Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 5/10 19:00 Novasports1

Δημοσίευση από DimisK »

Αν είναι έτσι, οκ!

Ξέρεις έχουμε πονέσει πολύ με αυτά, γι' αυτό είμαστε τόσο ευαίσθητοι! Sorry πάντως!!!

Αλλά ναι, μια τέτοια ατμόσφαιρα, χωρίς τα έκτροπα, νομίζω είναι ικανή να λιώσει τη γριά από μόνη της! Μακάρι να την ξαναζούσαμε...Βλέπεις εκείνη την ημέρα ήμουν μέσα στο γήπεδο....Και έφυγα με καμιά 30αριά σοκολάτες Mars που είχανε μοιράσει τότε οι Ιταλοί!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κανενα προβλημα Δημητρη ,ισως να ηταν και δικο μου λαθος..Το αλλαξα ,δεν ειναι καλο ,γιατι βλεπουν και μικρα παιδια εδω μεσα και παρασυρονται απο τετοιου ειδους ενεργειες ...Απλα θελω να τονισω πως η Τουμπα ,πρεπει να ξαναγινει ΤΟΥΜΠΑ . ΕΜΕΙς ΟΥΤΕ Μπαλα παιζουμε ,ουτε διοικηση ειμαστε...Στην κερκιδα ειναι ο ρολος μας και πρεπει να κανουμε οτι "περναει" απο το χερι μας να γινει "κολαση" το γηπεδο ,εννοειται χωρις ακροτητες και εκτροπα... :pano:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μια μικρούλα τόση δα ερωτησούλα.
Πόσοι από μας εδώ θα στενοχωρηθούν από λίγο έως καθόλου αν χάσουμε από τη γριά τη Δευτέρα, δεδομένου του ότι αυτό θα σημαίνει και τον μπούλο για τον Σάντος?
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

Αν μπορεις να μου εγγυηθεις οτι ο επομενος θα τα παει τοοοοοοσο καλυτερα και θα φερει φερει ντε και καλα πρωταθλημα που απο τον Ιουνιο κιολας μας ανηκει ...δικαιωματικα, εγω δε θα στεναχωρηθω καθολου.

Μπορεις?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι Παοκτσήδες πονάνε όταν η ομάδα τους δεν πάει καλά, ανεξάρτητα του ποιος παίζει, ή ποιός είναι ο προπονητής. Όσοι χαρούνε από πιθανή αποτυχία με Ηρακλή γιατί θα φύγει ο Santos, απλά δεν είναι Παοκτσήδες!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Αδερφέ λάθος άνθρωπο ρωτάς. Εγώ είμαι από αυτούς που θα στενοχωρηθούν πολύ και όχι γιατί θα φύγει ο Σάντος αλλά γιατί θα έχω χάσει.

Το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Σάντος είναι δουλειά άλλων που ξέρουν καλύτερα (από εμένα τουλάχιστον).
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Δηλαδη θα χασουμε απο την κολογρια μεσα στον ναο και θα χαιρομαστε???ΕΛΕΟΣ :redcard:
tok

Δημοσίευση από tok »

φιλε παοκ εισαι δεν χανεισ απο τον μπλε
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ΠΑΟΚ είσαι, βγαίνεις Ευρώπη...
ΠΑΟΚ είσαι, διπλό στον νιόνιο...
ΠΑΟΚ είσαι, διπλό στον ατρομητάκο...
:twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

thrix έγραψε:Αδερφέ λάθος άνθρωπο ρωτάς. Εγώ είμαι από αυτούς που θα στενοχωρηθούν πολύ και όχι γιατί θα φύγει ο Σάντος αλλά γιατί θα έχω χάσει.

Το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Σάντος είναι δουλειά άλλων που ξέρουν καλύτερα (από εμένα τουλάχιστον).
Αυτό που έγραψα εγώ (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν το έγραψα για κάποιον συγκεκριμένο. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν Παοκτσήδες που θα χαρούν (το απεύχομαι), θεωρώ όμως ότι όσοι χαρούν ΔΕΝ είναι Παοκτσήδες.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε αδερφέ πήρε πρωτάθλημα μήπως?γιατί θα τρελαθούμε....
ναι κάναμε καλή πορεία αλλά δεν έπιασε κορυφή....πρωτάθλημα δεν πήραμε...πως απαιτείς ο επόμενος να το σηκώσει έτσι απλά....?
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

thrix έγραψε:Αδερφέ λάθος άνθρωπο ρωτάς. Εγώ είμαι από αυτούς που θα στενοχωρηθούν πολύ και όχι γιατί θα φύγει ο Σάντος αλλά γιατί θα έχω χάσει.

Δε σου την πεφτω, απλα λεω να μη φυγει ο Σαντος ετσι για να πανε τα νερα προς τα κει. Αλλα ΑΝ υπαρχει καποιος κατα νου που να μπορει να ταιριαξει καλυτερα και να δουλεψει καλυτερα με το παρον υλικο καλως να ερθει.

Προσωπικα ειμαι απο αυτους που ΘΕΩΡΟΥΝ οτι ο Σαντος ειναι υπευθυνος ως προς την ηττοπαθεια και την ψυχολογια του χεστη που βγαζει η ομαδα μας, που ομολογουμενως ειχε ανωτερο υλικο σε σχεση με ΟΛΕΣ τις ομαδες που αντιμετωπισε μεχρι σημερα, Βαλερενγκες, Χερενφεν, αποδεκατισμενο πουστη, αστερα κλπ και δεν εφερε τα αναλογα αποτελεσματα. Και λεω ΘΕΩΡΩ, πολυ απλα επειδη πρακτικα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα. Πολυ απλα ισως να φταιει κατι αλλο. Αλλα απο αυτα που μπορω να δω ΕΚΤΙΜΩ οτι το φταιξιμο παει σ αυτον.

Αν και νομιζω οτι ειναι λιγο φιλοσοφικα ολα αυτα, αφου ο Σαντος μαλλον δεν προκειται να παει πουθενα απο οτι εχουμε ακουσει απ τον προεδρο

Ρε Αποστολη αν κερδισω 3 βαθμους απ τη γριουλα μεσα στο ΝΑΟ και βγω στο τελος 7ος....
και αν προτιμω να χασω απο ηρακλη 3 και μετα απο πιθανη ...βελτιωση στο θεμα του προπονητη κερδισω +6,8,10 απο χαζοματσακια στη διαρκεια της σεζον και βγω πλει οφ δε σημαινει οτι δεν ειμαι ΠΑΟΚ.

Τι θα πω, δε βγηκαμε πλει οφ αλλα αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ νικησα τον Ηρακλη?

Αλλα οπως ειπα δεν μπορεις να εγγυηθεις οτι θα βγει καλυτερος ο επομενος... Αλλα εγω προσωπικα θα το ρισκαρα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 90#p234090

Αυτό και αν είναι κίνητρο για νίκη.6 Αδερφια μας θα ειναι πιο χαρουμενα.
Άβαταρ μέλους
stefa667

Δημοσίευση από stefa667 »

Hideguti έγραψε:Π Α Ο Κ

Εικόνα
Η φωτογραφία από πού είναι?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι Παοκτσήδες πονάνε όταν η ομάδα τους δεν πάει καλά, ανεξάρτητα του ποιος παίζει, ή ποιός είναι ο προπονητής. Όσοι χαρούνε από πιθανή αποτυχία με Ηρακλή γιατί θα φύγει ο Santos, απλά δεν είναι Παοκτσήδες!
Συμφωνώ απόλυτα!

Μακάρι να κερδίζουμε συνέχεια και ας μη φύγει ποτέ ο Σάντος! 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”