Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για να δούμε.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Τζόλης...πάλι γκολ και ασίστ σήμερα κόντρα στο Αμβρόυργο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Υπήρξε poulain μου, αλλά τελικά δεν έκανε καριέρα...
Εδώ βάζει γκολ από τη σέντρα.

https://twitter.com/i/status/1767487551294812373
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Πόσους έχεις φάει ρε Αποστόλη τόσα χρόνια εδώ μέσα;;;;; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αυτοί με φάγανε...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]YbH38eUfBNM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χωρικός έγραψε:Πόσους έχεις φάει ρε Αποστόλη τόσα χρόνια εδώ μέσα;;;;; :mrgreen:
Με προλαβες
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ για τον Δικέφαλο και την ζωή του στο MLS.

Ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε στο Podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» για τη ζωή του στο Σικάγο της Αμερικής, τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Λιονέλ Μέσι, σε μία κουβέντα με έντονο το στοιχείο του ΠΑΟΚ με ατάκες εκτός των άλλων και για τους Στέφανο Τζίμα, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ»:

Για το πως είναι η ζωή στο Σικάγο:

«Καθημερινά έξω θα έλεγα πως είναι κρύα, κυρίως τον χειμώνα. Επίσης, έχει πολλούς ανέμους, ειδικά όταν έχει κρύο η θερμοκρασία πηγαίνει στους -10 και -12, δηλαδή πηγαίνει σε τρελά νούμερα. Όταν ήρθα, θυμάμαι πως είχε -22 όταν έφτασα και είναι κάτι που δεν το περίμενα, όπως και δεν είναι να βγαίνεις έξω. Την πρώτη περίοδο, όταν πήγα στην ομάδα, κάναμε προετοιμασία σε κλειστό χώρο, γιατί πραγματικά έξω δεν παλεύεται.

Ευτυχώς, έχουν πολύ καλές εγκαταστάσεις, γήπεδα και γίνεται και το προπονητικό κέντρο το οποίο κοστίζει 180 εκ. ευρώ. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να κάνουμε προπόνηση εκεί, αλλά το έχω δει, είναι πραγματικά υπέροχο και είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί. Τον Ιούνιο, όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμο, θα είναι και κοντά στην πόλη, οπότε η απόσταση θα είναι αρκετά μικρή, σε σχέση με τώρα, γιατί κάνουμε περίπου 25 λεπτά τώρα για να πάμε στο προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιούμε».

Για το αν προσαρμόστηκε γρήγορα στο καινούργιο του περιβάλλον:

«Η αλήθεια είναι πως όταν ήρθα, έπαθα ένα σοκ. Όταν πρωτάκουστά πως ενδιαφέρεται η ομάδα στην αρχή είπα οκ, αλλά δεν ήταν κάτι που το είχα στο μυαλό μου. Μετά από 2-3 ημέρες, αφού μίλησα με τον μάνατζερ μου, ήταν όλα διαφορετικά. Άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στο μυαλό μου, κάναμε κάποιες συζητήσεις και όταν έφτασε η ώρα να έρθω, ήταν μια πολύ καλή απόφαση για 'μένα. Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο αεροπλάνο και να φτάσω, ήταν ένα βουνό για 'μένα. Γιατί έφτασα και ήταν μια τεράστια πόλη, με πολλούς ανθρώπους, πολύ κρύο και ήταν όλα διαφορετικά σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Ειδικά οι άνθρωποι είναι πολύ διαφορετικοί και ξεχωριστοί από τους Ευρωπαίους».

Για το αν υπάρχει έντονα το Ελληνικό στοιχείο:

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα βγω πολύ έξω και να κάνω παρέες, Πιο πολύ είμαι άνθρωπος, που πηγαίνει στην προπόνηση και μετά στο σπίτι. Έχω δικό μου άνθρωπο εδώ πέρα και θα έλεγα πως είμαι πολύ καλά. Είναι κάτι που με βοηθάει πολύ. Επίσης, υπάρχουν περίπου 300 χιλιάδες Έλληνες, όπως και η Ελληνική κοινότητα. Έχουμε και τον προπονητή που είναι Ελληνοαμερικάνος ο Φρανκ Λόπαζ, οπότε είναι κάτι καλό για 'μένα, γιατί δεν κάνω πολλές παρέες με Έλληνες».

Για το πως διαχειριζόταν την φήμη που είχε ήδη αποκτήσει σε τόσο μικρή ηλικία στον ΠΑΟΚ:

«Ήμουν 16 χρονών, όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ και στην ουσία εκείνη την στιγμή, ζούσα το όνειρό μου. Είναι πολύ καλό να έχεις όνειρα, εγώ έχω πολλά, τα οποία πρέπει να έχεις σκοπό να τα πραγματοποιήσεις. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με τον ΠΑΟΚ αισθάνθηκα υπέροχα, ήταν κάτι τρελό και πρωτόγνωρο για εμένα.

Ήξερα πως θα γραφόνταν διάφορα θετικά πράγματα για εμένα, όπως το πόσο καλά παίζει, τι ταλέντο είναι, αλλά πραγματικά δεν έδινα καμία σημασία σε αυτά που γράφονταν και προσπαθούσα να μείνω ανεπηρέαστος απ' ότι λέγονταν και γραφόταν για 'μένα. Το μόνο που άκουγα, ήταν αυτά που μου έλεγε ο προπονητής μου, ο πατέρας μου και ο ίδιος μου ο εαυτός. Καθημερινά προσπαθούσα, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις, στους αγώνες, παντού».

Για το πως ένιωσε όταν έκανε το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ:

«Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη την ημέρα. Θυμάμαι που έβλεπα από τον πάγκο τον προπονητή και περίμενα αν θα με φωνάξει για να αλλάξω και να μπω στον αγώνα. Θυμάμαι συγκεκριμένα, πως έτρεξα το τελευταίο σπριντ από το ζέσταμα για να πάω δίπλα στον προπονητή και να μου δώσει τις τελευταίες οδηγίες.

Θυμάμαι πως μου είχε δώσει και ένα χαρτάκι για να το δείξω στον Κρέσπο. Εκείνη την στιγμή είχα ανάμεικτα συναισθήματα και το μόνο που έλειπε ήταν η νίκη, γιατί το παιχνίδι έληξε 1-1. Επίσης, θυμάμαι και το ευρωπαϊκό ντεμπούτο μου με τον ΠΑΟΚ, απέναντι στην Γρανάδα με τελικό σκορ 0-0. Δεν ξεχνάω τίποτα απ' ότι έχω ζήσει με τον ΠΑΟΚ, σε τόσο νεαρή ηλικία, διότι αυτές οι αναμνήσεις σου δίνουν την δύναμη για να ανταπεξέλθεις και στις δυσκολίες που συναντάς στην ποδοσφαιρική σου πορεία».

Για το τι του λείπει από τον ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι πως μου λείπει από τον ΠΑΟΚ το ότι δεν χάρηκα αυτά που ήθελα να χαρώ με την ομάδα. Το ότι δεν έπαιξα πολλά παιχνίδια, διότι εγώ είχα πολλά όνειρα να πραγματοποιήσω ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ήθελα να κάνω μεγάλη καριέρα στην ομάδα, αλλά γίνανε πολλά πράγματα στα 2-3 χρόνια που αγωνίστηκα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα χρόνια, υπήρχαν πολλές καλές στιγμές, κάποιες λιγότερες καλές, αλλά γενικά μου λείπει το κάτι παραπάνω, το οποίο θα ήθελα να το ζήσω με την ομάδα. Αυτή την στιγμή δεν έχω απωθημένο με τον ΠΑΟΚ, θέλω να προσπαθώ για να αγωνίζομαι σε όσο το δυνατόν περισσότερο σε υψηλό επίπεδο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί στο μέλλον, τα αφήνω όλα ανοιχτά ως ενδεχόμενα».

Για το πώς βλέπει την παρουσία του Τζίμα στον ΠΑΟΚ:

«Με τον Στέφανο δεν παίξαμε μαζί στον ΠΑΟΚ, αλλά παίξαμε δύο παιχνίδια μαζί στην Εθνική νέων. Παίζουμε και οι δύο ως σέντερ φορ, είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα, που προσπαθεί, που δουλεύει και τον παρακολουθώ συνεχώς όταν παίζει με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Όσες φορές μπαίνει να παίξει, προσπαθεί και τα δίνει όλα και επίσης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Του εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα και αν και μέχρι τώρα δεν παίξαμε μαζί στον ΠΑΟΚ, κανείς δεν ξέρει αν στο μέλλον πραγματοποιηθεί και αυτό».

Για το ποια είναι η άποψη του για τον Κουλιεράκη:

«Με τον Κώστα παίξαμε μαζί σε όλες τις μικρές κατηγορίες του ΠΑΟΚ και κάναμε προπονήσεις μαζί στην πρώτη ομάδα. Είναι και αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί και έχει δουλέψει πολύ καλά. Έχει δέσει πολύ με το σύστημα της ομάδας και πιστεύω πως θα τα πάει καλύτερα. Με τον Κώστα κάναμε και πλάκα στις προπονήσεις, όπως και παρέα εκτός ομάδας».

Για το ποια είναι η άποψή του για τον Κωνσταντέλια:

«Με τον Γιάννη είμασταν μαζί στις ακαδημίες και φαινόταν σίγουρα πως θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και χαίρομαι που τα πάει τόσο καλά. Έχει αλλάξει και ωριμάσει ο τρόπος που αγωνίζεται. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και αν συνεχίσει έτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι νέοι παίκτες να συνεχίσουν την δουλειά που ξέρουν»

Άβαταρ μέλους
Religion

Δημοσίευση από Religion »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπήρξε poulain μου, αλλά τελικά δεν έκανε καριέρα...
Εδώ βάζει γκολ από τη σέντρα.

https://twitter.com/i/status/1767487551294812373
Σήμερα το πέτυχα κάπου και μπήκα σε αυτό το topic να το ποστάρω. Με είχες προλάβει :geek:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

[youtube]nC2PU5m4PGs[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πουλέν και ο Σάκης!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Χαρίσης: Δεν πρόσεχα τη ζωή μου όταν πήγα στον ΠΑΟΚ

Για την καριέρα του, το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και την αίσθησή του πως θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα υπό άλλες συνθήκες αναφέρθηκε ο Χάρης Χαρίσης σε συνέντευξή του στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννιώτης χαφ της Σίβασπορ:

Για τους λόγους που δεν δίνει σχεδόν ποτέ συνέντευξη: «Το έχω πάρει λίγο στραβά από μικρή ηλικία από όταν ήμουν στον ΠΑΣ. Ακόμα και σήμερα το έχω έτσι στο μυαλό μου. Είχα συνηθίσει τότε να μην παίρνουν με καλό μάτι όσους μιλούσαν γενικώς συνέχεια και μου έμεινε. Στην πορεία βέβαια κατάλαβα πως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το διορθώσω».

Για το αν θεωρεί πως έχει κάνει την καριέρα που θα μπορούσε ή που θα περίμεναν πολλοί από αυτόν: «Όχι. Δεν έχω κάνει ούτε τη... μισή καριέρα που θα μπορούσα. Είμαι στα 30 πλέον και το λέω με τα λόγου γνώσεως αυτό. Είμαι χαρούμενος σίγουρα που βρίσκομαι και παίζω στην Τουρκία, αλλά θεωρώ πως αν στα 18,19 μου δούλευα και είχα το μυαλό που έχω τώρα θα διαφορετική πορεία. Για παράδειγμα τότε που πήγα στον ΠΑΟΚ δεν πρόσεχα την ζωή μου. Και αυτό μου στοίχισε ενδεχομένως την καριέρα που θα μπορούσα να κάνω. Αναγνωρίζω τα λάθη μου. Πήγα από τον ΠΑΣ στον ΠΑΟΚ.

Είχα την πρώτη μου σεζόν για προπονητή τον Ιγκόρ Τούντορ που με γούσταρε και με έβαζε να παίζω και εγώ αντί να κάνω focus σε αυτό είχα το μυαλό μου στο να βγω και να κυκλοφορώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτό για το οποίο πήγα εκεί. Σίγουρα είχα και ατυχίες με τραυματισμούς σοβαρούς (κοιλιακούς, χιαστό), αλλά εκείνο το σκαλοπάτι που προανέφερα ήταν το πιο σημαντικό. Τότε στον ΠΑΟΚ έπαιζα βασικός, αν ήμουν λοιπόν συγκεντρωμένος και στην ηλικία που ήμουν θεωρώ πως θα έκανα back to back μεταγραφή γιατί και τότε λόγω της κακής ζωής που έκανα έβγαλα μυϊκούς τραυματισμούς».

Για την αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αν και έπαιξα λίγο με αγάπησε. Αναγνώρισε το ταλέντο μου, με ψήφισε εκείνη τη σεζόν, την πρώτη μου, ως τον καλύτερο νέο παίκτη της ομάδας, αλλά εγώ δεν τους το ανταπέδωσα. Δυστυχώς».

Πρόσθεσε για την περίοδό του στο Βέλγιο τη χρονιά που έφυγε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ: «Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Τότε στον ΠΑΟΚ, με τα λάθη μου, δεν τα καταλάβαινα. Μετά βέβαια την επόμενη σεζόν διόρθωσα πράγματα, δεν με έπαιρνε να κάνω τα πράγματα που έκανα. Μετά ζήτησα να πάω δανεικός γιατί δεν ήμουν στο πλάνα του κ. Ίβιτς και έτσι πήγα στο Βέλγιο. Από 'κει και μετά, το λάθος μου ήταν με τον τραυματισμό μου τον σοβαρό στους κοιλιακούς. Το έπαθα γιατί πίεσα τον εαυτό μου να αποδείξω πράγματα. Θα μπορούσα να το έχω αποφύγει. Και εκεί ο εγωισμός μου λειτούργησε εναντίον μου. Και έτσι αποτελείωσα τους κοιλιακούς μου και έμεινα εκτός για 4 μήνες».

Για τη Σίβασπορ: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή μου εδώ. Μου αρέσει το πρωτάθλημα, η νοοτροπία τους και ο ανταγωνισμός που υπάρχει εδώ. Έχει καλά γήπεδα, υψηλό ρυθμό κατ' εμέ δεν υπάρχει σύγκριση με το ελληνικό πρωτάθλημα. Και εγώ έλεγα πριν έρθω εδώ «ποια Τουρκία;», αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Εδώ το πρωτάθλημα είναι τρομερό».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: «Εννοείται θέλω και ξέρω και που. Θα γυρνούσα μόνο για τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ. Ο ΠΑΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Είναι μία ομάδα Α' Εθνικής και δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι τώρα. Με στεναχωρεί η φετινή σεζόν του ΠΑΣ. Είμαι Γιαννιώτης, αγαπάω την ομάδα και μακάρι να τα καταφέρει».

Για τον πρώτο του προπονητή τον Γιάννη Πετράκη: «Ο κ. Γιάννης είναι ο ποδοσφαιρικός μπαμπάς μου. Μου έδωσε την ευκαιρία και με άνδρωσε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε μία ομάδα που τότε έπαιζε στην Ευρώπη. Με πίστεψε και τα πήγαμε εξαιρετικά».

Για τον Ατρόμητο: «Έπαιξα εκεί τρία χρόνια. Έκανα τις καλύτερές μου χρονιές. Είχα στήριξη, βρήκα αυτό που ήθελα και έκανα καλά παιχνίδια και αυτό το εκτίμησε η ομάδα που με έκανε και αρχηγό την τελευταία μου σεζόν».

Για τα σχόλια μίσους που δέχτηκαν οι διεθνείς μετά τον αποκλεισμό και αν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην Τουρκία: «Ταιριάζουμε σε αυτό με τους Τούρκους, αλλά εμείς είμαστε ένα κλικ χειρότεροι. Περίμενα πως θα συμβεί αυτό μετά τον αποκλεισμό. Μετά το Καζακστάν όλοι ήταν παικταράδες και ξαφνικά όλοι έγιναν... άμπαλοι και περπατητές. Εδώ βγάλαμε τον Γκέκα άμπαλο γιατί έχασε ένα πέναλτι. Για παράδειγμα στην Τουρκία καμαρώνει όλη η Τουρκία για έναν Τούρκο ποδοσφαιριστή που θα κάνει μεγάλη μεταγραφή. Για παράδειγμα εμείς στην Ελλάδα έχουμε τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ και εμείς ασκούμε κριτική αν παίζει ή όχι. Αυτό δεν συμβαίνει εδώ. Ο Γκιουλέρ που παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Τούρκοι όλοι ανεξαρτήτου ομάδας είναι περήφανοι γι' αυτόν».
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ολιβέιρα: «Προτιμώ να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ, καλύτερος προπονητής στην καριέρα μου ο Λουτσέσκου»
.
Μεγάλη συνέντευξη στην οποία μιλάει για την παρουσία του στην Ελλάδα με τις φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έδωσε στο bnsports.gr, ο Νέλσον Ολιβέιρα , με τον ίδιο να αναφέρεται στον καλύτερο προπονητή που είχε αλλά και τη μάχη του τίτλου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε στο τέλος να έρθει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ.

«Αυτό που με έπεισε να πάω στον ΠΑΟΚ ήταν ο Λουτσέσκου, 100% πήγα για αυτόν. Εγώ δεν είχα στο μυαλό μου να αγωνιστώ για άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Ειδικά με τις σχέσεις που είχα δημιουργήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους οπαδούς της ομάδας. Όμως ο Λουτσέσκου μου μίλησε και ταυτίστηκα πολύ με την ιδεολογία και με τον τρόπο που έβλεπε το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος σκέψης του Λουτσέσκου, αλλά χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ. Στο τέλος πήρα την απόφαση να πάω και δεν το μετανιώνω. Ήμουν δυστυχώς αρκετά άτυχος, καθώς τραυματίστηκα σοβαρά την πρώτη μου χρονιά, αλλά έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκεί. Ήταν υπέροχα να δουλεύω με τον Λουτσέσκου, είναι νομίζω ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Για εμένα είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος. Γι’ αυτό και δεν μετανιώνω που πήγα στον ΠΑΟΚ, άλλωστε κυρίως, για αυτόν πήγα εκεί», ανέφερε για τον Ρουμάνο τεχνικό των «ασπρόμαυρων».

Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, ανέφερε: «Είναι υπέροχο να βλέπω τα παιδιά που έκανα μαζί τους προπόνηση να έχουν βασικό ρόλο πλέον στην ομάδα. Ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, δείχνουν το πόσο έχουν μεγαλώσει και το πόσο χρήσιμοι είναι για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος. Έχουν αρχίσει να γίνονται ηγέτες της ομάδας και χάρηκα πάρα πολύ όταν είδα τον Κωνσταντέλια με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, πραγματικά ένιωσα περήφανος για αυτόν. Όταν πήγα εγώ στην ομάδα ήταν ένα μικρό παιδί, όπως και ο Κουλιεράκης και τώρα έχουν γίνει άντρες».

Ενώ για τη μάχη του τίτλου: «Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να συμβεί στο πρωτάθλημα, εύχομαι όμως καλή τύχη και στους δύο. Αν έπρεπε να διαλέξω ποια ομάδα θα ήθελα να κερδίσει τον τίτλο, θα επέλεγα τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είναι ακόμα στην ομάδα, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του. Έχω αρκετούς φίλους ακόμα στον ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στην ομάδα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που το ρόστερ έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με την περίοδο που ήμουν εγώ στην ομάδα. Γι’ αυτά θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Το θέλουν περισσότερο πιστεύω και για την πόλη και τους οπαδούς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ελπίζω βέβαια και η ΑΕΚ να τα πάει καλά στα υπόλοιπα παιχνίδια. Χωρίζω την καρδιά μου στα δύο, αλλά θα πρέπει να επιλέξω τον ΠΑΟΚ».
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Για τον Χαρίση,τόσο μπορούσε,τόσο έπαιξε.Δηλ αν ηταν Αϊνστάιν και δουλευταράς θα έπαιζε στη μπαρτσελονα;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Στην Μπαρτσελονα δεν θα επαιζε ο Χαρισης, αλλα θα ειχε καλυτερη καριερα κ καλυτερες απολαβες
Ας πουμε ενα ονομα π μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Παπασταθοπουλος
Σιγουρα διαφορετικη θεση
Σιγα ομως τον παικτη για μενα
Δες ομως π επαιξε
Ο Κουλιερακης ας πουμε π πρεπει να παιξει αν επαιξε ο αλλος σε Ντορτμουντ κ Αρσεναλ?
Ή ο Μανωλας σε Ναπολι κ Ρομα ?
Ο Χαρισης εμεινε Χαρισης
Δεν ειχε το μυαλο οταν επρεπε για να εξελιχθει
Οπως κ πολλοι αλλοι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”