Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Από την άλλη ο Πετκοβιτς μου αρεσε... Αν δε λήγει το συμβόλαιο του του χρόνου, μήπως να κάνουμε μια ερώτηση;
Οχι βεβαιαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Γιατι το λες αυτο?Μπαρκαρούτσος έγραψε:25 αληθινά ή στα χαρτιά;
Αν έρθει, να ξέρω, να λέω ότι είναι 40.
Εχει ξεσπασει ποτε κανενα σκανδαλο στην Αργεντινη με πλαστα πιστοποιητικα γεννησης ή ψευτικες ηλικιες, οπως εχει γινει με αντιστοιχα σκανδαλα με παικτες απο αφρικανικες χωρες?
Εφοσον εχει γινει κ το γνωριζεις, καλο θα ηταν να το παραθεσεις, γιατι εγω δεν εχω υποψιν μου κατι σχετικο
Στην Ελλάδα έχουν ξεσπάσει πεντακόσια σκάνδαλα, αυτό σε καθιστά λαθρέμπορα, πρεζέμπορα, κλέφτη, υπεξαιρεστή δημόσιας περιουσίας ή παιδοβιαστή;
Εσυ μπορεις να μου απαντησεις απο που προκυπτει το παραπανω σχολιο για τον Αργεντινο παικτη κ τι θες να υποννοησεις με αυτο?
Δεν το καταλαβα ακριβως, γι αυτο ρωταω
- TylerDurden
O ορισμός του false equivalence - η αλλιώς μήλα με πορτοκάλια.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Γιατι το λες αυτο?Μπαρκαρούτσος έγραψε:25 αληθινά ή στα χαρτιά;
Αν έρθει, να ξέρω, να λέω ότι είναι 40.
Εχει ξεσπασει ποτε κανενα σκανδαλο στην Αργεντινη με πλαστα πιστοποιητικα γεννησης ή ψευτικες ηλικιες, οπως εχει γινει με αντιστοιχα σκανδαλα με παικτες απο αφρικανικες χωρες?
Εφοσον εχει γινει κ το γνωριζεις, καλο θα ηταν να το παραθεσεις, γιατι εγω δεν εχω υποψιν μου κατι σχετικο
Στην Ελλάδα έχουν ξεσπάσει πεντακόσια σκάνδαλα, αυτό σε καθιστά λαθρέμπορα, πρεζέμπορα, κλέφτη, υπεξαιρεστή δημόσιας περιουσίας ή παιδοβιαστή;
Χωρίς να υποστηρίζω τίποτα για την ηλικία κανενός παίχτη μας, υπάρχει υπερεκπροσώπηση Αφρικανών παιχτών που δήλωσαν - είτε εν γνώσει τους είτε όχι - άλλη ηλικία από την πραγματική τους.
Το λήμμα στη wiki σχετικά με τις ηλικιακές απάτες στο ποδόσφαιρο είναι μια καλή αρχή για όποιον ενδιαφέρεται.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν γεννήθηκα χθες. Πείτε ευθέως ότι υποπτεύεστε ότι ο Samatta μπορεί να δηλώνει ψεύτικη ηλικία.
Στα καλαμπαλίκια μου για την ηλικία του. O Pepe είναι 42 ετών. Ο Μαργαρίτης επίσης.
Το θέμα είναι τι κάνει στο γήπεδο.
Ο Miritello λοιπόν αν έρθει και προσφέρει, ας έρθει κι ας είναι 60. Εγώ λέω ότι είναι 60.
Στα καλαμπαλίκια μου για την ηλικία του. O Pepe είναι 42 ετών. Ο Μαργαρίτης επίσης.
Το θέμα είναι τι κάνει στο γήπεδο.
Ο Miritello λοιπόν αν έρθει και προσφέρει, ας έρθει κι ας είναι 60. Εγώ λέω ότι είναι 60.
Dudes, καποιος να μου πει τι σκεφτεται;aivas19 έγραψε:Ο Μιριτελο αν ερθει ποιανου την θεση θα παρει; Του Μπραντον; Γιατι Μπραντον Μιριτελο Τζιμας δεν μου κολλαει
-
Αυτό του Μιριτελο το sportdog το εβγαλε ρε μάγκες, όποτε κατά 99.99% δεν ισχύει. Ο Κουλιανος πάντως το πρωί είπε ότι ο Μισιτς τρίβετε να ερθει. Και από όσο θυμάμαι πάντως ο Κουλ δεν αστοχεί γενικά στα μεταγραφικά και του ντεσποντοφ αυτός την είχε βγάλει πρώτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 15 Μαρ 2024, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α οκ τζαμπα ασχολουμαστε [FACE WITH TEARS OF JOY]
Εν τω μεταξύ ο βαρής ( κατα πολλούς) Μισιτς, με 85 λεπτά στην πλάτη κοντραρε σε σπριντ των πολύ γρήγορο extreme ντεσποντοφ...ο ο οποίος ήταν και ξεκούραστος.
Για Επιθετικό από την Ελλάδα που θα ταίριαζε για την ομάδα είναι ο João Pedro του Παναιτωλικού με νορμάλ χρήματα και μπορεί να μην έχει νούμερα αλλά είναι μαχητικός μπροστά στο 9 λίγο καλύτερος του Bradon Thomas.
Μεγάλη κίνηση θα είναι ο παικταρας ο Μισιτς. Μακάρι .
Πολυ αγκολος ρε φιλεDarkm4n έγραψε:Για Επιθετικό από την Ελλάδα που θα ταίριαζε για την ομάδα είναι ο João Pedro του Παναιτωλικού με νορμάλ χρήματα και μπορεί να μην έχει νούμερα αλλά είναι μαχητικός μπροστά στο 9 λίγο καλύτερος του Bradon Thomas.
Εγώ θα πρότεινα την εικογένεια μετα την λύξη των υποχρεώσεων για την σεζόν να πάει μια γρήγορη πτήση με τσάρτερ στο αζερμπαϊτζάν και να κλέψει το σκάουτιν τιμ της καραμπάχ. Οι τύποι με budget Οφη παραλίγο θα απέκλειαν την λεβερκούσεν σε διπλά ματς. Την αήττητη, και στο +10 απο τον δεύτερο, Λεβερκούσεν σε 25 παιχνίδια στην μπουνσελίγκα.
Το είπα φίλε για νορμάλ οικονομική λύση να συμπληρώνει τον Τζίμα από το Καλοκαίρι αφού o Bradon Thomas https://www.transfermarkt.com/brandon-t ... ler/251680 τελειώνει το συμβόλαιο του δεν είπα για 9αρι @δάτο. Εγώ από Ελλάδα πάντως θα προτιμούσα για 9αρι κανονικό τον Luiz Phellype του ΟΦΗ λήγει το συμβόλαιο του και είναι 9αρι καλό https://www.transfermarkt.gr/luiz-phell ... ler/240578aivas19 έγραψε:Πολυ αγκολος ρε φιλεDarkm4n έγραψε:Για Επιθετικό από την Ελλάδα που θα ταίριαζε για την ομάδα είναι ο João Pedro του Παναιτωλικού με νορμάλ χρήματα και μπορεί να μην έχει νούμερα αλλά είναι μαχητικός μπροστά στο 9 λίγο καλύτερος του Bradon Thomas.