Ευρώπη 2023-24

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Zois

Re: Ευρώπη 2023-24

Δημοσίευση από Zois »

gika έγραψε:Έχουν κλείσει την αγορά club membership, όχι την εγγραφή στο site.
Η ερώτηση είναι αν είναι υποχρεωτικό το club membership για την αγορά εισητηρίου.
Σωστα, εχει μπλοκαρει η αγορα club membership με 50€ τον χρονο συνδρομη, που εχει και προταιραιοτητα στα εισιτηρια μετα απο τους κατοχους διαρκειας (που αγοραζουν στις στις 19 Μαρτιου). Αν εχει βγει σωστα η μεταφραση, αυτοι εχουν δικαιωμα να αγορασουν την πεμπτη 28 στις 16:00
Οι υπολοιποι οπως εγω που γραφτηκα, μια μερα αργοτερα στις 29
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Zois έγραψε:Αυτό δεν υπήρχε όταν έκανα εγγραφή και κοιτούσα την ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα. Το βάλανε μετά

Ωραία, μου κλείνεις 6 εισιτήρια που θα ξεκινήσουμε ένα αυτοκίνητο από εξωτικό Rotterdam; :mrgreen:
Μου δινεις ελευθερας να γραφω χωρις μπαν μεχρι 31.12.24 ?
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Ωραια κληρωση
Την προτιμω απο πλζεν διοτι με ομαδες που εχουν βαρυτερο ονομα παιζουμε καλυτερα. Εχουμε αρκετους αποκλεισμους απο 'ελαφρυτερα' ονοματα.
Επισης θετικοτατο το βελγιο, φανταζομαι ασπρομαυρο το κεντρο της πολης απο τους ελληνες της Γερμανίας ασχετως ποσοι θα βρεθουν μεσα, ειναι ενα θετικο boost.
Τωρα πλεον υπαρχει κινητρο, η καυλα επεστρεψε, εαν περασουμε τη μπριζ, δεν μας σταματαει κανείς.
σκεφτομαι το βλεμα του μπάμπα χθες, το ματι που γυαλιζει μαγκες δεν νικιεται απο τα ονοματα!!
ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Zois έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Zois έγραψε:Αυτό δεν υπήρχε όταν έκανα εγγραφή και κοιτούσα την ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα. Το βάλανε μετά

Ωραία, μου κλείνεις 6 εισιτήρια που θα ξεκινήσουμε ένα αυτοκίνητο από εξωτικό Rotterdam; :mrgreen:
Μου δινεις ελευθερας να γραφω χωρις μπαν μεχρι 31.12.24 ?
:lol: :lol: :lol: :lol: Ωραίος!

Κάτσε να ρωτήσω τον Equalizer... :mrgreen:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντας, η Ελλάδα τη νέα σεζόν θα βγάλει 1 ομάδα στα προκριματικά του C.L, 1 ομάδα στα προκριματικά του E.L. και 2 ομάδες στα προκριματικά του Conf.L.
Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Conf.L. θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν απευθείας στους ομίλους του E.L.
Τη θέση αυτή θα την χάσει ο κυπελλούχος ή η Ελλάδα θα βγάλει 2 ομάδες στο E.L. και κατ' επέκταση 5 συνολικά ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα...?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εντωμεταξυ ζούμε dejavu τον ομίλου του 2011?

Η Villarreal λείπει..
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σε αυτή τη φάση πέρα της Πλζεν ήταν όλες δυνατές. Μας έτυχε η θεωριτικά πιο βατή, όμως έχει ένα φορ 1,91 ύψος που μόλις πουλήθηκε Αγγλία για 33εκ και παραμένει στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι, σύμφωνα με το τράνσφερ. Γενικά είναι νεανική ομάδα, οπότε το υψηλό value του transfermarket προκύπτει και από αυτό. Ο ΠΑΟΚ στην πορεία του έχει αποδείξει ότι τα πάει πολύ καλά όταν αντιμετωπίζει ομάδες με ηλικιακή απειρία, κόντραρε στα ίσια μέχρι και τον Άγιαξ, που τότε είχε 500+εκ value. Αν περάσουμε θα είναι μια μεγάλη υπέρβαση, μιλάμε για ημιτελικά. Να πω την αμαρτία μου, εκεί ήθελα γαύρο σε διπλό ματς, για να πάμε τελικό σχετικά εύκολα. Φυσικά η Φενέρ είναι δύσκολος αντίπαλος. Απλά η Φιορεντίαν είναι μια Ιταλική ομάδα που ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Η κλήρωση των ημιτελικών όμως βγάζει και ένα πιθανό θαύμα, δηλαδή να μας φέρει απέναντι στην Πλζεν ;).

Όπως και να έχει, είμαι χαρούμενος από την κλήρωση, παιχνίδι που θα παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Αν παίξουμε όπως χθες, έχουμε πολλές ελπίδες!
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Αν μου λέγανε να στήσω τη κλήρωση όπως θέλω εγώ, δε θα άλλαζα τίποτα απολύτως. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ. Ιβάν χαλίφη άπλωσες τα πλοκάμια σου και στην ΟΥΕΦΑ μαφία.
Ήταν η ανταμοιβή μας που πετάξαμε έξω πεντακάθαρα τα Κροατοφασισταριά και τους βγάλαμε από τη δύσκολη θέση να σκέφτονται αλλαγές έδρας τελικού κτλ. Πρώτη φορά που ζεστάθηκαν τα μπαλάκια όπως μας βόλευε!!! Το χέρι του Τσιάρτα μόνο ξέρει τι τράβηξε με τα μπαλάκια. Εγκαύματα έπαθε.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Παρ 15 Μαρ 2024, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

papwolf έγραψε:Μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντας, η Ελλάδα τη νέα σεζόν θα βγάλει 1 ομάδα στα προκριματικά του C.L, 1 ομάδα στα προκριματικά του E.L. και 2 ομάδες στα προκριματικά του Conf.L.
Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Conf.L. θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν απευθείας στους ομίλους του E.L.
Τη θέση αυτή θα την χάσει ο κυπελλούχος ή η Ελλάδα θα βγάλει 2 ομάδες στο E.L. και κατ' επέκταση 5 συνολικά ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα...?
Η Ελλάδα θα βγάλει πέντε ομάδες, σε περίπτωση που πάρουμε εμείς το κονφερενς , χάσουμε το πρωτάθλημα και πάρει το κύπελλο το ερπετόν. Κατά 99% ετσι είναι λογικά. Δεν είμαι και ο Doomlord! 8-)
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Λόρδε..., τα φώτα σου παρακαλώ...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

papwolf έγραψε:Μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντας, η Ελλάδα τη νέα σεζόν θα βγάλει 1 ομάδα στα προκριματικά του C.L, 1 ομάδα στα προκριματικά του E.L. και 2 ομάδες στα προκριματικά του Conf.L.

Για άλλη μια φορά :mrgreen:

Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει 2 ευρωπαϊκά εισιτήρια...
1 από την κατάκτηση του Κόνφερενς
και 1 από το πρωτάθλημα....

ΤΟΤΕ

ΔΕΝ....

Πάει το έξτρα εισιτήριο σε Ελληνική ομάδα που δεν έχει ΕυρωπαΙκό εισιτήριο (4ος ή 5ος)

4 θα βγάλουμε

Απλά 2 στο Europa

Αν ο ΠΑΟΚ έχει 1 Ευρωπαϊκό εισιτήριο ΜΟΝΟ από την κατάκτηση Κονφερενς
(άρα ΔΕΝ βγούμε Ευρώπη από την Ελλάδα)
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα έχει η Ελλάδα 5 ομάδες
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ρωτάτε όσο θέλετε,δεν υπάρχει πρόβλημα ;)
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Mitsospaoki4 έγραψε:Εντωμεταξυ ζούμε dejavu τον ομίλου του 2011?

Η Villarreal λείπει..
Εκείνη την χρονιά στο europa είχε πάρα πολλές ομάδες πλούσιες. Εκείνη την χρονιά στην Μπριζ έπαιζε ο γνωστός Κοuεμαχα του Φοιρού το ιππικό και φυσικά είχαμε και την καλύτερη χρονιά του Ρούλη στην Ευρώπη και την πιο ιστορική ! :lol: :mrgreen: Και την Κουλα να βγαίνει τρίτη στον όμιλο εκτός ! Και εμείς ενάντια σε κάτοχο Europa ston ομιλο περάσαμε στα knock out

H Villareal εκείνη την χρονιά έφτασε μέχρι ημιτελικά και το πήρε μετά το Europa η Πορτο

https://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%8 ... roup_stage
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK1LIFE την Παρ 15 Μαρ 2024, 22:53, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Ευχαριστώ πολύ λόρδε μου.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”