70. Mbwana Ally Samatta
-
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Το discrimination είναι σε επαγγελματικό επιπεδο; Δεν παίρνουν ίσες ευκαιρίες απ τον εργοδότη τους οι παικτες; Τι σχέση έχει τι λεει ο κάθε οπαδός; Κ πως μπορείς ν ελέγξεις κάτι τέτοιο;
Δεν είναι μονο σε επαγγελματικό επίπεδο. Έμμεσα επιρρεάζει ο κόσμος. Ανμπορώ να το ελένξω; Εγώ όχι, αλλά η συνειδητοποίηση μιας πραγματικότητας είναι η αρχή για να αλλάξει μια άδικη συμπεριφορά.Luigi Vampa έγραψε:Το discrimination είναι σε επαγγελματικό επιπεδο; Δεν παίρνουν ίσες ευκαιρίες απ τον εργοδότη τους οι παικτες; Τι σχέση έχει τι λεει ο κάθε οπαδός; Κ πως μπορείς ν ελέγξεις κάτι τέτοιο;
-
Ο κολλητός του σχεδόν πέθανε πριν λίγα λεπτά κ κρίνεται για χαμένο πέναλτι; Για πολλά μπορεί να κριθεί ο Σαματα αλλά με καθαρό μυαλό οχι γι αυτό
Εγώ έχω να πω ότι έχεις φτιάξει ένα σενάριο στα όρια της θεωρίας συνομωσίας και μου φέρνεις ως παράδειγμα τον σαλπι για να το υποστηρίξεις το 2024.vs40 έγραψε:Δεν έχουν πρόβλημα με συγκεκριμένες εθνικότητες. Απλά έχουν τεράστιες και δυσανάλογες απαιτήσεις από τους Έλληνες και αυτό είναι άδικο.astral έγραψε:Ο κόσμος είναι άδικος άσχετος κομπλεξικος και πολλά άλλα άσχημα πράγματα με πολλούς και διάφορους ποδοσφαιριστές και η εθνικότητα τους δεν παίζει κανένα ρόλο .
Το να λες το ίδιο και το ίδιο δεν το κάνει πιο αληθινό ειδικά όταν φέρνεις ως παράδειγμα τον σαλπι και τον Μαλεζά (?!?!?!) το 2024 και ενώ έχουν περάσει ένα σωρό παίκτες από τότε.
Υγ: Σοβαρά έχεις να πεις κάτι για τα στατιστικά του Σάλπι στον ΠΑΟΚ;
Δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
Κανείς δεν πρέπει να κρίνεται για ένα χαμένο πέναλτι. Τη σούμα κρίνει κανείς. Στην τελική όσοι του την έπεσαν στα σόσιαλ, έκαναν τεράστιο λάθος. Άνθρωπος είναι ο Σαμάτα (αξιόλογος κατ'εμέ) και αν δεν αποδίδει, δεν το κάνει επίτηδες. Ούτε αυτός βάζει τον εαυτό του στην 11άδα με το έτσι θέλω.
Καμία συνομωσία δεν υπάρχει. Τι δεν καταλαβαίνεις; Υπάρχουν απλά δυσανάλογες απαιτήσεις ή ευθύνες όταν ο ποδοσφαιριστής είναι Έλληνας. Γιατί; Πολλοί λόγοι. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο έλληνας δε θέλει χρόνο προσαρμογής, είναι στο περιβάλλον του και ξέρει τη γλώσσα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Έλληνας στην Ελλάδα κρίνεται πολύ αυστηρά και οι απαιτήσεις/ ευθήνες είναι μεγαλύτερες.astral έγραψε:Εγώ έχω να πω ότι έχεις φτιάξει ένα σενάριο στα όρια της θεωρίας συνομωσίας και μου φέρνεις ως παράδειγμα τον σαλπι για να το υποστηρίξεις το 2024.vs40 έγραψε:Δεν έχουν πρόβλημα με συγκεκριμένες εθνικότητες. Απλά έχουν τεράστιες και δυσανάλογες απαιτήσεις από τους Έλληνες και αυτό είναι άδικο.astral έγραψε:Ο κόσμος είναι άδικος άσχετος κομπλεξικος και πολλά άλλα άσχημα πράγματα με πολλούς και διάφορους ποδοσφαιριστές και η εθνικότητα τους δεν παίζει κανένα ρόλο .
Το να λες το ίδιο και το ίδιο δεν το κάνει πιο αληθινό ειδικά όταν φέρνεις ως παράδειγμα τον σαλπι και τον Μαλεζά (?!?!?!) το 2024 και ενώ έχουν περάσει ένα σωρό παίκτες από τότε.
Υγ: Σοβαρά έχεις να πεις κάτι για τα στατιστικά του Σάλπι στον ΠΑΟΚ;
Δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
Υγ: Ένας πιο κακός θα μπορούσε να πει ότι υπάρχει ο παράγοντας ζήλιας ή κομπλεξ, που ο γείτονας τα κατάφερε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 16 Μαρ 2024, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Επιλεκτική ευαισθησία λέγεται στην κρητική των ποδοσφαιριστών.
Ποιος δεν τα έχει ακούσει?
Μέχρι πριν μέρα διάβαζες για τον δεσπότοφ και νόμιζες ότι διαβάζεις για τον ξενοφών των γήτα.
Γλίτωσε μήπως ο οσντοεφ από την αυστηροί κριτική?
Να θυμηθούμε μήπως τι γραφότανε για τον κετζιορα?
Τόσους και τόσους άλλους.
Βέβαια εγώ θυμάμαι κάποιον να κατακρυουργεί τον άνθρωπο χατζησαΐα γιατί δεν δεχόταν να πάει μεταγραφή στο εξωτερικό.
Τι μαμακια τον έλεγε κάποιος, τι καλομαθημένο και άλλα πολλά. K οι εκφράσεις του γενικεύτηκαν για το σύνολο των ελλήνων νέων
Μάλλον και αυτός πρόβλημα με τους έλληνες θα είχε
Μέχρι πριν μέρα διάβαζες για τον δεσπότοφ και νόμιζες ότι διαβάζεις για τον ξενοφών των γήτα.
Βέβαια εγώ θυμάμαι κάποιον να κατακρυουργεί τον άνθρωπο χατζησαΐα γιατί δεν δεχόταν να πάει μεταγραφή στο εξωτερικό.
Τι μαμακια τον έλεγε κάποιος, τι καλομαθημένο και άλλα πολλά. K οι εκφράσεις του γενικεύτηκαν για το σύνολο των ελλήνων νέων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 16 Μαρ 2024, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες είναι ότι είναι πιο συνυφασμένοι με την ομάδα όταν προέρχονται απ τις ακαδημίες (πχ Σαλπι, Πελκας)ή έχουν παρελθόν σε άλλες ομάδες (Τζιωλης, Κατσουρανης). Στην πρώτη περίπτωση είναι αβαντάζ οταν τα πραγματα πάνε καλά κ αρνητικό οταν όχι κ στη δεύτερη περίπτωση είναι δεδομένο ότι σε αρνητικές εμφανίσεις θα τους περιμένουν στη γωνία, θα τους πουν κλικαδορους, ότι τρυπάνε την ομάδα (τι ακούσαμε για τον Καργα) κτλ κτλ.vs40 έγραψε:Δεν είναι μονο σε επαγγελματικό επίπεδο. Έμμεσα επιρρεάζει ο κόσμος. Ανμπορώ να το ελένξω; Εγώ όχι, αλλά η συνειδητοποίηση μιας πραγματικότητας είναι η αρχή για να αλλάξει μια άδικη συμπεριφορά.Luigi Vampa έγραψε:Το discrimination είναι σε επαγγελματικό επιπεδο; Δεν παίρνουν ίσες ευκαιρίες απ τον εργοδότη τους οι παικτες; Τι σχέση έχει τι λεει ο κάθε οπαδός; Κ πως μπορείς ν ελέγξεις κάτι τέτοιο;
Παρόλα αυτά τα περισσότερα είναι σπασμωδικες αντιδράσεις μετά από καλά ή κακά αποτελέσματα κ ο επόμενος αγώνας είναι ευκαιρία για να αντιστρόφου τα πραγματα. Στο τέλος η σούμα του καθένα γίνεται με καθαρό μυαλό κ είναι δίκαια.
Ναι εγώ θυμάμαι τον είχα κράξει τότε τον ΧατζηΙσαϊα γιατί δεν τολμούσε να πάει στο εξωτερικό να βελτιωθεί όταν πήγε ο πολύ πιο ταλαντούχος Πέλκας. Είναι δυνατόν να σου λέει ο προπονητής σου φύγε να πάρεις ευκαιρίες και εσύ να λες θέλω να κάτσω να αράξω με τις παρέες μου; Το δικαιούσαι, ως άνθρωπος, αλλά ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αυτό θα έχει και τις αντίσοιχες επιπτώσεις. Εγώ δεν έχω παροπίδες φίλε μου να μην τα χώνω στους Έλληνες όταν πρέπει. Είτε είσαι Έλληνας είτε είσαι ξένος θέλω να είμαι δίκαιος. Επίσης, ναι, μερικοί Έλληνες είναι πολύ μαμάκιδες. Στο εξωτερικό ζω και συγκρίνω. Από την άλλη η ζεστή και πιο στενή οικογένεια, που εμείς έχουμε έχει τα καλά της (πολλά μάλιστα αλλά μην πλατιάσω).renegade έγραψε:Επιλεκτική ευαισθησία λέγεται στην κρητική των ποδοσφαιριστών.
Τι μαμακια τον έλεγε κάποιος, τι καλομαθημένο και άλλα πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 16 Μαρ 2024, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες είναι ότι είναι πιο συνυφασμένοι με την ομάδα όταν προέρχονται απ τις ακαδημίες (πχ Σαλπι, Πελκας)ή έχουν παρελθόν σε άλλες ομάδες (Τζιωλης, Κατσουρανης). Στην πρώτη περίπτωση είναι αβαντάζ οταν τα πραγματα πάνε καλά κ αρνητικό οταν όχι κ στη δεύτερη περίπτωση είναι δεδομένο ότι σε αρνητικές εμφανίσεις θα τους περιμένουν στη γωνία, θα τους πουν κλικαδορους, ότι τρυπάνε την ομάδα (τι ακούσαμε για τον Καργα) κτλ κτλ.vs40 έγραψε:Δεν είναι μονο σε επαγγελματικό επίπεδο. Έμμεσα επιρρεάζει ο κόσμος. Ανμπορώ να το ελένξω; Εγώ όχι, αλλά η συνειδητοποίηση μιας πραγματικότητας είναι η αρχή για να αλλάξει μια άδικη συμπεριφορά.Luigi Vampa έγραψε:Το discrimination είναι σε επαγγελματικό επιπεδο; Δεν παίρνουν ίσες ευκαιρίες απ τον εργοδότη τους οι παικτες; Τι σχέση έχει τι λεει ο κάθε οπαδός; Κ πως μπορείς ν ελέγξεις κάτι τέτοιο;
Παρόλα αυτά τα περισσότερα είναι σπασμωδικες αντιδράσεις μετά από καλά ή κακά αποτελέσματα κ ο επόμενος αγώνας είναι ευκαιρία για να αντιστρσφουν τα πραγματα. Στο τέλος η σούμα του καθένα γίνεται με καθαρό μυαλό κ είναι δίκαια.
Επειδή όμως δεν ξέρεις την ιστορία του καθενός καλό θα είναι να κρατάς και μία πισινή όπως τότε με το παιδί το οποίο είχε άρρωστο τον πατέρα του με καρκίνο
Το κλικαδώροι και τρύπημα της ομάδας είναι κάτι πολύ βαρύ και δεν ξεχνιέται ούτε εξισορροπείται. Δε θα βγάλω όμως τον εαυτό μου από αυτό πλήρως. Ο ποδοσφαιριστής Τζαβέλλας κατά τη γνώμη μου, μετά από δηλώσεις Άγγελου και Ιβιτς πιστεύω ότι μας τρύπησε. Σόρι, αλλά πιστεύω τους 2 προπονητές και όχι τον Τζαβέλλα, που για κάποιο ανεξήγητο λόγο τότε είχε απίστευτη στίριξη από τον κόσμο, σε αντίθεση με τον Άγγελο που με φθηνό και ανεπαρκές όστερ μας είχε στο +5.Luigi Vampa έγραψε:Αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες είναι ότι είναι πιο συνυφασμένοι με την ομάδα όταν προέρχονται απ τις ακαδημίες (πχ Σαλπι, Πελκας)ή έχουν παρελθόν σε άλλες ομάδες (Τζιωλης, Κατσουρανης). Στην πρώτη περίπτωση είναι αβαντάζ οταν τα πραγματα πάνε καλά κ αρνητικό οταν όχι κ στη δεύτερη περίπτωση είναι δεδομένο ότι σε αρνητικές εμφανίσεις θα τους περιμένουν στη γωνία, θα τους πουν κλικαδορους, ότι τρυπάνε την ομάδα (τι ακούσαμε για τον Καργα) κτλ κτλ.vs40 έγραψε:Δεν είναι μονο σε επαγγελματικό επίπεδο. Έμμεσα επιρρεάζει ο κόσμος. Ανμπορώ να το ελένξω; Εγώ όχι, αλλά η συνειδητοποίηση μιας πραγματικότητας είναι η αρχή για να αλλάξει μια άδικη συμπεριφορά.Luigi Vampa έγραψε:Το discrimination είναι σε επαγγελματικό επιπεδο; Δεν παίρνουν ίσες ευκαιρίες απ τον εργοδότη τους οι παικτες; Τι σχέση έχει τι λεει ο κάθε οπαδός; Κ πως μπορείς ν ελέγξεις κάτι τέτοιο;
Παρόλα αυτά τα περισσότερα είναι σπασμωδικες αντιδράσεις μετά από καλά ή κακά αποτελέσματα κ ο επόμενος αγώνας είναι ευκαιρία για να αντιστρόφου τα πραγματα. Στο τέλος η σούμα του καθένα γίνεται με καθαρό μυαλό κ είναι δίκαια.
Αυτό είχε συμβεί τότε στον Χατζηϊσαϊα;renegade έγραψε:Επειδή όμως δεν ξέρεις την ιστορία του καθενός καλό θα είναι να κρατάς και μία πισινή όπως τότε με το παιδί το οποίο είχε άρρωστο τον πατέρα του με καρκίνο
-
@vs40
Αν το ποιντ σου ηταν για το τι επιπτωση εχει η κριτικη μας στον αθλητη, εγω ειμαι της αποψης οτι ολες οι κουβεντες ειτε σοσιαλμιντιακες ειτε καφενειακες, εχουν την δυνατοτητα να περασουν στον παικτη. Τωρα, αλλοι κλεινουν αυτια και δεν διαβαζουν/ακουνε τιποτα, δεν τους αγγιζουν. Αλλοι ομως διαβαζουν σχολια και επηρεαζονται. Ακομα και εμμεσα, 2-3-5-10 παραπανω κουβεντες στα σοσιαλ μπορει να ενισχυσουν ενα ηδη γενικο αρνητικο κλιμα του κοσμου απεναντι σε εναν παικτη.
Δεν νομιζω πως ισχυει γενικα αυτο που λες για τους παικτες ακαδημιων. Πιο τρανο παραδειγμα απτον Σαματα δεν υπαρχει. Ειτε ΔΙΚΑΙΑ ειτε ΑΔΙΚΑ, εφαγε παρα πολυ κραξιμο και παρα πολυ κριτικη. Στο συνολο, η στηριξη και υπομονη κρατησε 3-4 μηνες, κατ'εμε οσο πρεπει να διαρκει σε εναν παικτη που περιμενεις να σου κανει διαφορα και αγοραζεται και πληρωνεται σαν Ετοιμος παικτης
Η υπομονη και υποστηριξη αυτη στους παικτες ακαδημιων, ΣΩΣΤΑ επεκτεινεται σε 2, μπορει και 3 ολοκληρες σεζον. Οποτε δεν ξερω πως καταληγουμε στο οτι τρωμε τους Ελληνες και discrimination κλπ
Αν το ποιντ σου ηταν για το τι επιπτωση εχει η κριτικη μας στον αθλητη, εγω ειμαι της αποψης οτι ολες οι κουβεντες ειτε σοσιαλμιντιακες ειτε καφενειακες, εχουν την δυνατοτητα να περασουν στον παικτη. Τωρα, αλλοι κλεινουν αυτια και δεν διαβαζουν/ακουνε τιποτα, δεν τους αγγιζουν. Αλλοι ομως διαβαζουν σχολια και επηρεαζονται. Ακομα και εμμεσα, 2-3-5-10 παραπανω κουβεντες στα σοσιαλ μπορει να ενισχυσουν ενα ηδη γενικο αρνητικο κλιμα του κοσμου απεναντι σε εναν παικτη.
Δεν νομιζω πως ισχυει γενικα αυτο που λες για τους παικτες ακαδημιων. Πιο τρανο παραδειγμα απτον Σαματα δεν υπαρχει. Ειτε ΔΙΚΑΙΑ ειτε ΑΔΙΚΑ, εφαγε παρα πολυ κραξιμο και παρα πολυ κριτικη. Στο συνολο, η στηριξη και υπομονη κρατησε 3-4 μηνες, κατ'εμε οσο πρεπει να διαρκει σε εναν παικτη που περιμενεις να σου κανει διαφορα και αγοραζεται και πληρωνεται σαν Ετοιμος παικτης
Η υπομονη και υποστηριξη αυτη στους παικτες ακαδημιων, ΣΩΣΤΑ επεκτεινεται σε 2, μπορει και 3 ολοκληρες σεζον. Οποτε δεν ξερω πως καταληγουμε στο οτι τρωμε τους Ελληνες και discrimination κλπ