Μην μου τον θυμίζεις αυτόν dimis γιατί μπλέχτηκα μια μέρα σε συζήτηση εδώ στο ποδοσφαιρικό φόρουμ που κάποιοι προσπαθούσαν να με πείσουν οτι βαθμολογία της ώντας ναDimisK έγραψε: Στο κάτω-κάτω, δεν έχουμε τον Σάντος προπονητή!
Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
-
Μαγκες εχει υποτιμηθει πολυ αυτη η μεταγραφη. Δεν ειναι απλα ενας παικτης της σειρας ειναι ενας πολυ δυνατος σεντερ κλασικος!!!
Κοιταξτε, οποιος ειναι αντιθετος με αυτη τη μεταγραφη εχει καθε δικαιωμα να μην ερθει στο γηπεδο και να μη στηριξει με το εισιτηριο του δειχνοντας την αντιθεση του. ΔΕΝ εχει το δικαιωμα ομως να ερθει και να αποδοκιμασει τον παικτη γιατι ετσι ταυτοχρονα κανει κακο στον Παοκ. Ξενερωνοντας τον παικτη απο την αρχη χωρις να εχει δωσει δικαιωμα ειναι οτι χειροτερο μπορουμε να κανουμε ειδικα στην κατασταση που ειμαστε που δεν περισσευει κανεις.
Κοιταξτε, οποιος ειναι αντιθετος με αυτη τη μεταγραφη εχει καθε δικαιωμα να μην ερθει στο γηπεδο και να μη στηριξει με το εισιτηριο του δειχνοντας την αντιθεση του. ΔΕΝ εχει το δικαιωμα ομως να ερθει και να αποδοκιμασει τον παικτη γιατι ετσι ταυτοχρονα κανει κακο στον Παοκ. Ξενερωνοντας τον παικτη απο την αρχη χωρις να εχει δωσει δικαιωμα ειναι οτι χειροτερο μπορουμε να κανουμε ειδικα στην κατασταση που ειμαστε που δεν περισσευει κανεις.
συνέχεια:
προσπαθώντας να με πείσουν οτι στη βαθμολογία της Superleague βγήκαμε 2οι και στη συνέχεια αφού δεν αγωνίστηκαν όλες οι ομάδες σε ένα παράπλευρο πρωταθληματάκι χωρίς πολλή ουσία και μόνο έπαθλο μια θέση στο champions league βγήκαμε απλά τέταρτοι... ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΛΕΚΩ!!!
προσπαθώντας να με πείσουν οτι στη βαθμολογία της Superleague βγήκαμε 2οι και στη συνέχεια αφού δεν αγωνίστηκαν όλες οι ομάδες σε ένα παράπλευρο πρωταθληματάκι χωρίς πολλή ουσία και μόνο έπαθλο μια θέση στο champions league βγήκαμε απλά τέταρτοι... ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΛΕΚΩ!!!
Με μία λέξη........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
Και πολύ καλά μας κάνουν οι από κάτω ότι μας κάνουν και καλά θα μας κάνουν και οι από πάνω ότι θα μας κάνουν. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε. Το ότι είναι καλό παιδί απλά γεννήθηκε σκοπιανός που λέει ένας πιο πάνω είναι ουτοπικό. Αυτός έπαιζε με τον ήλιο στο στήθος και αυτός πιστεύει ότι είναι Μακεδόνας. Αν είναι καλό παιδί να τον κεράσουμε μια πάστα. Δεν μπορεί η Διοίκηση να θέλει να πουλήσει διαρκείας να φέρνει τον Ταπούτο (που είναι και Έλληνας) και μετά το κράξιμο να μου φέρνει και σκοπιανό. Παίζουν με τα νεύρα του κόσμου (έστω κομμάτι του κόσμου). Εκμεταλεύονται την αγάπη του κόσμου που λέει για το καλό του ΠΑΟΚ θα το δεχτώ. Και όμως δεν είναι όλα για το καλό του ΠΑΟΚ. Όταν διχάζεις τον λαό για δεύτερη φορά σε 2 μήνες δεν είναι για το καλό της ομάδας. Και για όλους εσάς που θα με πείτε εθνικιστή και κομπλεξικό για μένα είστε το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ γιατί φοβάστε να πάρετε κάπου μια θέση και ο φόβος δεν ήτανε ποτέ χαρακτηριστικό των ΠΑΟΚτσήδων.
Και πολύ καλά μας κάνουν οι από κάτω ότι μας κάνουν και καλά θα μας κάνουν και οι από πάνω ότι θα μας κάνουν. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε. Το ότι είναι καλό παιδί απλά γεννήθηκε σκοπιανός που λέει ένας πιο πάνω είναι ουτοπικό. Αυτός έπαιζε με τον ήλιο στο στήθος και αυτός πιστεύει ότι είναι Μακεδόνας. Αν είναι καλό παιδί να τον κεράσουμε μια πάστα. Δεν μπορεί η Διοίκηση να θέλει να πουλήσει διαρκείας να φέρνει τον Ταπούτο (που είναι και Έλληνας) και μετά το κράξιμο να μου φέρνει και σκοπιανό. Παίζουν με τα νεύρα του κόσμου (έστω κομμάτι του κόσμου). Εκμεταλεύονται την αγάπη του κόσμου που λέει για το καλό του ΠΑΟΚ θα το δεχτώ. Και όμως δεν είναι όλα για το καλό του ΠΑΟΚ. Όταν διχάζεις τον λαό για δεύτερη φορά σε 2 μήνες δεν είναι για το καλό της ομάδας. Και για όλους εσάς που θα με πείτε εθνικιστή και κομπλεξικό για μένα είστε το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ γιατί φοβάστε να πάρετε κάπου μια θέση και ο φόβος δεν ήτανε ποτέ χαρακτηριστικό των ΠΑΟΚτσήδων.
-
ρε φιλε ομαδα προσπαθει να κανει η διοικηση και απο κει που ειμασταν ετοιμοι να διαλυθουμε τους κραζουμε κιολας??? Ουτε γω γουσταρω τον Ταπουτο, ουτε σκοπιανο... αλλα Παοκ ειμαι επαγγελματιες ειναι... ας κανουν την δουλεια τους χωρις τιποτα αλλο και ας πανε στο καλο...
-
Καλώς να ορίσει αφού μπορεί να βοηθήσει.
Αν κάποιος Ελληναράς δεν πάρει διαρκείας για αυτό το λόγο (γιατί κάπου το διάβασα και αυτό και μου ανέβηκε η πίεση) το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι ειλικρινά για λογαριασμό του.
Το μπασκετ χρειάζεται στήριξη.
Αν κάποιος Ελληναράς δεν πάρει διαρκείας για αυτό το λόγο (γιατί κάπου το διάβασα και αυτό και μου ανέβηκε η πίεση) το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι ειλικρινά για λογαριασμό του.
Το μπασκετ χρειάζεται στήριξη.
καλα ρε,ειστε σοβαροι;
να διωξουμε και τους Αμερικανους τοτε να παρει σειρα και το ΝΑΤΟ..
α,και τους κοινοτικους...γιατι ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο..
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
Για να καταλάβω κι εγώ, η διοίκηση τον ήθελε ή ο Σούλης. Γιατί δεν τα χώνετε στον Σούλη και κρύβεστε πίσω από την διοίκηση? Παλικαριές εκεί που περνάνε? Αφού ξέρουμε καλά πως ο Σούλης έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.
Καλώς ήρθες αχώνευτε γείτονα. Ελπίζω να μας κερδίσεις και να σε κερδίσουμε.
Υ.Γ. Υποψιάζομαι πως θα γίνει κολλητός του Ταπούτου
Καλώς ήρθες αχώνευτε γείτονα. Ελπίζω να μας κερδίσεις και να σε κερδίσουμε.
Υ.Γ. Υποψιάζομαι πως θα γίνει κολλητός του Ταπούτου

Να μην διώξουμε το ΝΑΤΟ, αλλά τουλάχιστον να κάνουμε και μία ομάδα ΠΑΟΚ μακεδονίας ως παράρτημα.
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
-
jibbie έγραψε:καλα ρε,ειστε σοβαροι;
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
xaxaxax αυτο ειπα κι εγω, οι αμερικανοι δρομο ρεεεε
-
Παντως αν ακουσω μακεδονια ξακουστη στο παλατακι μονο και μονο για να το παιξουν καποιοι πατριωτες θα ξενερωσω ασχημα. ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ...
Δηλαδή από εδώ και πέρα απαγορεύεται και το Μακεδονία ξακουστή. Μήπως να τραγουδήσουμε και τον ύμνο των σκοπίων για να νιώσει πιο άνετα?
Και ένα βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=nZ4tJT7Y_fk
Θυμίζει Sabonis
Καλά ρε. Μην βαράτε. Μια μαλ...κια είπα
Υ.Γ. Γιατί, ποιον έχουν ύμνο τα Σκόπια? Δεν έχουν το Μακεδονία ξακουστή?
http://www.youtube.com/watch?v=nZ4tJT7Y_fk
Θυμίζει Sabonis

Καλά ρε. Μην βαράτε. Μια μαλ...κια είπα

Υ.Γ. Γιατί, ποιον έχουν ύμνο τα Σκόπια? Δεν έχουν το Μακεδονία ξακουστή?