Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μακάρι! Εγώ θα προέκρινα ως σημαντικότερο κομμάτι το parking. Η Ελλάδα πάσχει πολύ σ'αυτό..και η Θεσσαλονίκη δεν είναι εξαίρεση.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το πάρκινγκ πάλι δεν θα φτάνει. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για 5-7 χιλιάδες αυτοκίνητα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μακάρι! Εγώ θα προέκρινα ως σημαντικότερο κομμάτι το parking. Η Ελλάδα πάσχει πολύ σ'αυτό..και η Θεσσαλονίκη δεν είναι εξαίρεση.
Τι εννοείς δεν είναι εξαίρεση;

Είναι σαν να λες ότι ο καπιταλισμός έχει προβλήματα και η νέα Υόρκη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Θεσσαλονίκη είναι το επίκεντρο του παγκόσμιου προβλήματος πάρκινγκ

Η μόνη γειτονιά που λες "έλα μωρέ κάπου θα βρω να παρκάρω" είναι το Ωραιόκαστρο
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εγώ πιστεύω ότι το καινούργιο γήπεδο πρέπει να γίνει δίπλα στο νέο προπονητικό κέντρο. Τα στρέμματα μαζί με αυτά που θα δώσει ο δήμος Θέρμης είναι πάρα πολλά και φθάνουν και για εμπορικούς χώρους και πάρκινγκ και είναι δίπλα σε περιφερειακό. Μπορεί η ΠΑΕ να παραχωρήσει την Τούμπα στον δήμο για να γίνει ένας χώρος πάρκο,παρκινγκ και αθλητικοί χώροι του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και πισινά και γηπεδάκια και εμπορικοί χώροι και η πολιτεία για αντάλλαγμα να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του γηπέδου δίπλα στο προπονητικό στην Θέρμη. Ολοι κάνουν τσάμπα γήπεδο εμείς δηλαδή θα είμαστε οι μόνοι που θα κάνουμε με δικά μας λεφτά γήπεδο ? Γιατί τι είμαστε πολίτες γ κατηγορίας?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Το δικά μας πως το εννοείς ; Έχουμε δικά μας ΕΣΠΑ ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Γιατί το γήπεδο στην Τούμπα μόνο από τα ΕΣΠΑ θα το κάνεις? Είπε ο Σαββίδης θα το κάνει με δικά του λεφτά και τα ΕΣΠΑ είναι υπογειοποιήσεις κτλ αλλά γιατί να το κάνει στην Τούμπα με δικά του λεφτά? και γιατί να φτιάξει ένα δημόσιο γήπεδο όπως το γριετζογλιο με δικά του λεφτά? Και στο φινάλε αφού έχεις τόσα στρέμματα εκεί τι θα τα κάνεις θα τα καλλιεργήσεις ?
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Montrealiotis έγραψε:Το πάρκινγκ πάλι δεν θα φτάνει. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για 5-7 χιλιάδες αυτοκίνητα
Παπαφη που θα κανει σταση το μετρο ( :lol: ) ειναι 1χλμ απ'το γηπεδο

Αν ολοι σε ακτινα 1-1,5χλμ απτο γηπεδο πανε με τα ποδια

Πανω απτην λαμπρακη παιζει να χωρανε 2-2,5 χιλ αμαξια για παρκ και απο αυτα ακομα και στην πιο ακυρη ωρα ειναι κατειλημμενα >50%. Δλδ στην καλυτερη 1-1,5χιλ θεσεις καταλαμβανονται εν ωρα αγωνα απο ατομα που ναι στο γηπεδο. +500 πανω σε περιφερειακο και αη γιωργη παμε στις 2 χιλ θεσεις πολυ πολυ χοντρικα για αυτους που ηρθαν απο περιφερειακο

Ακομα και 500-1000 θεσεις θα εκαναν μεγαλη διαφορα. Επαναλαμβανω αν απευθυνθουν σε αυτους που φτανουν απο περιφερειακο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Μέχρι τώρα φίλε PAOK1LIFE:

Να μην τύχει και πάμε στο C.L ούτε απ έξω,δεν είναι για εμάς αυτά
και
Εκεί που είναι ο ναός,να γίνουν πάρκα και παιδικές χαρές

Τον Σαββίδη να τον κρατήσουμε ή δεν κάνει κι αυτός; :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Equalizer έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μακάρι! Εγώ θα προέκρινα ως σημαντικότερο κομμάτι το parking. Η Ελλάδα πάσχει πολύ σ'αυτό..και η Θεσσαλονίκη δεν είναι εξαίρεση.
Τι εννοείς δεν είναι εξαίρεση;

Είναι σαν να λες ότι ο καπιταλισμός έχει προβλήματα και η νέα Υόρκη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Θεσσαλονίκη είναι το επίκεντρο του παγκόσμιου προβλήματος πάρκινγκ

Η μόνη γειτονιά που λες "έλα μωρέ κάπου θα βρω να παρκάρω" είναι το Ωραιόκαστρο

Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει πατήσει στην εξωτική Μενεμενάρα...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

1.Γηπεδο μόνο στην ΤΟΥΜΠΑ
2.CL πρώτη συμμετοχή στους 16 δεν σταματάμε …. Στους 8 στους 8 παραμιλάμε
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Χωρίς να είμαι συγκοινωνιολόγος η δική μου λογική λέει αυτό:
Όσες θέσεις πάρκινγκ και να φτιάξεις σε ένα χώρο που θα μαζεύει 30.000+ κόσμο θα υπάρχει μποτιλιάρισμα ιδίως μετά το ματς.
Γιατί; Γιατί έτσι θα προτρέπεις τον κόσμο να ρθει με το αυτοκίνητο και μάλιστα να ψάχνει για πάρκινγκ κοντά στο γήπεδο! Η συνταγή της αποτυχίας.
Το θέμα είναι οι συγκοινωνίες.
Εγώ παρκάρω συνήθως 1 χλμ μακριά απ'το γήπεδο περπατάω και ένα τέταρτο το πολύ πριν και μετά και φεύγω απευθείας χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν είχα μετρό απ'το σπίτι μου μέχρι τον πιο κοντινό σταθμό στη Τούμπα θα το έπαιρνα τουλάχιστον τις μισές φορές.
Παρόμοια κι αρκετές χιλιάδες κάτοικοι της πόλης, με αποτέλεσμα και οι εκτός Θεσσαλονίκης να βρίσκουν πιο εύκολα πάρκινγκ.
Τώρα απόψεις για να φύγει ο ΠΑΟΚ εκτός πόλης τα χουμε ξαναπεί είναι αστείες και επικίνδυνες μαζί. Κορόιδο τον έχετε τον Σαββίδη που διαλέγει Τούμπα, ενώ θα μπορούσε να πάει άνετα αλλού;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Στο εξωτερικό υπάρχει το park+ride.

Προσπαθώ να το φανταστώ στην Ελλάδα και με πιάνουν τα γέλια.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΔΕ με νοιαζει το παρκαρισμα -λεμε τωρα- ουτε οι χωροι..

Κουλη,οτι εδωσες στους αλλους,με τα οποια "προνομια" τους τα εδωσες,τα ιδια θα δωσεις και στον ΠΑΟΚ.Απλα και σταρατα.Και αν ξαναφερθεις σε "νεα Τουμπα" χωρις να εχεις κανει το οτιδηποτε,θα φας ροχαλα και μπινελικι..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δεκάρα τσακιστή δεν θέλω από αυτά τα μιόλια.
Ασφαλισιτκά μέτρα να μην πατήσουν στα 20 μέτρα από το περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ!
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ρε συ,200 μετρα απο το γηπεδο δε θελω να πατησουν,βαρεθηκα το δουλεμα με τους "αριστους",φτανει με τα λαμογια..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”