηπεδο στην καρδια της πολης

γηπεδο εκτος πολης ειναι αυτοκτονια

υ.γ. ειδαμε και τα αποτελεσματα στο μπασκετ

υγ 2 η αποφαση εχει ηδη παρθει και δρομολογηθει
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Συμφωνώ κι εγώ για Τούμπα
Αλλα αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρχει στάση του metro κοντά στο γήπεδο
όχι 1 km μακριά....
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

1 χιλιόμετρο είναι δίπλα ρε συ γιατρέ...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Stresstest πριν τον αγώνα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και ελικοδρόμιο πρέπει να έχει κάπου εκεί κοντά. Για εμάς τους μπρουκληδες προφανώς!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

dev έγραψε: υ.γ. ειδαμε και τα αποτελεσματα στο μπασκετ

Ναι, είδαμε και το χάντμπολ όταν έπαιζε Εύοσμο.

Όταν ένα γήπεδο είναι άδειο, δεν φταίει το γήπεδο που είναι μακριά, αλλά ο κόσμος που δεν πάει.
4Pantelis4

Δημοσίευση από 4Pantelis4 »

Προσωπικά πιστεύω πως το νέο γήπεδο δεν μπορεί να γίνει πουθενά αλλού εκτός από την Τούμπα.Ο Π.Α.Ο.Κ. και η Τούμπα είναι 2 κομμάτια που δεν μπορούν να σπάσουν.Εκεί ο Π.Α.Ο.Κ. έγινε μεγάλη ομάδα,εκεί πήραμε τις μεγαλύτερες χαρές.Είναι δυνατόν να αφήσουμε το μέρος όπου χτυπάει η καρδιά κάθε παοκτσή για να πάμε κάπου αλλού απλά και μόνο για να έχουμε μερικά παραπάνω καθίσματα;Και να μην ξεχνάμε το εξής.Πως ένα γήπεδο δεν είναι εμπορικό κέντρο.Αυτό το γήπεδο,όταν γίνει,θα γίνει πρώτα για τον Π.Α.Ο.Κ. και τους φιλάθλους του και μετά για όλους τους άλλους.Φυσικά και θα είναι ωραίο να χρησιμοποιείται και για άλλους σκοπούς όταν δεν το χρειάζεται η ομάδα π.χ. συναυλίες.
Σημασία έχει να είναι ένα παγκόσμιο διαμάντι που όλοι θα το ζηλεύουν(με την καλή έννοια) και να μην είναι μία αντιγραφή.
Εύχομαι σύντομα να έχουμε εξελίξεις στο θέμα,όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια.Πρώτον,εμπλέκεται και το δημόσιο.Η υπογειοποίηση είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί από την αρχή και όχι μετέπειτα.Δεύτερον,πρέπει να βρεθεί έδρα για όσο καιρό θα διαρκέσει η κατασκευή.Δυστυχώς,πέρα από το Καυτατζόγλειο δεν υπάρχει άλλο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον Π.Α.Ο.Κ..Όμως τα προβλήματα του εθνικού σταδίου είναι γνωστά.
Ελπίζω όλα να πάρουν τον δρόμο τους σιγά-σιγά!!!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Χιλιοσυζητημενο θέμα. Οι φίλοι από πάνω με κάλυψαν για την πρακτική αναγκαιότητα να γίνει το γήπεδο στην Τούμπα. Εγώ θα προσθέσω τα σημειολογικα ζητήματα:

ΠΑΟΚ = προσφυγιά
Τούμπα = προσφυγιά

Τούμπα = τάφος
ΠΑΟΚ = ο νεκροθάφτης

Πάντως: Διαφωνώ με ένα γήπεδο τόσο μεγάλο που θα μοιάζει άδειο. Οι 40000 θέσεις είναι πολύ μεγάλο. Σκεφτείτε ο γάβρος που είναι σε πόλη 4.5 εκατομμύρια και κατά τα λεγόμενα η πολυπληθεστερη ομάδα στην Ελλάδα και δεν το γεμίζει συχνά το τηγάνι. Ένα γήπεδο 30000 με "έξυπνη" αρχιτεκτονική (και άρα χώρους που θα λειτουργούν καθημερινά) είναι ιδανικό σενάριο. Μια νέα πιάτσα για τους Θεσσαλονικεις. Και μια ανάσα για τους Τουμπιωτες που έχουν πήξει στο τσιμέντο.

ΥΓ4: Γήπεδο στην Τούμπα ή στην Κωνσταντινούπολη

ΥΓ4α: και για να θυμηθούμε εμείς που μεγαλώσαμε με το μπασκετ: Αυτό αυτό αυτό είναι σωστό στα Ίμια να γίνει του ΠΑΟΚ το κλειστό
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”