Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- paokkerkir
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Φίλτατε AlxNeapoli1, κουρασες. Εισαι και σπαμμαρεις σε ολα τα τοπικ και εισαι συνεχεια αρνητικος, και οποιο δικιο και να ειχες για αδικη συμπεριφορα το χανεις λογω πρηξιματος. Ειλικρινα φτάνει.
- AlxNeapoli1
Η δημιουργια εντυπωσεων ειναι ευκολη φιλε. Καλη προσπαθεια.
- Μπαρκαρούτσος
Θα ήθελες να με πεις την ηλικία σου, ή θα απαντήσεις με τη λέξη "Παραλήρημα";
- AlxNeapoli1
51, κατι αλλο? Ναι παραληρεις σε θεμα ειρωνιας φιλε. Και οταν δεν συμφωνω τρελαινεσαι. Σε αλλα τοπικ μια χαρα μιλαω, απλα σε καποια δε συμφωνω και τρελαινεσαι και αρχιζεις τις μπηχτες. Βασικα το παρατηρω συνεχως που το κανεις αυτο αλλα οπως ειπα, ειναι δικο σ λογικα το φορουμ και κανεις οτι γουσταρεις.
- Μπαρκαρούτσος
- AlxNeapoli1
Κι εγω. Αποθεωση ειναι το γενικο κλιμα μετα απο μια πασα που εκανε, 1 εκατομμυριο παικτης. Εγω περιμενω το Μπαρμπαντρε ακομα.
- kataramenos5
- AlxNeapoli1
Αν σταματησω θα γελαει μονος του και θα λεει "βγηκε" ειρωνευομενος.
- Salvador Allende
Ούτε κι εγώ πίστευα Αποστόλη. Αλλά οκ, δε γ@@@@α ούτε το φόρουμ ούτε και τα σοσιαλ με τα παραπάνω. Υπάρχουν τύποι που αυτοπροσδιορίζονται ως "οπαδοί"και "φίλαθλοι" του ΠΑΟΚ και γράφουν πράγματα για παίχτες, προπονητές και γενικά ότι αποτελεί τον ΠΑΟΚ που απλά δεν υπάρχει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δλδ αν δεν τους μαζέψεις εδώ που θα τους μαζέψεις στο φβ ή στο ινστα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Κι εγώ δεν πίστευα στην πρόκριση. Έδινα πιθανότητες 80-20 να αποκλειστούμε. Αυτό για μένα είναι απόλυτα λογικό, μετά τις δύο συνεχόμενες κακές εμφανίσεις που οδήγησαν σε ήττες.Salvador Allende έγραψε:Επειδή την τελευταία βδομάδα η γκρίνια, η κακία, η μιρλα και παρόμοια σύνδρομα έδιναν κι έπαιρναν προς τους πάντες διοίκηση προπονητής παίκτες κλπ, πρόταση μου είναι όποιος το παρακανε με τα παραπάνω και δεν πίστευε στη πρόκριση να φάει ένα ωραίο μπαν για κάνα μήνα
Το ποδόσφαιρο έχει φανατισμό, είναι πάθος δηλαδή και ως τέτοιο οδηγεί πάντοτε σε παρεκτροπές. Τέτοιες γίνονται συνεχώς στο παοκμανια και μάλιστα σε πολλά θεματικά αντικείμενα. Ιδιαίτερα όταν τα μέλη αντιμάχονται κάποιες απόψεις.
- Μπαρκαρούτσος
- AlxNeapoli1
Ρε φιλε δε σε ξερω κι απο χθες να εχω κοντρα. Τεσπα τελος απο μενα. Καλο βραδυ σε ολους
Ωραίο το ποντκαστ, μάλλον το πρώτο σε τέτοιο κλίμα ευφορίας. Εύχομαι κι άλλα τέτοια.
- kataramenos5
Αν και μιλαει για την αρχικη του σαιτ εχει δικιο.Ειναι πολυ εκνευριστικο να πεταγονται τοσες πολλες διαφημισεις.Δε προλαβαινεις να κανεις κλικ σ ενα θεμα και πατας στη διαφημιση που πεταγεται συνεχως. Δε θυμάμαι το χω δει σε αλλο σαιτ .AlxNeapoli1 έγραψε:Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να μπλοκαρω τις διαφημισεις? Πλεον εχουν υπερκαλυψει την αρχικη του φορουμ
Ε
Εεε
Εεεεεεεε
Ναι ρε παιδιά συμφωνούμε, είπαμε υπάρχουν ανάγκες για τη συντήρηση, επίσης συμφωνώ απόλυτα ότι κάποιες διαφημίσεις δεν κάθονται καλά και πιστέψτε με κυνηγάμε ήδη τη διόρθωση τους
ΑΛΛΑ
Όχι και "δε το έχω δει σε άλλα σάιτ"!!!
Sdna και κολκ24 επί σειρά μηνών ή και ετών είναι απείρως χειρότερα
Εεε
Εεεεεεεε
Ναι ρε παιδιά συμφωνούμε, είπαμε υπάρχουν ανάγκες για τη συντήρηση, επίσης συμφωνώ απόλυτα ότι κάποιες διαφημίσεις δεν κάθονται καλά και πιστέψτε με κυνηγάμε ήδη τη διόρθωση τους
ΑΛΛΑ
Όχι και "δε το έχω δει σε άλλα σάιτ"!!!
Sdna και κολκ24 επί σειρά μηνών ή και ετών είναι απείρως χειρότερα
- Μπαρκαρούτσος
Σε πολλά sites, αθλητικά και μη, ενημερωτικά και μη, γίνεται αυτό με τις διαφημίσεις.
Μέχρι να μας τα στάξει ο Τσετσένος για να λέμε ό,τι θέλει, θα έχουμε διαφημίσεις
Μέχρι να μας τα στάξει ο Τσετσένος για να λέμε ό,τι θέλει, θα έχουμε διαφημίσεις