Ευρώπη 2023-24
- ΑποστόληςΑ
Re: Ευρώπη 2023-24
Στη Φλωρεντία να δεις ..Hayate έγραψε:Σκεφτείτε βέβαια τι πανηγύρια κάνουν και στο Βέλγιο την ίδια ώρα...
Εντωμεταξυ στο κυπελλούχων κάποτε έφτανες ημιτελικο έχοντας αποκλείσει μέτριες ομάδες....Και έβλεπες τελικό πέμπτο-εκτες ομάδες από τα πρωταθλήματα...Τώρα με Άστον Βίλα,Λιλ και Φιορεντίνα μια χαρά είναι το επίπεδο..και σκέψου ποιες εχουν αποκλειστεί.Αιντραχτ για αρχή, Μπέτις,Άγιαξ και άλλες...alexgarcia6 έγραψε:Α καλα... Καποιοι ζοριστηκαν παρα πολυ... Που παμε ολοταχως για τελικο μεσα στο σπιτι τουςΑσχέτως των δύο ελληνικών ομάδων.
Καταργήστε τη μαλακια που λέγεται Κόνφερενς λιγκ, ξανασυστήστε το Κυπελλούχων αν θέλετε τόσο πολύ μια 3η ευρωπαϊκή διοργάνωση εκεί στην ΟΥΕΦΑ.
Βλέπεις τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό... τίτλο και αλλάζεις νεφρά από τα γέλια.![]()
![]()
Ζητανε καταργηση για την διοργανωση που ειναι οικοδεσποτες τελικου![]()
![]()
![]()
- PAOK_Antarctica
Σκέψου πόσο για τον πούτσο είναι αυτοί που το βλέπουν από τον καναπέ δηλαδή.alexgarcia6 έγραψε:Α καλα... Καποιοι ζοριστηκαν παρα πολυ... Που παμε ολοταχως για τελικο μεσα στο σπιτι τουςΑσχέτως των δύο ελληνικών ομάδων.
Καταργήστε τη μαλακια που λέγεται Κόνφερενς λιγκ, ξανασυστήστε το Κυπελλούχων αν θέλετε τόσο πολύ μια 3η ευρωπαϊκή διοργάνωση εκεί στην ΟΥΕΦΑ.
Βλέπεις τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό... τίτλο και αλλάζεις νεφρά από τα γέλια.![]()
![]()
![]()
![]()
Η Φλωρεντία θυμάταιΑποστόληςΑ έγραψε:Στη Φλωρεντία να δεις ..Hayate έγραψε:Σκεφτείτε βέβαια τι πανηγύρια κάνουν και στο Βέλγιο την ίδια ώρα...
Ερώτηση περί εισητηρίων:
Θα βρούμε από την δική μας ΠΑΕ ή θα πάνε όλα σε συνδέσμους; Εναλλακτικά αν πάμε από την πλευρά των Βέλγων θα έχουμε θέμα να βρούμε εισητήρια; Πόσο γεμάτο είναι το γήπεδο τους; Ολλανδικά δεν μιλάω αλλά θα κάνω σαν να πνίγομαι και θα είμαι κοντά. Ποια θύρα από τις δικές τους θα ήταν πιο ασφαλής/κοντά στους δικούς μας;
Η Μπρουζ είναι πανέμορφη πόλη, αν και προσωπικά έχω περάσει καλύτερα στην Γάνδη.
Θα βρούμε από την δική μας ΠΑΕ ή θα πάνε όλα σε συνδέσμους; Εναλλακτικά αν πάμε από την πλευρά των Βέλγων θα έχουμε θέμα να βρούμε εισητήρια; Πόσο γεμάτο είναι το γήπεδο τους; Ολλανδικά δεν μιλάω αλλά θα κάνω σαν να πνίγομαι και θα είμαι κοντά. Ποια θύρα από τις δικές τους θα ήταν πιο ασφαλής/κοντά στους δικούς μας;
Η Μπρουζ είναι πανέμορφη πόλη, αν και προσωπικά έχω περάσει καλύτερα στην Γάνδη.
Έγραψες!!!PAOK_Antarctica έγραψε:Σκέψου πόσο για τον πούτσο είναι αυτοί που το βλέπουν από τον καναπέ δηλαδή.alexgarcia6 έγραψε:Α καλα... Καποιοι ζοριστηκαν παρα πολυ... Που παμε ολοταχως για τελικο μεσα στο σπιτι τουςΑσχέτως των δύο ελληνικών ομάδων.
![]()
![]()
![]()

-
Εμεις στους ομιλους του Γιουροπα παντως ειχαμε δυσκολοτερες ομαδες απο ολες τις ομαδες που κληθηκε και θα κληθει να αντιμετωπισει ο (ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΧΑΝΟΥΜΙΑ) για να φτασει τελικο Κονφερενσ με μονο ερωτηματικο η Αιντραχτ.

Μπαχαχαχαχαχαχαχα
- NikLiverpool
Χαμηλά την μπάλλα. Δεν είναι εύκολη ομάδα η Μπριζ. Για να είμαστε ρεαλιστές η καλύτερη κλήρωση θα ήταν ο γαύρος.
Game by game που λένε και στο χωριό μου.
PS. Μου έχει καρφωθεί Λιλ-ΠΑΟΚ τελικός
Game by game που λένε και στο χωριό μου.
PS. Μου έχει καρφωθεί Λιλ-ΠΑΟΚ τελικός

- Μπαρκαρούτσος
alexgarcia6 έγραψε:Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Ασχέτως των δύο ελληνικών ομάδων.
Βλέπεις τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό... τίτλο και αλλάζεις νεφρά από τα γέλια.
Α καλα... Καποιοι ζοριστηκαν παρα πολυ... Που παμε ολοταχως για τελικο μεσα στο σπιτι τους![]()
![]()
![]()
![]()
Απο την αλλη μοιαζει με ομαδα που μας ταιριαζει. Δεν θα παιξει με την τακτικη των Κροατων. Θα παιξει ανοικτα και θα επιτεθει και θα δωσει χωρους. Και ξερουμε τι σημαινει ΠΑΟΚ με χωρουςDaskalos_4 έγραψε:Μπρυζ στο Κονφερενς:
19
Goals
2.38 avg. per match
5
Goals conceded
0.63 avg. per match
Μονο για πανηγυρισμους δεν ειμαστε! Οφειλουμε να τους αντιμετωπισουμε με πολλη σοβαροτητα! Σε καθε περιπτωση η δευτερη καλυτερη κληρωση που θα μπρουσε να μας εχει καθισει!
Ροντεο βλεπω και στα 2 ματς.
Γιατί ρε εμείς που τραβιόμασταν Μασσαλια, Ελσινκι και Αμπερντιν στο πηγάδι κατουρήσαμε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή!
Καμία ομάδα δεν έφτασε εδώ τυχαία!
Παιχνίδι με παιχνίδι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμία ομάδα δεν έφτασε εδώ τυχαία!
Παιχνίδι με παιχνίδι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κλήρωση είναι καλή αλλά σε καμία περίπτωση εύκολη.
Σοβαρή ομάδα, θέλει προσοχή αλλά σε καμία περίπτωση αχτύπητη.
Είναι μεγάλη ευκαιρία να πάμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Και μετά όλα γίνονται.
Σοβαρή ομάδα, θέλει προσοχή αλλά σε καμία περίπτωση αχτύπητη.
Είναι μεγάλη ευκαιρία να πάμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Και μετά όλα γίνονται.