Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!
Εσύ καυτηριάζεις τους "πανυγηρτζίδες" στη Γερμανία και λυπάσαι που δεν στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα (προς τιμήν σου) ..Platon έγραψε:Δεν αμφιβάλλω Γιάνκο... Παντού υπάρχουν τέτοιοι, πολύ περισσότερο στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που είπα, το είπα απλά και μονο για να εκφράσω την άποψη μου και όχι να γελάσω η να κοροϊδέψω κάποιον...
Εγώ όμως σου λέω ότι στη Γερμανία λογικό είναι να υπάρχουν τέτοιοι .. Εδώ στη Θεσσαλονίκη (και δη στην Τούμπα), το ποσοστό των Παοκτσήδων που πατάει στο γήπεδο είναι τραγικό. Οι καφετέριες πάντα γεμάτες και το γήπεδο άστα να πάνε (με εξαίρεση τη φετινή χρονιά και μόνο στο ποδόσφαιρο).
Άρα μην κρίνεις τους Έλληνες της Γερμανίας, οι οποίοι είναι και πόσα χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και έτσι κι αλλιώς έρχονται μια φορά το χρόνο και ούτε .. Κράξε τους Θεσσαλονικείς (και δη τους Τουμπιώτες), οι οποίοι είναι λίγες δεκάδες-εκατοντάδες μέτρα από το γήπεδο και πατάνε μόνο σε επιλεγμένα ματς που όλοι γνωρίζουμε!
Γιάνκο με παρεξήγησες αλλα μάλλον ήταν δικό μου το λάθος επειδή δεν το αποσαφήνισα όπως θα έπρεπε. Εννοούσα τους δικούς μου Παοκτσήδες, τους συγγενείς και φίλους μου που μένουν στη Θεσσαλονίκη. Αυτοί είναι που μου τη σπάνε ανεπανάληπτα κάθε φορα που είμαι στη Θεσσαλονίκη και συζητάμε αυτό το θέμα. Δεν εννοούσα τους "Γερμανούς". Αυτοί είναι βεβαια κατά κάποιο τρόπο δικαιολογημένοι.
Εγώ είμαι μέσα, όχι επειδή εδώ και καιρό το προπαγανδίζω αλλα είναι χρέος τιμής για μένα. Αν γίνει η δουλειά μέσω Internet τα κλείνω από εδώ και τωρα στα κοντά μάλιστα, αν όχι δυστυχώς από τον Ιούλιο όταν κατεβω στην Ελλάδα...
Σε πια Θύρα κινείται ο κεντρικός πυρήνας του PAOKMANIA??? Για πια Θύρα να πάρω διαρκειας??? Ίσως μπορέσω να έρθω σε κανέναν αγώνα...
Aντε παιδιά, πολλά είπαμε ως τώρα...από εδώ και μπρός ας μιλήσουν για εμάς τα έργα!!! Ας κάνουμε για άλλη μια φορα το Πανελλήνιο να μείνει με ανοιχτό το στόμα μπροστά στο ΔEΟΣ που τους προκαλεί ο ΛΑOΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ!!!!
Σε πια Θύρα κινείται ο κεντρικός πυρήνας του PAOKMANIA??? Για πια Θύρα να πάρω διαρκειας??? Ίσως μπορέσω να έρθω σε κανέναν αγώνα...
Aντε παιδιά, πολλά είπαμε ως τώρα...από εδώ και μπρός ας μιλήσουν για εμάς τα έργα!!! Ας κάνουμε για άλλη μια φορα το Πανελλήνιο να μείνει με ανοιχτό το στόμα μπροστά στο ΔEΟΣ που τους προκαλεί ο ΛΑOΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ!!!!
η ανεξαρτητη κερκιδα δεν θα βοηθησει την ομαδα μας,κ θα διχασει πολυ κοσμο..!!αν θελετε υπαρχει η 4 προς την πλευρα της 3 που ο κοσμος ειναι πιο χαμηλων τονων..εκει μπορειτε να πατε κ να φωναζετε μαζι με ολα τα παιδια..free4 έγραψε:ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ 7 ΦΕΤΟΣ;
Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ
ο λαος του παοκ ειναι ενας..!!
Ο απαράδεκτος δεν θα είναι στον 1ο γύρο δυστυχώς στο γήπεδο λόγω υποχρεώσεων του ..free4 έγραψε:ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ 7 ΦΕΤΟΣ;
Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ
Η ιδέα έχει συζητηθεί και έχει εγκαταλειφθεί όμως έτσι κι αλλιώς. Δεν γίνεται να πάρεις με το ζόρι όλο τον κόσμο να αγοράσει διαρκείας για την 7 .. Ο καθένας διαλέγει τη θύρα του και έχει και μη Παοκμανιίτες γνωστούς-φίλους που πηγαίνουν στο γήπεδο παρέα.
Αυτές οι συζητήσεις όμως είναι στον αέρα τώρα .. το θέμα είναι να πάρουμε όλοι μας διαρκείας!
Η ανακοίνωση το λέει ξεκάθαρα:teo_____ έγραψε:Αν γίνει θα είναι καλό αλλά εγώ θα πάρω δωρεάν δειαρκείσς???
* Τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται για παιδιά κάτω των 14 ετών (που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 1994). Στη θύρα 7 τα παιδιά εισέρχονται δωρεάν
Άρα εσύ που γεννήθηκες μετά την 1η Ιανουαρίου 1994, μπορείς να μπαίνεις στη θύρα 7 δωρεάν, ή να αγοράσεις διαρκείας για άλλη θύρα με τις τιμές που έχουν ανακοινωθεί σε καθεμιά.